Blogger vs WordPress? Hvilken er bedre, og hvorfor?

Som nybegynder kommer det så forvirrende hvornår man skal vælge en blogplatform til at starte en blog. Du har sandsynligvis hørt om WordPress, Drupal, Blogger osv., Men ved ikke, hvilken der er bedre, og hvordan du vælger den perfekte Blogging-platform baseret på dine behov. En af de mest almindelige tendenser er Blogger vs WordPress at mange brugere spørger om det. De beder også om Blogger eller WordPress vil være godt til at tjene penge, giver dig mere tilpasning mulighed og mest af alt kontrol i din hånd.


I denne artikel vil jeg skrive om Blogger vs WordPress. Jeg vil også vise sammenligningen af ​​WordPress vs blogger, så du nemt kan forstå, hvilken blogplatform der passer til dig ud fra dine behov. For bedre forståelse deler jeg også en Infographic af Blogspot vs WordPress.

Blogger vs WordPress

Blogger vs WordPress – Hvilken er bedre?

Da jeg først startede min første blog, var det på blogger. Den gang vidste jeg ikke noget om blogging, og jeg plejede at offentliggøre få indlæg. Det var ganske godt for mig, da det er gratis at bruge. Men jeg foretrak at bruge mit eget domæne, mere tilpasses og mere kontrol.

Senere lavede jeg et andet blogside ved hjælp af WordPress (Self-Hosted). Det var ikke gratis, og det tog mig et par dollars. Men det var fantastisk og fuldstændigt tilpasses. Fra da har jeg oprettet flere websteder til mine klienter. For ikke at nævne WPMyWeb.com drives af WordPress.

Så her er hvad jeg fandt omkring Blogger vs WordPress.

1. Ejendom af webstedet

Blogger er en gratis blogplatform og ejes af Google. Det er let at bruge og helt pålideligt at oprette en blog ved hjælp af blogger-platform. Dog ejes det ikke af dig. Det ejes af Google, og de har ret til at lukke det eller din adgang til enhver tid uden yderligere varsel.

På den anden side er WordPress en Open Source-software, som er nødvendig for at installere til dit eget WordPress-hosting. Det ejes fuldstændigt af dig, så du kan beslutte, hvad der vil gøre med dit websted. Hvis du ønsker det, kan du stoppe eller fortsætte dit websted.

2. Funktionalitet

Hvis du overvejer at udvide din Blogger-funktion eller bruge den som en e-handelsplatform, kan du ikke ændre den, da Blogger eller Blogspot har meget begrænsede funktioner. For at tilføje en online butik skal du integrere produkter fra tredjepart som Shopify.

Ved hjælp af WordPress kan du nemt oprette en online butik. Woocommerce er imidlertid den mest populære e-handelsplatform på internettet, og den ejes af WordPress. Woocommerce er helt gratis at bruge, og der er mange plugins og temaer tilgængelige, og du kan bruge dem, som du vil. Med WordPress og Woocommerce kan du oprette en komplet online butik på bare et par timer. Med deres mange WordPress-plugins kan du nemt opbygge store onlinesamfund, fora og medlemskabsside, som kan være gratis eller betalt. Så hvis du tænker på WordPress vs Blogger, kan du bestemt bruge WordPress som et bloggingssite, forretningssted, forum, online shoppingportal og meget mere.

3. Tilpasning

Med blogging kan du ikke tilpasse alt, som du vil. For eksempel vil du redigere en eller anden temakode eller plugin-kode, så kan du ikke enten tilpasse den. Mere end det har Blogger et begrænset team til at udvikle plugins og temaer. Så for et simpelt blogsite er Blogspot et godt valg. Men hvis du vil omdanne din blog til en pengeindtægtsmaskine eller vil have et websted af høj kvalitet, kan du ikke gøre det med Blogger.

WordPress samlede temaer

Da WordPress-webstedet ejes fuldstændigt af dig, så du kan foretage enhver type tilpasning, som du vil. Der er masser af WordPress-temaer og plugins tilgængelige, som kan tilpasses fuldstændigt. Der er intet begrænset, og du kan bruge ethvert plugin-tema til at ændre dit websted. Ikke kun det, du kan også redigere din temakode, hvis du vil ændre noget på dit websted.

4. Sikkerhed

En af de vigtigste ting på et websted er Sikkerhed eller at holde dit websted sikkert. Hackere kan nemt hacke dit websted, hvis dit websted ikke er godt beskyttet, eller du ikke tager nogen sikkerhedstrin. 

Blogger er et Google-produkt, så det er stærkt sikret af Google. Desuden behøver du ikke, hvis du bruger Blogger, at tænke på dine webstedsressourcer, sikkerhed og sikkerhedskopieringstjenester, som det er en forudbygget mulighed.

WordPress ejes fuldstændigt af dig, så dit websteds sikkerhed afhænger af dig. Men det er ganske let at sikre et WordPress-sted. Der er mange WordPress-værter tilgængelige, der giver flere lags sikkerhedsindstillinger.

5. Rankingfaktor

Det er et rygte, at mange mennesker tror, ​​hvis de bruger Blogger, får deres websted fordele ved SEO (Search Engine Optimization) og rangerer højere. Men det er helt FALSE. Google giver Blogger den samme værdi som WordPress eller andre blogplatforme. Rankingfaktor bestemmer for dit webstedsstruktur, dit indholdskvalitet, backlinks osv. Da Blogger har en begrænset funktion, tilbyder den ikke avancerede SEO muligheder for bedre at optimere dit websted.

På den anden side har WordPress ikke SEO-funktioner som standard. Men der er mange SEO-plugins tilgængelige til WordPress, som hjælper dit websted med at rangere højere på søgemaskiner.

 6. Support

Da Bloggers support er begrænset, idet der er et begrænset antal udviklere i deres team. Desuden er det ikke så meget populært som WordPress eller Drupal, så meget få mennesker har viden om det. De har deres officielle Blogger-forum, hvor du kan diskutere dit webstedsproblem.

WordPress er det mest populære CMS, så der er mange aktive samfund, fora, blogs tilgængelige, hvorfra du får support fra andre Pro-brugere og -udviklere. Mere end det, hvis du bruger et WordPress premium-tema eller plugin, så har de deres eget forum og billetsystem, hvorfra du får premium-temaet eller plugin-support.

WordPress vs Blogger – Hvilken man skal vælge?

For at vælge en blogplatform skal du først finde ud af, hvorfor du ønsker at oprette et blogsite. Formålet kan være hvad som helst, for eksempel: at dele viden med andre mennesker, tjene penge med en blog, sælge online-produkter, opbygge en medlemsportal osv. Nu undrer du dig sandsynligvis, hvilken du skal vælge, Blogspot vs WordPress.

Blogger eller Blogspot er en god bloggingsplatform, når du planlægger at oprette en meget enkel blog, der deler din viden eller dine oplysninger med verden. Det kommer ikke med sådanne avancerede indstillinger eller dekorativt design. Derudover er du heller ikke i stand til at tilpasse det, og deres plugins og temaer er meget begrænsede. Så hvis du har det godt med en blogging-platform, der er begrænset, ikke kræver nogen teknisk dygtighed og ikke har brug for total kontrol på din hånd – så er Blogger eller Blogspot et godt valg for dig.

På den anden side, hvis du vil have fuld kontrol over din blog, vil tilpasse eller give den et udseende, som du vil og ønsker at opbygge en online butik, et forretningssted eller en blogside, er WordPress et perfekt valg. I modsætning til Blogger begrænser WordPress ingen funktion, og du kan bruge den på din måde.

Der er forbi 350 millioner websteder er online på internettet og tæller stadig. Hvis du vil oprette din egen webside, skal du starte lige nu. I denne tutorial har jeg forklaret Blogger vs WordPress og deres fordele og ulemper.

Jeg håber, at denne tutorial hjalp dig med at vælge den perfekte blogplatform til dit formål. Har du noget forslag om WordPress vs Blogger, så fortæl os det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map