5 millors proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats per a llocs amb alt trànsit

Esteu frustrats amb el vostre proveïdor d’allotjament compartit? El vostre allotjament arriba al límit dels recursos? El vostre lloc es carrega massa lent? – Llavors hi ha l’única solució, és a dir Hosting de WordPress gestionat.


Què és Hosting de WordPress gestionat?

Un hosting de WordPress gestionat és més potent que està especialment creat per a allotjament de llocs de WordPress. Ofereix moltes funcions i serveis increïbles. Inclou seguretat millorada, velocitat ultra ardent, actualitzacions automàtiques, còpies de seguretat diàries, excel lent funcionament, suport premium etc.

WordPress Hosting gestionat ofereix una experiència totalment sense problemes. Al voltant de 15.900.000 llocs web de tota la web utilitzen WordPress, completament autònoms. A causa de la gran popularitat de WordPress, molts proveïdors d’allotjament web van optar per ser l’especialista en hosting de WordPress.

L’allotjament de WordPress gestionat en realitat és un allotjament compartit, però la qualitat del servei, el rendiment, la velocitat i el suport difereixen de l’allotjament compartit. El preu d’allotjament de WordPress premium és més car que el compartit, on un preu d’allotjament compartit comença a partir de només 2,97 dòlars / mes. Doncs bé, el preu no importa si voleu un amfitrió d’alta qualitat que pugui gestionar fàcilment un gran volum de trànsit, un rendiment d’última generació, un excel·lent funcionament i, per descomptat, el suport expert de WordPress × 24 × 7..

Beneficis de tenir un allotjament de WordPress gestionat

Obtindràs avantatges addicionals de tenir un allotjament de WordPress gestionat i són:

 • Ràpid Velocitat: Com a hosting de WordPress gestionat especialment dissenyat per allotjar només WordPress, això fa que el vostre lloc creixi ràpidament i fins i tot en trànsit elevat.
 • Seguretat millorada: Cada allotjament de WordPress gestionat ofereix opcions de seguretat de diversos nivells per als llocs web. Analitza el teu lloc cada dia per detectar programari maliciós i vulnerabilitats i atura els atacs de força bruta. En qualsevol cas, si troben algun programari maliciós al vostre lloc, aleshores assumeixen les responsabilitats i se l’eliminen a l’instant. També ofereixen de forma gratuïta Certificat SSL mitjançant qualsevol proveïdor de tercers.
 • Migració gratuïta del lloc: Proporcionen migració gratuïta al lloc. Així, podeu desplaçar el vostre lloc fàcilment sense temps d’inactivitat. També podeu demanar al vostre proveïdor d’allotjament que ho faci manualment.
 • Àrees de posada en escena: Podeu crear una còpia perfecta del vostre lloc en directe en un entorn amb caixa de sorra amb un sol clic. Aquesta zona d’escenificació s’utilitza principalment per a proves, desenvolupant la versió més recent i més gran del vostre lloc web i no afecta el vostre lloc web original..
 • Còpies de seguretat i actualitzacions automàtiques diàries: Proporcionen actualitzacions diàries i es pot fer de forma automàtica o manual. Podeu restaurar qualsevol de les còpies de seguretat en qualsevol moment. Amb el sistema d’actualització automàtica, la vostra versió i complements de WordPress s’actualitzaran.
 • Sense temps d’aturada: La seva infraestructura futurista manté el vostre lloc sempre en línia i pot gestionar una gran quantitat de trànsit.
 • Suport 24×7 d’experts de WordPress: Els seus experts en WordPress sempre estan amb vosaltres. Si teniu cap problema relacionat amb el vostre lloc, us ho solucionaran en cap moment.

5 millors proveïdors d'allotjament de WordPress gestionats

Proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat per a trànsit alt

Hi ha moltes empreses de hosting de WordPress gestionades disponibles que ofereixen funcions i plans diferents. Però triar l’allotjament perfecte no és fàcil segons la vostra necessitat. Alguns proveïdors d’allotjament web també cobren un cèntim addicional per afegir un servei addicional i alguns hosting ja inclouen la mateixa funció. Així doncs, hem creat una llista de cinc Hosting WordPress gestionat millor per a llocs d’alt trànsit en funció de les seves característiques, preu, rendiment de l’allotjament, etc.. 

Kinsta

Kinsta

Visió general:

Kinsta és alimentat per Plataforma Google Cloud. És un dels millors proveïdors de hosting gestionat per WordPress. Si teniu un gran lloc web que aconsegueix milions de trànsit, Kinsta serà l’elecció perfecta. A diferència d’altres proveïdors d’allotjament web, ofereix visualitzacions de pàgines il·limitades i visitants il·limitats. Així, no importa si el trànsit creix.

Tots els seus magatzems disposen de SSD sòlids d’alt rendiment que fan que el vostre lloc es pugui encendre ràpidament. Només podeu allotjar 1 lloc web al seu preu inicial i cadascun dels seus plans, obtindreu 4 treballadors de PHP que us ajudin a executar codis al vostre lloc de WordPress.

La migració és gratuïta i podeu migrar el vostre lloc immediatament amb zero temps d’inactivitat. El tauler de control Kinsta està ple de funcions avançades fàcils d’utilitzar. Des del tauler d’administració, podeu gestionar tots els vostres llocs.

Característiques principals de Kinsta Hosting:

 • Visualitzacions de pàgines il·limitades: Kinsta ofereix visualitzacions de pàgines il·limitades, visitants il·limitats per als usuaris. Per tant, no us haureu de preocupar si obteniu més trànsit.
 • Migració gratuïta: Podeu migrar el vostre lloc a Kinsta en qualsevol moment sense temps d’inactivitat. Cada pla inclou una o més migracions gratuïtes. Tot el que heu de fer és enviar una sol·licitud del vostre tauler de control i el seu expert farà la resta.
 • Panell d’administració d’avantguarda: L’administrador Kinsta està ple de funcions excel·lents i de personalització. El tauler d’administració també és diferent i modern que altres proveïdors d’allotjament.
 • Xarxa altament segura: Totes les seves xarxes estan altament protegides mitjançant protocols de seguretat i tallafocs, còpies de seguretat diàries i més mantenen el vostre lloc segur les 24 hores. També proporcionen 1440 controls de funcionament. Així, si el seu costat disminueix, us avisarà immediatament i el seu expert comprovarà si hi ha cap problema amb el vostre lloc.
 • Centres de dades múltiples: Kinsta ofereix tres ubicacions en mode multiregional: EUA, Europa i Àsia-Pacífic.
 • Suport expert: Amb el bitllet d’assistència, els seus experts desenvolupadors de WordPress us donaran informació sobre qualsevol problema relacionat amb el vostre lloc i estaran disponibles les 24 hores del dia.

Pros & Contres:

Avantatges (+): Kinsta funciona amb Google Cloud Platform i us proporciona temps de càrrega ràpida entre pàgines. Ofereixen el seu complement especial Kinsta-Cache, que us permet esborrar la memòria cau de les pàgines adequades del vostre lloc web. A més, el seu expert us ajuda a migrar el vostre lloc de WordPress existent sense temps d’inactivitat. Podeu afegir qualsevol proveïdor de CDN de tercers com KeyCDN o CloudFlare fàcilment. El seu equip d’experts de WordPress us ajuda a resoldre qualsevol tipus de problema relacionat amb el vostre lloc en el temps.

Contres(-): En realitat, no he trobat cap punt negatiu de Kinsta. Però el seu preu inicial d’allotjament comença a partir 30 dòlars / mes, que és una mica car per a un principiant.

Hosting WPX (Recomanat)

Hosting WPX

Visió general:

Hosting WPX abans coneguda com Traffic Planet Hosting. Si voleu un Allotjament de WordPress gestionat barat, llavors WPX és una bona opció, ja que té un preu molt assequible i ofereix les mateixes funcions que altres Hosting WordPress gestionats.

El seu pla d’inici ofereix una migració total de 5 llocs gratuïta i podeu allotjar fins a 5 llocs web. Tampoc limiten cap visualització mensual de pàgines, sinó que en lloc de limitar les visualitzacions de pàgines, proporcionen 50 GB d’ample de banda. Però podeu augmentar l’ample de banda actualitzant el pla. Cada pla inclou còpia de seguretat diària i la darrera versió de PHP i.e 7.0.

Característiques principals de l’allotjament WPX:

 • Pla més barat: WPX Hosting ofereix pla més barat que altres Proveïdors de hosting de WordPress gestionats. El seu preu a partir de 19,99 dòlars / mes i ofereix tot tipus de funcions.
 • Lloc web Permet: A diferència d’altres proveïdors d’allotjament gestionats, WPX permet 5 llocs web segons el pla inicial.
 • Cap límit de visualitzacions de pàgines mensuals: No tenen límit de visites mensuals, en lloc d’això obtindreu 50 GB d’ample de banda.
 • 5 Migració gratuïta: Com que permeten allotjar 5 llocs web, obtindreu 5 migracions gratuïtes de llocs.
 • SSL il·limitat gratuït: Podeu utilitzar SSL en un nombre il·limitat de llocs. Amb això, també proporcionen privadesa de domini gratuïta.
 • Suport expert: Tots els problemes relacionats amb el vostre lloc i l’ajuda són gestionats per experts de WordPress i els podeu arribar a través del xat en directe en qualsevol moment.

Pros & Contres:

Avantatges (+): Els seus plans d’allotjament són tan barats que altres Proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats. Amb aquest preu barat, gairebé ofereixen totes les funcions. Podeu allotjar més d’un lloc i podeu utilitzar SSL il·limitat. A més, no limiten les vostres visites mensuals. També ofereixen zona de posada en escena.

WPEngine (4 mesos gratis)

WPEngine

Visió general:

WPEngine és una classe empresarial proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat i proporciona una millor assistència de qualitat. Si ja esteu buscant allotjament de WordPress gestionat, probablement notareu el seu nom.

Si teniu un bloc personal o un lloc web d’empresa que obté un gran volum de trànsit, WPEngine ho fa més convenient. El seu pla de partida comença a partir de 35 dòlars mensuals i podeu allotjar el vostre lloc web de WordPress. Cada pla inclou l’emmagatzematge SSD, la posada en escena, la migració gratuïta del lloc, el suport de xat 24 × 7.

Tot i que el seu pla és barat si es compara amb un altre proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat, no ofereixen visualitzacions de pàgines il·limitades en cap pla. Però ofereixen un servei d’allotjament de primer nivell 

Característiques principals de WPEngine:

 • Migració gratuïta del lloc: Com altres proveïdors d’allotjament administrats, WPEngine també ofereix migració gratuïta al lloc. Aquesta funció està disponible en tots els plans.
 • Transferència il·limitada de dades: WPEngine proporciona una transferència il·limitada de dades perquè pugueu allotjar gairebé qualsevol tipus de llocs web personals, petits o grans.
 • Posada en escena instantània: Amb la funció de posada en escena, podeu crear instantàniament una còpia del vostre lloc web amb finalitats de prova i el vostre lloc web original es manté igual.
 • LargeFS: LargeFS us proporciona un emmagatzematge infinit per als suports. Només necessiteu integrar-vos amb el vostre compte d’Amazon S3 des del quadre de comandament WPEngine.
 • Atenció al client 24 × 7: Els experts de WordPress estan preparats per ajudar-vos 24×7 a través del telèfon, el xat en viu i el sistema de bitllets.

Pros & Contres:

Avantatges (+): WPEngine és el més popular Proveïdor de hosting de WordPress gestionat i hi ha tantes grans marques com SoundCloud, Foursquare, HTC, etc, utilitzant WPEngine. Les seves múltiples capes de seguretat protegeixen el contingut d’alt valor, augmenten el vostre SEO i accelereixen el vostre lloc un 5 per cent de la mitjana.

A més, podeu fer còpies de seguretat i restaurar el vostre lloc mitjançant el seu sistema de còpia de seguretat premium i copiar el vostre lloc amb un sol clic. Si teniu cap problema amb el vostre lloc, el vostre expert de WordPress solucionarà el problema en el mateix moment.

*Han bloquejat alguns complements de WordPress que són nocius i alenteixen el vostre lloc. Molts usuaris creuen que és una mala elecció desactivar-los. Però, segons la meva opinió, és bo per al vostre lloc web que no estan autoritzats. Si realment ho necessiteu, podeu contactar amb el seu expert. Per tant, aquest és un punt (+) ve.

Contres(-): El preu d’allotjament WPEngine és una mica barat, però no ofereixen visualitzacions il·limitades de pàgines sobre els seus plans. A més, el seu pla inicial no inclou CDN. Per tant, heu de pagar més per afegir servei de CDN.

FlyWheel (Recomanat per WordPress)

FlyWheel

Visió general:

Si estàs buscant a Proveïdor de hosting de WordPress gestionat per a professional dissenyadors, agències, desenvolupadors i blogger A més, Flywheel és l’opció perfecta. Flywheel va fer una col·laboració senzilla amb altres desenvolupadors i no és necessari compartir el nom d’usuari ni les contrasenyes de ningú..

Com a organització o equip, tots els llocs del vostre equip es troben en un sol tauler de control. Així, tothom té el privilegi de crear el seu lloc i pot pagar la factura individualment.

També podeu crear un model del vostre lloc existent que desi el vostre tema i complements com a configuració personalitzada. Més endavant podeu aplicar aquesta configuració al vostre lloc següent.

Característiques principals del volant:

 • Velocitats ràpides que cremen: Flywheel potencia tots els llocs de WordPress amb un temps de càrrega més ràpid.
 • Comptes múltiples en un quadre de comandament únic: Si dirigiu una empresa, podeu proporcionar accés als vostres empleats perquè puguin construir el seu propi lloc web per separat. A més, poden pagar la factura individualment. De fet, el pagador serà concedit com a propietat del compte.
 • Posada en escena d’un clic: Igual que altres proveïdors d’allotjament, Flywheel també ofereix escenificació d’un clic per provar el vostre lloc en un entorn de caixa de sorra.
 • Creeu models del vostre lloc: Podeu crear un model del vostre lloc existent i aplicar l’estructura del vostre lloc (temes, complements) a un lloc nou.
 • Múltiples centres de dades: Flywheel compta amb un total de 10 centres de dades a tot el món i podeu llançar els vostres llocs a prop dels usuaris sense problemes.

Pros & Contres:

Avantatges (+): Flywheel és una opció excel·lent per a aquells que també són dissenyadors, desenvolupadors i bloggers. Si teniu una organització o un equip, podeu donar accés a les vostres agències per separat perquè facin la seva tasca i també pugueu gestionar la facturació.

Podeu migrar el vostre lloc de manera gratuïta mitjançant el seu senzill quadre de comandament. El seu pla parteix de 15 dòlars / mes, que és un pla barat per a principiants. Normalment, a mesura que el lloc creixi, se us demanarà que actualitzeu el vostre pla sense cap cancel·lació. També proporcionen el sistema de còpia de seguretat nocturna que té una durada de 30 dies i que podeu restaurar en qualsevol moment.

Contres(-): Com WPEngine, no ofereix CDN i només permet 5.000 visites al seu pla inicial i al seu pla personal.

Síntesi

Síntesi web

Visió general:

La síntesi és a VPS: hosting de WordPress gestionat per VPS. Proporcionen programari de servidor web NGINX i PHP-FPM altament personalitzats, que s’utilitzen principalment al gran lloc web que porta el vostre lloc al següent nivell de rendiment..

Síntesi no només allotja el vostre lloc web, sinó que també us ofereix consells d’optimització de la pàgina a pas i la cerca de paraules clau i de les xarxes socials que el vostre lloc pot obtenir més alt a Google. I tot això que podeu fer directament des del vostre plafó d’administració de WordPress. Utilitzen una tècnica especial anomenada “Procés de Curació Autònoma“, Que determina la salut de tots els processos de programari del vostre VPS i si alguna cosa no funciona o es penja, es reinicia automàticament a l’instant per portar-lo normalment.

El seu pla estàndard comença a partir de 47 dòlars / mes, que permet allotjar un domini i ofereix 1 GB de memòria, 20 GB d’emmagatzematge total, 2 Tb d’ample de banda mensual i 10.000 trànsits diaris..

Característiques principals de la síntesi:

 • Permet un trànsit elevat: El seu pla d’inici ofereix 10.000 visites per dia.
 • Rendiment més destacat: Amb la seva arquitectura NGINX, van millorar radicalment el rendiment del vostre lloc i poden manejar la càrrega addicional amb facilitat. Fins i tot el seu pla d’inici gestiona una càrrega important en comparació amb altres proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats. A més, això també augmenta la velocitat del lloc.
 • Seguretat addicional: Synthesis utilitza dues tecnologies d’exploració diferents per examinar el vostre lloc en busca de vulnerabilitats i programari maliciós. Utilitzen especialment Securi per comprovar el programari maliciós, evitar que el servidor tingui atacs de força bruta i totes les comprovacions de seguretat es facin cada 6 hores. Si troben algun programari maliciós al vostre servidor, assumeixen la responsabilitat de suprimir-lo, així que no us haureu de preocupar per això.
 • Monitorització en temps real: iWatch permet la supervisió en temps real dels fitxers crítics. A banda d’això, Synthesis fa servir les seves eines especialitzades de control que controlen el vostre lloc 24/7/365 per garantir el màxim temps d’activitat i respondre als problemes a mesura que es plantegin..
 • Eines d’optimització del lloc: A diferència d’altres proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats, proporciona consells d’optimització a la pàgina, recerca de paraules clau i investigació en xarxes socials per ajudar-vos a classificar-vos millor en els resultats del motor de cerca..
 • Còpies de seguretat personals per a S3: Fan còpies de seguretat del vostre servidor diàriament i emmagatzemen còpies de seguretat de set dies. Amb el seu sistema de còpia de seguretat personal, no haureu de dependre de cap programari de tercers per fer una còpia de seguretat del vostre lloc. Els seus processos personalitzables al costat del servidor processen components crítics per al vostre propi S3 Bucket a Amazon Web Services.

Pros & Contres:

Avantatges (+): Synthesis proporciona VPS administrats en lloc de hosting de WordPress gestionat que proporciona un impuls més al vostre lloc. Tots els seus plans inclouen altament personalitzables NGINX i PHP-FPM servidor web. Cada un dels plans inclou el procés d’autocuració, suport iWatch, kits d’optimització de llocs, etc. Una altra cosa més important és que proporcionin una capa de seguretat addicional per al vostre lloc perquè el vostre lloc es mantingui sempre segur i en línia..

El seu pla estàndard ofereix 10.000 visites al dia que equivalen a 3.00.000 visites al mes, fins i tot cap proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat no ho ofereix al mateix preu.

Contres(-): No admeten les instal·lacions de WordPress en diversos llocs.

5 llista de comparació de proveïdors d’allotjament de WordPress més ben gestionada

[Identificador de taula de preus fàcils = “2624 ″]

Quin hauria de triar?

Com hem esmentat anteriorment, un allotjament de WordPress gestionat sempre és millor que un allotjament compartit de totes les categories. Si teniu un gran nombre de trànsit al vostre lloc web o lloc web gran, haureu de canviar immediatament a Administrar per a host. Perquè Hosting Compartit és adequat per a principiants i pot manejar el trànsit lleuger. A més, l’allotjament compartit no proporciona totes les funcions i té menys opcions de seguretat.

Si utilitzeu un Hosting Managed, obtindreu tot i una millor qualitat, és a dir, que pot gestionar més trànsit, augmentar la velocitat del lloc, seguretat de diverses capes, SSL gratuït i suport de WordPress express. Dóna al vostre lloc més poder i sense problemes, de manera que us podeu concentrar en el vostre treball i fer créixer la vostra producció.

Però escollint el Proveïdor de hosting d’allotjament WordPress gestionat millor no és fàcil. A l’escenari anterior, hem discutit els cinc millors proveïdors d’allotjament de WordPress que ofereixen funcions diferents.

Les meves millors opcions,

> Si ets un Blogger o Desenvolupador, aleshores WPEngine serà l’elecció perfecta per a vosaltres. WPEngine gairebé ho proporciona tot i el seu preu també barat. També ofereixen migració gratuïta, certificat SSL, zona de posada en escena. Els seus experts en WordPress també es mantenen disponibles 24 × 7. Podeu accedir-hi a través d’un xat en viu o un servei d’assistència El seu temps de resposta al bitllet és increïble, només dura aproximadament 1-2 hores. Però el seu pla d’inici té algunes limitacions com les visualitzacions de pàgines i el CDN no inclosos. És possible que hàgiu de pagar més per afegir recursos addicionals.

Anar per : WPEngine.

> Si teniu un lloc web, un bloc o una marca per a grans empreses, que obté milions de trànsit, després anar a Kinsta. Kinsta està alimentat per Plataforma Google Cloud. Ofereix un nombre il·limitat de visualitzacions de pàgines, visitants il·limitats, migració gratuïta, 4 treballadors PHP, 1440 comprovacions de funcionament diàries i un entorn d’escenificació més. Tot i això, el seu preu és una mica car, però la qualitat d’allotjament és impressionant.

Anar per : Kinsta.

Per a professional dissenyadors, agències, desenvolupadors i bloggers, El volant és la millor opció. També es WordPress Recomanat Hosting de WordPress gestionat. Des del tauler de control, els vostres clients poden accedir i poden pagar individualment. Igual que altres proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats, Flywheel també ofereix gairebé tot el que un administrador web necessita per desenvolupar el seu lloc. La seva funció especial “Blueprint” us ajuda a crear una estructura personalitzada del vostre lloc, incloent-hi plugins i temes. Més endavant podeu aplicar aquesta configuració al vostre lloc següent.

Anar per : Volant.

Si em demaneu que reculli el millor, us recomanaré que tingueu allotjament WPX. Antigament es coneixia com Traffic Planet Hosting. Ofereixen tot com altres empreses d’allotjament premium i també són barates. A diferència d’altres proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats, ofereixen funcions A-Z a un preu assequible i poden acollir els seus cinc llocs web diferents. Però no proporcionen la funció de posada en escena.

Anar per : Hosting WPX.

En aquest article, tractem 5 allotjaments de WordPress més ben gestionats per a llocs d’alta circulació. Si teniu alguna pregunta o suggeriment al respecte, no dubteu a compartir la vostra opinió deixant un comentari. Salutacions ��

Temes relacionats,

 • 19 millors consells per accelerar WordPress (augmentar la velocitat del lloc en un 200%)
 • 20 millors complements de WordPress 2017: imprescindibles per a bloggers professionals
 • 7 millors temes de WordPress premium per a bloggers (edició 2017)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map