Най-добрите алтернативи на Google Adsense за блогъри (издание 2019 г.)

04.06.2020
ADSENSE 'Най-добрите алтернативи на Google Adsense за блогъри (издание 2019 г.)
0 8 мин.

Вашето приложение за Google AdSense отхвърля ли се отново и отново или по някаква причина Google забрани вашия акаунт в AdSense? ……. Не губете надежда! Има много Алтернативи на Google AdSense на разположение можете да опитате да бъдете приети бързо и можете да спечелите добра сума пари.


Няма съмнение, че Google AdSense е най-добрата мрежа за показване на реклами както за уебсайтове, така и за блогове. За да показвате реклами от AdSense на уебсайта си, първо трябва да кандидатствате за Google AdSense.

Въпреки това получаването на одобрение от AdSense не е лесен процес, особено за начинаещи блогъри, които не са много наясно със строгите правила и разпоредби на AdSense. В резултат на това или Google отхвърля приложението им в AdSense, или прекратява акаунта им, което в крайна сметка спира приходите им.

Ето защо трябва да започнете да търсите алтернативи на AdSense, които ви помагат да печелите пари в своя блог.

В тази статия ще споделя някои от най-добре платените алтернативи на Google AdSense през 2019 г..

Най-добрите алтернативи на Google AdSense за вашия блог

[wpsm_comppare_table id = ”1 ″ class =” ”]

Media.net

Media.Net

Media.net е най-добрата алтернатива на Google AdSense.

Media.net е втората по големина контекстуална рекламна мрежа, управлявана от Bing и Yahoo. Подобно на Google AdSense, Media.net също така предлага висококачествени банери и текстови реклами, които ви помагат да увеличите максимално приходите си.

Media.net Видове реклами:

Подобно на AdSense, Media.net предоставя и контекстуални реклами, както и собствени реклами. Хубавото на Media.net е, че можете напълно да персонализирате размерите и дизайните на рекламите, които отговарят на вашето съдържание.

Изисквания на Blogger:

За да получите одобрение от Media.net, вашият уебсайт трябва да има по-голямата част от трафика си, идващ от страни като САЩ, Великобритания и Канада. Освен това, ако вашият сайт съдържа съдържание за възрастни, крак, порнографско или друго незаконно съдържание, приложението ви ще бъде отхвърлено от Media.net.

Обикновено те одобряват всеки уебсайт в рамките на 2-3 дни.

Начини за плащане:

Ще получите плащане, след като достигнете минималния праг за плащане от $ 100. Плащанията се извършват ежемесечно чрез PayPal, Payoneer и банков превод.

[Регистрирайте се за Media.net сега]

PropellerAds

Пропелерни реклами

PropellerAds е една от най-добрите алтернативи на Google AdSense. PropellerAds е основана през 2011 г. и бързо се превръща във водеща мрежа за трафик на население.

С PropellerAds можете да генерирате повече приходи с техните най-модерни инструменти за осигуряване на приходи. Наскоро те добавиха нова push услуга, която позволява на издателите да изпращат своите актуализации на съдържанието чрез push известие до всички ваши абонати.

Повече от това те пуснаха Anti-Adblock решение за рекламния им формат (попудър), така че този тип реклами лесно заобикалят AdBlock и помагат на издателите да печелят допълнителни приходи.

PropellerAds е една от най-добрите алтернативи на Google AdSense за нисък трафик.

Видове реклами: Собствен банер, Onclick Ads (попудър), Push Notifications, Interstitials, Direct Ads.

Изисквания на Blogger: Вашият акаунт ще бъде одобрени незабавно веднага след като се регистрирате и започнете да печелите пари.

Начини за плащане: Минималната сума на изплащане е $ 5. Можете да получавате пари чрез PayPal, ePayments, Skrill, Payoneer, Webmoney.

[Регистрирайте се за PropellerAds сега]

VigLink

Ако искате да си осигурите приходи от вашия блог или уебсайт по различен начин, вместо да показвате обикновени текстови и банерни реклами, тогава VigLink е тук за вас.

За разлика от други алтернативи на AdSense, VigLink не плаща за кликвания, а плаща, когато правите продажба. Това е метод на партньорски маркетинг, отколкото реклама.

Докато използвате VigLing, не е необходимо да се присъединявате към всички партньорски програми като филиал на Amazon, филиал на eBay и др. VigLink сканира вашия сайт за подходящи ключови думи и автоматично добавя връзки към най-печелившата партньорска програма.

Ако намерите добра алтернатива на AdSense, тогава VigLink е чудесна опция. Заедно с AdSense или подобно, можете да генерирате добра сума пари.

Видове реклами – Партньорски реклами

Време за одобрение – Незабавно одобрение

Начини за плащане – $ 10 чрез PayPal

[Регистрирайте се за VigLink сега]

Chitika

Chitika

Chitika е друга страхотна алтернатива на Google AdSense, която предоставя Yahoo и други реклами от най-високо качество на рекламодатели, за да увеличат максимално приходите си. Хубавото на Chitika е, че тя е съвместима с Google AdSense, така че можете да използвате както AdSense, така и Chitika на вашия уебсайт.

Друга причина, поради която ми харесва Chitika е, че тя не измерва уникални потребители, а измерва цялостното използване на мрежата. Това означава, че ако потребител посети 10 страници на уебсайт, който съдържа код Chitika, той ще регистрира 10 рекламни импресии.

Видове реклами – Банерни реклами, текстови реклами, Hover реклами, Маркирайте реклами, Мобилни реклами

Изисквания & Процес на одобрение – Chitika няма строги правила или изисквания. Можете дори да кандидатствате за Chitika, ако нямате достатъчно трафик, но уебсайтът ви не трябва да съдържа нецензурни думи, хазарт, порнография и друго незаконно съдържание.

Процесът на одобрение е бърз и лесен. Обикновено те одобряват всеки уебсайт в рамките на 1-2 дни.

Начини за плащане – Минималното изплащане е $ 50 чрез Payoneer

[Регистрирайте се за Chitika сега]

AdVersal

Adversal

AdVersal е рекламна мрежа с най-висока ефективност и една от най-добрите Алтернативи на AdSense. Най-хубавото на AdVersal е, че той не плаща само за кликвания върху реклама, но и за импресии. 

Те също така обслужват DoubleClick Ads, така че да виждате реклами от Google AdSense и на уебсайта си. Да не говорим, че с помощта на AdVersal можете да спечелите добра сума пари.

Видове реклами – Банерни реклами, Popunder реклами

Изисквания & Процес на одобрение – Вашият сайт трябва да има поне 50 000 показвания на страници на месец, за да получите одобрение от рекламна мрежа AdVerasal. Трябва също така да се уверите, че вашият сайт не съдържа злонамерен софтуер, пиратство, пълнолетни или незаконно съдържание.

Обикновено вземат 3-5 дни за одобряване на уебсайт.

Начини за плащане – Минималното изплащане е $ 20 чрез PayPal и Check

[Регистрирайте се за AdVersal сега]

Skimlinks

Skimlinks и VigLink работят едновременно и са добри алтернативи на Google AdSense. С Skimlinks можете да получите достъп до над 48 500 търговци по целия свят. 

След публикуването на статията ви, Skimlinks автоматично превръща всяка марка, продукти или услуги в партньорски връзки. Така че, когато се извърши продажба, получавате комисионната. 

Видове реклами – Текстови реклами (партньорски връзки)

Изисквания & Процес на одобрение – Съдържанието на уебсайта Ви трябва да е подходящо за партньорски маркетинг и не трябва да съдържа порнография, наркотици, крак или незаконно съдържание.

Процесът на одобрение обикновено отнема 24-72 часа.

Начини за плащане –  Минималният праг за плащане е $ 10 (PayPal)

[Регистрирайте се за препратки към сега]

InfoLinks

В този списък добавих InfoLinks, тъй като той е доста различен по отношение на показването на типове реклами от другите алтернативи на AdSense.

InfoLinks е добре познат за показване на текстови реклами. Тази рекламна мрежа намира подходящи ключови думи на вашия уебсайт и автоматично добавя реклами на рекламодатели. Отнема само 1 минута за интегриране на реклами от InfoLinks към вашия уебсайт, а също така можете да персонализирате типове реклами.

InfoLinks е чудесна алтернатива на AdSense за нисък трафик.

Видове реклами – Реклами InText, InFold, InTag и InFrame

Време за одобрение – Незабавно одобрение

Начини за плащане –  Минималният праг е $ 50 (PayPal, eCheck, банков превод, Payoneer)

[Регистрирайте се за InfoLinks сега]

Amazon Associates 

Amazon Associates

Що се отнася до избора на най-добрата алтернатива на Google AdSense, не можем да пропуснем да добавим Amazon Associates в този списък.

Въпреки това, като другите рекламни мрежи, Amazon Associates не предоставя редовни банери или текстови реклами. Amazon Associates е най-популярната и успешна партньорска програма в мрежата. С помощта на филиал на Amazon можете лесно да осигурите приходи от вашия уебсайт или блог и да спечелите огромна сума пари.

Видове реклами – Показвайте партньорски текстови и банерни реклами.

Изисквания & Процес на одобрение – Процесът на одобрение за Amazon Associates е различен от другите алтернативи на AdSense. Вашият партньорски акаунт в Amazon ще бъде активиран за 180 дни, през това време трябва да направите една продажба или заявлението ви ще бъде отхвърлено. Но не се притеснявайте! Можете да кандидатствате отново.

Начини за плащане –  $ 10(Директни депозитни или подаръчни карти), $ 100(Check)

[Регистрирайте се за Amazon Associates сега]

заключение

В тази статия споделихме някои от най-добрите алтернативи на Google AdSense, които можете да използвате за осигуряване на приходи от уебсайта си.

Ако профилът ви в Google Adsense не се одобрява или забранява, можете да изпробвате тези алтернативи на AdSense и най-важното е, че те нямат толкова строги правила като AdSense и бързо да бъдат одобрени.

Можете също да използвате повече от една рекламна мрежа като Media.net и VigLink, за да спечелите повече пари.

Какви алтернативи на Google AdSense използвате в блога си и какъв е вашият опит с тях, уведомете ни в секцията за коментари.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector