Kako v celoti blokirati neželene komentarje in registracijske bote v WordPressu

04.06.2020
DELAVNICA 'Kako v celoti blokirati neželene komentarje in registracijske bote v WordPressu
0 6 мин.

Ste naveličani, da na svojem spletnem blogu WordPress dobivate veliko neželenih komentarjev in registracij? No, niste sami, vsi se bolj ali manj srečujemo z isto težavo. Neželeni komentarji so ustvarjeni z neželeno pošto, ki napolni odsek za komentar z neželeno povezavo. Te vrste povezav ne pošiljajo samo vašega območja komentarjev, ampak tudi škodujejo vašemu SEO. Na srečo so za WordPress na voljo antispam vtičniki, ki lahko blokirajo neželene komentarje, registracije in preprečijo dostopom botov do vašega spletnega mesta.


Vendar večina antispam vtičnikov lahko opravi le določeno nalogo, na primer blokira neželene komentarje ali ustavi registracije neželene pošte itd. Če želite blokirati neželeno pošto na različnih področjih, kot so komentarji, stran za registracijo, kontaktni obrazec, naročnina itd. Za vsako številko morate namestiti več vtičnikov, kar je velik glavobol, predvsem pa lahko upočasnijo vaše spletno mesto.

Torej, tukaj prihaja CleanTalk, vse v enem antispam vtičnik za WordPress.

V tej vadnici bom delil, kako blokirati neželene komentarje in registrske bote v WordPressu s pomočjo vtičnika CleanTalk.

Zakaj uporabljati CleanTalk?

CleanTalk je eden najboljših vtičnikov za zaščito pred neželeno pošto za WordPress, ki blokira vse neželene komentarje, registracije, naročnine in preprečuje, da bi neželeni boti vključili vaše spletno mesto. 

Za razliko od drugih vtičnikov za preprečevanje neželene pošte WordPress CleanTalk ne potrebuje nobene nastavitve. Deluje brez težav, vendar lahko prilagodite nastavitve.

Ena najboljših lastnosti tega vtičnika je ta, da od uporabnikov ne potrebuje, da dokončajo Captcha, kvize, matematično vprašanje ali ujemanje slike, da bi pustili komentar ali se registrirali na svojem spletnem mestu.

CleanTalk je neviden. Ko je aktiviran, CleanTalk začne delovati. CleanTalk lahko:

 • Ustavite neželene komentarje
 • Ustavite registracije neželene pošte
 • Ustavite naročnine na neželeno pošto
 • Prenehajte z e-poštnimi sporočili
 • Ustavite rezervacijo neželene pošte, ankete, ankete
 • Ustavite neželeno pošto v WooCommerce
 • Preverite obstoječe komentarje glede neželene pošte
 • Zaščitite ciljne strani programa WordPress

CleanTalk odlično deluje s priljubljenimi vtičniki predpomnilnika WordPress, kot so W3 Total Cache, WP Najhitrejši predpomnilnik, WP Super Cache, WP-Rocket itd..

Lahko tudi blokirate komentarje, ki vsebujejo “zaustavite besede”, da povečate zaščito pred neželeno pošto in sporočila.

Ta vtičnik ima več filtracijskih plasti proti neželeni pošti in blokira samo neželeno pošto.

CleanTalk trdi, da zagotavljajo najboljšo storitev zaščite pred neželeno pošto za spletna mesta, njihov postopek filtriranja neželene pošte pa je zelo pozitiven (99,9% pozitivnih rezultatov).

Kako blokirati neželene komentarje in registracije z uporabo CleanTalk-a

Najprej namestite in aktivirajte vtičnik CleanTalk iz galerije vtičnikov WordPress.

Namestite vtičnik Cleantalk WordPress

Po aktiviranju vtičnika pojdite na Nastavitve> Anti-Spam s strani CleanTalk. Prosil vas bo za vstop v dostopni ključ. Dostopna tipka je aktivacijska koda za CleanTalk.

Stroški vtičnika 8 USD na leto, vendar lahko poskusite 7 dni.

Dostop do ključa za dostop do CleanTalk

Kliknite na Samodejno pridobite dostopni ključ gumb. S tem bo vtičnik samodejno ustvaril račun in ustvaril dostopni ključ za aktiviranje tega vtičnika. Prejeli boste tudi e-pošto, ki vsebuje vaše uporabniško ime, geslo in dostopni ključ CleanTalk.

Če želite dostopni ključ dobiti ročno, kliknite ročno tipko za dostop in pripeljala se bo na stran za prijavo v CleanTalk..

Ko dobite tipko za dostop, kliknite na Shrani spremembe za shranjevanje nastavitev.

Od zdaj vaše registracijske obrazce, obrazce za komentarje, obrazce za stike, kontaktne obrazce po meri varuje Cleantalk.

Neželeni požarni zid: CleanTalk ponuja tudi požarni zid spletnega mesta, ki pomaga filtrirati neželeno pošto pred dostopom do vašega spletnega mesta. Prav tako zmanjšuje uporabo gostovanja CPU-ja in izboljšuje čas nalaganja strani.

Napredne nastavitve CleanTalk: CleanTalk privzeto uporablja nastavitev, ki deluje dobro. Če želite spremeniti nastavitve, kliknite na Napredne nastavitve.

Spodaj so nastavitve vtičnikov, ki jih uporabljam.

1. Obrazci za zaščito:

CleanTalk obrazci za zaščito

2. Komentarji in sporočila

Komentarji in sporočila CleanTalk

3. Obdelava podatkov

CleanTalk obdelava podatkov

4. Admin bar

CleanTalk Admin Bar

Ko končate s spreminjanjem nastavitev vtičnika, kliknite na Shrani spremembe za shranjevanje novih sprememb.

To je to. Namestitev je končana.

Preverjanje neželene pošte na nadzorni plošči CleanTalk

Statistike dnevnika neželene pošte lahko vidite na skrbniški plošči WordPress. Za podrobnejše dnevnike o neželeni pošti se prijavite na svoje Račun CleanTalk.

Na plošči se vidi, koliko zahtevkov je označenih kot neželena pošta ali odobrenih.

Statistika beleženja neželene pošte CleanTalk

Za podrobnejše informacije kliknite na Dnevnik.

Spletno mesto CleanTalk

Iz dnevnika lahko preverite, ali gre za neželeno pošto ali ne. Lahko jih tudi označite kot neželene in jih dodate na osebne črno-bele sezname.

Dnevniki neželene pošte CleanTalk

Osebni seznami CleanTalk

Tukaj lahko upravljate svojo osebno črnino & beli seznami, omejene besede, prepoved države, črni seznam jezika in še veliko več.

Najprej kliknite na Osebni seznami s skrbniške plošče CleanTalk. Nato kliknite na Dodaj nov filter in izberite filter iz spustne možnosti, ki jo želite omogočiti.

Filter osebnih seznamov CleanTalk

Zdaj kliknite na Črni seznam gumb, da shranite nove nastavitve.

To je to. Od zdaj bo vtičnik blokiral vse neželene komentarje, registracije, naročnine itd. In lahko vidite izboljšanje svojega SEO.

Cenitev: Stroški vtičnika 8 USDna leto.

Obiščite vtičnik CleanTalk

Končne misli

Nihče ne mara neželene pošte.

Obstajajo različni načini, kako lahko pošiljatelji neželene pošte uničijo vaše spletno mesto s pomočjo komentarjev, registracije, obrazcev za stike in vas naredijo bolj zasedene z neproduktivnimi deli.

Če na spletnem blogu WordPress prejemate veliko neželenih komentarjev, registracij, se je zelo težko boriti proti neželeni pošti in razumeti, katera je resnična in katera neželena..

Zato za spletno mesto WordPress uporabite vtičnik za preprečevanje neželene pošte.

Protipamski vtičnik samodejno blokira komentarje neželene pošte, registracije in prepreči dostop do neželenih sporočil do vašega spletnega mesta. Tako prihranite vaš čas in se lahko osredotočite na svoje delo.

V tem članku sem delil, kako lahko v programu WordPress blokiraš neželene komentarje in registrske bote s čistilnim vtikom CleanTalk. Pokazal sem tudi, kako pravilno konfigurirati vtičnik.

Če se vam zdi ta vadnica koristna, jo delite s prijatelji. Če imate kakršno koli vprašanje v mislih, nas obvestite v komentarju.

[easy-tweet tweet = ”Na mojem spletnem mestu #WordPress sem vsak dan dobival veliko komentarjev # spam. Na koncu sem težavo odpravil s tem vodnikom.]

Sorodni članki WordPressa,

 • Vodnik za začetnike o vlogah in zmožnostih za WordPress
 • 5 najboljših vtičnikov za spremljanje aktivnosti uporabnikov v WordPressu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector