9 najboljših gostovanj za WordPress v letu 2019 [strokovni izbranci]

Če želite ustvariti spletno stran, potem najprej potrebujete domeno in spletno gostovanje. Obstaja veliko spletno gostovanje podjetje ponuja različne vrste spletno gostovanje, npr. Gostovanje v skupni rabi, Gostovanje WordPressa, V gostovanju v oblaku, VPS gostovanju, upravljanem gostovanju WordPressa itd. Kot WordPress uporabnik morate dobiti najboljše WordPress gostovanje.


Toda izbira najboljšega WordPress gostovanja ni enostavna, saj so na voljo številne ponudnike gostovanj WordPress. Ponujajo različne gostovalne funkcije, podporo, cene itd. 

Če je hitrost nalaganja strani na spletnem mestu prepočasna, verjetno izgubite tudi občinstvo in prodajo. Predpostavimo kot primer-  Amazon izgubi 1% kupca zaradi počasnega nalaganja strani (100 ms), Googlov promet se je v času ustvarjanja iskalne strani zmanjšal za 20% za 5,5 sekunde

Če spletno mesto uporabljate pri katerem koli brezplačnem ponudniku spletnega gostovanja, predlagam, da spletno mesto premaknete na katerega koli drugega plačljivega ponudnika gostovanja. Ker uporaba brezplačnih storitev gostovanja ne jamči za vaše spletno mesto, kadar koli se lahko vaše spletno mesto spusti, kar je nočna mora za lastnike spletnega mesta. V tej temi bom z vami delil najboljše gostovanje v skupni WordPress, ki je osredotočeno predvsem na Shared WordPress gostovanje.

Najboljše gostovanje v WordPressu

Kako izbrati najboljše gostovanje za WordPress?

Če nameravate ustvariti spletno mesto ali se želite preseliti v boljše gostovanje podjetja WordPress, je treba opozoriti na nekaj pomembnih dejstev. Verjetno ne želite vsakič premakniti svojega spletnega mesta zaradi slabe kakovosti gostovanja in slabe podpore strankam.

Oglejmo si, na kaj morate upoštevati, preden kupite katero koli WordPress gostovanje. 

Izvedba: Ko gre za izbiro najboljšega gostovanja v WordPressu, je uspešnost spletnega gostovanja glavno dejstvo. Obiskovalci spletnih strani nimajo dovolj časa, da počakajo na nalaganje strani. Če se vaše spletno mesto nalaga prepočasi, na splošno izgubite svojo občinstvo in bodo imeli negativno izkušnjo na vašem spletnem mestu. Dobro spletno gostovanje poveča vašo spletno stran in obdrži spletno mesto 24/7 v spletu.

Lastnosti: Ko gre za plačano spletno gostovanje, je prva stvar preverjanje lastnosti gostiteljskega podjetja. Če podjetje za gostovanje ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete za vaše spletno mesto, bi ga morali dobiti.

Če želite ustvariti spletno mesto, pojdite s ponudnikom gostovanja brezplačna registracija domenskega imena, zato vam za domeno ni treba doplačati. Vključil sem tudi tista spletna ponudnika gostovanja, ki zagotavljajo brezplačno registracijo domen.

Varnost: Varnost spletnega mesta je glavna stvar spletnega mesta, da ne deluje brez krajev. Verjetno veste, da lahko hekerji zlahka vdrejo na vaše spletno mesto, če je raven varnosti prenizka. Zato bo odlično, če preverite varnostne funkcije, ki jih zagotavljajo. Prav tako morate preveriti, ali spletni gostitelj ponuja brezplačen SSL.

Brezplačne selitve programa WordPress: Če že imate obstoječe spletno mesto WordPress, potem potrebujete to možnost. Torej bo vaše spletno mesto premaknjeno na novega gostitelja, če bodo gostili strokovnjake brez izpadov.

Pomoč strankam: Eno podjetje ne more biti zanesljivo ali zaupati, če pravočasno ne zagotovi podpore. Prepričajte se, da ste preverili, ali je na voljo njihova klepetalnica v živo, telefonski klic, sistem za podporo uporabnikom. Lahko ustvarite vozovnico za podporo ali klepet v živo z njihovimi

Z njimi lahko ustvarite vozovnico za podporo ali klepet v živo in preverite, ali nudijo hitro podporo, kot so obljubili.

Cenitev: Ko dobite spletno gostovanje, potem je cena pomembna. Verjetno ne želite porabiti 10x denarja za gostovanje kot začetnik. Če pa vaše spletno mesto raste in ima velik obseg prometa, potem bi morali dobiti najvišji načrt WordPress ali preiti na upravljano gostovanje WordPressa.

9 najboljše WordPress gostovanje v letu 2019

SiteGround

Gostovanje za WordPress SiteGround

SiteGround je eden najbolj priljubljenih in WordPress Priporočljivo gostovanje. Zagotavljajo brezplačno namestitev WordPressa v enem kliku in samodejno posodabljanje WordPressa. Če že imate obstoječe spletno mesto, bo njihov strokovnjak brezplačno preselil vaše WordPress spletno mesto brez izpada.

Lahko uporabite njihovo močno vlečenje & spustite graditelja spletnih mest, da ustvarite spletno mesto brez časa. Zagotavljajo 5 lokacij podatkovnega centra za najboljšo hitrost spletnega mesta. Z njihovim vsakim WordPress načrtom boste dobili brezplačen CloudFlare CDN. Imajo tudi svoj poseben vtičnik za predpomnilnik supercacherja, zaradi katerega je vaše WordPress spletno mesto izjemno hitro.

Tam vse strežnike vodi HTTPS / 2, ki omogoča brskalniku, da naloži spletna mesta veliko hitreje. Ni treba skrbeti za varnostno kopiranje spletnega mesta, nudijo funkcijo samodejnega varnostnega kopiranja in obnovitve, tako da bodo vsi vaši podatki na spletnem mestu ostali varni. Da ne omenjam, da SiteGround ponuja najboljšo podporo strankam.

Ključne funkcije:

 • Neomeren prenos podatkov
 • Prosti povlecite & drop builder
 • 1 kliknite namestitev WordPressa
 • Brezplačna migracija
 • WordPress samodejna posodobitev
 • WordPress poseben predpomnilnik
 • Strežniki s podporo HTTP / 2
 • Vsakodnevno varnostno kopiranje & obnoviti
 • Uprizoritev
 • 24/7 hitra podpora
 • 30 dni garancije za vračilo denarja

Cena: Njihov začetni načrt se začne od 3,95 USD/ mesec.

BlueHost

Gostovanje BlueHost WordPressBluehost je eden najboljših in poceni ponudnikov gostovanja WordPress, ki je na voljo na internetu. Gostovanje s priporočilom WordPress in gostovanje prek 2 milijonov spletnih strani po vsem svetu. Bluehost ponuja različne vrste spletnih gostiteljev, v skupni rabi, oblak, WordPress, VPS itd., Vse njihove strežnike pa napaja vrhunska strojna oprema.

Bluehost ponuja a Brezplačna registracija domenskega imena vse njihove načrte za gostovanje v WordPressu. Vsak načrt vključuje brezplačno potrdilo SSL, izboljšan cPanel. Bluehost omogoča brez težav in hitre nastavitve z namestitvenim programom WordPress za 1 klik in 99,9% podaljšanja mesta. Za hitrost vašega WordPressa dobite tudi CloudFlare CDN. Tu dobite vse funkcije, kolikor porabite denarja. 

Če ustvarjate novo spletno mesto WordPress, je Bluehost najboljša možnost za vas.

Lastnosti:

 • 1 Brezplačna domena
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Z enim klikom namestite WordPress
 • cPanel
 • Brezplačni CD CloudFlare
 • 24/7 Podpora
 • 99,9% podaljška
 • 30 dni garancija za vračilo denarja

Cena: Njihov osnovni načrt se začne samo 2,95 dolarja/ mesec

A2 gostovanje

A2Hosting za WordPress

A2 gostovanje je eno najboljših gostovanj za WordPress. Če najdete najhitrejše gostovanje v WordPress-u, bo A2 gostovanje odlična izbira. Zagotavljajo neomejeno shranjevanje, neomejen prenos podatkov in brezplačne namestitve WordPress z enim klikom.

Njihovi vrhunski SSD pogoni in turbo strežniki vaše spletno mesto x20 hitreje zagotavljajo z 99,9% garancijo za uptime. Imajo skupno 3 podatkovne centre po vsem svetu in lahko izberete poljubno mesto. CloudFlare CDN lahko preprosto integrirate s svojim WordPress spletnim mestom.

Ključne funkcije:

 • Neomejeno shranjevanje
 • Neomejen prenos podatkov
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Brezplačni CD CloudFlare
 • 1 Kliknite WordPress za namestitev
 • Brezplačne migracije
 • 99,9% garancija za nepravočasno
 • 24/7 podpora gurujem
 • Brezplačni krediti za Bing / Yahoo

Cena: Njihov načrt gostovanja WordPress se začne od 3,92 dolarja/ mo. (Zdaj 51% popust).

 

 

DreamHost
Spletno gostovanje DreamHost

DreamHost je še eno od priporočenih gostovanj za WordPress in je že več kot 10 let zavezan skupnosti WordPress. DreamHost z več kot 20-letno izkušnjo spletnega gostovanja zdaj poganja več kot 1,5 milijona spletnih strani. Za razliko od drugih spletnih gostovanj se DreamHost osredotoča predvsem na gostovanje v WordPressu.

Njihovo upravljano gostovanje WordPress vključuje namestitev WordPress z enim klikom, samodejne posodobitve in varnostne kopije. Vsak paket gostovanja vključuje SSD, neomejen promet, ki vaše spletno mesto naredi 200% hitrejše.

Njihov načrt gostovanja WordPress ima dva načrta – Oba načrta podpirata več WordPress spletnih mest in domen. Če iščete upravljano gostovanje WordPress za spletno mesto z veliko količino prometa, potem je DreamHost odlična izbira.

Če dobite DreamHost načrt gostovanja v skupni rabi za 1 leto, boste dobili brezplačna registracija domen.

Ključne funkcije:

 • Neomejeno ogledov strani
 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačna registracija domene
 • Namestitev programa WordPress z enim klikom
 • Jetpack premium
 • Samodejne posodobitve programa WordPress
 • Vsakodnevne posodobitve in napredna varnostna zaščita
 • Zaščita pred napadi zaradi grobe sile & Nadzor nad časom
 • 100-odstotno jamstvo za produktivnost
 • Podpora za WordPress 24/7
 • 97 dni garancije za vračilo denarja

Cena: Njihov osnovni WordPress hosting program se začne od 9,95 USD/ mo.

Gostovanje zaljubljenosti
Gostovanje inmotion WordPress

Gostovanje inmotion je eden najboljših ponudnikov gostovanja za WordPress in ima več kot 10 let izkušenj s spletnim gostovanjem. Njihova upravljana platforma za WordPress je natančno nastavljena, da vam zagotovi kar največjo zmogljivost spletnega mesta.

Za razliko od drugih najboljših ponudnikov gostovanja WordPress ponuja gostovanje Inmotion brezplačna registracija domene in omogoča gosti več spletnih mest na njihovem začetnem načrtu. Poleg tega ponujajo neomejen prostor na disku, neomejen mesečni prenos podatkov in brezplačno selitev na spletnem mestu. Poenostavili so tudi postopek namestitve WordPress-a, tako da lahko WordPress ali katero koli drugo aplikacijo namestite v samo enem kliku.

Prav tako skrbijo za varnost vaše spletne strani. Dobili boste SSL certifikat in CloudFlare CDN, da bo vaše spletno mesto hitrejše.

Ključne funkcije:

 • Brezplačna registracija domene
 • Dovoljeno je več spletnih mest
 • Neomejen prostor na disku
 • Neomejen prenos podatkov
 • Brezplačna migracija
 • Prosti povleci & Spustite graditelja spletnih mest
 • Brezplačni SSL
 • Brezplačno CDN
 • Brezplačne varnostne kopije podatkov
 • 99,9% garancija za čas
 • 24/7 podpora
 • 90 dni garancije za vračilo denarja

Cena: Njihov osnovni WordPress hosting program se začne od 5,99 USD/ mo, kar omogoča gostovanje več domen.

HostGator

Gostovanje WordPress HostGator

Če ste iskali najboljše gostovanje za WordPress, potem morate videti o HostGatorju. HostGator gosti več kot 8 milijonov domen in je eno najbolj priljubljenih spletnih gostovanj WordPress. Tako kot drugi ponudniki spletnega gostovanja tudi HostGator ponuja različne vrste možnosti spletnega gostovanja.

Če že imate obstoječe spletno mesto, potem lahko spletno mesto preselite brezplačno. Lahko uporabite njihovo vleko & drop builder za ustvarjanje vašega spletnega mesta in objavo v nobenem trenutku. Z njihovim orodjem za hitro namestitev lahko s samo enim klikom ustvarite poljubno spletno mesto, blog, wiki, e-trgovino itd. Z vsakim načrtom gostovanja boste prejeli 100 USD Google AdWords in Bing dobropis.

CloudFlare CDN lahko integrirate s svojim WordPress spletnim mestom, saj se bo vaše spletno mesto zelo hitro naložilo. Zagotavljajo tudi, da bo vaše spletno mesto prevzelo 99,9% produktivnosti in 45 dni vračila denarja.

Ključne funkcije:

 • Neomeren prostor na disku
 • Neomeren prenos podatkov
 • Brezplačno CDN
 • Takojšnje varnostno kopiranje
 • Brezplačni Google AdWords & Bing kreditov
 • 99,9% garancija za nepravočasno
 • 45 dni garancije za vračilo denarja
 • 24/7 Podpora

Cena: Njihov osnovni načrt se začne od 3,95 dolarja na mesec.

iPage

spletno gostovanje iPage

iPage je najboljši najcenejše gostovanje za WordPress. iPage ponuja vse gostovalne funkcije po dostopni ceni. Njihov načrt gostovanja WordPress vključuje močan povlek & spusti graditelja spletnih mest, na stotine predlog, prijaznih mobilnim napravam, Google & Bing oglasni krediti, orodja za trženje SEO in še veliko več.

Njihov načrt spletnega gostovanja se začne že od 1,99 USD / mesec in dobili boste brezplačno registracijo domenskega imena, neomejen prostor na disku, namestitveni program WordPress z enim klikom in omogočajo tudi neomejeno ime domene.

Ne glede na to, ali ste bloger ali tržnik, vam iPage ponuja spletna prodajna orodja in marketinška orodja, kot so ponudba Google AdWords, Bing posojilo za iskanje itd..

Ključne funkcije:

 • Brezplačna registracija domenskega imena
 • Gostite neomejeno domen
 • Neomejeno shranjevanje & prometa
 • Izdelava spletnih strani iPage
 • WordPress program za namestitev z enim klikom
 • Brezplačna ponudba Google AdWords (100 USD) & Bing posojila za iskanje (100 USD)
 • 27/7 Nadzor omrežja
 • Podpora za WordPress 27/7
 • 30 dni garancije za vračilo denarja

Cena: Njihov načrt spletnega gostovanja se začne samo 1,99 USD/ mesec.

V tem članku sem delil 9 najboljših gostovanj za WordPress leta 2019. Upam, da vam je ta objava pomagala izbrati najboljše gostovanje v WordPressu. Delite svoje mnenje in izkušnje o teh storitvah spletnega gostovanja. Lahko se povežete z nami naprej Facebook, Twitter, Google+.

Tukaj je več člankov o WordPressu, ki so vam morda všeč,

 • 19 Delovni nasveti za pospešitev hitrosti spletnega mesta WordPress
 • Najboljši CDN za WordPress za povečanje hitrosti vašega spletnega mesta
 • Kako dodati varnostna vprašanja na prijavno stran WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map