HTML, CSS en JavaScript verkleinen met behulp van de Autoptimize-plug-in

04.06.2020
HOE 'HTML, CSS en JavaScript verkleinen met behulp van de Autoptimize-plug-in
0 5 мин.

Google en andere zoekmachines geven waarde aan uw website als deze zo snel laadt. Omdat geen van de kijkers veel patiënten heeft om lang te wachten om uw inhoud te bekijken en u slechts 1,5 seconde heeft om hun aandacht te trekken. Als uw site te lang duurt om te openen, verliest u meestal uw kijkers. Dit is dus essentieel om uw website te versnellen. U kunt uw site op verschillende manieren optimaliseren. Maar een van de belangrijkste onderdelen is Verklein HTML, CSS en JavaScript.


Als je ooit een snelheidstest hebt gedaan Google PageSpeed of GTmetrix, je ziet die optie waarschijnlijk.

Elke website laadt met veel bestanden die HTML, CSS en JavaScript bevatten. En de meeste bestanden bevatten veel ruimte, opmerkingen, scheidingstekens voor blokken enz. Het duurt dus aanzienlijk langer om correct te laden.

Dit hangt ook af van de kwaliteit van het thema. Zo is een premium themakwaliteit altijd beter dan een gratis thema. Premium-thema’s zijn goed gecodeerd en gebouwd door zeer bekwame ontwikkelaars. Maar alle thema’s zijn niet hetzelfde en hebben verschillende soorten functies. Dus door Verkleinen Met die HTML-, CSS- en JavaScript-bestanden kunt u de snelheid van uw site strategisch verhogen en uw bezoekers blij maken.

Wat is verkleinen en waarom het voordelig is??

Minificatie is een programmeertaal die alle onnodige tekens uit de broncode verwijdert zonder de functionaliteit te veranderen. Deze onnodige tekens bevatten meestal ‘witruimte karakters, nieuwe lijntekens, opmerkingen, en scheidingstekens blokkeren “. 

Voor verkleinen en na verkleinen

Ze worden gebruikt om leesbaarheid aan de code toe te voegen, maar zijn niet vereist om deze uit te voeren. Op deze manier vermindert het de hoeveelheid code die via internet moet worden overgebracht en bespaart u uw bandbreedte. Dus door het verkleinen van HTML, CSS en JavaScript, u kunt die onnodige tekens eenvoudig en aanzienlijk van uw site verwijderen toename de snelheid van uw site. 

HTML, CSS en JavaScript verkleinen

Er zijn twee manieren om HTML, CSS te verkleinen & JavaScript. Of u kunt dit doen door uw themacode te bewerken of u kunt een WordPress-plug-in gebruiken, genaamd Autoptimiseren. In dit artikel laten we u het beide proces zien HTML, CSS en JavaScript verkleinen.

Om het exacte HTML-, CSS- of JavaScript-bestand te kennen dat het probleem veroorzaakt, moet u het controleren op elke site-snelheidstesttool zoals Google PageSpeed-tool of GTmetrix. Omdat niet al uw bestanden dit soort onnodige tekens bevatten.

Na het controleren van uw siteresultaat, krijgt u het. Hier is een foto hieronder van mijn site die overweegt CSS repareren en JavaScript.

Css verkleinen, JavaScript

Het vertraagt ​​uw themakwaliteit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u ziet dat beide worden genoemd om te verkleinen en het is beter om een ​​Premium-thema te krijgen.

Er zijn enkele online tools waarmee u HTML-, CSS- en JavaScript-code kunt verkleinen. 

Maak een back-up van dat bestand voordat u wijzigingen aanbrengt.

# 1 Code verkleinen:

Code-tool verkleinen

Code verkleinen is een alles-in-een minifying-tool. Het kan uw JavaScript-, CSS- en HTML-codes verkleinen. Alles wat je nodig hebt om de HTML-, CSS- of JavaScript-code te kopiëren en hier te plakken. Klik dan op Kleineren Keuze. Deze tool verkleint automatisch uw code. Kopieer daarna de Minified-code in dat bestand.

Je kunt ook je CSS- en JavaScript-code zoals HTML-code verkleinen met die tool.

# 2 Willpeavy:

Willpeavy

Willpeavy is een ander geweldig hulpmiddel Verklein HTML codes. Deze tool werkt op dezelfde manier als minify-code. Het verkleint HTML en alle CSS of JS die zijn opgenomen in uw opmaak. Om deze tool te gebruiken, hoeft u alleen uw code hier te kopiëren en op Minify te klikken.

Verklein met behulp van de plug-in Autoptimize

Autoptimiseren

Als je niet bekend bent met dergelijke codering, is het beter om een ​​plug-in te gebruiken en aanbevolen voor beginners. Dus hier komt het Plug-in automatisch optimaliseren voor WordPress gebruikers.

Autoptimize voegt alle scripts en stijlcodes samen en maakt ze kleiner die zo snel laden. Het verkleint alle HTML, CSS & Javascript-code zelf en maakt uw pagina echt lichtgewicht. Met Minification voegt deze plug-in verlopen headers toe en verplaatst stijlen naar de paginakop en kunnen scripts naar de voettekst worden verplaatst.

Aanbevolen instellingen automatisch optimaliseren

Je kunt eenvoudig alle dingen doen vanuit plug-in-instellingen. Ga na het activeren van deze plug-in naar Instellingen> Autoptimiseren.  Klik op de knop “Geavanceerde instellingen weergeven”.

In de HTML vink het vakje “HTML-code optimaliseren” en “HTML-opmerkingen behouden” aan voor snellere prestaties.

HTML-opties automatisch optimaliseren

In de JavaScript sectie, schakel “JavaScript-code optimaliseren” in. U kunt ook “Forceer JavaScript in” inschakelen om JS vroegtijdig te laden en de kans op JS-fouten te verkleinen. In het geval dat uw JS scripts breekt, dan kunt u “Add try-catch wrapping” inschakelen.
JavaScript-opties automatisch optimaliseren

In CSS sectie, schakel “CSS-code optimaliseren” en “Ook inline CSS samenvoegen” in. U kunt ook “Inline and Defer CSS” inschakelen als u verkleinde CSS heeft. Probeer deze tool om uw CSS te verkleinen en plak deze in het vak.

Autoptimize CSS-opties

Voer uw CDN URL in het veld “CDN-basis-URL”. Bijvoorbeeld ‘//cdn.example.com/’.

En tot slot, schakel “Bewaar geaggregeerd script / css als statisch bestand” in. Maar zorg ervoor dat uw webserver de compressie en het verlopen goed kan verwerken.

Autoptimize CDN-opties

Vergeet na het verkleinen van uw code niet opnieuw de snelheid van uw site te controleren. Vergelijk het dan met die resultaten uit het verleden. Als uw site een probleem krijgt of niet goed wordt weergegeven, kunt u proberen de Cache

Conclusie

HTML, CSS verkleinen en JS is gunstig voor uw site. Het verwijdert de onnodige tekens van uw code en maakt ze kleiner die browser vriendelijk zijn. Op deze manier kunt u de laadsnelheid van uw site verbeteren.

Als deze tutorial helpt om HTML, CSS en JavaScript te verkleinen, deel dit artikel dan alstublieft Facebook, Twitter, Google+.

gerelateerde artikelen,

 • Hoe gebruik te maken van browsercaching op WordPress
 • Hoe WordPress-database te optimaliseren met WP-Sweep
 • 7 Beste Image Optimizer voor WordPress 2017
 • Hoe Gzip-compressie eenvoudig in WordPress in te schakelen voor sneller laden
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector