Què és el complement d’Akismet i com configurar Akismet per a WordPress

Què és Akismet?

Si heu instal·lat WordPress, podríeu notar que ja hi ha dos connectors instal·lats a la secció de complements i Akismet és un d’ells. Després d’activar, necessiteu una API clau per configuració Akismet. Per no oblidar Akismet és un dels més actius instal·lats (1 milió d’instal·lacions actives) & Complement de WordPress amb la millor valoració.


El nom Akismet prové d’Automàtica i de Kismet. Auttomatic és l’empresa que hi ha darrere d’Akismet i va ser fundada pel cofundador de WordPress Matt Mullenweg.

Akismet és un complement de filtratge de correu brossa de comentaris que significa que filtra els comentaris del vostre lloc web i us permetrà saber quins comentaris es marquen com a correu brossa. Akismet utilitza el seu algorisme específic per comprovar tots els comentaris. Per exemple, quan diversos llocs web comencen a informar sobre contingut similar a correu brossa, Akismet aprendrà a identificar aquest tipus de contingut com a SPAM en el futur. A partir del 14 de juny de 2013, Akismet n’ha agafat més 83 milions de milions comentaris de correu brossa. 

Per què hauríeu de començar a utilitzar Akismet ara mateix

Tots odiem l’SAM. És molest. Fer mal a la credibilitat i al SEO del vostre lloc. Quan el vostre lloc comença a obtenir trànsit, hi ha un 100% de probabilitats de rebre molts comentaris de correu brossa. Només pocs comentaris són legítims i el 85-90% dels comentaris són spam. És realment difícil i es dedica a dedicar temps a separar el que és spam o el que és Legit. Si feu servir Akismet ja no necessitareu fer-ho, tindreu cura de tots els vostres comentaris entrants. D’aquesta manera Akismet estalvia el teu temps, de manera que et pots concentrar en el teu treball. En aquest article estic encantat de compartir-vos amb vosaltres Com configurar el complement d’Akismet Pas a pas per al lloc de WordPress.

Com configurar el complement d’Akismet per a WordPress

1. El primer pas és activar el complement Akismet des del vostre Tauler de control de WordPress.akismetDesprés d’activar aquest complement, feu clic a la configuració d’Akismet. Aleshores, se us demanarà que introduïu la clau de l’API d’Akismet. Si ja teniu la clau API, només cal que utilitzeu la clau. Si no teniu la clau d’API, feu clic a “Obteniu la vostra clau d’API”

Obteniu una clau d’API d’Akismet

Obteniu una clau d'api akismet

Per configurar Akismet, heu de necessitar una clau API. Fer clic a “Obteniu una API Akismet Clau “ botó. Us portarà a la pàgina d’alta. Si ja teniu un compte de WordPress.com, només cal que feu clic a Ja tinc un compte de WordPress.com. Si no tens cap compte WordPress.com, crea un compte nou. Es necessita menys d’un minut. Heu d’indicar el vostre correu electrònic, nom d’usuari i contrasenya desitjats. Després de completar la inscripció, us redirigirà a la pàgina de preus. Abans de seleccionar els plans, feu un cop d’ull a la característiques clau d’Akismet.

Plans d’Akismet

plans de preus akismet

Akismet és el servei de defensa contra l’spam de la indústria líder en WordPress, que actualment protegeix més de 9 milions de llocs. 

 • Bàsic: Aquest pla bàsic és gratuït i és adequat per a llocs i blocs personals. Amb aquest pla, obtindreu només protecció contra correu brossa.
 • Més: Amb aquest pla, obtindreu protecció completament contra el correu brossa, estadístiques avançades, assistència prioritària i suport de llocs comercials. Té un cost de 5 dòlars per mes i s’adapta a llocs i blocs professionals o comercials.
 • Premium: Aquesta és la solució de seguretat completa que us protegeix de més que correu brossa. Aquest pla inclou tots els plans (bàsic + premium). S’adapta a grans llocs web i fa un rastreig de programari maliciós del vostre lloc web.

Si teniu un lloc o blog personal, escolliu el Basic ” planificar i continuar.

Després d’això, se us demanarà que realitzeu el pagament d’aquesta subscripció. No s’espanti. Hi ha una barra d’arrossegament. Només cal canviar la quantitat a 0 dòlars. Després d’això, només podeu veure dues opcions: Nom & Cognom.

Obteniu la vostra clau d’API Akismet

Aquest pas és un dels passos més importants, així que feu-ho amb cura. En aquesta pàgina de visió general del compte, obtindreu la vostra clau API de Akismet. Per obtenir la clau, feu clic a Ull botó i copieu el codi.

clau d'api akismet

Aquí podeu afegir l’URL del vostre lloc web per veure les estadístiques del lloc web en qualsevol moment. També podeu veure el sumari de quants comentaris es van marcar com a correu brossa durant mesos. Si voleu més funcions, podeu subscripcions actives.

Afegeix la clau d'api de akismet

Després de copiar el codi, aneu al tauler de control de WordPress. Allà aneu a la pàgina de configuració d’Akismet i podreu veure una opció com aquesta Introduïu manualment una clau d’API. Enganxeu el codi i feu clic a Utilitza aquest codi. L’API és molt secreta, així que no la compartiu amb ningú. En cas que hàgiu perdut la clau, podeu obtenir la clau connectant-vos a Akismet. Ara ja esteu tots preparats i ho heu fet correctament configuració Akismet.

Configuració Akismet preferida

Ettings Akismet

Després de vostè configuració Akismet mitjançant l’ús de API tot seguit, ve a la pàgina de configuració. Bàsicament, alguns usuaris la mantenen per defecte. Però podeu modificar algunes opcions. Aquí podeu marcar la casella de comentaris per veure el nombre de comentaris aprovats al costat de cada autor del comentari. Això és tot. Ara el vostre lloc web està protegit per Akismet. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map