Sådan får du godkendelse af Media.net inden for 1 dag, Arbejde Tricks 2016

Så i denne tutorial vil jeg vise dig Hvad er Media.net og hvordan man gør det få godkendelse af Media.net inden for en dag. Så først fortæller jeg hvad der er Media.net. 


Media.net er et førende globalt reklameteknologiselskab, der udvikler innovative produkter til både udgivere og annoncører. Det leverer det fulde spektrum af annoncerings- og trafikgenetiseringsløsninger til dets store og har en af ​​de mest omfattende ad tech-porteføljer i branchen.

Lad os kigge lidt på dette firma:

Media.net er nu et af de top 5 største annonceteknologiske virksomheder over hele verden. Det har mere end 800 ansatte over hele verden. I afsnittet om indtægter, Media.net er 2nd største kontekstuelle reklamevirksomhed på verdensplan.

[AdSense-B]

Så hvorfor skulle jeg vælge Media.net:

Som jeg fortalte dig, er det den 2. største annonceserver i verden. Hvis du har noget problem med AdSense-godkendelse, eller din konto blev forbudt. Så er det den bedste løsning. Hvis du ikke så vores tidligere indlæg endnu, så skal tjekke  Bedste 5 højt betalende Google Adsense-alternativer 2016.

I Google adsense får du 67% indtægtsandel, men media.net giver dig op til 90% omsætning del. Maksimumannoncer kommer fra Bing & Yahoo, og du kan øge din indkomst på nem måde.

Sådan får du medie.net godkendelse:

Før du starter, hvordan du får godkendelse af Media.net, skal du først kende deres TOS(Servicevilkår), Politikker, som er en hemmelig nøgle for at få godkendelse uden problemer. Perfekt efter de vilkår, du får et skridt foran end andre hovedsageligt, der virkelig ikke læser deres politik, og de stadig ikke er i stand til at få media.net-godkendelse. Så kig på disse vilkår og retningslinjer.

 • Nok trafik: Den første ting, du har brug for for at modtage flertalstrafik fra USA / UK / Canada. De leverer hovedsageligt amerikanske, britiske baserede annoncer, så det er fantastisk, hvis dit websted får trafik fra de nævnte lande. Og sørg for, at besøgende bruger dit websted.
 • Indhold på webstedet: Du må ikke medtage i “torrentz, krakning, hacking, frækning, had, vold, raceintolerance, tobak, alkohol, ammunition, farlige stoffer, ulovlige stoffer, gore, vold, hasardspil, andre ulovlige downloads.

Få godkendelse af media.net

Hvis de finder dig, at du deler en af ​​disse artikler, skal de forbyde din konto. På den anden side kan du ikke bruge dit websted som forum, online chatplatforme.

 • Dit websted bør ikke indeholde programmer, der fremmer ugyldig klikaktivitet ved at betale brugerne til at klikke på annoncer, gennemse websteder, læse e-mail.
 • Brugeradfærd: Når din ansøgning blev godkendt af Media.net, er du fuldt ansvarlig for dine annoncer. Udgivere må ikke tilbyde nogen kompensation eller tilskynde nogen på nogen måde til at se / klikke på annoncer. Når du lægger annoncer på dit websted, skal du ikke bruge nogen alternativ tekst eller sætning, hvilket opfordrer brugere til hovedsageligt at klikke på dette ”Klik her / dette“.
 • Bruger kan ikke klik annoncerne eller bruge ethvert middel til at opblåse visninger og / eller klik kunstigt, inklusive manuelle metoder. Klik på annoncer skal føre til permanent forbud.
 • Du har ikke lov til at føre trafik til dit websted gennem incitamenterede klikprogrammer, spam e-mail-marketing, betalt-for-surf, autosurf, klik-udvekslingsprogrammer, uønskede reklamer på tredjepartswebsteder.

Top 5 trick for at få media.net godkendelse:

Trafik: De kontrollerer for det første også trafik på dit websted og kilde. Hvis du får trafik fra OS, UK og Canada, så bliver det lettere. Men det er ikke let at få organisk trafik. Der er mange ting, der afhænger af trafikken. Til dette har du brug for et godt SEO-optimeret WordPress-tema. Hvis du ikke kan finde noget passende tema, så tjek vores 20 Håndplukket Gratis wordpress blog-tema eller Top 20 WordPress-porteføljetemaer 2016. Disse temaer er nyligt opdateret og fuldt ud SEO optmized.

Send indhold: Dit websted skal mindst indeholde 30-40 post, hvert indlæg ovenfor 1000 ord og opdater dit indlæg hver dag. Så du skal tænke, hvordan man tæller samlede ord og samlede fremskridt? Så du skal bruge vores foreslåede Bedste 4 SEO-plugin til WordPress. SEO Plugin hjælper dig med at skrive bedre indhold og øge din placering af websteder i søgemaskiner.

Vigtige sider: Du skal oprette sider som Om os, Fortrolighedspolitik og Kontakt os. Om os er nemt at fremstille, og Kontakt os kan skrives ved hjælp af plugins. Så du kan bruge et af disse kontaktformular-plugins, vi har foreslået 7 bedste WordPress-kontaktformular-plugins 2016. Men det er svært at skrive privatlivspolitik, da det er for længe, ​​og du er ny til at skrive det. Bare rolig, det værktøj vil generere Gratis privatlivspolitik for dit websted.

Fjern andre netværksannoncer: Dit websted bør ikke indeholde nogen annonce eller nogen tilknyttet marketingannoncer. Hvis du bruger andre Google adsense-alternativer, skal du fjerne alle annoncer fra dit websted og derefter anvende til Media.net. 

Indsend dit websted på søgemaskiner: Ved at indsende dit websteds navn til søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo, så folk let kan opdage dit websted. Og resultatet er mere trafik ind på dit websted.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map