Најбоље алтернативе за Гоогле Адсенсе за Блоггере (издање 2019)

04.06.2020
ADSENSE 'Најбоље алтернативе за Гоогле Адсенсе за Блоггере (издање 2019)
0 7 мин.

Да ли се Гоогле АдСенсе апликација одбија и изнова и изнова или је из неког разлога Гоогле забранио ваш АдСенсе налог? ……. Не губи наду! Има их много Гоогле АдСенсе алтернативе на располагању, можете испробати да то брзо прихватите и можете добро зарадити.


Нема сумње да је Гоогле АдСенсе најбоља мрежа за послуживање огласа и за веб странице и блогове. Да бисте приказали АдСенсе огласе на својој веб локацији, прво морате да се пријавите за Гоогле АдСенсе.

Међутим, добијање одобрења за АдСенсе није лак процес, посебно за почетнике блогере који нису довољно свесни АдСенсе строгих правила и прописа. И као резултат, или Гоогле одбија њихову АдСенсе апликацију или обуставља њихов налог, што на крају зауставља њихову зараду.

Због тога морате почети да тражите АдСенсе алтернативе које ће вам помоћи да зарадите новац на свом блогу.

У овом чланку ћу делити неке од најбоље плаћених Гоогле АдСенсе алтернатива у 2019. години.

Најбоље Гоогле АдСенсе алтернативе за ваш блог

[впсм_цомппаре_табле ид = ”1 ″ класа =” ”]

Медиа.нет

Медиа.Нет

Медиа.нет је најбоља Гоогле АдСенсе алтернатива.

Медиа.нет је друга највећа контекстуална огласна мрежа коју воде Бинг и Иахоо. Као и Гоогле АдСенсе, Медиа.нет такође послужује висококвалитетне натписе и текстуалне огласе који вам помажу да повећате свој приход.

Врсте огласа Медиа.нет:

Као и АдСенсе, Медиа.нет нуди и контекстуалне огласе као и матичне огласе. Добра ствар на Медиа.нет-у је што у потпуности можете прилагодити величину огласа и дизајн који одговара вашем садржају.

Захтеви за Блоггер:

Да бисте добили одобрење Медиа.нет, вашој веб локацији треба да буде највећи део саобраћаја из земаља као што су САД, Велика Британија и Канада. Поред тога, ако ваша веб локација садржи садржај за одрасле, провалију, порнографски или било који други нелегални садржај, Медиа.нет ће ваш захтев одбити.

Обично одобре било коју веб страницу у року од 2-3 дана.

Начини плаћања:

Плаћате након што досегнете минимални праг плаћања 100 УСД. Плаћања се врше на месечном нивоу путем ПаиПал-а, Паионеер-а и жичним преносом.

[Пријавите се за Медиа.нет сада]

ПропеллерАдс

Пропелер Адс

ПропеллерАдс је једна од најбољих алтернатива Гоогле АдСенсе-у. ПропеллерАдс основан је 2011. године и убрзо је постао водећа мрежа становништва у саобраћају.

Помоћу ПропеллерАдс-а можете остварити више прихода помоћу својих најсавременијих алата за уновчавање. Недавно су додали нову пусх услугу која омогућава издавачима да шаљу ажурирања свог садржаја путем пусх обавештења свим својим претплатницима.

И више од тога, пустили су их Анти-Адблоцк решење за њихов огласни формат (попундер), тако да ова врста огласа лако заобилази АдБлоцк и помаже издавачима да остваре додатни приход.

ПропеллерАдс је једна од најбољих Гоогле АдСенсе алтернатива за мали промет.

Врсте огласа: Нативни натпис, Онцлицк огласи (попундер), Пусх Нотифицатионс, међупросторни огласи, Дирецт Адс.

Захтеви за Блоггер: Твој рачун ће бити одобрено одмах чим се пријавите и почнете да зарађујете.

Начини плаћања: Минимални износ исплате је $ 5. Новац можете примати путем ПаиПала, еПаиментс, Скрилл, Паионеер, Вебмонеи.

[Пријавите се за ПропеллерАдс Нов]

ВигЛинк

Ако свој блог или веб локацију желите уновчити другачије, а не приказивати редовне текстуалне и банер огласе, онда је ВигЛинк ту за вас.

За разлику од других АдСенсе опција, ВигЛинк не плаћа кликове, већ плаћа када продајете. Дакле, то је врста афилијативног маркетинга од оглашавања.

Док користите ВигЛинг, не морате да се придружите свим придруженим програмима попут Амазонове подружнице, еБаи подружнице итд..

Ако пронађете добру алтернативу за АдСенсе, онда је ВигЛинк одлична опција. Упоредо са АдСенсе-ом или сличним, можете да генеришете добар износ новца.

Врсте огласа – Аффилиате Адс

Време одобрења – Инстант одобрење

Начини плаћања – $ 10 преко ПаиПал-а

[Пријавите се за ВигЛинк сада]

Цхитика

Цхитика

Цхитика је још једна сјајна алтернатива Гоогле АдСенсе-а која пружа Иахоо и остале рекламе врхунског квалитета како би повећали ваш приход. Добра ствар у вези са Цхитика-ом је та што је она компатибилна са Гоогле АдСенсе-ом, тако да на својој веб локацији можете да користите и АдСенсе и Цхитика..

Други разлог зашто ми се свиђа Цхитика је тај што не мери јединствене кориснике, већ мери целокупно коришћење Веба. То значи да ако корисник посети 10 страница веб странице која садржи Цхитика код, региструје 10 појављивања огласа.

Врсте огласа – Банер огласи, текстуални огласи, лебдећи огласи, истакнути огласи, мобилни огласи

Захтеви & Процес одобравања – Цхитика нема строга правила или захтеве. Можете се пријавити и на Цхитика ако немате довољно саобраћаја, али ваша веб локација не треба да садржи непристојне речи, коцкање, порнографију и други илегални садржај.

Процес одобравања је брз и једноставан. Обично одобравају било коју веб страницу у року од 1-2 дана.

Начини плаћања – Минимална исплата је 50 УСД преко Паионеер-а

[Пријавите се за Цхитика одмах]

АдВерсал

Адверсал

АдВерсал је ЦПМ огласна мрежа са најбољим перформансама и једна од најбољих АдСенсе алтернативе. Најбоља ствар АдВерсал-а је да он не плаћа само кликове на огласе, већ и приказе. 

Они такође послужују ДоублеЦлицк огласе тако да можете видети и Гоогле АдСенсе огласе на својој веб локацији. Да не спомињемо, користећи АдВерсал, можете добро зарадити.

Врсте огласа – Банер огласи, Попундер огласи

Захтеви & Процес одобравања – Ваша веб локација мора да има најмање 50 000 прегледа страница месечно да бисте га одобрили од АдВерасал огласне мреже. Такође морате бити сигурни да ваша веб локација не садржи ниједан злонамерни софтвер, пиратство, садржај за одрасле или било какав илегални садржај.

Обично узимају 3-5 дана за одобравање веб странице.

Начини плаћања – Минимална исплата је $ 20 преко ПаиПала и Чека

[Пријавите се за АдВерсал одмах]

Скимлинкс

И Скимлинкс и ВигЛинк раде на исти начин и добре су алтернативе Гоогле АдСенсе-у. Помоћу Скимлинкс-а можете добити приступ преко 48.500 трговаца широм света. 

Једном када је ваш чланак објављен, Скимлинкс аутоматски претвара било које марке, производе или услуге у партнерске везе. Када продате, добијате провизију. 

Врсте огласа – Текстуални огласи (партнерске везе)

Захтеви & Процес одобравања – Садржај ваше веб странице мора да буде погодан за удружени маркетинг и не треба да садржи порнографију, дрогу, провалију или било какав илегални садржај.

Процес одобравања обично траје 24-72 сата.

Начини плаћања –  Минимални праг плаћања је $ 10 (ПаиПал)

[Пријавите се за Скимлинкс одмах]

ИнфоЛинкс

На ову листу додао сам ИнфоЛинкс јер се по питању послуживања врста огласа прилично разликује од осталих АдСенсе опција.

ИнфоЛинкс је познат по послуживању текстуалних огласа. Ова огласна мрежа проналази релевантне кључне речи на вашој веб локацији и аутоматски додаје огласе оглашавача. Потребно вам је само 1 минут да интегришете ИнфоЛинкс огласе у своју веб локацију, а такође можете да прилагодите врсте огласа.

ИнфоЛинкс је одлична АдСенсе алтернатива за низак промет.

Врсте огласа – Огласи ИнТект, ИнФолд, ИнТаг и ИнФраме

Време одобрења – Инстант одобрење

Начини плаћања –  Минимални праг је 50 УСД (ПаиПал, еЦхецк, жични пренос, Паионеер)

[Пријавите се за ИнфоЛинкс одмах]

Амазон Ассоциатес 

Амазон Ассоциатес

Када је реч о избору најбоље алтернативе за Гоогле АдСенсе, не можемо пропустити да на ову листу додамо Амазон Ассоциатес.

Међутим, као и друге огласне мреже, Амазон Ассоциатес не пружа редовне натписе или текстуалне огласе. Амазон Ассоциатес је најпопуларнији и најуспешнији партнерски програм на вебу. Помоћу Амазонове подружнице можете лако уновчити веб локацију или блог и зарадити огроман износ новца.

Врсте огласа – Прикажите придружени текст и банер огласе.

Захтеви & Процес одобравања – Процес одобрења за Амазон Ассоциатес разликује се од других АдСенсе опција. Ваш Амазон аффилиате налог биће активиран 180 дана, у том периоду морате извршити једну продају или ће ваша пријава бити одбијена. Али, не брини! Поновно се можете пријавити.

Начини плаћања –  $ 10(Директни депозит или поклон картице), 100 УСД(Проверавати)

[Пријавите се за Амазон Ассоциатес одмах]

Закључак

У овом чланку смо поделили неке од најбољих алтернатива Гоогле АдСенсе-у које можете да искористите за уновчавање своје веб странице.

Ако ваш Гоогле Адсенсе налог не буде одобрен или забрањен, можете испробати ове АдСенсе алтернативе, и што је најважније немају таква строга правила као што је АдСенсе и брзо ћете бити одобрени.

Такође можете да користите више од једне огласне мреже као што су Медиа.нет и ВигЛинк да бисте зарадили више новца.

Које су Гоогле АдСенсе алтернативе на вашем блогу и какво је ваше искуство са њима, јавите нам у одељку коментара.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector