Guia per a principiants a Google Analytics: Com millorar el vostre lloc web i el contingut mitjançant mètriques clau sobre els visitants

03.06.2020
Analytics 'Guia per a principiants a Google Analytics: Com millorar el vostre lloc web i el contingut mitjançant mètriques clau sobre els visitants
0 15 мин.

A punt per aprendre les mètriques clau anàlisis de Google de manera que podeu millorar el vostre lloc web?


Instal·lem el codi de seguiment, configurarem el vostre Menú d’administració (filtres, objectius, Consola de cerca i enllaçar els altres perfils de Google), segmentar les fonts de trànsit, identificar contingut de baix rendiment amb temps mitjà baix a la pàgina + altes taxes de rebot, aprendre dades demogràfiques de visitants com ara edat / sexe / ubicació, i utilitzar-les per millorar millores de dades al vostre lloc, contingut, SEO i conversions.

Us mostraré exemples de la vida real

Igual que sé que la majoria dels meus visitants són homes d’entre 25 i 40 anys que utilitzen Google Chrome al seu escriptori, que inicialment van arribar a través de Google i provenen dels EUA, de l’Índia, del Regne Unit o del Canadà.

… estava a prop?

L’ideal seria que hagis instal·lat Google Analytics durant diversos mesos (i tinguis una quantitat decent de visitants) de manera que les dades siguin prou grans per treure conclusions. Google Analytics ofereix tutorials de vídeo a Analytics digital i Fonaments de la Plataforma que s’utilitza de forma gratuïta Examen d’IQ Analytics. Definitivament els comprovaria i, fins i tot, podria obtenir-ne certificació.

Bona sort! Feu-me una línia si teniu preguntes 🙂

Taula de continguts

1. Mètriques clau

 • Quants usuaris visiten el meu lloc?
 • Quants cerques orgàniques obtinc de SEO?
 • Què pàgines treure el màxim partit cerques orgàniques?
 • Què pàgines obtenir el mínim cerques orgàniques (així puc millorar-los)?
 • Què pàgines tenir el pitjor CTR, temps mitjà a la pàgina, temps de càrrega, i Percentatge de rebot?
 • Què ciutats són de?
 • Quin% d’ells són mòbil?
 • Què idiomes parlen??
 • Quins són els típics? gènere i edat?
 • Què llocs web refer-me trànsit?
 • Què xarxes socials envia’m trànsit?
 • Quines pàgines tenen el millor conversions (per exemple, ompliments de formularis de contacte)?
 • Quines pàgines tenen el pitjor temps de càrrega i per què?
 • Quin enllaços Hi ha gent que s’hi dedica a cada pàgina?
 • Com puc ajustar el meu lloc web / contingut en funció d’aquestes mètriques (la gran pregunta)?

2. Instal·lació del codi de seguiment

Un cop registrat, Google Analytics us oferirà un codi de seguiment. La millor manera de fer-ho és allotjar el codi de seguiment localment (a través de) WP desactivat). Això hauria d’arreglar l’element “caché del navegador de palanquejament” per a Google Analytics que apareix sovint a GTmetrix, Pingdom i PageSpeed ​​Insights..

Descarregueu-Google-Analytics-A-Local-Sever

També podeu copiar-la / enganxar-la al peu de pàgina, però normalment sol afegir més sol·licituds i fa que el lloc sigui més lent. Alguns temes de WordPress tenen un camp específic per enganxar el vostre seguiment o codi UA …

Instal·lació de Google-Analytics-Tracking-Code-Installation

3. Configuració del menú d’administració

Al tauler de control de Google Analytics, aneu a la secció Menú d’administració

Pestanya Google-Analytics-Admin

Google-Analytics-Admin-Menu

ESTRUCTURA DEL COMPTE

Hi ha tres nivells de jerarquia al vostre compte de Google Analytics: compte, propietat, vista. Google Analytics recomana crear diverses visualitzacions a la pestanya Vista (Veure → Crear una vista nova). Vaig crear un vista mestra (deixeu-ho sense tocar perquè no perdeu dades en cas que alguna cosa vagi malament) i vista filtrada (les dades que veig en funció de les meves configuracions). També podeu crear visualitzacions per al trànsit de tauletes, per a telèfons intel·ligents o per provar dades a GA. Mira això vídeo tutorial.

TAULA DE COMPTE

La majoria d’això és autoexplicatiu. La gestió d’usuaris us permet concedir accés al vostre compte amb diferents nivells permisos. Els filtres s’utilitzen principalment per excloure les vostres adreces IP (i un altre empleat) de manera que les vostres visualitzacions no contaminin dades. Abastaré més filtres quan arribem a la pestanya “visualització”.

TAULA DE PROPIETAT

Configuració de propietats

Configuració de propietats-Google-Analytics

Gestió d’Usuaris

Concediu altres usuaris permís per gestionar usuaris o editar, col·laborar i llegir dades. Tot això ho és diferents nivells de permisos així que assegureu-vos que ho sabeu! Si és el vostre desenvolupador o gestor de màrqueting, probablement vulgueu concedir-los accés a tot, tret de “gestionar usuaris”.

Informació de seguiment

Cerqueu el codi de seguiment + el número d’UA més l’activació funcions d’informes publicitaris per obtenir dades demogràfiques (sexe, edat, interessos).

Enllaç de producte

Enllaça les dades de Google Analytics a Search Console, AdSense, AdWords, Google Play i altres productes de Google. Això permet compartir algunes dades en diferents comptes. Seleccioneu “tots els productes” al menú d’administració per veure la llista completa, o bé podeu més informació sobre l’enllaç de producte.

Google-Anaytics-Enllaç de producte

VEURE TAULA

Mostra la configuració – configureu la vostra zona horària, activeu el filtratge de bot per excloure els accessos de les aranyes spammy i configureu la cerca al lloc per obtenir informació sobre les consultes que escriuen les persones a la barra de cerca del vostre lloc web. Per fer-ho, activeu seguiment de la cerca de llocs després escriviu alguna cosa a la barra de cerca. Com que el meu mostra? S = exemple, simplement introduiria la lletra “s” com a paràmetre de consulta. També podeu utilitzar categories de cerca de llocs si el lloc permet als usuaris perfeccionar les cerques. En cas contrari, hauria de ser bo.

Configuració de Google-Analytics-Visualització

Metes

Metes mesura quant quantes persones omplen el formulari de contacte, s’inscriuen al vostre butlletí, realitzen una comanda, registren un compte, descarreguen un PDF i altres objectius objectiu que es mostren a continuació …

Objectius de Google Analytics

Configuració de a objectiu personalitzat és la forma més senzilla de fer-ne molts. Afegiu una URL de destinació (una pàgina d’agraïment o una altra pàgina de confirmació que els usuaris veuen un cop han aconseguit l’objectiu). Ara comproveu l’objectiu de veure amb quina freqüència es convertirien en funció de les vostres dades dels darrers 7 dies.

Objectiu personalitzat: Google Analytics

Ara podreu veure els objectius a les vostres dades …

Conversions d'objectius de Google Analytics

Agrupació de contingut

Agrupa el contingut perquè puguis visualitzar analítiques de temes específics (com ara temes de publicacions de blocs o productes / serveis específics). En aquest cas, vaig segmentar totes les pàgines dels títols que contenen les paraules “WordPress SEO”. Hi ha 3 mètodes, però crear un conjunt de regles és definitivament el mètode més senzill.

Agrupació de contingut-Google-Analytics

Ara podeu anar als informes de “Comportament” i veure les dades …

Informe-Comportament-Agrupació de contingut

Filtres

Filtres s’utilitzen principalment per excloure les vostres adreces IP (i els vostres empleats) perquè no contaminin les vostres dades. Creeu un filtre predefinit i, a continuació, exclueu les IP “iguals a” i Google “quina és la meva IP” per conèixer el vostre. Exclusió de totes les IP incloses la vostra llar, oficina, telèfons intel·ligents, tauletes, etc.

Google-Analytics-IP-Filter

Configuració del canal

Configuració del canal → Gestiona els termes de marca: només cal afegir el vostre nom de marca, que us ajudarà a separar els termes de marca i els termes genèrics (qualsevol terme que no sigui el vostre nom de marca).

Configuració de comerç electrònic: si publiqueu un lloc web de comerç electrònic, voldreu habilitar-ho. Hi ha passos addicionals per habilitar el seguiment del comerç electrònic …

Configuració del comerç electrònic

Mètriques calculades

Segments

Segments us permet visualitzar els informes (pestanyes de l’esquerra) mentre segmenteu els usuaris per mitjans socials, tipus de dispositiu mòbil o qualsevol filtre que vulgueu fer servir en aquest segment. Per exemple, podeu configurar un segment de “xarxes socials” i comprovar qualsevol informe per veure’l específicament per a les xarxes socials.

Crea un segment nou …

Segments de Google Analytics

Trieu el tipus de persones (mètriques) que voleu segmentar …

Condicions de segment de Google Analytics

Ara aneu a qualsevol informe i trieu el segment per filtrar les dades …

Segmentació de públic i Google-Analytics

Alertes personalitzades

Alertes personalitzades t’envia notificacions per correu electrònic o text si una mètrica específica augmenta o disminueix en una quantitat determinada (sessions, transaccions, conversions d’objectius, etc.). És força explicatiu, però només vull saber sobre els pics de trànsit i les línies de trànsit. No veig necessitat de res més.

Alerta personalitzada de Google-Analytics

Correus electrònics programats

Envia informes automàtics als vostres clients, cap o qualsevol que sigui. Només heu de navegar per qualsevol informe que vulgueu rebre per correu electrònic i, a continuació, feu clic al botó de correu electrònic per definir les vostres preferències. M’agrada obtenir informes en curs de la meva taulers de comandament personalitzats de manera que puc veure les mètriques més importants que vull mesurar.

Google-Analytics-Email-Report

Un cop configurats els vostres correus electrònics, els podreu gestionar al menú d’administració …

E-mails programats-Google-Analytics

4. Personalització

Personalització de Google Analytics

Taulers de comandament

Taulers de comandament mostra les mètriques més importants en un sol lloc (he marcat el meu marcador al meu navegador, cosa que facilita la comprovació de les meves coses SUPER). Podeu crear-vos vosaltres mateixos o utilitzar els meus quadres de comandament ja construïts que segmenten el trànsit en SEO, mòbil, social, geografia, estadístiques tècniques i molt més. El Galeria de solucions de Google Analytics té encara més coses, però és senzill poder fer clic a una adreça d’interès i anar directament a les dades més importants.

Abans d’importar els meus taulers:

 • Utilitzeu els enllaços de descàrrega per afegir-los a la secció “taulers de comandaments” del vostre compte de GA
 • Per a ginys que diuen “sense marca”, editeu el filtre i utilitzeu el vostre lloc (no el meu)

En primer lloc - Tauler de control de Google Analytics

Baixeu els meus Taulers de Taula personalitzats per segmentar el trànsit:

Informes personalitzats

En lloc de comprovar les vostres analítiques cada dia (o enviar informes manuals als clients), podeu crear informes personalitzats per als quals podeu habilitar els correus electrònics programats. Com a mínim, crearia uns informes parells amb mètriques clau com ara els usuaris, les cerques orgàniques, les pàgines principals i les finalitzacions d’objectius.

Primer creeu un informe a la pestanya “Informes personalitzats” del menú d’administració …

Informes personalitzats de Google Analytics

Després, aneu a Personalització > Informes personalitzats per veure les dades. Com passa amb gairebé qualsevol cosa a Google Analytics, podreu veure una opció per compartir (a la part superior esquerra) on podeu configurar els correus electrònics programats.

Google-Analytics-Informe personalitzat

Informes desats

….

Alertes personalitzades

Ja he superat les alertes personalitzades durant la secció “configurar el menú d’administració” i com rebre alertes durant pics de trànsit o baixades de trànsit … aquest és un altre lloc per veure aquestes alertes.

5. Informes

Aquí teniu el que significa cadascú …

Informes de Google Analytics

Temps real

Consulteu persones que actualment es troben al vostre lloc, pàgines que veuen, ubicació, fonts de trànsit i molt més …

Google Analytics en temps real

Públic

Públic → Demografia

Edat / gènere

Demografia de Google Analytics

 • Necessito ajustar-me fotos / testimonis per reflectir la meva demografia?
 • Són els primers testimonis la gent veu la meva demografia?
 • El meu disseny (tipus de lletra, mida, color, estil CSS) parla de la meva demografia?
 • La meva estil d’escriptura?
 • Qui em dóna el més alt conversions? (configurarem objectius per mesurar-ho)
 • Cerquen certes? paraules clau Puc trobar a l’exploració automàtica completa o de paraules clau?

Interessos

Categories d’afinitat

Categoria Google-Analytics-Afinitat

Segments del mercat

Segments del mercat

 • Estic fent servir un tema / disseny sensible?
 • Tinc errors d’utilització mòbils a la consola de cerca?
 • Hauria d’afegir un botó de clic per trucar per a mòbils si té sentit per al meu negoci (un conjunt de lliurament de pizzes hauria de tenir definitivament això)?

Geografia

Llenguatge

Idioma-Google-Analytics

Ubicació

Ubicació-Google-Analytics

Mòbil

Dispositius mòbils-Google-Analytics

Adquisició

Comportament

Conversions

Informació de seguiment → Llista d’exclusió de referències: és possible que observeu llocs web spam que us envien trànsit quan mireu les dades del “trànsit de derivació”, aquest és un problema habitual. Si afegiu llocs web spammy a aquesta llista, els exclou del “trànsit de derivació”, però els afegeix al “trànsit directe”. Això no soluciona el problema, però l’obtenció de dades precises sobre el trànsit de referències (llocs web que us enllacen i us envien trànsit) ser més important que obtenir dades precises sobre trànsit directe (persones que venen directament al vostre lloc). És una preferència.

Llista de Referències-Exclusió

Configuració del canal → Gestiona els termes de marca: només cal afegir el vostre nom de marca, que us ajudarà a separar els termes de marca i els termes genèrics (qualsevol terme que no sigui el vostre nom de marca).

Configuració de comerç electrònic: si publiqueu un lloc web de comerç electrònic, voldreu habilitar-ho. Hi ha passos addicionals per habilitar el seguiment del comerç electrònic …

 • Mostra la configuració → Activa la cerca al lloc
 • Metes
 • Configuració del comerç electrònic

Adquisició

Canals

Correu electrònic → Pàgines de destinació (del màrqueting per correu electrònic)

Trànsit de derivacions

Referència-Trànsit-Google-Analytics

Preguntes per fer cada secció

 1. Rànquing de mesurament

Comproveu la classificació (utilitzeu com a punt de referència)

 • Tanqueu la sessió al vostre compte de Google
 • Amagueu els resultats privats (icona del globus a la part dreta de la pàgina d’inici de Google)
 • Ara busqueu les vostres paraules clau per obtenir resultats més imparcials
 • Les eines de corrector de rànquing no són fiables

Recerques orgàniques

Altres fonts de trànsit (màrqueting de contingut)

Analítica de pàgines (quadre de comandament d’analítica de Google)

Eines per a administradors web

https://moz.com/blog/death-of-keyword-ranking-reports-whiteboard-friday

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector