5 furnizori de gazduire WordPress cel mai bine gestionați pentru site-uri cu trafic mare

Ești frustrat de Furnizorul tău de găzduire partajat? Găzduirea dvs. atinge limitele resurselor? Site-ul dvs. se încarcă prea lent? – Atunci există singura soluție, adică Gazduit WordPress găzduit.


Ce este gestionat WordPress Gazduire?

Un Gazduire WordPress Gestionat vine mai puternic, care este special creat pentru găzduirea site-urilor WordPress. Oferă multe funcții și servicii incredibile. Aceasta include securitate sporită, viteză ultra aprinsă, actualizări automate, backupuri zilnice, uptime excelentă, suport premium etc.

Găzduit WordPress Gazduire oferă experiență complet fără probleme. Aproximativ 15.900.000 de site-uri web pe întregul web folosesc WordPress, care sunt complet găzduite de sine. Datorită vastei popularități a WordPress, mulți furnizori de hosting web au ales să fie specialistul în hostingul WordPress.

Găzduirea WordPress administrată este de fapt o găzduire partajată, dar calitatea serviciilor, performanța, viteza și asistența lor diferă de Găzduirea partajată. Prețul de gazduire WordPress premium este mai scump decât cel partajat, unde un preț de gazduire partajată începe de la doar 2,97 USD / lună. Ei bine, prețul nu contează dacă doriți o gazdă de înaltă calitate, care să poată gestiona cu ușurință un volum ridicat de trafic, performanțe de top, performanță excelentă și, desigur, suporturi experte de la 24 × 7 WordPress.

Beneficiile de a avea un Gazduire WordPress gestionat

Veți obține beneficii suplimentare de a avea un Gazduire WordPress Gestionat, iar acestea sunt:

 • Viteză rapidă de aprindere: Ca Găzduire WordPress Gestionat special conceput pentru găzduirea doar WordPress, face site-ul tău rapid și chiar pe trafic ridicat.
 • Securitate îmbunătățită: Fiecare găzduire WordPress gestionată oferă opțiuni de securitate pe mai multe niveluri pentru site-uri web. Acesta scanează site-ul dvs. în fiecare zi pentru a vedea malware și vulnerabilități și oprește atacurile de forță brută. În orice caz, dacă găsesc vreun malware pe site-ul dvs., atunci își asumă responsabilitățile și îl elimină instantaneu. De asemenea, oferă gratuit Certificat SSL prin intermediul oricărui furnizor terț.
 • Migrarea site-ului gratuit: Oferă migrație gratuită a site-ului. Astfel, puteți muta cu ușurință site-ul către ele fără nicio perioadă de oprire. De asemenea, puteți ruga furnizorul de găzduire să o facă manual.
 • Domenii de înscenare: Puteți crea o copie perfectă a site-ului dvs. live într-un mediu cu cutii de nisip cu un singur clic. Această zonă de înscenare este utilizată în principal pentru teste, dezvoltând cea mai recentă și cea mai mare versiune a site-ului dvs. web și nu afectează site-ul dvs. inițial..
 • Backupuri și actualizări automate zilnice: Acestea oferă actualizări zilnice și se pot face automat sau manual. Puteți restaura oricare dintre copii de rezervă oricând. Cu sistemul de actualizare automată, versiunea și pluginurile dvs. WordPress vor fi actualizate.
 • Fără timp de dezactivare: Infrastructura lor futuristă menține site-ul dvs. mereu online și poate gestiona o cantitate masivă de trafic.
 • 24 × 7 Suport expert WordPress: Experții lor în WordPress sunt întotdeauna alături de tine. Dacă aveți vreo problemă cu privire la site-ul dvs., acestea le vor repara în cel mai scurt timp.

5 furnizori de găzduire WordPress cel mai bine gestionați

Cel mai bun furnizor de hosting de WordPress pentru trafic ridicat

Există multe companii de hosting WordPress administrate, care oferă funcții și planuri diferite. Dar alegerea găzduirii perfecte nu este ușoară în funcție de nevoia dvs. Unii furnizori de găzduire web percep, de asemenea, un ban în plus pentru adăugarea unui serviciu suplimentar, iar unii de hosting includ deja aceeași caracteristică. Deci am construit o listă de 5 Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire pentru site-uri cu trafic mare pe baza caracteristicilor, prețului, performanței de găzduire etc. 

Kinsta

Kinsta

Prezentare generală:

Kinsta este alimentat de Platforma Google Cloud. Este unul dintre cei mai buni furnizori de hosting Manged pentru WordPress. Dacă aveți un site mare care primește milioane de trafic, atunci Kinsta va fi alegerea perfectă. Spre deosebire de alți furnizori de găzduire web, acesta oferă vizualizări nelimitate de pagini și vizitatori nelimitați. Deci nu contează dacă traficul dvs. crește.

Toate depozitele lor sunt livrate cu un SSD solid de înaltă performanță, care face ca site-ul dvs. să lumineze rapid. Puteți găzdui doar un site web la prețul lor de pornire și fiecare dintre planurile lor, veți primi 4 lucrători PHP care vă ajută să executați coduri pe site-ul dvs. WordPress.

Migrația este gratuită și puteți migra imediat site-ul dvs. cu zero dezactivare. Panoul de bord Kinsta admin este plin de funcții avansate ușor de utilizat. Din panoul de administrare, vă puteți gestiona toate site-urile.

Caracteristici cheie ale Kinsta Hosting:

 • Vizualizări de pagini nelimitate: Kinsta oferă vizualizări nelimitate pe pagini, vizitatori nelimitați utilizatorilor lor. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți mai mult trafic.
 • Migrație gratuită: Puteți migra site-ul dvs. către Kinsta oricând, fără nicio perioadă de oprire. Fiecare plan include una sau mai multe migrații gratuite. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți o solicitare de la tabloul de bord și expertul lor va face restul.
 • Panoul de administrare de ultimă oră: Administratorul Kinsta este plin de funcții excelente și ușor de personalizat. Panoul de administrare arată, de asemenea, diferit și modern decât alți furnizori de hosting.
 • Rețea de înaltă securitate: Toate rețelele lor sunt foarte securizate prin protocoale de securitate și firewall-uri, backup-uri zilnice și mai mult vă păstrează site-ul în siguranță 24/7. De asemenea, oferă 1440 de verificări uptime. Așadar, dacă partea ta se va reduce, te va anunța instantaneu, iar expertul lor va verifica dacă ceva nu este în regulă cu site-ul tău.
 • Mai multe centre de date: Kinsta oferă trei locații în regiune multi-regională: Centrul SUA, Europa și Asia-Pacific.
 • Sprijin expert: Cu ajutorul biletului de asistență, dezvoltatorii experți WordPress vă vor scoate la iveală cu privire la orice problemă legată de site-ul dvs. și sunt disponibili 24/7.

Pro-uri & Contra:

Pro (+): Kinsta este alimentat de platforma Google Cloud și vă oferă timp de încărcare rapidă a fulgerului. Acestea oferă pluginul lor special Kinsta-Cache, care vă permite să ștergeți memoria cache pe paginile corespunzătoare ale site-ului dvs. web. În plus, expertul lor vă ajută să migrați site-ul dvs. WordPress existent fără nicio perioadă de oprire. Puteți adăuga orice furnizor CDN de la terți, precum KeyCDN sau CloudFlare. Echipa lor de experți WordPress vă ajută să remediați orice fel de problemă legată de site-ul dvs. în timp util.

Contra (-): Practic, nu am găsit niciun punct negativ al lui Kinsta. Dar prețul lor de găzduire începe de la $ 30 / mo, ceea ce este cam scump pentru un începător.

Gazduire WPX (recomandat)

Gazduire WPX

Prezentare generală:

Gazduire WPX fost cunoscută sub numele de Traffic Planet Hosting. Dacă doriți un Gazduire ieftin WordPress gestionat, atunci WPX este o opțiune bună, deoarece vine la un preț foarte accesibil și oferă aceleași caracteristici ca și alte Găzduire WordPress găzduite.

Planul lor de inițiere oferă o migrație totală de 5 site-uri gratuite și puteți găzdui până la 5 site-uri web. De asemenea, nu limitează nicio vizualizare lunară a paginilor, ci în loc să limiteze vizualizările paginii, acestea oferă 50 GB lățime de bandă. Dar puteți crește lățimea de bandă prin modernizarea planului. Fiecare plan include backup zilnic și cea mai recentă versiune de PHP i.e 7.0.

Caracteristici cheie ale WPX Hosting:

 • Planul cel mai ieftin: WPX Gazduire oferă planul cel mai ieftin decât altele Furnizori de găzduire WordPress gestionați. Prețul lor începând de la $ 19.99 / mo și oferă toate tipurile de caracteristici.
 • website Permis: Spre deosebire de alți furnizori de găzduire, WPX permite 5 site-uri web pe planul lor de pornire.
 • Nicio limită de afișări pe pagini lunare: Nu au nicio limită de vizită lunară, în schimb, veți obține 50 GB lățime de bandă.
 • 5 migrație gratuită: Deoarece permit să găzduiască 5 site-uri web, veți obține 5 migrații gratuite pentru site-uri.
 • SSL nelimitat gratuit: Puteți utiliza SSL pe numărul dvs. nelimitat de site-uri. Prin aceasta, acestea oferă, de asemenea, confidențialitate gratuită a domeniului.
 • Sprijin expert: Toate problemele legate de site-ul dvs. și de ajutor sunt gestionate de experți WordPress și puteți ajunge la ele prin chat live în orice moment.

Pro-uri & Contra:

Pro (+): Planurile lor de găzduire sunt atât de ieftine decât altele Furnizorii de găzduire WordPress gestionați. Cu acest preț ieftin, aproape că oferă toate caracteristicile. Puteți găzdui mai multe site-uri și puteți utiliza SSL nelimitat. În plus, nu vă limitează vizitele lunare. De asemenea, oferă o zonă de punere în scenă.

WPEngine (4 luni gratuit)

WPEngine

Prezentare generală:

WPEngine este o clasă de afaceri gestionat furnizor de hosting WordPress și oferă asistență de cea mai bună calitate. Dacă deja căutați găzduirea WordPress gestionată, probabil că veți observa numele lor.

Dacă aveți un blog personal sau un site web de afaceri care obține un volum mare de trafic, WPEngine îl face mai convenabil. Planul lor de pornire începe de la 35 de dolari pe lună și vă puteți găzdui un singur site WordPress. Fiecare plan include stocare SSD, Staging, migrație gratuită a site-ului, suport pentru chat 24 × 7.

Deși planul lor este ieftin în comparație cu un alt furnizor de hosting WordPress gestionat, acestea nu oferă vizualizări de pagină nelimitate în niciun plan. Dar oferă servicii de hosting de top 

Caracteristici cheie ale WPEngine:

 • Migrarea site-ului gratuit: Ca și alți furnizori de gazduire gestionați, WPEngine oferă, de asemenea, migrație gratuită a site-ului. Această caracteristică este disponibilă pe fiecare plan.
 • Transfer de date nelimitat: WPEngine oferă transfer nelimitat de date, astfel încât să puteți găzdui aproape orice fel de site-uri personale, mici sau mari.
 • Etapare instantanee: Cu funcția Staging, puteți crea instantaneu o copie a site-ului dvs. web în scopuri de testare, iar site-ul dvs. original rămâne același.
 • LargeFS: LargeFS vă oferă în mod transparent spațiu de stocare infinit pentru media. Trebuie doar să vă integrați cu contul dvs. Amazon S3 din tabloul de bord WPEngine.
 • Asistență 24 × 7 pentru clienți: Experții WordPress sunt gata să vă ajute 24 × 7 prin telefon, chat live și sistem de bilete.

Pro-uri & Contra:

Pro (+): WPEngine este cel mai popular Furnizat de gazduire WordPress și există atât de multe mărci mari precum SoundCloud, Foursquare, HTC, etc, folosind WPEngine. Multiple straturi de securitate vă protejează conținutul de înaltă valoare, vă crește SEO și accelerează site-ul cu 5 ori mai mult decât media.

În plus, puteți face backup și restaura site-ul dvs. folosind sistemul lor de backup premium și puteți copia site-ul cu un singur clic. Dacă întâmpinați probleme cu site-ul dvs., expertul lor WordPress va rezolva problema în timp util.

*Au blocat unele plugin-uri WordPress care sunt dăunătoare și încetinesc site-ul. Mulți utilizatori consideră că este o alegere proastă să le refuze. În opinia mea, este bine ca site-ul dvs. web să fie interzis. Dacă aveți nevoie într-adevăr, vă puteți contacta cu expertul lor. Deci acesta este un punct (+) ve.

Contra (-): WPEngine prețul de găzduire oarecum ieftin, dar nu oferă vizualizări de pagină nelimitate pentru niciun plan. În plus, planul lor de pornire nu include CDN. Deci, trebuie să plătiți suplimentar pentru a adăuga serviciul CDN.

FlyWheel (Recomandat WordPress)

Volant

Prezentare generală:

Dacă sunteți în căutarea unui Furnizat de gazduire WordPress pentru profesioniști proiectanți, agenții, dezvoltatori și Blogger de asemenea, atunci Flywheel este opțiunea perfectă. Flywheel a făcut foarte simplu să colaboreze cu alți dezvoltatori și nu este nevoie să partajați numele de utilizator sau parolele nimănui.

Ca organizație sau echipă, toate site-urile echipei dvs. se află pe un singur tablou de bord. Deci fiecare are privilegiul de a-și crea site-ul și poate plăti factura individual.

De asemenea, puteți crea un model al site-ului dvs. existent, care vă va salva tema și plugin-urile ca configurație personalizată. Și mai târziu puteți aplica această configurație pe următorul dvs. site.

Caracteristici cheie ale volantului:

 • Viteze rapide de ardere: Flywheel abilitează fiecare site WordPress cu un timp de încărcare mai rapid.
 • Conturi multiple pe un singur tablou de bord: Dacă conduceți o companie, atunci puteți oferi acces angajaților dvs., astfel încât să își poată construi propriul site web separat. În plus, pot plăti factura individual. De fapt, plătitorului va fi acordat ca proprietate a contului.
 • Stagiu cu un singur clic: Ca și alți furnizori de găzduire, Flywheel oferă, de asemenea, o punere în scenă cu un singur clic pentru a testa site-ul dvs. într-un mediu pentru cutii de nisip.
 • Creați planuri ale site-ului dvs.: Puteți crea cu ușurință un model al site-ului dvs. existent și puteți aplica structura site-ului dvs. (teme, pluginuri) pe un nou site.
 • Mai multe centre de date: Flywheel are în total 10 centre de date din întreaga lume și puteți lansa site-uri aproape de utilizatori, fără probleme.

Pro-uri & Contra:

Pro (+): Flywheel este o opțiune excelentă pentru cei care sunt designeri, dezvoltatori și bloggeri. Dacă conduceți o organizație sau o echipă, puteți da acces la agențiile dvs. separat pentru a-și face munca și poate gestiona și factura.

Aveți voie să migrați site-ul gratuit folosind tabloul de bord simplu. Planul lor pornește de la 15 USD / lună, care este un plan ieftin pentru începători. De obicei, pe măsură ce site-ul dvs. crește, vi se va solicita să vă actualizați planul fără nicio anulare. De asemenea, oferă sistemul de rezervă de noapte, care rulează 30 de zile și pe care le puteți restaura oricând.

Contra (-): La fel ca WPEngine, nu oferă CDN și permite doar 5.000 de vizite pe planul inițial și în planul personal.

Sinteză

Websynthesis

Prezentare generală:

Sinteza este a Gazduire WordPress administrată de VPS alimentată. Acestea furnizează software de server web NGINX și PHP-FPM extrem de personalizate, care sunt utilizate în principal pe site-ul mare care duce site-ul dvs. la nivelul următor de performanță..

Sinteza nu găzduiește doar site-ul dvs. web, dar vă oferă, de asemenea, pas cu pas, sfaturi de optimizare pe pagină și cuvinte cheie și rețele de socializare, pe care site-ul dvs. îl poate obține mai mare pe Google. Și toate aceste lucruri pe care le puteți face direct de pe panoul dvs. de administrator WordPress. Ei folosesc o tehnică specială numită „Procesul de vindecare de sine”Care determină starea de sănătate a tuturor proceselor software de pe VPS și dacă ceva nu merge bine sau se blochează, face imediat o repornire automată pentru ao aduce normal.

Planul lor standard pornește de la 47 USD / lună, care vă permite să găzduiți un domeniu și vă oferă 1 GB memorie, 20 GB stocare totală, 2 Tb lățime de bandă lunară și 10.000 trafic zilnic.

Caracteristici cheie ale sintezei:

 • Permite trafic mare: Planul lor de pornire oferă 10.000 de vizite pe zi.
 • Performanță de top: Cu arhitectura lor NGINX, au îmbunătățit radical performanțele site-ului dvs. și pot face față sarcinii suplimentare cu ușurință. Chiar și planul lor de pornire gestionează o sarcină grea în comparație cu alți furnizori de găzduire WordPress gestionați. În plus, acest lucru crește și viteza site-ului.
 • Securitate suplimentară: Sinteza utilizează două tehnologii de scanare diferite pentru a examina site-ul dvs. pentru a identifica malware și vulnerabilități. Ei folosesc în mod special Securi pentru a verifica programele malware, pentru a preveni serverul dvs. de atacuri de forță brută și toate verificările de securitate se fac la fiecare 6 ore. Dacă găsesc malware pe serverul dvs., aceștia își asumă responsabilitatea de al elimina, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji.
 • Monitorizare în timp real: iWatch permite monitorizarea în timp real a fișierelor critice. În afară de aceasta, Synthesis folosește instrumentele lor specializate de monitorizare care monitorizează site-ul dvs. 24/7/365 pentru a asigura timpul de funcționare maxim și pentru a răspunde problemelor pe măsură ce apar.
 • Instrumente de optimizare a site-ului: Spre deosebire de alți furnizori de găzduire WordPress gestionați, vă oferă sfaturi de optimizare on-page, de cercetare a cuvintelor cheie și de cercetare în rețele de socializare pentru a vă ajuta să vă poziționați mai bine la rezultatele motoarelor de căutare..
 • Copii de rezervă personale pentru S3: Îți rezervă backup-ul zilnic și stochează copii de rezervă pentru șapte zile. Cu sistemul lor de backup personal, nu trebuie să depindeți de niciun software terț pentru a face backup la site-ul dvs. Procesele lor personalizabile din partea serverului procesează componente critice pentru propria tavă S3 pe Amazon Web Services.

Pro-uri & Contra:

Pro (+): Sinteza oferă Managed VPS, mai degrabă decât Managed WordPress Gazduire, care oferă un impuls suplimentar site-ului dvs. Toate planurile lor includ extrem de personalizabile Nginx și PHP-FPM server web. Fiecare plan include procesul de autovindecare, suport iWatch, seturi de optimizare a site-ului etc. Un alt lucru important este faptul că oferă un strat suplimentar de securitate pentru site-ul dvs., astfel încât site-ul dvs. să rămână mereu în siguranță și online.

Planul lor standard oferă 10.000 de vizite pe zi, care sunt egale cu 3.00.000 de vizite pe lună, chiar și niciun furnizor de găzduire WordPress gestionat nu îl oferă la același preț.

Contra (-): Ei nu acceptă instalările WordPress multisite.

5 Lista de comparație a furnizorilor de gazduire WordPress cel mai bine gestionate

[ID-tabel cu prețuri ușoare = ”2624 ″]

Care ar trebui să alegeți?

După cum am menționat mai sus, un Gazduire WordPress Gestionat este întotdeauna mai bun decât un Gazduire Partajată în toate categoriile. Dacă aveți un număr mare de trafic pe site-ul dvs. web sau site-ul mare, atunci ar trebui să treceți imediat la Gestionați pentru a găzdui. Deoarece Găzduirea partajată este bună pentru începători și poate face față traficului ușor. În plus, Găzduirea partajată nu oferă toate funcțiile și are mai puține opțiuni de securitate.

Prin utilizarea unui Managed Hosting, veți obține totul și o calitate mai bună, adică poate gestiona mai mult trafic, crește viteza site-ului, securitatea mai multor straturi, SSL gratuit și suport expres WordPress. Oferă site-ului tău mai multă putere și fără probleme, astfel încât să te poți concentra pe munca ta și să-ți crești producția.

Dar alegerea Cel mai bun furnizor de hosting de WordPress nu este usor. În scenariul de mai sus, am discutat despre 5 furnizori de gazduire WordPress cu cele mai bune administrări, care oferă diferite tipuri de funcții.

Cele mai bune opțiuni ale mele,

> Dacă sunteți a Blogger sau Dezvoltator, apoi WPEngine va fi alegerea perfectă pentru tine. WPEngine oferă aproape totul și prețul lor este și ieftin. Acestea oferă migrație gratuită, certificat SSL, de asemenea, zona de înscenare. Experții lor în WordPress rămân la dispoziție și 24 × 7. Le puteți accesa prin chat live sau bilet de asistență. Timpul lor de răspuns al biletului este uimitor, durează doar în jur de 1-2 ore. Dar planul lor de început are unele limitări precum afișările de pagini și CDN-ul neincluse. Este posibil să fie nevoie să plătiți suplimentar pentru adăugarea de resurse suplimentare.

Du-te pentru : WPEngine.

> Dacă aveți un site web, un blog sau o marcă de afaceri mare, care primește milioane de trafic, apoi mergeți pentru Kinsta. Kinsta este alimentat de Platforma Google Cloud. Oferă un număr nelimitat de vizualizări de pagină, vizitatori nelimitați, migrație gratuită, 4 lucrători PHP, 1440 verificări zilnice de funcționare și un plus de mediu. Cu toate acestea, prețul lor este un pic scump, dar calitatea de găzduire este uimitoare.

Du-te pentru : Kinsta.

Pentru profesioniști proiectanți, agenții, dezvoltatori și bloggeri, Volanta este cea mai bună opțiune. Este, de asemenea WordPress Recomandat Gazduire WordPress Gazduit. Din tabloul de bord, clienții dvs. pot accesa și pot plăti individual. Ca și alți furnizori de găzduire WordPress gestionați, Flywheel oferă, de asemenea, aproape tot ceea ce un webmaster are nevoie pentru a-și dezvolta site-ul. Funcția lor specială „Blueprint” vă ajută să creați o structură personalizată a site-ului dvs., inclusiv pluginuri și teme. Și mai târziu puteți aplica acea configurație pe următorul dvs. site.

Du-te pentru : Volant.

Dacă îmi ceri să aleg cele mai bune, atunci vă recomand să primiți WPX Hosting. Acesta a fost cunoscut anterior ca Traffic Planet Gazduire. Acestea oferă totul ca și alte companii premium de găzduire și, de asemenea, prețuri ieftine. Spre deosebire de alți furnizori WordPress de găzduire WordPress, aceștia oferă funcții A-Z cu prețuri accesibile și pot găzdui 5 site-uri web diferite. Dar nu oferă funcția Staging.

Du-te pentru : Gazduire WPX.

În acest articol, am tratat 5 Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire pentru site-uri cu trafic mare. Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la acest lucru, vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți părerea, lăsând un comentariu. Urale ��

Subiecte asemănătoare,

 • 19 cele mai bune sfaturi pentru accelerarea WordPress (Creșterea vitezei site-ului cu 200%)
 • Cele mai bune 20 de pluginuri WordPress 2017: esențiale pentru bloggerii profesioniști
 • 7 cele mai bune teme WordPress premium pentru bloggeri (ediția 2017)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map