Kuinka saada Media.net -hyväksyntä 1 päivän sisällä, Työtehtävät 2016

Joten tässä opetusohjelmassa aion näyttää sinulle, mikä on Media.net ja miten Hanki Media.net-hyväksyntä yhden päivän sisällä. Joten ensin kerron sinulle, mikä on Media.net. 


Media.net on johtava maailmanlaajuinen mainosteknologiayritys, joka kehittää innovatiivisia tuotteita sekä kustantajille että mainostajille. Se tarjoaa laajan valikoiman mainonta- ja liikenteen ansaintaratkaisuja laajalle, ja sillä on yksi alan kattavimmista mainosteknologiasalkkuista.

Katsotaanpa pieni katsaus yrityksestä:

Media.net on nyt yksi viidestä suurimmasta mainosteknologiayrityksestä maailmassa. Sillä on yli 800 työntekijää ympäri maailmaa. Tulo-osiossa, Media.net on 2nd suurin asiayhteyteen liittyvä mainontayritys maailmanlaajuisesti.

[AdSense-B]

Joten miksi minun pitäisi valita Media.net:

Kuten sanoin, se on maailman toiseksi suurin mainospalvelin. Jos sinulla on ongelmia AdSense-hyväksynnässä tai tilisi on estetty. Silloin se on paras ratkaisu. Jos et vielä nähnyt aikaisempaa viestiämme, niin täytyy tarkistaa  Paras viihtyisä Google Adsense -vaihtoehto 2016.

Google adsenseissa saat 67% tuloja, mutta media.net antaa sinulle jopa 90% tuloista Jaa. Mainosten enimmäismäärä tulee Bingistä & Yahoo, ja voit lisätä tulojasi helposti.

Kuinka saada media.net-hyväksyntä:

Ennen kuin aloitat Media.net -hyväksynnän, sinun on ensin tiedettävä heidän TOS(Palvelun ehdot), politiikkaa, joka on salainen avain saada hyväksyntä ilman asiaa. Noudata täysin niitä ehtoja, jotka saat askeleen edellä kuin muut pääasiassa, jotka eivät todellakaan ole lukeneet käytäntöjään eivätkä he edelleenkään pysty saamaan media.net-hyväksyntää. Joten katso näitä ehtoja ja ohjeita.

 • Tarpeeksi liikennettä: Ensimmäinen asia, jonka tarvitset saadakseen enemmistöliikennettä Yhdysvalloista / Iso-Britanniasta / Kanadasta. Ne tarjoavat pääasiassa Yhdysvaltain ja Ison-Britannian mainoksia, joten on hienoa, jos sivustosi saa liikennettä mainituista maista. Ja varmista, että kävijät käyttävät verkkosivustoasi.
 • Verkkosivun sisältö: Et voi sisällyttää ”torrentziin, halkeamiin, hakkerointiin, huijauksiin, vihaan, väkivaltaan, rotu-intoleranssiin, tupakkaan, alkoholiin, ampumatarvikkeisiin, vaarallisiin aineisiin, laittomiin huumeisiin, goreen, väkivaltaan, uhkapelien huumeisiin, muihin laittomiin latauksiin.

Hanki media.net-hyväksyntä

Jos he löytävät sinut jakamaan jonkin kyseisistä artikkeleista, heidän on kiellettävä tilisi. Muuten et voi käyttää verkkosivustoasi foorumina, online-keskustelupalveluina.

 • Sivustosi ei tulisi sisältää ohjelmia, jotka edistävät kelpaamattomia napsautuksia maksamalla käyttäjille napsauttamalla mainoksia, selaamaan verkkosivustoja, lukemaan sähköpostia.
 • Käyttäjän käyttäytyminen: Kun Media.net hyväksyi hakemuksesi, olet täysin vastuussa mainoksistasi. Kustantajat eivät saa tarjota mitään korvauksia tai kannustaa ketään henkilöitä millään tavalla katsomaan / napsauttamaan mainoksia. Kun lisäät mainoksia verkkosivustoosi, älä käytä vaihtoehtoista tekstiä tai ilmausta, joka rohkaisee käyttäjiä napsauttamaan pääasiassa tätä ”Napsauta tätä / tätä“.
 • Käyttäjä voi ei napsauta tai käytä mitä tahansa keinoa lisätä näyttökertoja ja / tai napsautuksia keinotekoisesti, mukaan lukien manuaaliset menetelmät. Mainosklikkausten on johdettava lopulliseen kieltoon.
 • Sinulla ei ole oikeutta ohjata liikennettä sivustoosi kannustimella varustettujen napsautusohjelmien, roskapostimarkkinoinnin, maksaman surffailun, automaattisen surffailun, napsautusvaihto-ohjelmien, ei-toivottujen mainosten kautta kolmansien osapuolien verkkosivustoilla..

5 suosituinta temppua media.net-hyväksynnän saamiseksi:

liikenne: He tarkistavat ensin verkkosivustosi liikenteen ja lähteen. Jos saat liikennettä MEILLE, UK ja Kanada, niin se on helpompaa. Mutta orgaanisen liikenteen saaminen ei ole helppoa. Liikenteestä riippuu monia asioita. Tätä varten tarvitset hyvän SEO-optimoidun WordPress-teeman. Jos et löydä sopivaa teemaa, tarkista 20 käsin valittua ilmaista WordPress-blogin teemaa tai 20 parasta WordPress-portfolion teemaa 2016. Nuo teemat ovat vasta päivitetty ja täysin SEO optimoitu.

Lähetä sisältö: Verkkosivustosi tulisi sisältää ainakin 30–40 viestiä, jokainen viesti yllä 1000 sanaa ja päivitä viesti päivittäin. Joten sinun täytyy miettiä kuinka laskea sanojen kokonaismäärä ja yleinen edistyminen? Joten sinun on käytettävä ehdottamiamme Paras 4 SEO-laajennus WordPressille. SEO-laajennus auttaa sinua kirjoittamaan parempaa sisältöä ja parantamaan sivustosi sijoitusta hakukoneissa.

Tärkeitä sivuja: Sinun on luotava sivuja kuten Meistä, Tietosuojakäytäntö ja Ota meihin yhteyttä. Tietoja meistä on helppo tehdä ja Ota meihin yhteyttä voi kirjoittaa lisäosien avulla. Joten voit käyttää mitä tahansa näistä ehdottamamme Yhteydenottolomake-laajennuksista 7 parasta WordPress-yhteyslomakelaajennusta 2016. Mutta tietosuojakäytännön kirjoittaminen on vaikeaa, koska se on liian pitkä ja olet uusi kirjoittamaan sitä. Älä huolestu, nuo työkalu luo Ilmainen yksityisyydensuoja verkkosivustollesi.

Poista muut verkostoilmoitukset: Verkkosivustosi ei saisi sisältää mitään mainoksia tai tytäryhtiömarkkinointimainoksia. Jos käytät muita Google Adsense -vaihtoehtoja, poista kaikki mainokset verkkosivustoltasi ja siirry sitten Media.net-sivustoon. 

Lähetä sivustosi hakukoneissa: Lähettämällä verkkosivustosi nimen hakukoneille, kuten Google, Bing, Yahoo, jotta ihmiset voivat löytää sivustosi helposti. Ja tulos lisää liikennettä sivustoosi.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map