Pregled gostovanja BlueHost (2017): Funkcije, čas, hitrost, cene in drugo

Bluehost ustanovila Matt Heaton in Danny Ashworth v letu 2003. Zdaj Bluehost napaja več kot 2 milijona spletnih mest po vsem svetu in je eno najbolj priljubljenih,poceni, deljeno gostovanje podjetja. V tem članku z veseljem delim Pregled gostovanja BlueHost (2017), in je Lastnosti, podaljšek, hitrost, podpora in cena.


Kot trdi Bluehost Št.1 gostiteljsko podjetje. Tako smo njihovo storitev uporabljali 1 leto in podali pregled gostovanja Bluehost glede na njihovo kakovost, podporo in druge uporabne lastnosti. Soočil sem se z nekaterimi manjšimi težavami, vendar upam, da jih bodo kmalu odpravili. (Vzdrževanje več kot 2 milijona spletnih strani ni enostavno). Tukaj so Pregled gostovanja Bluehost:

slika bluehost

Če ste novi na gostovanju ali ne veste, kateri gostitelj je boljši za moje spletno mesto, potem je za njih to največja težava. Ker hitrost nalaganja strani ima velik vpliv na uvrstitve iskalnih spletnih strani. Če imate dobro optimizirano spletno mesto, se boste dobro uvrstili in tu je gostovanje glavna stvar, česar nikakor ne morete zanikati. Torej morate izbrati najboljše gostovanje za svoje spletno mesto WordPress. Lahko tudi preverite Najboljših 5 WordPress gostovanj“, ki so posebej optimiziran za WordPress.

Pregled gostovanja BlueHost

Pregled načrtov gostovanja Bluehost:

Bluehost trenutno ponuja 6 vrst gostovanja: Shared, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS in Dedicated. 

Skupno gostovanje:

Ponujajo 3 možnosti gostovanja v skupni rabi. Upoštevajte, da so spodaj oglaševane cene za triletno obdobje nizke uvodne stopnje. Če izberete 1 leto, se bo cena zvišala.

 • Osnovni načrt: Za 2,95 dolarja na mesec lahko gostite največ 1 spletno mesto, 50 Shramba GB, neomejena pasovna širina, 5 domen v parku, 25 poddomena, 5 e-poštnih računov (100 MB na račun).
 • Plus načrt: Za 4,55 USD na mesec lahko gostite neomejeno spletnih mest in shranjevanje, pasovno širino, domene parkov, e-poštni račun brez nadzora. S tem paketom postajate vredni 200 dolarjev tržne ponudbe za AdWords & Bing oglasi.
 • Glavni načrt: Za 6,95 USD na mesec lahko gostite neomejeno spletna mesta in enake funkcije kot Plus plan. Toda Prime Plan vam daje več moči in nekaj dodatnih funkcij, kot so: samodejno varnostno kopiranje, strokovnjaki za neželeno pošto, zasebnost domene itd.

Bluehost je delil cene gostovanja

PROS (+) uporabe BlueHost

Vsi pregledi spletnega gostovanja temeljijo na raziskavah. Tako tudi mi. Našli smo nekaj odličnih stvari Bluehosta in se uvrstili v kategorijo PROS. 

Tu so podrobnosti:

# 1 Močna poraba 99,94% (nadpovprečno 99,90%)

Ko govorimo o podaljšanju časa, je Bluehost zasedel 1. mesto. Nadaljevanje Bluehosta je povprečno v panogi (99,94%) v predhodnih dvanajstih mesecih.

Toda lastniki spletnih mest so se nekdaj soočali s težavo izpadov spletnega mesta, Bluehost pa je trdil, da so imeli različne DDOS napade na svoje strežnike. Čeprav je dobro in imajo povprečje, ki je nekje pri 99,90%.

Oglejte si povprečna obdobja leta 2017:

 • Januarsko podaljšanje: 99,99% 
 • Nadaljevanje februarja: 99,68%
 • Nadaljevanje marca: 99,91%
 • Aprilski čas: 99,95%
 • Nadaljevanje: 99,96%
 • Junijski čas: 100%
 • Nadaljevanje julija: 99,95%
 • Nadaljevanje avgusta: 99,95%

# 2 Dobre možnosti varnosti

Bluehost ponuja dobre varnostne možnosti. Poleg tega lahko po potrebi nadgradite raven varnosti.

Na primer, preprečite neželeno pošto z orodji, kot so SpamAssassin, strokovnjaki za neželeno pošto in kladivo za neželeno pošto. Podpirajo CloudFlare, ki pomaga preprečevati mučne DDoS napade, ki lahko spuščajo spletno mesto z veliko količino prometa iz različnih virov. Poglejte, kako dodati CloudFlare na svoje spletno mesto.

Dodate lahko tudi več varnostnih možnosti za vaše spletno mesto, kot so: zaščita pred vročimi povezavami, spletna stran itd.

# 3 Uradna WordPress.org Priporočljivo

Če se odpravite na uradno spletno mesto WordPress.org in pod kategorijo gostovanja lahko vidite, da je Bluehost naveden na 1. mestu. Na tej strani so navedli 3 ponudnike gostovanja, tudi SiteGround, Dreamhost, FlyWheel in Bluehost.

Wordpress priporočljivo gostovanje

# 4 Številne funkcije in aplikacije

Bluehost ima veliko funkcij in aplikacij. Lahko se integrirate v Google Aplikacije, SEO Gears, Bing oglase itd. Dodate lahko tudi CloudFlare CDN, da preprečite napad DDoS in povečate hitrost strani.

Oglejte si, najboljših 5 ponudnikov CDN, da vaše spletno mesto postane hitrejše.

CONS (-) uporabe BlueHost-a

# 1 hitrost nalaganja strani

Največja težava Bluehosta je, da se njihova hitrost nalaganja strani upočasni. Njihova žalostna 1,275 ms časi obremenitev so prišli pod povprečje 850ms. 

Ali je pomembna počasna hitrost nalaganja strani?

Da, pomembno je. Ker vsaka sekunda šteje na spletu. Google je pred leti doživel 20-odstotni padec prometa s samo pol sekunde zamude. In 74% – ali skoraj 3/4 vašega prometa – bo odskočilo, če se strani ne naložijo v 5 sekundah.

2017 povprečni časi nalaganja:

 • Januarska hitrost: 1.039 ms
 • Februarska hitrost: 1.306 ms
 • Marčna hitrost: 1,170 ms
 • Aprilska hitrost: 1.357 ms
 • Majhna hitrost: 1,235 ms
 • Junijska hitrost: 1,155ms
 • Julijska hitrost: 1.140 ms
 • Avgustovska hitrost: 1,863ms

# 2 Migracija spletnega mesta je draga

Večina ponudnikov gostovanja ponuja prost selitev spletnega mesta, kjer Bluehost zaračuna 149,99 USD. In so Nebom prenesite več kot 5 spletnih mest in 20 e-poštnih računov.

migracija spletnega mesta bluehost

# 3 Podpora strankam ni hitra, kot smo pričakovali 

Podpora strankam Bluehosta je dobra, vendar ne tako hitro, kot je bilo pričakovano. Prevzame vam 50 minut, da dobite odgovor na vozovnico za podporo, spletni klepet pa traja 2-5 minut, da dobite agenta. Čeprav je razumljivo, ker vzdržujejo več kot 2 milijona spletnih strani. 

# 4 Trening QuickStart ni brezplačen

Večina spletnih ponudnikov gostovanja ponuja brezplačno Hiter začetek vodnik, saj so lahko njihova dolgoletna stranka. Toda Bluehost prevzame 79,99 USD za 45 minutno usposabljanje strokovnjakov.

# 5 Ni res poceni

No, cena je še en pomemben obraz mnogih strank. Kot je izhodiščna cena skupnega gostovanja 2,95 dolarja samo, če kupite skupno 3-letno naročnino. Če kupite samo 1 leto, se bo cena zvišala na 5,95 dolarja. Torej je bolje, če kupite skupno 3-letni načrt in dobite več ceneje.

Druga stvar je, da gostovanja ne morete kupiti samo 1 ali 3 mesec.

bluehost deljen načrt gostovanja

Povzetek

Vprašanje je torej: „Ali je storitev BlueHost vredno kupiti“?

Odgovor: Vse je odvisno od vas. Kot sem tukaj pregledal »Pregled gostovanja BlueHost«, zato se vsi podatki zberejo s številnimi testi in dobijo številni pregledi. Nekateri uporabljajo: “Storitev BlueHost je zelo slaba”, nekateri pa pravijo: “Vesel sem z njihovo storitvijo”. Če želite dobiti storitve bluehost, morate porabiti več denarja ali uporabiti SiteGroundTa gostiteljska družba ima nekaj dobrih poročil in nekaj slabih. 

Ali priporočam??

Odgovor: NE Potrebno jih je popraviti, kot so hitrost nalaganja in druge manjše težave. Če ste strog s proračunom, uporabite enega mojih najljubših gostiteljev- SiteGround. 100% imate radi njihovo storitev, podporo in ceno tudi poceni. ��

[wp-pregled id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map