De ideale WP snelste cache-instellingen met Cloudflare + StackPath CDN-installatie-instructies (bijgewerkt 2020 met nieuwste versie 1.5.6)

WP snelste cache wordt meestal beoordeeld als de # 1 gratis cache-plug-in Facebook-peilingen.


Ik kon .5s laadtijden krijgen in Pingdom na het configureren van de WP Fastest Cache-instellingen. Ze zijn eenvoudig in te stellen en hebben opties voor zowel Cloudflare als StackPath’s CDN die de cijfers / laadtijden verder kunnen verbeteren (ik gebruik beide omdat meer datacenters = snellere website). Voor hosting raad ik aan SiteGround wie is gebruikt door Yoast en beoordeeld # 1 in 20+ Facebook-peilingen. Maar als u op zoek bent naar iets sneller dan shared hosting, Cloudways DO is waar het is.

Ik zal je laten zien hoe je de WP Fastest Cache-instellingen, StackPath’s CDN configureert en wat upgraden naar WP Fastest Cache Premium voor mij heeft gedaan. Ik heb ook instructies voor Cloudflare.

Laat een reactie achter als je vragen hebt of zie hun ondersteuningsforum. Maar er zijn veel klachten over de ondersteuning van WP Fastest Cache, alleen om u op de hoogte te stellen. Vergeet niet om je site opnieuw te testen in Pingdom of GTmetrix als je klaar bent – en reageer met je nieuwe laadtijd!

1. Vergelijking van cacheplug-ins

WP Fastest Cache is meestal de # 2 of # 3 cache-plug-in in Facebook-peilingen, die achterloopt op WP Rocket, wat bijna altijd # 1 is.

2016 beste cacheplug-in-poll

Poll voor cacheplug-in 2019

Swift vs WP Rocket

Poll voor cacheplug-in 2016

Beste cacheplug-ins 2018 poll

wp rocket vs w3 totla cache

Cache Plugin Test – Ik heb dezelfde pagina door Pingdom geleid met minimale inhoud, dus de resultaten zouden nauwkeurig zijn. Ik heb ze allemaal ingesteld met de beste instellingen en Cloudflare / StackPath.

WP Rocket (.406)
Pingdom Page Speed ​​Test

WP snelste cache (.527)
WP Snelste laadtijden voor cache

W3 totale cache (.619)
W3 Total Cache Load Times

WP Rocket vs. WP snelste cache – WP Rocket heeft nogal wat extra functies die niet zijn inbegrepen bij WP Fastest Cache (database opschonen, lui laden, hartslagcontrole, lokaal Google Fonts + Analytics hosten, vooraf ophalen van DNS-verzoeken). Hoewel WP Rocket deze allemaal heeft, zou je ongeveer 6-7 extra plug-ins moeten installeren om deze snelheidsoptimalisaties te krijgen met WP Fastest Cache. Met WP Rocket krijg je meer snelheidsoptimalisaties en toch minder plug-ins op je site. Ik schreef een WP Rocket-installatiegids waarin je ook ziet hoe je 10% korting krijgt op de prijs.

StackPath versus Cloudflare – StackPath is $ 10 / maand Cloudflare is gratis. Beide zijn CDN’s die uw site weerspiegelen op meerdere datacenters over de hele wereld (waardoor de afstand tussen uw server en bezoeker wordt verkleind) aanbevolen in de WordPress-optimalisatiegids. Cloudflare heeft 200+ datacenters, StackPath, heeft 31 datacenters die sterk gefocust zijn in de VS (meer datacenters = snellere website, daarom raad ik aan beide te gebruiken). StackPath wordt geleverd met een ondersteuningsteam dat mijn GTmetrix YSlow-score met 8% heeft verbeterd – hun ondersteuning is geweldig.

StackPath-datacenters

Cloudflare-datacenters

Waarom StackPath gebruiken?

 • De 31 datacenters van StackPath gebruiken snellere SSD-servers + 10GB-verbindingen
 • StackPath brengt geen kosten in rekening voor HTTPS-verkeer, Cloudflare rekent pay-per-use
 • Het team van StackPath hielp me bij het configureren van mijn CDN en verbeterde mijn GTmetrix YSlow-score met 8%, waardoor de kers op de taart werd om mijn GTmetrix-rapport bijna perfect te maken
 • StackPath heeft dashboards die veel informatie bieden over uw gecachte bestanden
 • Met StackPath kunt u uw account beschermen door middel van een authenticatieproces in twee stappen; jij kan zet de IP-adressen op de witte lijst van mensen die toegang hebben tot uw account

2. WP Snelste cache-instellingen

Als u van plan bent StackPath te gebruiken, zie mijn StackPath-sectie die zijn eigen WP Fastest Cache-instellingen heeft (je zou ingelogde gebruikers, mobiele en browsercaching-opties uitschakelen) die wordt weergegeven in StackPath’s WP Fastest Cache-zelfstudie.

Als u van plan bent Cloudflare te gebruiken, gebruik de onderstaande instellingen, maar schakel Auto Minify en uit Raketlader op het tabblad “snelheid” van uw Cloudflare-instellingen (Railgun moet zijn ingeschakeld). Dit is wat de ontwikkelaar van WP Fastest Cache-plug-ins aanbeveelt in de zijne Cloudflare-zelfstudie. Mijn Cloudflare-sectie laat zien hoe u zich aanmeldt voor Cloudflare, naamservers in uw hosting-cPanel wijzigt, paginaregels instelt voor optimale prestaties en de cache opruimt als u klaar bent.

Als u van plan bent geen van beide te gebruiken, gebruik de onderstaande instellingen. Het enige dat u zou veranderen, is in de Tabblad vooraf laden (pagina’s per minuut). Als je meedoet gedeelde hosting gebruik 4-6, VPS zou gebruiken 10-12.

WP-Fastest-Cache-instellingen

Uitsplitsing van de snelste cache-instellingen van WP:

 • Cache-systeem – inschakelen
 • Widget-cachesysteem – caches uw widgets (premium functie)
 • Vooraf laden – maak automatisch een cache van de hele site (shared hosting zou moeten gebruiken 4-6, VPS is 10-12. Creëert cachevertraging voor de eerste gebruiker die de pagina bekijkt. Kom meer te weten)
 • Ingelogde gebruikers – laat de gecachte versie niet zien voor ingelogde gebruikers (als u alleen uw website gebruikt, laat u dit aangevinkt. Maar als er meerdere gebruikers kunnen inloggen, moet elke gebruiker zijn eigen gecachte versie hebben, zodat deze niet is aangevinkt)
 • Mobiel – laat de gecachte versie voor desktop niet zien op mobiele apparaten
 • Mobiel thema – caches mobiel thema (premium functie)
 • Nieuw bericht – wis cachebestanden wanneer een bericht of pagina wordt gepubliceerd
 • Post bijwerken – wis cachebestanden wanneer een bericht of pagina wordt bijgewerkt (Kom meer te weten)
 • Verklein HTML – verkleinen van de pagina (Pingdom-item met hoge prioriteit. Kom meer te weten)
 • Verklein HTML Plus – krachtiger verkleinen html (premium functie)
 • CSS verkleinen – verkleinen van css-bestanden (Pingdom-item met hoge prioriteit. Kom meer te weten)
 • Verklein CSS Plus – krachtiger CSS verkleinen (premium functie)
 • Combineer CSS – HTTP-verzoeken verminderen door gecombineerde CSS-bestanden (combineert JavaScript- en CSS-bestanden tussen. Dit vermindert het aantal JavaScript- en CSS-bestanden op een pagina waardoor het aantal HTTP-verzoeken dat nodig is om de pagina weer te geven wordt verminderd.) Ook een item met hoge prioriteit in Pingdom. Kom meer te weten)
 • Verklein JS – verklein JS-bestanden (premium functie)
 • Combineer JS – verminder HTTP-verzoeken door JS-bestanden te combineren
 • Combineer JS Plus – verklein gecombineerde JS-bestanden (premium functie)
 • Gzip – verkleinen van bestanden die vanaf uw server worden verzonden (vermindert de overdrachtstijd tussen server en browser) en is een Pingdom-item met hoge prioriteit. Kom meer te weten)
 • Browser Caching – verminder de laadtijd voor terugkerende bezoekers (Kom meer te weten)
 • Renderen blokkeren JS – verwijder JavaScript dat de weergave blokkeert (premium functie)
 • Google Fonts – laadt Google Fonts asynchroon (premium functie) maar dit kan ook worden gedaan met behulp van de gratis WP Schakel plug-in uit die ik ten zeerste aanbeveel
 • Luie lading – premiumfunctie waarvoor u A3 Lazy Load kunt gebruiken Kom meer te weten)

Bijna elk item in WP Fastest Cache is te vinden in GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-With-WP-Fastest-Cache-Cloudflare-StackPath

Cache verwijderen – wis de cache na het configureren van de WP Fastest Cache-instellingen:

Delete-Cache-WP-Fastest-Cache

Time-out van cache – als deze niet als standaard is ingesteld, voeg dan een nieuwe regel toe om uw startpagina eenmaal per dag in de cache op te slaan.

WP-Fastest-Cache-Cache-Timeout-instellingen

Beeldoptimalisatie – premium functie die verliesloos afbeeldingen comprimeert (een item in GTmetrix). Dit kan ook met de Stel je voor of Kraken inpluggen. Ik zou geen andere plug-ins gebruiken, omdat deze uw site zouden kunnen breken of bugs bevatten – ik heb hier veel onderzoek naar gedaan.

WP-Snelste-cache-beeldoptimalisatie

Het verliesloos comprimeren van afbeeldingen corrigeert het item “afbeeldingen optimaliseren” in GTmetrix:

optimaliseren-afbeeldingen-gtmetrix

Premie – zie het verschil hieronder dat 2 GTmetrix-rapporten laat zien (het is het waard). Als u besluit om te upgraden voor $ 49,99, sturen ze u een downloadlink via e-mail die u zult ontvangen handmatig uploaden in uw plug-insmenu. Houd zowel de gratis als premium-versie geactiveerd.

WP Snelste cache Premium

Premie
WP Snelste cache PremiumNiet Premium

Uitsluiten – uitsluiten dat pagina’s in de cache worden geplaatst (bijv. ECommerce-afrekenpagina’s).

WP-Snelste-cache-Exclusief-instellingen

CDN – een CDN (Content Delivery Network) maakt uw site sneller door deze op meerdere servers in het hele land en de wereld te hosten, in tegenstelling tot 1 oorspronkelijke server (het vermindert de geografische afstand die uw inhoud nodig heeft om uw bezoekers te bereiken). Zie de StackPath-sectie.

Database (DB) – het opschonen van uw database verwijdert onnodige rommel en zorgt ervoor dat deze sneller laadt. U kunt de gratis gebruiken WP-Optimize plug-in hiervoor is een upgrade voor deze functie niet nodig.

WP-Optimize Schone database

WP-Optimize-Database-Cleanup

3. StackPath CDN ($ 10 / maand met gratis proefperiode van 30 dagen)

StackPath weerspiegelt uw site op 31 datacenters, waardoor de geografische afstand tussen uw server en bezoekers wordt verkleind. Dit kan de laadtijden met meerdere seconden verminderen, vooral voor bezoekers die vroeger ver weg waren van uw oorspronkelijke server. StackPath hielp me ook bij het configureren van mijn CDN en kon mijn GTmetrix YSlow-score met 8% verbeteren (zie mijn rapport). Ze hebben een proefperiode van 30 dagen en hun eigen tutorial het configureren van StackPath’s CDN met WP Fastest Cache.

Dit is aanbevolen in de WordPress-optimalisatiegids:

CDN-WordPress-aanbeveling

Stap 1: Meld u aan voor StackPath.

Stap 2: Configureer WP Fastest Cache met deze instellingen bij gebruik van StackPath:

WP Snelste cache MaxCDN-instellingen

Stap 3: Klik in het StackPath-dashboard op het tabblad CDN en vervolgens op maak een StackPath CDN-site:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-domein

StackPath-server-IP-adres

StackPath-CDN-URL-WP-Snelste-cache

Stap 4: Klik op “StackPath” in het CDN-gebied van WP Fastest Cache.

WP-Snelste-Cache-StackPath-CDN

Stap 5: Plak uw CDN-URL in WP Fastest Cache en gebruik uw website als de oorspronkelijke URL:

WP-Fastest-Cache-CDN-instellingen

Stap 6: Klik op Volgende, laat alle bestandstypen geselecteerd en klik vervolgens op Volgende totdat het klaar is:

WP Snelste cache MaxCDN-bestandstypen

De volgende…

WP Snelste cache MaxCDN Specificeer bronnen

Af hebben…

WP Snelste cache MaxCDN-bevestiging

Gedaan.

WP-Fastest-Cache-StackPath-CDN-bevestiging

Stap 7: Ga in StackPath naar CDN → Cache-instellingen en klik vervolgens op “Alles wissen” …

StackPath-Purge-Cache

Stap 8: Voer uw site door GTmetrix en kijk naar het tabblad YSlow om te controleren of het werkt …

CDN GTmetrix YSlow

Ok, NU ben je klaar.

4. Cloudflare

SiteGround en de meeste andere hosts hebben een optie activeer Cloudflare in het cPanel. Als uw host deze opties niet heeft, kunt u Cloudflare instellen met WP Fastest Cache (zie hieronder).

Cloudflare-activering

Stap 1: Meld je aan voor Cloudflare en u wordt gevraagd uw website toe te voegen en een scan te starten.

cloudflare-begin-scan

Cloudflare-DNS-records

Cloudflare-CDN-plannen

Uiteindelijk kom je bij dit dashboard waar Cloudflare je 2 toewijst naamservers en geef een link naar uw Globale API-sleutel.

Cloudflare-Dashboard-WP-Snelste-cache

Stap 2: Voer een Google-zoekopdracht uit naar ‘hoe u naamservers op SiteGround wijzigt’ (zoek alleen naar uw host) en volg hun instructies. U kopieert de 2 naamservers van Cloudflare en plakt ze in een aangepaste naamserversoptie in uw hosting cPanel.

SiteGround-DNS-records

Stap 3. Pak je Global API Key via de link in Cloudflare of in je Cloudflare-profiel.

loudflare-Global-API-Key

Ga terug naar WP Fastest Cache en klik op het Cloudflare-tabblad. Voer hetzelfde e-mailadres in dat wordt gebruikt in uw Cloudflare-account, evenals uw Global API Key.

WP-Snelste-Cache-Cloudflare-Tab

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-API-sleutels

Blijf volgende klikken in WP Fastest Cache. Ze zullen automatisch de instellingen voor verkleinen in WP Fastest Cache uitschakelen (aangezien Cloudflare dit nu zal doen). Ze worden ook uitgeschakeld Raketlader voor betere compatibiliteit (uw website gaat niet kapot), en ingesteld verlopen van browsercache tot 24 dagen.

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Disable-Auto-Minify

WP-Fastest-Cache-Disable-Rocket-Loader

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-Browser-Cache-Expiration

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-bericht

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-integratie

Ziet er goed uit!

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-bevestiging

Stap 4: Ga naar De snelheidsinstellingen van Cloudflare en zorg ervoor dat Auto Minify en Raketlader zijn uitgeschakeld, maar SG Railgun staat aan. Dit is wat de WP Fastest Cache-ontwikkelaar is beveelt aan.

Cloudflare-Speed-Tab

Stap 5: Cloudflare zegt “We raden je aan om een Paginaregel om het beheerdersgedeelte van uw website uit te sluiten van de prestatiefuncties van Cloudflare. Functies zoals Rocket Loader en Auto Minification kunnen onbedoeld backend-functies in uw admin-sectie breken. “

Voeg deze 2 paginaregels toe aan uw instellingen voor paginaregels.

WP-Admin-Page-regel

Cache-Everything-Cloudflare-Page-regel

Stap 6. Ga ten slotte naar je Cloudflare caching-instellingen en individuele bestanden opschonen.

Verwijder individuele bestanden Cloudflare

Helemaal klaar!

WP-Fastest-Cache-Cloudflare-bevestiging

5. Verwijder cache en test opnieuw in Pingdom

Ga in de WP Fastest Cache-instellingen naar het tabblad “Cache verwijderen” en “Cache en geminifieerde CSS / JS verwijderen”. Voer nu uw website opnieuw uit via Pingdom om uw bijgewerkte scores en laadtijd te bekijken.

WP Snelste cache-pingdomtest

Idealiter zijn de volgende items voor Paginasnelheid groen:

 • CSS verkleinen
 • Verklein HTML
 • JavaScript verkleinen
 • Maak gebruik van browsercaching
 • Geef een cachevalidator op
 • Schakel gzip-compressie in
 • Het parseren van JavaScript uitstellen

Idealiter zijn de volgende YSlow-items ook groen:

 • Verklein de cookiegrootte
 • Toevoegen Vervalt kopteksten
 • Verminder DNS-lookups
 • Gebruik cookievrije domeinen
 • Maak minder HTTP-verzoeken
 • Verklein JavaScript en CSS
 • Entiteitstags (ETags) configureren
 • Comprimeer componenten met gzip
 • Verwijder dubbele JavaScript en CSS
 • Gebruik een Content Delivery Network (CDN)

Houd er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren voordat Cloudflare is verspreid, dus controleer het dan.

6. Veelgestelde vragen over WP Fastest Cache

Hier is de FAQ-pagina als je nog vragen hebt.

WP-Fastest-Cache-veelgestelde vragen

SiteGround (# 1 host in Facebook-peilingen)

SiteGround is gebruikt door Yoast, mezelf, en aanbevolen door WordPress. Ze zijn bijna elke nummer 1 Facebook-peiling en geven de meeste mensen significant laadtijd verbeteringen vooral als ze middelmatige hosts gebruikten: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-We zijn net overgestapt naar Siteground

Ik gebruik hun semi-specifiek GoGeek-plan die komt met 4x meer serverbronnen dan gedeelde hosting. Klik door mijn pagina’s om te zien hoe snel ze laden, bekijk mijn GTmetrix-rapport of zie mensen die dat doen gemigreerd en geplaatst nieuwe laadtijden. Ze doen het ook gratis migraties.

DigitalOcean op Cloudways en Kinsta zijn ook goed en beginnen bij $ 10 / maand en $ 30 / maand. Cloudways is meer voor ontwikkelaars die geen cPanel, e-mailhosting of de ondersteuning nodig hebben die u krijgt met SiteGround. Kinsta is eigenlijk wat WP Engine was (prijzig, maar geweldig). Mijn hele blog is in feite bedoeld om mensen te helpen hun website sneller te laden. Ik weiger $ 2 / maand hosting aan te bevelen, aangezien dit voor de meeste mensen de grootste spijt is bij het runnen van een website.

Hoe u kunt controleren of uw hosting traag is
Voer uw site door Google PageSpeed ​​Insights om te kijken of de reactietijd van de server verminderen staat in uw rapport. Google beveelt aan het zou moeten zijn <200ms. Alles boven 1 seconde is niet goed. U kunt ook uw TTFB controleren (tijd tot eerste byte) op het tabblad Timings van GTmetrix of bytecheck.com.

Reduceer de reactietijd van de server

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-poll-februari-2019

Hosting-aanbevelingen-poll

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll

Mensen migreren meestal omdat hun snelheidstechnologie kan de laadtijden halveren:

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

SiteGround heeft 3 plannen:

SiteGround WordPress Hosting

Hogere plannen omvatten meer serverbronnen (# 1 factor in de WordPress-optimalisatiegids). Hier is de volledige vergelijkingstabel, maar GrowBig geeft je ongeveer 2x meer serverbronnen dan StartUp, en GoGeek is dat semi-dedicated hosting wat je nog meer geeft. GrowBig en hoger wordt geleverd met een gratis migratie, enscenering, geavanceerde caching en de mogelijkheid om meerdere websites te hosten. GoGeek wordt geleverd met prioriteitsondersteuning. Hun cloudhosting is behoorlijk de prijsstijging van $ 80 / maand.

Je kunt dit zien op hun functies pagina:

SiteGround-Server-Resources-vergelijking

Ik gebruik SiteGround omdat:

 1. Mijn GTmetrix + Pingdom rapporten spreken voor zich
 2. Mijn pagina’s worden direct geladen (klik er doorheen als je wilt)
 3. Snel snelheidstechnologie (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Met Cloudflare
 4. Aanbevolen door Yoast, WordPress, Ivica van WordPress versnelt
 5. Vrij Laten we SSL coderen, makkelijk te gebruiken cPanel, en functies voor e-commerce
 6. WordPress-ondersteuning is onverslaanbaar zelfs zonder de prioriteitsondersteuning van GoGeek
 7. GrowBig wordt geleverd met staging, meer opslagruimte en meer serverbronnen (scrol omlaag naar “we wijzen de bronnen toe die u nodig hebt” en zweef over de server tabblad)
 8. GoGeek wordt geleverd met nog meer serverbronnen, opslag, prioriteitsondersteuning
 9. Gratis migraties, migrator-plug-in, en een 30-dagen geld terug garantie
 10. Veel lof over Reddit, Facebook-gesprekken, Twitter, TrustPilot
 11. Veel lof op Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Veel mensen migreerden al en plaatsten resultaten op Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate Disclaimer – als u zich aanmeldt voor SiteGround met mijn affiliate link Ik zal kosteloos een flink stuk aan u doneren. Elk jaar ik doneer $ 3k aan GoFundMe-campagnes (2018 was om de hongerigen te voeden in Denver, 2017 was voor het Rode Kruis bij de orkaan Harvey). Uw steun helpt en ik waardeer het oprecht. Ik probeer mijn beoordelingen onbevooroordeeld en ondersteund te maken bewijs in de vorm van Facebook-peilingen, tweets, en echte gesprekken. Als je het niet wilt gebruiken, hier is een niet-gelieerde link naar SiteGround. Hoe dan ook, ik geloof echt dat ze een geweldige WordPress-host zijn en dat je site sneller / soepeler zal werken … doe je onderzoek op Facebook-groepen + Twitter en je zult de meeste mensen vinden Hetzelfde zeggen.

36+ WordPress Speed ​​Optimization Tips

Bekijk mijn video – het is een video van 42 minuten, maar ik behandel vrijwel alles (tijdstempels in videobeschrijving) en je zou een heleboel geweldige informatie moeten leren over de snelheid van WordPress-sites:

Volg mijn Gids voor optimalisatie van WordPress-snelheid die je laat zien hoe je:

 • Diagnose van langzame plug-ins met GTmetrix
 • AMP toevoegen (versnelde mobiele pagina’s) de … gebruiken AMP-plug-in
 • Gebruik AWStats om oorzaken van een hoge CPU te vinden (crawlers, afbeeldingen, enz.)
 • Aanbevelingen voor lichtgewicht plug-ins voor sliders / galerijen / social sharing
 • Gebruik Complete Analytics Optimization Suite (CAOS) om Google Analytics lokaal te hosten
 • Beeldoptimalisatie (dien geschaalde afbeeldingen in, specificeer afmetingen, verliesloze compressie)
 • Gebruik WP uitschakelen om onnodige instellingen in de WordPress-kern uit te schakelen bij het inschakelen van hartslagcontrole, asynchroon laden van Google-lettertypen, andere snelheidsoptimalisaties

En nog veel meer. Lees de opmerkingen en je ziet dingen als ‘Mijn paginasnelheidsscore op gtmetrix ging van 69 naar 93’ en ‘Dit is misschien wel een van de nuttigste berichten die ik ooit heb gelezen’.

Krijg hulp van My WordPress Speed ​​Optimizer

Heeft u nog steeds hulp nodig bij uw GTmetrix / Pingdom-rapport? Ik werk al 7 jaar met Pronaya (hij heeft me geholpen een <1s laadtijd in Pingdom). Je kunt hem inhuren door een profiel aan te maken op freelancer.com en zoeken naar gebruikersnaam bdkamol. Hier is zijn volledige WordPress snelheidsportfolio. Hij is $ 40 / uur uit Bangladesh (dus er is een tijdswijziging) en je kunt hem e-mailen op [email protected]. Hij heeft ook een perfecte 5-sterrenbeoordeling op zijn profiel. Alleen serieuze vragen, en verwacht alsjeblieft geen 100% scores als je langzame hosting, een opgeblazen thema en tonnen zware plug-ins gebruikt. Volg eerst mijn volledige WordPress-snelheidsgids.

Pronaya-Kumar-S-beoordelingen

Recensies op zijn profiel:

BDkamol-WordPress-Speed-beoordelingen

Veel Gestelde Vragen

&# x1f680; Is WP Fastest Cache Premium de moeite waard?

Als u geld gaat uitgeven aan een premium cache-plug-in, gebruiken de meeste mensen WP Rocket omdat deze meer functies biedt dan WP Fastest Cache Premium en doorgaans betere resultaten oplevert.

&# x1f680; Welk CDN moet ik gebruiken met WP Fastest Cache?

Het gratis CDN van Cloudflare is voldoende voor de meeste sites, maar meer CDN’s = meer datacenters en snellere levering van uw inhoud. U kunt ook StackPath of KeyCDN overwegen.

&# x1f680; Hoe wis ik de cache als ik klaar ben met het configureren van de instellingen?

Ga in het WordPress-menu bovenaan naar WPFC en verwijder cache en geminimaliseerde CSS.

&# x1f680; Welke andere snelheidsplug-ins heb ik nodig naast WP Fastest Cache?

WP Fastest Cache wordt niet geleverd met de optie voor beeldoptimalisatie, database-opschoning, lui laden, hartslagcontrole, prefetch + preconnect en Google Fonts + Analytics optimaliseren. Ik raad Perfmatters, OMGF en Advanced DB Cleaner aan.

&# x1f680; Moet ik AMP toevoegen?

Ik gebruik geen versnelde mobiele pagina’s (AMP) op deze WordPress-site. Lees het artikel van Kinsta over hoe hun conversies met 50% zijn gedaald als gevolg van AMP en misschien wilt u dat ook niet.

Als uw website sneller laadt, kunt u de laadtijd van uw nieuwe pagina achterlaten in de opmerkingen! Of als u vragen heeft, help ik u daar ook graag mee. Zoals je kunt zien, ben ik een behoorlijk grote nerd als het gaat om WordPress-snelheid, dus als je deze aanbevelingen volgt, is er geen reden waarom je website niet onder de 3 seconden zou moeten laden. En als je deze tutorial nuttig vond, deel het dan :)

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map