5 legjobb menedzsment WordPress tárhely-szolgáltató nagy forgalmú webhelyekhez

04.06.2020
HOSTING '5 legjobb menedzsment WordPress tárhely-szolgáltató nagy forgalmú webhelyekhez
0 22 мин.

Csalódott a megosztott tárhelyszolgáltatóval? Eléri az erőforrás-korlátokat? Túl lassan tölt be webhelyét? – Akkor van az egyetlen megoldás, azaz Menedzselt WordPress tárhely.


Mi az a felügyelt WordPress tárhely??

A Felügyelt WordPress tárhely annál erősebb, amelyet kifejezetten a WordPress webhelyek tárolására fejlesztettek ki. Számos hihetetlen funkciót és szolgáltatást is kínál. Ez magában foglalja a fokozott biztonságot, az ultra lágy sebességet, az automatikus frissítéseket, a napi biztonsági mentéseket, a nagyszerű üzemidőt, a prémium támogatást stb.

A kezelt WordPress tárhely teljesen gondtalan élményt kínál. Körülbelül 15.900.000 webhely az egész interneten használja a WordPress programot, amelyek teljesen saját házigazdája. A WordPress hatalmas népszerűsége miatt sok webtárhely-szolgáltató úgy döntött, hogy a WordPress tárhelyének szakértője lesz.

A kezelt WordPress tárhely valójában megosztott tárhely, de szolgáltatásuk minősége, teljesítménye, sebessége és támogatása eltér a megosztott tárhelyétől. A prémium WordPress tárhely ára drágább, mint a megosztott, ahol a megosztott tárhely ára mindössze 2,97 dollár / hónap. Nos, az ár nem számít, ha olyan kiváló minőségű gazdagépet akar, amely könnyen kezelni tudja a nagy forgalmat, a legmagasabb teljesítményt, a nagy rendelkezésre állást és természetesen a 24×7 WordPress szakértői támogatást.

A kezelt WordPress tárhely előnyei

További előnyöket kap a kezelt WordPress tárhely használatával, és ezek a következők:

 • Lángoló gyors sebesség: Mivel a felügyelt WordPress tárhely kifejezetten csak a WordPress tárolására lett kifejlesztve, ez a webhely gyors és nagyon nagy forgalmúvá teszi a webhelyet.
 • Fokozott biztonság: Minden felügyelt WordPress tárhely többszintű biztonsági lehetőségeket kínál a webhelyek számára. Minden nap megvizsgálja webhelyét a rosszindulatú programok és a sebezhetőségek szempontjából, és megállítja a brutális erőszakos támadásokat. Ha bármilyen rosszindulatú programot talál az Ön webhelyén, akkor vállalja a felelősséget és azonnal eltávolítja azt. Ők is ingyenes SSL tanúsítvány bármely harmadik fél szolgáltatón keresztül.
 • Ingyenes webhely-migráció: Ingyenes webhely-migrációt biztosítanak. Így webhelyét bármilyen állásidő nélkül könnyen áthelyezheti rájuk. Arra is kérheti a host szolgáltatót, hogy ezt manuálisan tegye.
 • Megállóhelyek: Egy kattintással elkészítheti az élő webhely tökéletes példányát egy homokozóban lévő környezetben. Ezt a szakaszos területet főleg tesztelésre használják, webhelyének legfrissebb és legnagyobb verziójának fejlesztésére, és ez nem érinti az eredeti webhelyet.
 • Automatikus napi mentések és frissítések: Napi frissítéseket nyújtanak, és ez automatikusan vagy manuálisan is elvégezhető. Bármelyik biztonsági másolatot bármikor visszaállíthatja. Az automatikus frissítési rendszerrel a WordPress verziója és a bővítmények frissülnek.
 • Nincs állásidő: Futurisztikus infrastruktúrájuk révén az Ön webhelye mindig online, és hatalmas forgalmat képes kezelni.
 • 24 × 7 WordPress szakértői támogatás: WordPress szakértőik mindig veled vannak. Ha bármilyen probléma merül fel a webhelyével kapcsolatban, akkor ezt bármikor megjavítják.

5 legjobb menedzsment WordPress tárhely-szolgáltató

A legjobb forgalomban részesített WordPress tárhely-szolgáltató

Számos olyan felügyelt WordPress tárhely szolgáltató cég áll rendelkezésre, amelyek különféle funkciókat és terveket kínálnak. De a tökéletes tárhely kiválasztása az igényektől függően nem könnyű. Néhány webtárhely-szolgáltató külön fillért számít fel egy extra szolgáltatás hozzáadása miatt, és néhány webhely már tartalmazza ugyanazt a funkciót. Tehát összeállítottuk az öt listát Legjobban kezelt WordPress tárhely a nagy forgalmú webhelyek számára jellemzőik, ár, hosting teljesítmény stb. alapján. 

Kinsta

Kinsta

Áttekintés:

Kinsta hajtja Google Cloud Platform. Ez a WordPress egyik legjobb kezelt tárhelyszolgáltatója. Ha van egy nagy weboldala, amely milliónyi forgalmat generál, akkor a Kinsta lesz a tökéletes választás. Más webtárhely-szolgáltatókkal ellentétben korlátlan oldalmegtekintést és korlátlan látogatót kínál. Tehát nem számít, ha növekszik-e a forgalom.

Valamennyi raktáruk nagyteljesítményű szilárd SSD-vel érkezik, amely gyorsítja az Ön webhelyét. Csak 1 webhelyet üzemeltethet a kezdő áron és mindegyik tervükön, 4 PHP dolgozót kap, akik segítenek kódok végrehajtásában a WordPress webhelyen.

Az áttérés ingyenes, és nulla állásidővel azonnal áttelepítheti webhelyét. A Kinsta admin irányítópultja tele van fejlett funkciókkal, amelyek könnyen kezelhetők. Az adminisztrációs panelen kezelheti az összes webhelyet.

A Kinsta Hosting főbb jellemzői:

 • Korlátlan oldalmegtekintések: A Kinsta korlátlan oldalmegtekintést, korlátlan látogatót kínál a felhasználók számára. Tehát nem kell aggódnia, ha nagyobb forgalmat ér el.
 • Ingyenes migráció: Bármikor, állásidő nélkül, migrálhatja webhelyét Kinsta-ba. Minden terv tartalmaz egy vagy több ingyenes migrációt. Csak annyit kell tennie, hogy kérést küld az irányítópultjáról, és a szakértő végzi el a többit.
 • A legmodernebb adminisztrációs panel: A Kinsta admin tele van nagyszerű szolgáltatásokkal és könnyen testreszabható. Az adminisztrációs panel szintén más és modernnek tűnik, mint a többi tárhelyszolgáltató.
 • Rendkívül biztonságos hálózat: Az összes hálózatot rendkívül biztonságos biztonsági protokollok és tűzfalak, napi biztonsági másolatok és még sok minden más biztonságosvé tesz a webhelyén. Ezenkívül 1440 üzemidő-ellenőrzést is biztosítanak. Tehát ha az Ön oldala leesik, akkor azonnal értesíti Önt, és szakértőjük ellenőrzi, hogy van-e valami baj az Ön webhelyén.
 • Több adatközpont: A Kinsta három helyszínt kínál multiregionális módban: az Egyesült Államok közép-, európai és ázsiai-csendes-óceáni térségét.
 • Szakértői támogatás: A támogatási jegy segítségével a WordPress szakértői fejlesztők felkínálnak minden olyan problémát, amely a webhelyével kapcsolatos, és ezek rendelkezésre állnak a nap 24 órájában,.

Előnyök & Hátrányok:

Előnyök (+): A Kinsta működését a Google Cloud Platform hajtja, és villámgyors oldalbetöltési időket biztosít Önnek. Különleges Kinsta-Cache bővítményt kínálnak, amely lehetővé teszi a gyorsítótár ürítését a webhely megfelelő oldalain. Ezenkívül szakembereik segítenek a meglévő WordPress-webhely leállás nélküli áttelepítésében. Bármely harmadik féltől származó CDN-szolgáltatót, például a KeyCDN-t vagy a CloudFlare-t könnyen felveheti. A WordPress szakértői csoportja segítséget nyújt Önnek a webhelyével kapcsolatos bármilyen probléma megoldásában, időben.

Cons (-): Tulajdonképpen nem találtam Kinsta negatív pontját. De a fogadás kezdő ára kezdődik $ 30 / mo, ami oly drága kezdõnek.

WPX tárhely (ajánlott)

WPX tárhely

Áttekintés:

WPX tárhely korábban Traffic Planet Hosting néven ismert. Ha szeretne egy olcsó Felügyelt WordPress tárhely, akkor a WPX jó lehetőség, mivel nagyon kedvező áron érkezik, és ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint a többi felügyelt WordPress tárhely.

Kezdettervük összesen 5 ingyenes webhely-migrációt kínál, és akár 5 webhelyet is üzemeltethet. Ugyancsak nem korlátozzák a havi oldalmegtekintéseket, hanem az oldalmegtekintések korlátozásának helyett 50 GB sávszélességet biztosítanak. De a sávszélességet növelheti a terv frissítésével. Minden terv napi biztonsági másolatot és a PHP i.e 7.0 legújabb verzióját tartalmazza.

A WPX tárhely főbb jellemzői:

 • Legolcsóbb terv: A WPX Hosting a legolcsóbb terv mint más Menedzselt WordPress tárhely szolgáltatók. Az ára kezdődik $ 19.99 / hó és mindenféle funkcióval rendelkezik.
 • Weboldal Engedélyezett: Más kezelt tárhelyszolgáltatókkal ellentétben a WPX lehetővé teszi 5 webhely a kezdőtervükön.
 • Nincs havi oldalmegtekintés korlátozása: Nincs havi látogatási korlátozása, ehelyett 50 GB sávszélességet fog elérni.
 • 5 Ingyenes migráció: Mivel lehetővé teszik 5 webhely fogadását, így 5 ingyenes webhely-migrációt kapnak.
 • Ingyenes korlátlan SSL: Korlátlan számú webhelyen használhatja az SSL-t. Ezzel ők is ingyenes domain adatvédelmet nyújtanak.
 • Szakértői támogatás: A webhelyével kapcsolatos összes problémát és segítséget a WordPress szakértői kezelik, és bármikor élő chat segítségével elérhetik őket.

Előnyök & Hátrányok:

Előnyök (+): A fogadási tervük olcsóbb, mint más Menedzselt WordPress tárhelyszolgáltatók. Az olcsó áron szinte minden funkciót biztosítanak. Egynél több webhelyet is üzemeltethet, és korlátlan SSL-t is használhat. Ezen felül, nem korlátozzák a havi látogatásait. Megállóhelyet kínálnak.

WPEngine (4 hónap ingyenes)

WPEngine

Áttekintés:

A WPEngine üzleti osztály kezelt WordPress tárhely-szolgáltató és a legjobb minőségű támogatást nyújtja. Ha már keresi a kezelt WordPress tárhelyet, akkor valószínűleg észreveszi a nevét.

Ha van személyes blogja vagy üzleti webhelye, amely nagy forgalmú, a WPEngine kényelmesebbé teszi. Kezdeti tervük havonta 35 USD-től kezdődik, és otthont adhat a WordPress egyetlen webhelyének. Minden terv tartalmaz SSD tárolást, átmenetet, ingyenes webhely-migrációt, 24 × 7 csevegési támogatást.

Bár tervük olcsóbb, mint a többi felügyelt WordPress tárhelyszolgáltatóhoz képest, egyetlen tervben sem kínálnak korlátlan oldalmegtekintést. De nyújtanak kiváló hosting szolgáltatást 

A WPEngine főbb jellemzői:

 • Ingyenes webhely-migráció: Más felügyelt tárhelyszolgáltatókhoz hasonlóan a WPEngine ingyenes webhely-migrációt is kínál. Ez a szolgáltatás minden tervükön elérhető.
 • Korlátlan adatátvitel: A WPEngine korlátlan adatátvitelt biztosít, így szinte bármilyen személyes, kicsi vagy nagy webhelyet üzemeltethet.
 • Azonnali stádium: A Staging szolgáltatásukkal azonnal létrehozhat egy webhely másolatát a tesztelés céljából, és az eredeti webhely változatlan marad.
 • LargeFS: A LargeFS átlátható módon végtelen tárhelyet biztosít a média számára. Csak integrálnia kell az Amazon S3 fiókjával a WPEngine irányítópultjáról.
 • 24 × 7 ügyfélszolgálat: A WordPress szakértői készen állnak arra, hogy 24×7-es segítséget nyújtanak Önnek telefonon, élő csevegésen és jegyrendszeren keresztül.

Előnyök & Hátrányok:

Előnyök (+): A WPEngine a legnépszerűbb Menedzselt WordPress tárhelyszolgáltató és olyan sok nagy márka létezik, mint a SoundCloud, a Foursquare, a HTC stb. a WPEngine segítségével. Több biztonsági rétegük védi a nagy értékű tartalmat, növeli a SEO-t, és az átlag ötször gyorsítja a webhelyét.

Ezenkívül biztonsági másolatot készíthet és visszaállíthat webhelyére a prémium biztonsági mentési rendszerük segítségével, és egyetlen kattintással másolhatja a webhelyet. Ha bármilyen probléma merül fel a webhelyével kapcsolatban, a WordPress szakértője időben megoldja a problémát.

*Blokkoltak néhány olyan káros WordPress-bővítményt, amely lelassítja az Ön webhelyét. Sok felhasználó szerint rossz döntés az, ha letiltjuk őket. De véleményem szerint ez jó az Ön webhelye számára, amelyet nem engedélyezettek. Ha igazán szüksége van rá, vegye fel a kapcsolatot a szakértőjével. Tehát ez egy (+) ve pont.

Cons (-): A WPEngine tárhely ára kissé olcsó, ám a tervükben korlátlan oldalmegtekintést kínálnak. Ráadásul kezdő tervük nem tartalmazza a CDN-t. Tehát külön kell fizetnie a CDN szolgáltatás hozzáadásához.

FlyWheel (WordPress ajánlott)

Lendkerék

Áttekintés:

Ha keres egy Menedzselt WordPress tárhelyszolgáltató profi tervezők, ügynökségek, fejlesztők és blogger is, akkor a lendkerék a tökéletes választás. A lendkerék rendkívül egyszerűvé tette a más fejlesztőkkel való együttműködést, és nem kell megosztani senki felhasználónevét vagy jelszavát..

Szervezetként vagy csapatként minden csapata webhelye egyetlen irányítópulton található. Tehát mindenkinek megvan az a kiváltsága, hogy saját webhelyet hozzon létre, és külön számlázhat.

Készíthet egy meglévő webhelytervet is, amely egyéni konfigurációként menti a témát és a pluginokat. És később alkalmazhatja ezt a konfigurációt a következő webhelyen.

A lendkerék legfontosabb jellemzői:

 • Lángoló gyors sebesség: A lendkerék minden WordPress webhelyet felgyorsít a gyorsabb betöltési idővel.
 • Több fiók egyetlen irányítópulton: Ha vállalkozást működtet, akkor hozzáférést biztosíthat alkalmazottai számára, hogy külön-külön felépítsék saját webhelyüket. Ezen felül külön számlázhatnak. Valójában a fizető fél a számla tulajdonjogát kapja.
 • Egy kattintással történő szakaszolás: A többi tárhelyszolgáltatóhoz hasonlóan a Flywheel egy kattintással történő átállást is kínál, hogy tesztelje webhelyét egy homokozóban.
 • Készítsen webhelyének tervrajzát: Könnyedén elkészítheti meglévő webhelyének tervét, és alkalmazhatja a webhely szerkezetét (témák, beépülő modulok) egy új webhelyre.
 • Több adatközpont: A Flywheel világszerte összesen 10 adatközponttal rendelkezik, és bármilyen gond nélkül elindíthatja webhelyeit a felhasználók közelében.

Előnyök & Hátrányok:

Előnyök (+): A lendkerék kiváló lehetőség azok számára, akik tervezők, fejlesztők és bloggerek is. Ha szervezetet vagy csoportot működtet, külön hozzáférést adhat ügynökségeinek, hogy elvégezzék munkájukat, és kezelheti a számlákat is.

Engedélyezheti a webhely ingyenes migrálását az egyszerű műszerfal használatával. Tervük 15 dollár / hó kezdődik, ami olcsó terv kezdőknek. Általában, ahogy a webhely növekszik, felkérést fogunk kapni a terv frissítésére anélkül, hogy bármilyen lemondás lenne. Biztosítanak egy éjszakai biztonsági mentési rendszert is, amely 30 napig fut, és bármikor helyreállíthatja.

Cons (-): A WPEngine-hez hasonlóan nem kínál CDN-t, és csak 5000 látogatást tesz lehetővé kezdő és személyes tervükön..

Szintézis

Websynthesis

Áttekintés:

A szintézis a VPS-alapú felügyelt WordPress-tárhely. Nagyon testreszabott NGINX és PHP-FPM webszerver szoftvereket nyújtanak, amelyeket főleg a nagy webhelyen használnak, amely az Ön webhelyét a következő teljesítményszintre hozza.

A szintézis nemcsak az Ön webhelyét tárolja, hanem lépésről lépésre nyújt optimalizálási tanácsokat, valamint kulcsszóval és közösségi médiával kapcsolatos kutatásokat, amelyek szerint webhelye magasabb rangú lehet a Google-on. És mindazokat a műveleteket, amelyeket közvetlenül a WordPress adminisztrációs panelen hajthat végre. Speciális technikát használnak:Öngyógyító folyamat”, Amely meghatározza a VPS összes szoftverfolyamata állapotát, és ha valami rosszul fordul elő, vagy lefagy, akkor azonnal automatikusan újraindul, hogy normálisan elérje..

Általános tervük $ 47 / hónap-tól kezdődik, amely lehetővé teszi egy domain üzemeltetését, és 1 GB memóriát, 20 GB teljes tárhelyet, 2 Tb havi sávszélességet és 10 000 napi forgalmat kínál..

A szintézis főbb jellemzői:

 • Nagy forgalmat tesz lehetővé: Kezdő terveik kínálnak 10 000 látogatás naponta.
 • Kiváló teljesítmény: NGINX architektúrájukkal radikálisan javították az Ön webhelyének teljesítményét, és könnyen kezelik az extra terhelést. Még kezdőtervük is nehéz terhelést jelent, összehasonlítva a többi felügyelt WordPress tárhely-szolgáltatóval. Ezenkívül ez növeli a webhely sebességét is.
 • Extra biztonság: A szintézis két különböző szkennelési technológiát használ a webhely rosszindulatú programok és sebezhetőségeinek vizsgálatára. Kifejezetten a Securi-t használják a rosszindulatú programok ellenőrzésére, a szerver megakadályozására a brute force támadásoktól, és minden biztonsági ellenőrzést 6 óránként végeznek. Ha rosszindulatú programokat találnak a szerveren, akkor vállalják a eltávolítást, így nem kell aggódnia.
 • Valós idejű figyelés: Az iWatch lehetővé teszi a kritikus fájlok valós idejű figyelését. Mindemellett a Synthesis speciális figyelőeszközeit használja, amelyek a webhelyét a nap 24 órájában, a nap 24 órájában figyelik, hogy maximális rendelkezésre állást biztosítsanak, és a felmerülő problémákra reagáljanak..
 • Webhely-optimalizáló eszközök: Más kezelt WordPress tárhelyszolgáltatókkal ellentétben On-Page-optimalizálási, Kulcsszó-kutatási és Közösségi Média-kutatási tippeket nyújt Önnek, hogy jobban rangsoroljanak a keresőmotor eredményeiben.
 • Személyes biztonsági mentések az S3-hoz: Naponta biztonsági másolatot készít a szerverről, és hét napos biztonsági másolatot tárol. Személyes biztonsági rendszerükkel nem kell függnie bármilyen harmadik féltől származó szoftvertől a webhely biztonsági mentéséhez. Testreszabható szerveroldalaik feldolgozza a kritikus összetevőket a saját S3 Bucket-hez az Amazon Web Services szolgáltatáson.

Előnyök & Hátrányok:

Előnyök (+): A szintézis menedzselt VPS-t biztosít, nem pedig a kezelt WordPress tárhelyet, amely további lendületet ad a webhelyének. Minden tervük nagymértékben testreszabható nginx és PHP-FPM web szerver. Mindegyik terv magában foglalja az öngyógyító folyamatot, az iWatch támogatást, a webhely-optimalizáló készleteket stb. Egy másik legfontosabb dolog, hogy extra biztonsági réteget biztosítanak az Ön webhelyének, így webhelye mindig biztonságban és online marad.

Általános tervük napi 10 000 látogatást tesz lehetővé, ami megegyezik a havi 3 00 000 látogatással, még egyetlen WordPress tárhelyszolgáltató sem kínál ugyanazon az áron..

Cons (-): Nem támogatják a Multisite WordPress telepítéseit.

5 legjobban kezelt WordPress tárhelyszolgáltató összehasonlító lista

[egyszerű árú táblázat azonosítója = ”2624 ″]

Melyiket válasszuk??

Mint fentebb említettük, a Menedzselt WordPress tárhely minden kategóriában mindig jobb, mint a megosztott tárhely. Ha nagy a forgalom a webhelyén vagy a nagy webhelyen, akkor azonnal váltson a Kezelés a hostra lehetőségre. Mivel a megosztott tárhely jó kezdőknek, és képes kezelni a könnyű forgalmat. Ezenkívül a megosztott tárhely nem biztosítja az összes szolgáltatást, és kevesebb biztonsági opcióval rendelkezik.

A Felügyelt tárhely használatával mindent megkap, és jobb minőségű lesz, azaz képes nagyobb forgalmat kezelni, növelni tudja a webhely sebességét, többrétegű biztonságot, ingyenes SSL és WordPress expressz támogatást. Ez több energiát és gondtalanságot biztosít webhelyének, így a munkájára összpontosíthat, és termelését növelheti.

De választotta a Legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltató nem könnyű. A fenti forgatókönyvben öt, a legjobban menedzselt WordPress tárhelyszolgáltatót tárgyaltunk, amelyek eltérő típusú szolgáltatásokat nyújtanak.

Saját legjobb válogatás,

> Ha Ön a Blogger vagy Fejlesztő, akkor WPEngine lesz a tökéletes választás az Ön számára. A WPEngine szinte mindent biztosít, és ára is olcsó. Ingyenes migrációt, SSL tanúsítványt, megállóhelyet is kínálnak. WordPress szakértőik szintén elérhetők 24 × 7-en. Élő chat-en vagy támogatási jegyen keresztül érheti el őket. Jegyeik válaszideje csodálatos, csak körülbelül 1-2 órát vesz igénybe. De kezdőterveiknek vannak bizonyos korlátozásai, például az oldalmegtekintések és a CDN nem tartoznak ide. Lehet, hogy külön kell fizetnie a további források felvételéért.

Menni valamiért : WPEngine.

> Ha van nagy üzleti weboldala, blogja vagy márkája, ami több millió forgalmat generál, akkor megy a Kinsta felé. Kinsta hajtja a Google Cloud Platform. Korlátlan számú oldalmegtekintést, korlátlan látogatót, ingyenes migrációt, 4 PHP dolgozót, 1440 napi üzemidő-ellenőrzést és plusz átmeneti környezetet kínál. Áraik azonban kissé drágák, de a tárhely minősége lenyűgöző.

Menni valamiért : Kinsta.

A profi tervezők, ügynökségek, fejlesztők és bloggerek, A lendkerék a legjobb megoldás. Ez szintén WordPress által ajánlott menedzselt WordPress tárhely. Az irányítópulton az ügyfelek külön-külön férhetnek hozzá és fizethetnek. A többi kezelt WordPress tárhelyszolgáltatóhoz hasonlóan a Flywheel szinte mindent kínál, amire egy webmesternek szüksége van webhelyének fejlesztéséhez. Különleges funkciójuk, a „Blueprint” segít webhelyének egyedi struktúrájának létrehozásában, beleértve a bővítményeket és a témákat. És később alkalmazhatja ezt a konfigurációt a következő webhelyen.

Menni valamiért : Lendkerék.

Ha azt kéri tőlem, hogy válasszuk ki a legjobbat, akkor azt javaslom, hogy szerezze be a WPX tárhelyet. Korábban Traffic Planet Hosting néven ismert. Mindent kínálnak, mint a többi prémium hosting cég, és az ára olcsó is. Más, kezelt WordPress tárhelyszolgáltatókkal ellentétben, A-Z funkciókat kínálnak megfizethető áron, és az 5 különböző webhelyet tárolhatják. De nem biztosítják a szakaszos szolgáltatást.

Menni valamiért : WPX tárhely.

Ebben a cikkben a 5 legjobban kezelt WordPress tárhelyről számolunk be a nagy forgalmú webhelyek számára. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van ezzel kapcsolatban, kérjük, nyugodtan ossza meg véleményét, megjegyzést hagyva. Örömmel ��

Kapcsolódó témák,

 • 19 legjobb tipp a WordPress felgyorsításához (növelje a webhely sebességét 200% -kal)
 • 20 legjobb WordPress 2017 plugin: nélkülözhetetlen a professzionális bloggerek számára
 • 7 legjobb prémium WordPress-téma Bloggerek számára (2017-es kiadás)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector