Kako vdelati Googlove obrazce v WordPress

04.06.2020
DELAVNICA 'Kako vdelati Googlove obrazce v WordPress
0 9 мин.

Ste se že kdaj vprašali, kako lahko namesto vtičnika vstavite Googlove obrazce na svoje mesto WordPress? No, povsem enostaven postopek je, da na spletnem mestu WordPress dodate Googlov obrazec in ima več funkcionalnosti kot običajni vtičnik za obrazec.


Če prodajate izdelke ali storitve prek spleta, potem od kupcev upoštevajte povratne informacije / predloge za izboljšanje kakovosti izdelka in dodajanje funkcij. Za to potrebujete obrazec za anketo ali povratne informacije. Če želite obrazec za prijavo ali kakršen koli drug obrazec za povabilo, potem za to potrebujete vtičnik WordPress.

Preden namestite vtičnik za obrazec WordPress, poskusite Googlov obrazec. Google obrazci so veliko boljši kot kateri koli drug vtičnik WordPress. Googlove obrazce je enostavno uporabljati in lahko ustvarite poljubno obliko brez kakršnih koli omejitev.

Zakaj bi morali uporabljati Googlove obrazce?

Vdelajte obrazce Google

Googlov obrazec je brezplačna spletna programska oprema, ki jo ponuja Google. Z Googlovimi obrazci lahko preprosto ustvarite spletne ankete, kvize, registracijski obrazec in se lahko vstavite na svoje WordPress spletno mesto in celo to lahko delite z več spletnimi mesti.

Googlove obrazce je enostavno ustvariti in ima veliko možnosti za prilagajanje kot vtičnik za WordPress obrazec. Nekatere odlične lastnosti Googlovih obrazcev so:

 • Ustvarite lahko spletne ankete, registracijske obrazce, kvize, spletne ankete itd.
 • Ustvarite lahko besedilo, odstavek po meri, možnosti z več izbirami in potrditvena polja.
 • Uporaba njihovega vleka & funkcija spuščanja, lahko preprosto nastavite vprašanja.
 • Na voljo je veliko oblik predlog.
 • Za naročnike na novice lahko zbirate e-poštna sporočila.
 • Njihove dodatke lahko uporabite za zmogljivejše funkcije.
 • In veliko več.

V tej vadbi prikazujem, kako vstaviti Google obrazce na svoje WordPress spletno mesto. Googlov obrazec lahko dodate na svoje spletno mesto na dva načina:

 • Lahko neposredno ustvarite google obrazec in vstavite na svoje WordPress spletno mesto in za to ne potrebujete nobenega vtičnika..
 • Googlov obrazec lahko dodate na svoje spletno mesto s pomočjo vtičnika.

Kako vdelati Googlove obrazce v WordPress?

Integracija Googlovega obrazca v WordPress je zelo enostavna. Če že imate Gmail račun, se morate le prijaviti in iti Googlovi obrazci. Google Obrazci so lahko koristni za preproste možnosti obrazcev, če pa želite ustvariti bolj zapletene obrazce, ki imajo pogojno logiko, plačilne integracije itd., Lahko to preverite Google Forms alternativa.

Predloge Google obrazca

Ko odprete stran Googlovih obrazcev, morate od tam izbrati predlogo obrazca. Na voljo je več vrst obrazcev, npr. kontaktni obrazec, povabilo na zabavo, prijava dogodka, kvizi itd. To so najpogostejši obrazci. Če želite videti več predlog Google obrazcev, kliknite spustni gumb puščice, ki je prikazan na tej sliki.

Zdaj kliknite katero koli predlogo, ki jo želite uporabiti za obrazec. Če želite ustvariti Googlov obrazec, najprej vnesite naslov obrazca in opis ter začnite dodajati polja obrazca. Privzeto bo prikazano polje za samo ime, e-pošto in telefonsko številko. Če želite dodati novo vprašanje, kliknite gumb plus. Na voljo je ogromno možnosti obrazca. V Googlov obrazec lahko dodate tudi slike in videoposnetke in lahko razdelite obrazec glede na vašo izbiro.

Google Obrazec za urejanje obrazca

Ta oblika ima vgrajeno funkcijo povleci in spusti. Če želite premakniti vprašanje navzgor ali navzdol, ga preprosto povlecite in spustite kamor koli v obrazcu. Če želite urediti vprašanje, levi kliknite nanj in uredite.

Spreminjanje ozadja obrazca Google

Vsak Googlov obrazec ima privzeto temo in barvo ozadja. Če želite spremeniti ozadje Googlovega obrazca, kliknite na Barvna paleta in izberite temo. Na voljo je veliko tem, ki jih je mogoče uporabiti ali pa lahko uporabite svojo fotografijo. 

Nastavitve sprememb Google obrazcev

Ko končate z urejanjem obrazca, kliknite na Pošlji gumb, da dobite vdelano kodo.

Po kliku na pošlji Gumb, prikaže se pojavno okno. Od tam morate klikniti možnost vdelave in lahko uredite velikost obrazca. Privzeto je velikost obrazca 760 PX / 500 PX in lahko spremenite velikost obrazca, če želite. Zdaj kliknite na povezavo za kopiranje vdelane kode.

Google vdelano kodo v Google

Zdaj se morate prijaviti na nadzorno ploščo skrbnika WordPress. Googlov obrazec lahko dodate kjer koli na svojem spletnem mestu, tj. Na strani, objave, glavo in nogo. Če želite vstaviti Googlov obrazec na svojo stran WordPress, pojdite na Strani> Dodaj novo in preklopite na besedilo urednik. Nato preprosto prilepite kodo tja.

dodajte obrazec Google Embed v WordPress

Zdaj kliknite na Objavi da shranite spremembe in si lahko predogled ogledate s klikom na Predogled sprememb za ogled Googlovega vdelanega obrazca v WordPress.

Google Predogled obrazcev

Zdaj ste uspešno vstavili Googlov obrazec na svoje mesto WordPress.

Toda težava je s preprosto vdelavo kode na vaše WordPress spletno mesto, da Googlov obrazec ima privzeto temo sloga in ne ustreza vaši temi WordPress. Poleg tega obrazca ne morete prilagoditi tako, kot želite.

Torej, tukaj prihaja Vtičnik Google Forms WordPress. S pomočjo tega vtičnika boste lahko ta obrazec prilagodili in lahko Googlov obrazec prevzamete na naslednjo raven.

Pa si poglejmo, kako lahko z vtičnikom dodate Googlove obrazce na spletno mesto WordPress.

Kako vključiti Googlov obrazec v WordPress z uporabo vtičnika

Vtičnik za Google Form WordPress

Google Obrazci je zelo preprost vtičnik WordPress, ki pridobi objavljene Googlove obrazce z uporabo objave ali kratke kode po meri WordPress. Ta vtičnik najprej odstrani Googlov raper HTML in ga nato v obliki HTML ustvari na vaši strani ali v objavi. Ta vtičnik doda več dodatnih možnosti, ki so potrebne za vaš obrazec, na primer:

 • V svoj obrazec lahko dodate Google Captcha, da preprečite oddajo obrazca za neželeno pošto
 • Obrazec lahko razdelite na stolpce
 • Po oddaji obrazca bo uporabniku poslal elektronsko sporočilo
 • URL strani za potrditev po meri lahko dodate
 • Za obrazec lahko uporabite CSS po meri
 • in veliko več…

Če želite uporabiti ta vtičnik, najprej prenesite Google Obrazci WordPress vtičnik in ga namestite. Ko ga aktivirate, lahko na skrbniški nadzorni plošči WordPress vidite možnost Google Forms.

Namestite Google Obrazce

Nato kliknite Dodaj nov Googlov obrazec, da vstavite predhodno oblikovan Googlov obrazec na svoje mesto WordPress. Če ste obrazce že ustvarili, kliknite Googlove obrazce in si oglejte obrazce, ki ste jih ustvarili.

Google starejši obrazci

Od tam kliknite na Pošlji obrazec gumb, kot ste to storili za novejšo različico Googlovih obrazcev. Ko kliknete nanjo, boste dobili skupno povezavo, vendar ne kliknite vdelati.

Google Old Form Pošlji

Zdaj preprosto kopirajte URL in se vrnite na skrbniško ploščo skrbnika WordPress, kjer ste končali. Pojdi do Google Obrazci> Dodajte nov Googlov obrazec.

Nastavitve obrazca za WordPress Google

V polje URL obrazca vnesite povezavo do Googlovega obrazca, ki ste jo pravkar ustvarili s pomočjo starih Googlovih obrazcev. Nato kliknite na Objavi da shranite nastavitve.

Nato lahko dodate poljubno Potrdite URL tudi. Lahko je bodisi potrditvena stran bodisi zahvalni stran, kot želite. Z dodajanjem strani strani v polje Potrdi URL bo uporabnik preusmerjen na to stran po uspešnem izpolnjevanju tega Googlovega obrazca na vašem spletnem mestu.

Za atribut slog strani potrditvene strani po meri lahko določite, kako bo predstavljena stran za potrditev. Lahko ga nastavite na Noben, Preusmeritev ali AJAX. Če nastavite na nobeno, potem vas ne bi preusmeril na nobeno stran in če jo nastavite na Preusmeritev, vas bo po oddaji obrazca preusmeril na stran Preusmeri URL..

Objavljanje obrazcev Google na vašem spletnem mestu WordPress

Zdaj ste Googlov obrazec vgradili na svoje WordPress spletno mesto, zdaj je čas, da ga objavite. Dobra stvar pri Googlovih obrazcih je, da vam ni treba kopirati URL Googlovega obrazca, lahko Googlov obrazec neposredno dodate na svoje WordPress spletno mesto s pomočjo kratkih kod. Ko ustvarite Googlove obrazce in jih vstavite na svoje WordPress spletno mesto, pojdite na Googlove obrazce s svoje nadzorne plošče WordPress. Tam boste videli, koliko obrazcev ste ustvarili. Na primer, ustvaril sem obrazec za vabilo za zabavo in ga bom dodal na svoje spletno mesto.

Kratka koda obrazca Google

Če želite na spletnem mestu WordPress dodati Googlov obrazec, kopirajte to kratko kodo in jo prilepite kamor koli na svojo stran ali objavo.

Googlova koda obrazca

Zdaj si lahko ogledate svojo stran in preverite, kako obrazec izgleda. Če ste v Googlov obrazec pozabili dodati kakršno koli vprašanje ali ga morate spremeniti, lahko to storite z urejanjem izvirnega Googlovega obrazca. Poglejmo, kako izgleda obrazec.

Vstavite Googlove obrazce v WordPress

Kako si ogledati in upravljati odgovore na obrazcu Google

Po uspešnem dodajanju Googlovega obrazca na vaše WordPress spletno mesto se morda sprašujete, kako si lahko ogledate odgovore obrazca. No, zelo enostavno je. Najprej morate odpreti Googlov obrazec, ki ga trenutno uporabljate na svojem spletnem mestu WordPress, in nato kliknite obrazec.

Če uporabljate stari Googlov obrazec, lahko odzive obrazca vidite v zgornji vrstici menija.

Stari odgovori Googlovega obrazca

Ko odprete obrazec, kliknite na Odzivi> Oglejte si odgovore da preverite, kdo se je odzval na vaš obrazec. Odgovor obrazca bo prikazan v Google Spreadsheets. Od tam lahko vidite, kaj so se ljudje odzvali na vaš obrazec. Tukaj je primer odgovorov “Obrazec za vabilo za stranke”, ki sem jih uporabil. Če želite prenesti odzivni list, ga lahko prenesete tako, da greste mapa> Prenesi kot...

Googlov obrazec za odziv obrazca

Če želite spremeniti cilj odgovora na obrazcu, ga lahko preprosto spremenite tako, da greste Odzivi> Spremeni cilj odziva in ustvarite novo preglednice. To je zelo uporabna funkcija, če želite vsak mesec pripravljati ankete ali podobne podatke, lahko vsak mesec ustvarite nove preglednice in odgovore boste prejemali v ločenih preglednicah..

Povzetek odgovorov si lahko ogledate tudi tako, da greste Odzivi> Povzetek odgovorov. Ta možnost bo prikazala statistiko vašega obrazca.

Če ne želite več sprejemati odgovorov obrazca, lahko obrazec izklopite in bo uporabnikom neviden.

Zaključek

Iz osebnih izkušenj lahko rečem, da so obrazci Google veliko boljši od vseh drugih vtičnikov WordPress obrazca. Večina vtičnikov WordPress obrazca ima omejene funkcije in če želite razširiti katero koli funkcijo, morate kupiti paket addons, vendar lahko te možnosti brezplačno uporabite z Googlovim obrazcem. Poleg tega se Googlovi obrazci ne uporabljajo samo kot kontaktni obrazec, ampak tudi spletna oblika anket, obrazec za povabilo, kviz itd..

Za vdelavo Googlovih obrazcev v WordPress potrebujete le nekaj minut in jih lahko uporabljate brez omejitev.

Upam, da vam je ta vadnica pomagala pri vstavljanju Googlovih obrazcev na vaše WordPress spletno mesto. Če imate težave z dodajanjem Googlovih obrazcev na svojem mestu WordPress, pustite komentar spodaj.

Povezani članki,

 • 7 najboljših vtičnikov Google Analytics za WordPress
 • Kako v WordPress nastaviti vrstico za obveščanje o piškotkih
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector