5 najboljših mednarodnih storitev plačevanja za e-poslovanje

04.06.2020
DELAVNICA '5 najboljših mednarodnih storitev plačevanja za e-poslovanje
0 8 мин.

Kaj je prehod za plačilo?

Plačilo Gateway je sistem, ki trgovcu omogoča sprejem kreditne kartice ali debetne kartice in drugih oblik elektronskega plačila. Storitev avtomatizira plačilno transakcijo med kupcem in trgovcem. Kadar kupec kupi nekaj iz trgovine, prodajalcu ni treba deliti svojih bančnih podatkov. Kupci lahko za plačilo uporabljajo njegovo debetno kartico, kreditno kartico ali internetno bančništvo. Torej je najlažji postopek spletnega plačila in vse informacije med kupcem in prodajalcem ostanejo varne & varno. Na voljo pa je veliko podjetij za dostop do plačila. Če pa potrebujete mednarodni prehod za plačila, ki je zanesljiv, nizke cene, enostaven za prilagoditev in seveda podpira po vsem svetu. V tem članku vam delim najboljše ponudnike mednarodnih plačilnih prehodov, ki so res dobri in zanesljivi.


[AdSense-B]

5 najboljših mednarodnih storitev plačila:

1. Authorize.net

Mednarodni prehod za plačila

Authorize.net je internetni plačilni prehod, ki je primeren za vse vrste poslovanja, spletne trgovine, e-trgovino itd. Če iščete, kako zbirati denar po vsem svetu, potem je avtorize.net najboljša rešitev za vas. Ustanovljen je bil leta 1996 in ima več kot 440 000+ trgovskih kupcev. Svojim strankam zagotavljajo tako dobre lastnosti. Sprejemajo vse glavne kreditne kartice: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB itd..

Tako boste dobili visokokakovostni prehod za plačilo na kraju samem, čeprav vam celo omogoča, da sprejmete PayPal. Prav tako dobite Suite za napredno odkrivanje goljufij, zaščito plačila, podporo 24 × 7 itd. S svojim ponavljajočim se sistemom za obračun bodo vaše stranke prejele račun, ne da bi lokalno shranile svoje plačilne podatke. In obdeluje tudi spletne naročnine.

Med strankami po vsem svetu lahko sprejemate mednarodne transakcije. Toda vaše podjetje mora imeti sedež v Združene države, Kanada, Velika Britanija, Evropa ali Avstralija.

Ključne funkcije:

 • Dostop do računa: Po prijavi v račun Merchant bodo vse stvari v vaših rokah. S skrbniške plošče lahko upravljate in pregledujete transakcije, konfigurirate nastavitve računa, si ogledate izpiske računa, prenašate poročila.
 • Preprečevanje goljufij: Zagotavljajo storitve preprečevanja goljufij. Tako informacije vaših strank ostanejo varne.
 • Varnost plačila: S programom Authorize.Net se lahko stranke prepričajo, da so njihovi podatki varni.
 • Možnosti plačila: Vse glavne kreditne kartice: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, podpisne debetne kartice.
 • Rešitve za digitalno plačevanje: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

Pristojbine:

 • 49 dolarjev pristojbina za nastavitev, plus 25 dolarjev ponavljajoči se mesečni stroški.
 • 2,9% + 0,30 USD transakcijski stroški.

Vračilo kupnine: Kupnino v višini 25 evrov vam bo zaračunal ponudnik računa za povračila.

2. Stripe

Mednarodni prehod za plačila

Stripe je eden najbolj priljubljenih mednarodnih prehodov za plačila. Stripe je najboljši način za sprejemanje plačil v spletu in v mobilnih aplikacijah, verjetno najbolj priljubljena alternativa PayPal. Vsako leto upravljajo z milijardami dolarjev za podjetja, ki razmišljajo naprej.

Omogoča vam plačilo na kraju samem brez mesečne pristojbine. Na voljo imajo plačilni načrt. Tako kot PayPal Standard, tudi brez nastavitvenih pristojbin. Vendar boste morali plačati 30 evrov mesečne pristojbine, plus transakcijske provizije.

Po nastavitvi bodo nakazila prišli na vaš bančni račun dvodnevno. Lahko pa se odločite za prejemanje prenosov tedensko ali mesečno. Na žalost je Stripe na voljo samo v 10 državah: Avstralija, Kanada, Danska, Finska, Francija, Irska, Norveška, Švedska, ZDA, Velika Britanija.

Ključne funkcije:

 • Hitri, predvidljivi prenosi: Po nastavitvi bodo nakazila prišli na vaš bančni račun dvodnevno.
 • Možnosti plačila: Vse glavne kreditne kartice: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH in Bitcoin plačila, Apple Pay, Android Pay.
 • Enostaven za integracijo: Z njihovim orodjem za integracijo lahko preprosto nastavite spletno mesto za e-trgovino.
 • Več valut: Stripe podpira več kot 100+ valut.
 • Dokazana zaščita pred goljufijami: Stripe aktivno deluje na zaščiti vašega podjetja pred goljufivimi obtožbami in spremlja sumljive transakcije.

Pristojbine:

 • Brez nastavitve
 • 2,9% + 0,30 USD na transakcijo ali 5% + 0,05 USD za mikrotransakcije.

Vračilo plačila: 15 € v primeru spora pri eni od transakcij. Če se spor reši v vašo korist, vam povrnejo pristojbino.

3. 2 Izjava

Mednarodne storitve plačevanja

2 Izjava je vodilna svetovna plačilna platforma, ki podjetjem omogoča sprejemanje spletnih in mobilnih plačil od kupcev po vsem svetu. Je eden najboljših mednarodnih prehodov za plačila. Če imate spletno mesto za e-trgovino velikega tipa, je to najboljša rešitev za vas.

Toda zakaj je najboljša rešitev za vas? Ker je njihova storitev na voljo v več 211 držav s 15 različnimi jeziki.

2Checkout nima pristojbin za nastavitev. Ima plačilo za obdelavo plačil (odvisno od držav), na primer: če je vaše podjetje v državi ZDA, bodo pristojbine 2,9% + 30 ¢ na uspešno transakcijo. 1-odstotna pristojbina velja za plačila, ki jih sprejmete od strank zunaj ZDA. Po tem boste prejeli denar od 2Checkout preko bančno nakazilo, mednarodni bančni nakazilo, ali na a Payoneer MasterCard.

Ključne funkcije:

 • Ni pristojbin za nastavitev: Nimajo mesečnih pristojbin in vam ni treba plačati za namestitev (brez skritih pristojbin in brez dodatnih stroškov).
 • Napredna zaščita pred goljufijami: 2Checkout je certificiran za PCI Level 1 – najvišje možno certificiranje.
 • Možnosti plačila: Sprejmite glavne načine plačila, vključno s kreditnimi karticami, debetnimi karticami in PayPal.
 • Valutni pogovor: Za pretvorbo v vašo domačo valuto je potrebna povprečna pristojbina za 2-5% nad dnevnim tečajem banke.
 • Prožna integracija: Izberite med tremi prilagodljivimi možnostmi nakupa in se povežite s 100+ nakupovalnimi vozički.

Pristojbine:

 • Brez nastavitve
 • 2,9% + 30 ¢ na uspešno transakcijo

Vračilo stroškov: za povračila bo zaračunana pristojbina v višini 20 USD.

4. QuickPay

hitro plačilo

QuickPay je celovita rešitev za prejemanje denarja, če imate spletno mesto za e-trgovino. Imajo več kot 20.000 strank in vsak mesec obdelajo več kot 2.000.000 plačil. Vključi se lahko v kateri koli sistem, na primer v nekaj priljubljenih modulov: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop in številni drugi.

QuickPay sodeluje z lokalnimi in mednarodnimi kupci in je na voljo v več kot 20 jezikih. Če je vaše podjetje zunaj države ZDA, ni težav. Na voljo je v mnogih državah. In podpira vse glavne kreditne kartice, tudi prejemanje plačil lahko pošljete po e-pošti s povezavo do vaše stranke. Torej, če nujno najdete mednarodni prehod za plačila za vaše podjetje, potem je to dobra izbira za vas.

Ključne funkcije:

 • Varnost: QuickPay je certificiran za najnovejšo različico PCI DSS Level 1, z njihovimi orodji pa se lahko prepoznate in branite pred goljufijami.
 • Plačilni sistem: Sprejmite glavne načine plačila, vključno s kreditnimi karticami, debetnimi karticami, mobilnim plačilom, Paypal.
 • Prožna integracija: QuickPay lahko integrirate z več kot 51 priljubljenimi sistemi.

Pristojbine:

 • Brezplačno za samo osnovno raven. Če želite nadgraditi račun, morate plačati. Glejte spodnji grafikon cen:

pristojbine

Povratna povračila: praktično NI CHARGEBACKS, vendar v nekaterih primerih deluje.

5. WePay

plačujemo

WePay je mednarodni prehod za plačila, podobno kot Stripe. WePay omogoča praktično vsakemu spletnemu mestu integrirati račun, ki mu bo omogočil zbiranje plačil sodelujočih uporabnikov prek bančnih nakazil ACH in kreditne kartice. Ko dobite nadzorno ploščo WePay, imate popoln nadzor nad izkušnjami s plačili s popolnoma prilagojenimi prijavami, odjavami in e-poštnimi komunikacijami. 

Storitev nima pristojbin za nastavitev, mesečnih pristojbin in zahteve glede dolžine storitve. Za plačila s kreditnimi karticami pobere provizijo v višini 2,9% plus 0,30 USD in za plačila z bančnimi nakazili 1% plus 0,30 USD. 

Ključne funkcije:

 • Sistem upravljanja tveganj: Vsi podatki uporabnikov prehajajo s prilagojenim sistemom upravljanja tveganj (inovativni API tveganja) in ga uporabljajo za sprejemanje boljših odločitev o tveganju.
 • UX po meri: Plačilni sistem WePay je prilagodljiv tako, da ustreza željeni uporabniški izkušnji. Obrazec za naročanje lahko prilagodite in še več.
 • Plačilni sistem: Sprejmite vse glavne kreditne kartice, vključno z Visa, Mastercard, American Express, ACH plačila, ponavljajoča se plačila, izplačila prek tipnih točk in izplačila za več strank.
 • Plačilo za mobilne naprave: WePay vam omogoča zagon lastnega programa za branje mobilnih kartic.

Pristojbine:

 • Brez nastavitve.
 • 2,9%0,30 USD za plačila s kreditnimi karticami.
 • 1% + 0,30 USD za plačila z bančnimi nakazili.

Vračilo kupnine: Odvisno je od števila povračil / števila vseh uspešnih plačil. Običajno zadržijo svoje trgovce, da ne ohranijo več kot 1-odstotno stopnjo povračila.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector