5 parasta korkeaa palkkaa maksavaa YouTube Adsense -vaihtoehtoa 2016

04.06.2020
ADSENSEN '5 parasta korkeaa palkkaa maksavaa YouTube Adsense -vaihtoehtoa 2016
0 6 мин.

YouTube-videon ansaitseminen käyttämällä Adsense on aina hyvä ja helppo prosessi. YouTube-Googlen tuotteena, joten se on helppo integroida AdSense-järjestelmään. Tällä tavoin voit ansaita ylimääräistä rahaa YouTubella. Mutta jotkut käyttäjät kieltäytyvät odottamatta ilman syytä tai heidän tilinsä on poistettu käytöstä. Joten tämä on melko painajainen käyttäjille, jotka ovat tottuneet ansaitsemaan rahaa. Se voi olla käyttäjien virhe, tarkoitan, että muutama käyttäjä väärinkäyttää tiliään tai jotkut eivät. Kaikki käyttäjät eivät tee samaa, useimmat käyttäjät ovat laillisia, koska he lukevat jo adsensen Yksityisyydensuoja, Ehdot Käyttö ja muut sopimukset. Mutta jos tilisi on kuitenkin kielletty tai poistettu käytöstä, voit kokeilla muita YouTube Adsense -vaihtoehtoja. 


MustCheck, 5 parasta Google Adsense -vaihtoehtoa bloggaajille 2016

Kuten tiedät, onko tilisi kielletty vai poistettu käytöstä,  ei ole mahdollista valittaa AdSense-palvelusta. Joten älä tuhlaa aikaa ja katso muita YouTube Adsense Alternative 2016 -tapahtumia.

[AdSense-B]

5 parasta korkeaa palkkaa maksavaa YouTube Adsense -vaihtoehtoa 2016

FilmSection

Youtube Adsense Alternative

FilmSection on tällä hetkellä nopeimmin kasvava verkosto YouTubessa ja syystä. Jos olet videon luoja, omistautunut harrastaja tai vain joku, joka haluaa olla mukana, FilmSectionillä on paikka sinulle. Se tarjoaa kumppanuuksia niille, jotka haluavat ryhtyä lisätoimiin YouTube-ura. Videoidesi ansaitseminen on helppo prosessi FilmSectionin ja sen kokonaan avulla vapaa. Joten sinun on rekisteröidyttävä, ja he linkittävät kanavat YouTube-kaupallistamisohjelmaan vain yhdellä napsautuksella, jotta kanavan omistaja voi kokea kaikki YouTube Premium Partner -tilan edut heti. Kumppanuusohjelmaan liittyminen antaa sinun tuottaa tuloja tuottamiesi YouTube-videoidesi kautta.

Mutta ennen hakemista tarvitset vähimmäisvaatimukset on otettava huomioon parisuhteessa: Ne ovat 1) 100+ päivittäin videon katselua, 2) Ei kanavavaroituksia (‘Käyttöehdot’ tai ‘Tekijänoikeudet’) se on sama kuin Adsense, 3) Ei tekijänoikeuksien alaista materiaalia. YouTube ja FilmSection tarkistavat molemmat tekijänoikeuksien alaista materiaalia. 

Nyt kerrotaan Pääasia mitä odotat kuulevani. Tuo on raha. Kun teet yhteistyötä FilmSectionin kanssa, ansaitset enemmän rahaa kuin pelkästään AdSensen avulla. Koska heillä on oma maailmanlaajuinen mainosmyynnin osasto, joka kasvattaa ansiosi. Kuten tiedät, YouTube Adsense antaa vain sinulle 55% tuloista, mikä on melko vähän aloittelijoille. Mutta FilmSectionissä saat 80% tuloista, ja se on todella mahtavaa. Heidän minimipalkkionsa on $ 1 ylös ja he eivät pidä maksuasi kuten muut verkot. Saatuaan yli 1 dollarin maksustasi saat tämän summan kautta PayPal,Pankkisiirto tai Western Union

AdRev

Youtube Adsense Alternative

Adrev on hallintopalvelu, johon lukeutuvat maailman parhaimmat musiikkikirjastot, kustantajat, tuotantoyritykset ja säveltäjät. Jos etsit YouTube-AdSense-vaihtoehto, niin se on myös loistava valinta sinulle. Oletuksena AdRev antaa sinulle pääsyn laajaan tietokantaan ilmaista musiikkia käytettäväksi videoidesi taustalla. 

Verkolla on yli 18 miljoonaa videota , Yli 24 miljardia vuosittaiset näkemykset ja 6+ miljoona musiikin tekijänoikeudet. AdRevin arvioitu vuotuinen liikevaihto on $ 9.0M ja yli 12 yritysammattilaista on äänestänyt AdRevin tuloista. Joten jos aiot liittyä heidän verkkoon, tarvitset noin 300 päivittäistä katselua saadaksesi kelvollisuuden, kolme kertaa enemmän kuin FilmSection. AdRev maksaa Paypalin kautta vähintään $ 10, tai sekillä korkeammalla minimimaksulla. Sinä teet 80% YouTube-videoiden mainostuloista ja pidät 100% omasta videotulostasi.

Maker Studios

Youtube Adsense Alternative

Maker Studios on yksi suurimmista YouTube-verkkoista. Se on ainoa YouTube-kykyjen perustama verkko, jonka malli on erityisesti suunniteltu palvelemaan sisällöntuottajien tarpeita. 60 000 riippumattoman luojapartnerin kanssa yli 100 maasta, Maker Studios on koti parhaiden digitaalisten tähtiä, kanavien ja sisällön. Täällä työsi tekee mahtavia videoita. VMS(Video Management System) tarjoaa taiteilijoille yhden paikan ladata, ajoittaa ja mainostaa videoita YouTubessa ja muissa videokohteissa. 

Sinänsä verkolla on joitain korkeimmista CPM mainokset liiketoiminnassa. He tarjoavat  60 prosenttia tuloista, ja suosituimmat kanavat päivitetään yhtä paljon kuin 90 prosenttia. Joten se on loistava vaihtoehto YouTube AdSense -vaihtoehdolle.

BigFrame

Youtube Adsense Alternative

Iso kehys on ainoa laatuaan tarjoava täyden palvelun kykyjen hallinta- ja vaikuttajamarkkinointiyritys. BigFrame ei keskity tarjoamaan ansaintaalustaa jollain passiivisella tekniikalla, vaan tarjoamaan resursseja ja verkottumismahdollisuuksia kanavien kasvattamiseksi. Se neuvoo kaikkia median ja viihteen aloja sisällön lisensoinnista, elokuvista, TV: stä, kiertueesta, kirjajulkaisusta ja kuluttajatuotteista suosituksiin ja sisällön integrointiin niiden kanssa yhteistyökumppaneiden visionääreiden kanssa..

Mutta tulla BigFrame-kumppaniksi ei ole helppoa. Tarvitset kasvavaa ja korkeampaa kanavaa, mikä on selvää. Joten ei ole yhtä mahdollisuutta tulla kumppaniksi, jos kanavasi ei ole suosittu. Toinen vaatimus on, että tarvitset ainakin 4000 tilaajia YouTube-kanavallasi ja kuukausittain 1 000 katselua / video. Joten jos kokoelmassasi on yhteensä 50 videota, tarvitset yhteensä 50 × 1000 = 50 000 katselua kuukaudessa.

Koko näyttö

Youtube Adsense Alternative

Koko näyttö on toinen hieno verkko youtube-videoiden ansaitsemiseen premium-mainoksilla. Se tarjoaa suuren määrän työkaluja videoiden mukauttamiseen ja mainostamiseen yhdessä 3.5 puuttuu maksuton audiokirjasto käytettäväksi videoissasi. Palveluna on koko näytön media, ja se tarjoaa vankan ohjelmointitaulun, joka sisältää käsikirjoitetut ja käsikirjoittamattomat alkuperäiset, hankinnat sekä nykypäivän parhaiden luojien ja sosiaalisten vaikuttajien yksinoikeussisällön..

Rahan ansaitseminen FullScreenistä on melko erilaista, tarkoitan mainoksetonta. Kyllä, kuulit oikein. Ansaitse rahaa ilman mainosten näyttämistä. Annan selittää tämän. Ensinnäkin tämä ei ole ilmainen verkko, joudut maksamaan 4,99 dollaria kuukaudessa (ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi). Ja nämä videot näytetään “YouTube Red” joka on premium-palvelu, joka maksaa 2 dollaria / 1000 näyttökertaa. YouTube jakaa YouTube Red -tuotot tekijöiden kanssa samoin kuin tällä hetkellä AdSense-tulot. YouTube laskee yhteen kaikki YouTube Redistä näkemänsä tulot ja jakaa sen sisällöntuottajien kesken sen perusteella, miten kunkin tekijän osuus kaikista YouTube Red Red -käyttäjien katselemista minuutteista.

Mutta monien näkymien saaminen ei ole sen arvoista, tarvitset pohjimmiltaan hyvää näyttökertaa aikaa. Jos saavut $ 50 kynnysarvon, saat maksun seuraavan kuukauden 30. päivään mennessä PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector