9 millors allotjaments de WordPress el 2019 [millors opcions per a experts]

Si voleu crear un lloc web, primer us cal un domini i un allotjament web. Hi ha moltes empreses d’allotjament web que ofereixen diferents tipus d’allotjament web, per exemple, d’allotjament compartit, Hosting de WordPress, Allotjament en núvol, hosting VPS, allotjament de WordPress gestionat, etc. Com a usuari de WordPress, heu d’aconseguir el millor allotjament de WordPress.


Però escollir el millor allotjament de WordPress no és fàcil, ja que hi ha tones de proveïdors d’allotjament de WordPress disponibles. Ofereixen funcions d’allotjament diferents, suport, preus, etc.. 

Si la velocitat de càrrega de la pàgina web és massa lenta, probablement perdreu el vostre públic i les vendes també. Suposem com a exemple-  Amazon perd un 1% de clients pel seu lent temps de càrrega de pàgines (100ms), El trànsit de Google va caure un 20% durant els seus 5,5 segons en el temps de generació de pàgines de cerca

Si utilitzeu el vostre lloc web en qualsevol proveïdor d’allotjament web gratuït, us recomano que traslladeu el lloc web a qualsevol altre proveïdor d’allotjament web. Com que utilitzant el servei d’allotjament gratuït, no garanteixen el vostre lloc, sempre que el vostre lloc pugui disminuir, cosa que és un malson per als propietaris del lloc web. En aquest tema, compartiré amb tu el millor allotjament de WordPress compartit, centrat principalment en el servei d’allotjament WordPress WordPress compartit.

Millor allotjament de WordPress

Com triar el millor allotjament de WordPress?

Si teniu previst crear un lloc web o voleu traslladar-vos a una millor empresa d’allotjament de WordPress, hi ha algunes dades importants. Probablement no voldreu moure el lloc web cada vegada a causa de la mala qualitat de l’allotjament i la mala assistència al client.

Donem una ullada a què cal tenir en compte les coses abans de comprar qualsevol allotjament de WordPress. 

Rendiment: Quan es tracta de triar el millor allotjament de WordPress, el rendiment d’allotjament web és un fet important. Els visitants del lloc web no tenen prou temps per esperar a carregar-se una pàgina. Si el vostre lloc és molt lent, generalment perdreu el vostre públic i tindran una experiència negativa al vostre lloc web. Un bon allotjament web millora la vostra pàgina web i manté el lloc en línia les 24 hores.

Característiques: Quan es tracta de allotjament web de pagament, el primer és comprovar la funció d’una empresa d’allotjament. Si l’empresa d’allotjament web ofereix totes les funcions que necessiteu per al vostre lloc web, haureu d’aconseguir-lo.

Si voleu crear un lloc web, haureu d’anar amb un allotjament que us ofereix registre de nom de domini gratuït, de manera que no heu de pagar més per al domini. He inclòs també aquelles empreses d’allotjament web que proporcionen registre de domini gratuït.

Seguretat: La seguretat del lloc web és el més important per a que un lloc web el mantingui lliure de pirates. Probablement sabeu que els pirates informàtics poden piratejar fàcilment el vostre lloc web si el nivell de seguretat és massa baix. Així que serà fantàstic si comproveu les funcions de seguretat que proporcionen. També heu de comprovar si l’amfitrió web proporciona SSL gratuït.

Migració gratuïta de WordPress: Si ja teniu un lloc web de WordPress existent, necessiteu aquesta opció. Així, el vostre lloc web es traslladarà al nou host mitjançant hosting d’experts sense temps d’aturada.

Atenció al client: Una empresa no pot ser fiable ni confiar si no proporciona suport a temps. Assegureu-vos que heu comprovat si hi ha disponible el servei de xat en viu, trucada telefònica, atenció al client del sistema de bitllets. Podeu crear un bitllet d’assistència o xerrar en directe amb els seus

Podeu crear un bitllet d’assistència o xerrar en directe amb ells i veure si proporcionen assistència ràpida tal com van prometre.

Preu: Al rebre allotjament web, el preu és important. Probablement no voldreu gastar 10 milions de diners per a un hosting com a principiant. Però si el vostre lloc està creixent i té un gran volum de trànsit, haureu d’obtenir el pla de WordPress més alt o canviar a un allotjament de WordPress gestionat.

9 Millor Hosting de WordPress del 2019

SiteGround

SiteGround WordPress Hosting

SiteGround és un dels més populars i Hosting recomanat per WordPress. Proporcionen l’únic problema de la instal·lació de WordPress i l’actualització automàtica de WordPress. Si ja teniu un lloc web existent, el seu expert migrarà gratuïtament el vostre lloc de WordPress sense temps d’inactivitat.

Podeu fer servir el poderós arrossegament & deixeu anar el creador de llocs web per crear un lloc web sense temps. Proporcionen 5 ubicacions del centre de dades per obtenir la millor velocitat del lloc web. Amb cada pla de WordPress, obtindreu CloudFlare CDN gratuït. També tenen el seu complement especial de memòria cau Supercacher que fa que el vostre lloc de WordPress sigui extremadament ràpid.

Tots els servidors estan executats per HTTPS / 2 que permet al navegador carregar llocs web molt més ràpidament. No us haureu de preocupar per la còpia de seguretat del vostre lloc, ofereixen una funció de recuperació i restauració automàtica de manera que totes les dades del vostre lloc web romandran segures. Per no oblidar que SiteGround proporciona el millor servei d’atenció al client.

Característiques clau:

 • Transferència de dades no modificada
 • Arrossegament lliure & constructor de caigudes
 • 1 clic a instal·lar WordPress
 • Migració gratuïta
 • Actualització automàtica de WordPress
 • Memòria cau especial de WordPress
 • Servidors habilitats HTTP / 2
 • Còpia de seguretat diària & restaurar
 • Posada en escena
 • Suport ràpid i obert les 24 hores
 • Garantia de devolució de 30 dies

Preu: El seu pla inicial parteix 3,95 dòlars/ mes.

BlueHost

BlueHost WordPress HostingBluehost és un dels millors i barats proveïdors d’allotjament de WordPress disponibles a Internet. Es tracta de hosting recomanat per WordPress i amb més de 2 milions de llocs web a tot el món. Bluehost proporciona un tipus diferent d’hosters web compartits, núvol, WordPress, VPS, etc, i tots els servidors estan alimentats per maquinari d’última generació..

Bluehost ofereix un hotel Registre de nom de domini gratuït tots els seus plans de hosting WordPress. Cada pla inclou un certificat SSL gratuït, cPanel millorat. Bluehost proporciona una configuració ràpida sense problemes amb l’instal·lador de WordPress d’un clic i el 99,9% de temps de funcionament del lloc. També obteniu CloudFlare CDN per accelerar la velocitat de WordPress. Aquí obteniu totes les funcions, mentre invertiu molts diners. 

Si creeu un lloc web de WordPress nou, Bluehost és la millor opció per a vosaltres.

Característiques:

 • 1 domini gratuït
 • Certificat SSL gratuït
 • Instal·lació de WordPress amb 1 clic
 • cPanel
 • CDN gratuït de CloudFlare
 • Assistència 24/7
 • 99,9% temps de vida
 • Garantia de devolució de 30 dies

Preu: El seu pla bàsic comença només 2,95 dòlars/ mes

A2 Hosting

A2Hosting per a WordPress

A2 Hosting és un dels millors allotjaments de WordPress. Si trobeu allotjament de WordPress més ràpid, aleshores l’allotjament A2 serà una elecció fantàstica. Proporcionen emmagatzematge il·limitat, transferència de dades il·limitada i instal·lació de WordPress amb un clic sense problemes.

Les seves unitats SSD de primera qualitat i els servidors turbo fan que el vostre lloc web x20 sigui més ràpid amb un 99,9% de garantia de temps. Tenen un total de 3 centres de dades a tot el món i podeu triar qualsevol lloc que desitgeu. Podeu integrar fàcilment CloudFlare CDN amb el vostre lloc de WordPress.

Característiques clau:

 • Emmagatzematge il·limitat
 • Transferència il·limitada de dades
 • Certificat SSL gratuït
 • CDN gratuït de CloudFlare
 • 1-Feu clic a la instal·lació de WordPress
 • Migració gratuïta
 • 99,9% Garantia d’horari
 • Assistència Guru 24/7
 • Crèdits gratuïts Bing / Yahoo

Preu: El seu pla d’allotjament de WordPress comença a partir 3,92 dòlars/ mo. (Ara amb un 51% de descompte).

 

 

DreamHost
Web Hosting DreamHost

DreamHost és un altre allotjament que recomana WordPress i que s’ha compromès amb la comunitat de WordPress des de fa més de 10 anys. Amb més de 20 anys d’experiència en allotjament en línia, DreamHost ja gestiona més d’1,5 milions de llocs web. A diferència d’altres allotjaments web, DreamHost es va centrar principalment en l’allotjament de WordPress.

El seu allotjament de WordPress gestionat inclou una instal·lació de WordPress d’un clic, actualitzacions automàtiques i còpies de seguretat. Tots els paquets d’allotjament inclouen SSD, trànsit il·limitat que fa que el vostre lloc sigui un 200% més ràpid.

El seu pla d’allotjament de WordPress inclou dos plans: el pla és compatible amb diversos llocs i dominis de WordPress. Si busqueu un allotjament de WordPress gestionat per a lloc de trànsit d’alt volum, aleshores DreamHost és una elecció fantàstica.

Si obteniu un pla d’allotjament compartit de DreamHost durant un any, obtindreu un registre gratuït del nom de domini.

Característiques clau:

 • Visualitzacions de pàgines il·limitades
 • Amplada de banda il·limitada
 • Registre de domini gratuït
 • Instal·lació de WordPress amb un clic
 • Jetpack premium
 • Actualitzacions automàtiques de WordPress
 • Actualitzacions diàries i protecció de seguretat avançada
 • Protecció contra la força bruta contra atac & supervisió en temps de funcionament
 • Garantia 100% de temps de vida
 • Suport de WordPress 24/7
 • Garantia de devolució de 97 dies

Preu: Comença el seu pla bàsic d’allotjament de WordPress 9,95 dòlars/ mo.

Allotjament d’immobles
Inmotion WordPress Hosting

Inmotion Hosting és un dels millors proveïdors d’allotjament de WordPress i té més de 10 anys d’experiència en allotjament web. La seva plataforma gestionada per WordPress té una bona sintonia per oferir el màxim rendiment del lloc web.

A diferència d’altres millors proveïdors d’allotjament de WordPress, Inmotion ofereix allotjament registre de domini gratuït i permet allotjar diversos llocs web segons el pla inicial. Més que això, ofereixen espai de disc il·limitat, transferència il·limitada de dades mensuals i migració gratuïta al lloc web. També van simplificar el procés d’instal·lació de WordPress, de manera que podeu instal·lar WordPress o qualsevol altra aplicació en un sol clic.

També tenen cura de la seguretat del vostre lloc web. Obtindreu un certificat SSL i CloudFlare CDN per fer el vostre lloc més ràpid.

Característiques clau:

 • Registre de domini gratuït
 • Es permeten diversos llocs web
 • Espai de disc il limitat
 • Transferència il·limitada de dades
 • Migració gratuïta
 • Arrossega lliure & Desplegueu el creador de llocs web
 • SSL gratuït
 • CDN gratuït
 • Còpies de seguretat gratuïtes de dades
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Assistència 24/7
 • Garantia de devolució de 90 dies

Preu: Comença el seu pla bàsic d’allotjament de WordPress 5,99 dòlars/ mo, que permet allotjar diversos dominis.

HostGator

HostGator WordPress Hosting

Si heu cercat el millor allotjament de WordPress, heu de veure sobre HostGator. HostGator acull més de 8 milions de dominis i és un dels allotjaments web de WordPress més populars. Com altres proveïdors d’allotjament web, HostGator també proporciona diferents tipus d’opcions d’allotjament web.

Si ja teniu un lloc web existent, podeu migrar el vostre lloc gratuïtament. Podeu fer servir el seu arrossegament & soltar per crear el vostre lloc web i publicar-lo en molt poc temps. Amb la seva eina d’instal·lació ràpida, podeu crear qualsevol tipus de lloc web, bloc, wiki, comerç electrònic etc amb un sol clic. Amb cada pla d’allotjament, obtindreu 100 crèdits de Google AdWords i Bing.

Podeu integrar CloudFlare CDN amb el vostre lloc de WordPress, de manera que el vostre lloc es carregarà molt més ràpidament. També garanteixen que el vostre lloc tindrà un 99,9% de temps de lliurament i una política de devolució de 45 dies.

Característiques clau:

 • Espai de disc no modificat
 • Transferència de dades no modificada
 • CDN gratuït
 • Còpia de seguretat instantània
 • AdWords gratuït de Google & Crèdits Bing
 • 99,9% Garantia d’horari
 • Garantia de devolució de 45 dies
 • Assistència 24/7

Preu: El seu pla bàsic comença des de 3,95 dòlars / mes.

iPage

Allotjament web de iPage

iPage és el allotjament més barat per WordPress. iPage ofereix totes les funcions d’allotjament a un preu assequible. El seu pla d’allotjament de WordPress inclou un poderós arrossegament & soltar el creador de llocs web, centenars de plantilles per a mòbils, Google & Crèdits Bing Ad, eines de màrqueting de SEO i molt més.

El seu pla d’allotjament web comença des de només 1,99 dòlars / mes i obtindràs un registre de nom de domini gratuït, un espai de disc il·limitat, un instal·lador de 1 clic de WordPress i també permeten noms de domini il·limitats.

Tant si sou blogger com comercialitzador, iPage us ofereix eines de venda en línia i eines de màrqueting com ara l’oferta de Google AdWords, el crèdit de cerca de Bing, etc..

Característiques clau:

 • Registre de nom de domini gratuït
 • Amfitrió de dominis il·limitats
 • Emmagatzematge il·limitat & trànsit
 • Creador de llocs web iPage
 • Instal·lador de 1 clic de WordPress
 • Oferta gratuïta de Google AdWords (100 $) & Crèdit de cerca Bing ($ 100)
 • 27/7 Monitorització de xarxa
 • Suport de WordPress 27/7
 • Garantia de devolució de 30 dies

Preu: El seu pla d’allotjament web comença només 1,99 dòlars/ mes.

En aquest article he compartit 9 millors allotjaments per a WordPress del 2019. Espero que aquesta publicació us hagi ajudat a triar el millor allotjament de WordPress. Compartiu la vostra opinió i experiència sobre aquests serveis d’allotjament web. Podeu connectar-nos amb nosaltres Facebook, Twitter, Google+.

Aquí hi ha més articles de WordPress que us poden agradar,

 • 19 consells de treball per accelerar la velocitat del vostre lloc de WordPress
 • Millor CDN per WordPress per augmentar la velocitat del vostre lloc
 • Com afegir preguntes de seguretat a la pàgina d’inici de sessió de WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map