Com redirigir HTTP a HTTPS a WordPress

Al nostre article anterior, he comentat com instal·lar adequadament el certificat SSL gratuït a WordPress. Després d’instal·lar SSL al vostre lloc, el vostre lloc serà calculable amb SSL / HTTPS. El vostre lloc només s’obrirà amb HTTPS només quan un usuari obri el vostre lloc amb HTTPS. En la majoria dels casos, si només escriviu el nom del vostre lloc (exemple.com), no s’obrirà amb HTTPS / SSL i mostra que “La connexió no està segura”. Per tant, cal forçar HTTPS o redirigir HTTP a HTTPS, de manera que tots els visitants seran accessibles mitjançant una connexió HTTPS segura..


Recentment he instal·lat un certificat SSL al meu lloc. El lloc només s’obre amb SSL / HTTPS només quan escric l’adreça completa és a dir: “https://www.example.com”. Sembla així:

El lloc SSL és segur

Però quan escric només el nom del lloc, és a dir, “exemple.com”, no s’obre amb connexió SSL o HTTPS i em demostra que la “Connexió no està segura”

El lloc SSL no és segur

Per tant, he afegit un codi de redirecció HTTPS al meu fitxer .htaccess, i el lloc només és accessible amb connexió HTTPS. Ara, quan escric només el nom del lloc, s’obre automàticament mitjançant una connexió HTTPS segura. Així que en aquest tutorial us mostraré com forçar HTTPS o redirigir HTTP a HTTPS a WordPress fàcilment.

Com redirigir HTTP a HTTPS a WordPress

Hi ha diversos mètodes pels quals podeu forçar HTTPS al vostre lloc. Podeu fer-ho des del vostre hosting web cPanel o bé fent servir .htaccess. En aquest article he mostrat el mètode bot.

1. Com forçar HTTPS des de cPanel?

Alguns dels proveïdors d’allotjament web us permeten forçar HTTPS des del vostre PC directament. Per tant, en aquest cas, no cal que editeu cap codi manualment. Utilitzo allotjament de WordPress SiteGround i ofereixen l’opció “force HTTPS” al seu cPanel. 

Si feu servir SiteGround, podeu forçar HTTPS en un sol clic. Per fer-ho, primer inicieu la sessió al vostre cPanel i aneu a Seguretat a la secció i feu clic a Encripta.

SiteGround LE

Des d’allà, podeu veure una llista dels vostres certificats actius. Però assegureu-vos que heu instal·lat correctament el certificat SSL o que no funcionaria.

Hi podreu veure dues opcions: HTTPS Enforce i Enllaç extern de reescriptura.

Si activeu “HTTPS Enforce”, obligarà tot el vostre lloc a obrir una connexió HTTPS xifrada. D’aquesta manera, el vostre lloc web s’obrirà sempre amb HTTPS. Però assegureu-vos que no heu afegit cap codi de redirecció al fitxer .htaccess.

L’altra opció és “Reescriure enllaços externs” que obre tots els enllaços externs mitjançant connexió HTTPS. Però és totalment opcional. No activeu aquesta opció si el vostre lloc mostra l’avís “Contingut mixt” o no es carregaran mitjançant la connexió HTTPS.

Us recomanem que només activeu l’opció “HTTPS Enforce”.

SiteGround Force HTTPS

Després d’haver activat l’opció HTTPS Enforce, el lloc sempre s’obrirà amb connexió SSL / HTTPS.

2. Com redirigir HTTP a HTTPS mitjançant .htaccess

Si el vostre amfitrió web no proporciona l’opció HTTPS de força, aleshores podeu redirigir manualment HTTP a HTTPS des del fitxer .htaccess. També és un mètode fàcil i triga un parell de minuts. Però assegureu-vos que no heu afegit cap codi de redirecció addicional al fitxer .htacces.

Per forçar HTTPS des de .htaccess, inicieu la sessió al cPanel. Després, aneu a la carpeta arrel del lloc. Allà podreu veure un fitxer anomenat “.htaccess”, feu clic a “Edit” i introduïu el codi següent.

a) Redirigir tots els visitants a HTTPS / SSL

ReescriuEngina activada
RewriteCond% {HTTPS} desactivat
RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

b) Si voleu forçar HTTPS / SSL a una carpeta específica

ReescriuEngina activada
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
RewriteCond% {REQUEST_URI} carpeta teva
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.yourdomain.com/yourfolder/$1 [R, L]

* Assegureu-vos de substituir www.yourdomain.com amb el vostre nom de domini real.

c) Si voleu redirigir una sola pàgina HTTP a HTTPS

ReescriuEngina activada
RewriteCond% {HTTPS} desactivat
RewriteRule ^ forma segura \ .html $ https://www.yourdomain.com/samplepage [L, R = 301]

* Assegureu-vos de substituir www.yourdomain.com/samplepage amb l’URL de la pàgina real.

3. Com redirigir HTTP a HTTPS a Nginx

Si el servidor web està executant Nginx, aleshores podeu redirigir tot el trànsit HTTP a HTTPS afegint el codi següent al fitxer de configuració de Nginx. Vés a “/etc/nginx/nginx.conf” i afegeix la secció següent:

servidor {
escolta 80;
nom de servidor domini.com www.domain.com;
retornar 301 https: //domain.com$request_uri;
}

Feu clic a guardar i ja s’ha acabat.

Espero que aquest tutorial us ajudi a redirigir correctament HTTP a HTTPS. Si obteniu un error o us quedeu en algun pas, notifiqueu-ho a la secció de comentaris. També estem disponibles a Facebook, Twitter, Google+.

Articles relacionats,

  • Com obtenir SSL gratuït per al vostre lloc WordPress
  • Com configurar CloudFlare CDN al teu bloc de WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map