5 най-добри управлявани хостинг доставчици на WordPress за сайтове с голям трафик

Разочарован ли сте от доставчика си на споделен хостинг? Дали хостингът ви достига лимитите на ресурсите? Вашият сайт се зарежда твърде бавно? – Тогава има единственото решение, това е Управляван хостинг на WordPress.


Какво се управлява хостинг на WordPress?

Управляваният хостинг на WordPress идва по-мощен, който е специално създаден за хостинг на WordPress сайтове. Той също така предоставя много невероятни функции и услуги. Това включва подобрена сигурност, ултра пламтяща скорост, автоматични актуализации, ежедневни резервни копия, голямо време за работа, премиум поддръжка и т.н..

Управляваният хостинг на WordPress предлага напълно безпроблемно изживяване. Около 15 900 000 уебсайтове в цялата мрежа използват WordPress, които са напълно самостоятелно хоствани. Поради огромната популярност на WordPress, много уеб хостинг доставчици избраха да бъдат специалист на WordPress хостинг.

Управляваният WordPress хостинг всъщност е споделен хостинг, но тяхното качество, производителност, бързина и поддръжка се различават от споделения хостинг. Цената на Premium WordPress хостинг е по-скъпа от споделената, където цената на споделения хостинг започва само от $ 2,97 / мес. Е, цената няма значение, ако искате висококачествен хост, който лесно може да се справи с голям обем на трафик, върхово изпълнение, страхотно време и разбира се 24 × 7 WordPress експертни поддръжки.

Предимства на управлявания хостинг на WordPress

Ще получите допълнителни ползи от управлявания хостинг на WordPress, а те са:

 • Бързаща бърза скорост: Тъй като управляваният хостинг на WordPress, специално създаден за хостинг само на WordPress, той прави вашия сайт пламтящ бързо и дори при голям трафик.
 • Подобрена сигурност: Всеки управляван хостинг на WordPress предоставя опции за защита на много нива за уебсайтове. Той сканира вашия сайт всеки ден за злонамерен софтуер и уязвимости и спира грубите атаки. Както и да е, ако намерят някакъв злонамерен софтуер на вашия сайт, тогава те поемат отговорностите и го премахват незабавно. Те също предлагат безплатно SSL сертификат чрез всеки трети доставчик.
 • Безплатна миграция на сайтове: Те осигуряват безплатна миграция на сайтове. Така можете лесно да преместите вашия сайт към тях без престой. Можете също така да помолите вашия хостинг доставчик да го направи ръчно.
 • Области на постановка: Можете да създадете перфектно копие на вашия сайт на живо в пясъчна среда само с едно щракване. Тази сцена се използва главно за тестове, разработване на най-новата и най-добрата версия на уебсайта ви и не засяга оригиналния ви уебсайт.
 • Автоматични ежедневни архиви и актуализации: Те предоставят ежедневни актуализации и това може да стане автоматично или ръчно. Можете да възстановите някоя от архивите по всяко време. Със системата за автоматично обновяване вашата версия на WordPress и приставки ще се актуализира.
 • Няма време за престой: Футуристичната им инфраструктура поддържа сайта ви винаги онлайн и може да обработва огромно количество трафик.
 • 24 × 7 WordPress Експертна поддръжка: Техните експерти по WordPress са винаги с вас. Ако имате някакъв проблем по отношение на вашия сайт, те ще го отстранят в нито един момент.

5 най-добри управлявани хостинг доставчици на WordPress

Най-добър управляван хостинг доставчик на WordPress за висок трафик

Има много компании за управление на WordPress хостинг, които предлагат различни функции и планове. Но изборът на перфектния хостинг не е лесен, в зависимост от вашите нужди. Някои доставчици на уеб хостинг също таксуват допълнителна стотинка за добавяне на допълнителна услуга, а някои хостинг вече включват същата функция. Така създадохме списък от 5 Най-добър управляван хостинг на WordPress за сайтове с голям трафик въз основа на техните характеристики, цена, производителност на хостинг и т.н.. 

Kinsta

Kinsta

Общ преглед:

Kinsta се захранва от Google Cloud Platform. Той е един от най-добрите доставчици на хостинг услуги за WordPress. Ако имате голям уебсайт, който получава милиони трафик, тогава Kinsta ще бъде идеалният избор. За разлика от други доставчици на уеб хостинг, той предлага неограничен брой показвания на страници и неограничен брой посетители. Така че няма значение дали трафикът ви расте.

Всичките им хранилища се предлагат с високоефективен твърд SSD, който прави сайта ви пламващ бързо. Можете да хоствате само 1 уебсайт за началната им цена и всеки от техните планове, ще получите 4 PHP работници, които помагат за изпълнение на кодове на вашия WordPress сайт.

Миграцията е безплатна и можете незабавно да мигрирате вашия сайт с нулев престой. Kinsta admin Dashboard е пълен с разширени функции, които са лесни за използване. От административния панел можете да управлявате всичките си сайтове.

Основни характеристики на Kinsta хостинг:

 • Неограничен брой показвания на страници: Kinsta предлага неограничен брой показвания на страници, неограничен брой посетители на своите потребители. Така че няма нужда да се притеснявате, ако получите повече трафик.
 • Безплатна миграция: Можете да мигрирате вашия сайт към Kinsta по всяко време без престой. Всеки план включва една или повече безплатни миграции. Всичко, което трябва да направите, е да изпратите заявка от таблото си и техният експерт ще направи останалото.
 • Авангарден административен панел: Администраторът на Kinsta е пълен с страхотни функции и лесен за персонализиране. Административният панел също изглежда различно и модерно от другите хостинг доставчици.
 • Високо защитена мрежа: Всичките им мрежи са силно защитени от протоколи за сигурност и защитни стени, ежедневно архивиране и други, които пазят сайта Ви в безопасност 24/7. Те също така предоставят 1440 проверки за време на работа. Така че, ако вашата страна се понижи, тя незабавно ще ви уведоми и техният експерт ще провери дали нещо не е наред с вашия сайт.
 • Множество центрове за данни: Kinsta предлага три локации в мултирегионален режим: САЩ Централен, Европа и Азиатско-Тихоокеанският регион.
 • Експертна поддръжка: С билета за поддръжка техните експертни разработчици на WordPress ще ви изведат по всеки въпрос, свързан с вашия сайт, и те са достъпни 24/7.

Професионалисти & Недостатъци:

Предимствата (+): Kinsta се захранва от Google Cloud Platform и ви носи мълниеносно зареждане на страниците. Те предлагат своя специален плъгин Kinsta-Cache, който ви позволява да изчистите кеша на подходящи страници на вашия уебсайт. Освен това техният експерт ви помага да мигрирате съществуващия си сайт в WordPress без никакъв престой. Можете лесно да добавите произволен доставчик на CDN като KeyCDN или CloudFlare. Техният експертен екип за WordPress ви помага да отстраните всякакъв вид проблеми, свързани с вашия сайт, за точно време.

Недостатъци (-): Всъщност не открих никаква отрицателна точка на Kinsta. Но хостинг началната им цена започва от $ 30 / месец, което е нещо скъпо за начинаещ.

WPX хостинг (препоръчително)

WPX хостинг

Общ преглед:

WPX хостинг известен преди като Хостинг Планета Хостинг. Ако искате a евтин управляван хостинг на WordPress, тогава WPX е добър вариант, тъй като идва на много достъпна цена и предоставя същите функции като други управлявани хостинг на WordPress.

Техният стартов план предлага общо 5 безплатна миграция на сайтове и можете да хоствате до 5 уебсайта. Те също не ограничават изгледи на месечни страници, но вместо да ограничават изгледите на страници, те предоставят 50 GB честотна лента. Но можете да увеличите честотната лента, като надстроите плана си. Всеки план включва ежедневно архивиране и най-новата версия на PHP, т.е. 7.0.

Основни характеристики на WPX хостинг:

 • Най-евтин план: WPX хостинг предлага най-евтин план от другите Управлявани хостинг доставчици на WordPress. Цената им, започваща от $ 19.99 / месец и предоставя всички видове функции.
 • уебсайт Позволен: За разлика от други управлявани хостинг доставчици, WPX позволява 5 уебсайта по техния стартов план.
 • Няма ограничение за брой месечни показвания на страници: Те нямат ограничение за месечни посещения, вместо това ще получите 50 GB честотна лента.
 • 5 безплатна миграция: Тъй като те позволяват да хоствате 5 уебсайта, така ще получите 5 безплатна миграция на сайтове.
 • Безплатен неограничен SSL: Можете да използвате SSL на неограничения брой на вашия сайт. С това те осигуряват и безплатна поверителност на домейна.
 • Експертна поддръжка: Всички проблеми и помощ, свързани с вашия сайт, се обработват от WordPress експерти и можете да стигнете до тях чрез чат на живо по всяко време.

Професионалисти & Недостатъци:

Предимствата (+): Техните хостинг планове са толкова евтини от другите Управлявани хостинг доставчици на WordPress. С тази евтина цена, те почти осигуряват всички функции. Можете да хоствате повече от един сайт и можете да използвате неограничен SSL. Освен това те не ограничават месечните ви посещения. Те предлагат и зона за постановка.

WPEngine (4 месеца безплатно)

WPEngine

Общ преглед:

WPEngine е бизнес клас управляван хостинг доставчик на WordPress и осигурява най-добро качество на поддръжката. Ако вече търсите управляван хостинг на WordPress, тогава вероятно забелязвате тяхното име.

Ако имате личен блог или бизнес уебсайт, който получава голям обем на трафик, WPEngine го прави по-удобно. Началният им план започва от $ 35 на месец и можете да хоствате вашия един уебсайт WordPress. Всеки план включва SSD съхранение, поставяне, безплатна миграция на сайтове, 24 × 7 чат поддръжка.

Въпреки че планът им е евтин, в сравнение с други управлявани хостинг доставчици на WordPress, те не предлагат неограничен брой показвания на страници в нито един план. Но те предоставят първокласна хостинг услуга 

Основни характеристики на WPEngine:

 • Безплатна миграция на сайтове: Подобно на други доставчици на управлявани хостинг услуги, WPEngine също предлага безплатна миграция на сайтове. Тази функция е достъпна във всеки план.
 • Неограничен трансфер на данни: WPEngine осигурява неограничен трансфер на данни, така че можете да хоствате почти всякакъв вид лични, малки или големи уебсайтове.
 • Незабавна постановка: С тяхната функция Staging можете незабавно да създадете копие на вашия уебсайт за целите на тестването и оригиналният ви уебсайт остава същият.
 • LargeFS: LargeFS прозрачно ви осигурява безкрайно съхранение за медии. Просто трябва да се интегрирате с вашия акаунт на Amazon S3 от таблото за управление на WPEngine.
 • 24 × 7 Поддръжка на клиенти: Те WordPress експерти са готови да ви помогнат 24 × 7 чрез телефон, чат на живо и система за билети.

Професионалисти & Недостатъци:

Предимствата (+): WPEngine е най-популярният Управляван хостинг доставчик на WordPress и има толкова много големи марки като SoundCloud, Foursquare, HTC и т.н., използващи WPEngine. Техните многобройни защитни слоеве защитават вашето високо стойностно съдържание, засилват вашето SEO и ускоряват вашия сайт 5x от средното.

Освен това можете да архивирате и възстановите вашия сайт, като използвате тяхната първокласна система за архивиране и копирате вашия сайт само с едно щракване. Ако имате някакви проблеми със сайта си, техният експерт по WordPress ще отстрани проблема за кратко време.

*Те са блокирали някои WordPress плъгини, които са вредни и забавят вашия сайт. Много потребители смятат, че е лош избор да ги забранят. Но според мен е добре за вашия уебсайт, които са забранени. Ако наистина имате нужда от това, можете да се свържете с техния експерт. Така че това е (+) ве точка.

Недостатъци (-): Цената на хостинга на WPEngine е малко евтина, но те не предлагат неограничен брой показвания на страници за своите планове. Освен това началният им план не включва CDN. Така че трябва да доплатите, за да добавите CDN услуга.

FlyWheel (препоръчва се WordPress)

маховик

Общ преглед:

Ако търсите Управляван хостинг доставчик на WordPress за професионални дизайнери, агенции, разработчици и блогър също така, Flywheel е идеалният вариант. Flywheel направи много лесно да си сътрудничите с други разработчици и няма нужда да споделяте нечие потребителско име или парола.

Като организация или екип всички сайтове на вашия екип са на едно табло. Така всеки има привилегията да създава своя сайт и може да плаща сметката поотделно.

Можете също да създадете план на съществуващия си сайт, който ще запази вашата тема и приставки като персонализирана конфигурация. И по-късно можете да приложите тази конфигурация на следващия си сайт.

Основни характеристики на маховика:

 • Бързи скорости: Flywheel дава възможност на всеки WordPress сайт с по-бързо време за зареждане.
 • Няколко акаунта на едно табло: Ако управлявате компания, тогава можете да осигурите достъп на служителите си, така че те да могат да изграждат собствен уебсайт отделно. Освен това те могат да плащат сметка поотделно. Всъщност платецът ще бъде предоставен като собственост върху сметката.
 • Постановка с едно кликване: Подобно на други доставчици на хостинг услуги, Flywheel също предлага стъпка с едно щракване, за да тествате вашия сайт в среда с пясъчна кутия.
 • Създайте чертежи на вашия сайт: Можете лесно да създадете план на съществуващия си сайт и да приложите структурата на вашия сайт (теми, приставки) към нов сайт.
 • Множество центрове за данни: Flywheel има общо 10 центъра за данни по целия свят и можете да стартирате сайтовете си близо до потребителите си без никакви излишни.

Професионалисти & Недостатъци:

Предимствата (+): Flywheel е чудесен вариант за тези, които са дизайнери, разработчици и блогъри също. Ако управлявате организация или екип, можете да дадете достъп до агенциите си отделно, за да вършат работата си и да управлявате сметката също.

Имате право да мигрирате вашия сайт безплатно с помощта на тяхното просто табло за управление. Планът им започва от $ 15 / месец, което е евтин план за начинаещи. Обикновено, докато вашият сайт расте, ще бъдете помолени да надстроите плана си без никаква анулация. Те също така осигуряват нощната резервна система, която работи 30 дни и можете да възстановите по всяко време.

Недостатъци (-): Подобно на WPEngine, той не предлага CDN и позволява само 5000 посещения в техния стартов план и личен план.

синтез

Websynthesis

Общ преглед:

Синтезът е a VPS захранван управляван WordPress хостинг. Те предоставят високо персонализиран софтуер за уеб сървъри NGINX и PHP-FPM, които се използват главно на големия уебсайт, който извежда вашия сайт на следващото ниво на ефективност.

Синтезът не само хоства вашия уебсайт, но също така ви дава стъпка по стъпка съвет за оптимизация на страницата и проучвания за ключови думи и социални медии, които вашият сайт може да класира по-високо в Google. И всички онези неща, които можете да направите директно от вашия администриращ WordPress панел. Те използват специална техника, наречена „Процес на самолечение”, Което определя здравето на всички софтуерни процеси на вашия VPS и ако нещо се обърка или виси, той незабавно прави автоматично рестартиране, за да го приведе нормално.

Техният стандартен план започва от $ 47 / месец, което ви позволява да хоствате един домейн и предлага 1 GB памет, 20 GB общо съхранение, 2 Tb месечна честотна лента и 10 000 дневен трафик.

Основни характеристики на синтеза:

 • Позволява висок трафик: Техният стартов план предлага 10 000 посещения на ден.
 • Най-доброто изпълнение: Със своята NGINX архитектура те подобриха радикално работата на вашия сайт и могат лесно да се справят с допълнителното натоварване. Дори техният стартов план се справя с голямо натоварване в сравнение с други управлявани доставчици на WordPress хостинг услуги. Освен това, това също увеличава скоростта на сайта.
 • Допълнителна сигурност: Синтезът използва две различни технологии за сканиране, за да изследва вашия сайт за злонамерен софтуер и уязвимости. Те специално използват Securi за проверка на злонамерен софтуер, за да предотвратят грубите ви атаки и всички проверки за сигурност се извършват на всеки 6 часа. Ако намерят злонамерен софтуер на вашия сървър, те поемат отговорността да го премахнат, така че не е нужно да се притеснявате за него.
 • Мониторинг в реално време: iWatch позволява наблюдение в реално време на критични файлове. Отделно от това, Synthesis използва техните специализирани инструменти за мониторинг, които следят вашия сайт 24/7/365, за да гарантират максимално време и да реагират на възникнали проблеми..
 • Инструменти за оптимизация на сайта: За разлика от други управлявани хостинг доставчици на WordPress, той ви предоставя съвети за оптимизация на страницата, проучване на ключови думи и проучване на социални медии, които да ви помогнат да се класирате по-добре в резултатите от търсачката..
 • Лични архиви за S3: Те архивират сървъра ви всеки ден и съхраняват резервни копия на стойност седем дни. С тяхната лична система за архивиране не е необходимо да зависите от софтуера на трети страни, за да архивирате сайта си. Техният персонализируем сървър страна обработва критични компоненти към вашата собствена S3 Bucket в Amazon Web Services.

Професионалисти & Недостатъци:

Предимствата (+): Синтезът осигурява управляван VPS, а не управляван хостинг на WordPress, което дава допълнителен тласък на вашия сайт. Всичките им планове включват силно адаптивни Nginx и PHP-FPM уеб сървър. Всеки техен план включва процес на самолечение, поддръжка на iWatch, комплекти за оптимизация на сайтове и др. Друго най-важно нещо е, че те осигуряват допълнителен слой за сигурност на вашия сайт, така че вашият сайт остава винаги безопасен и онлайн.

Стандартният им план предлага 10 000 посещения на ден, което се равнява на 3,00 000 посещения на месец, дори нито един управляван доставчик на WordPress хостинг услуги не го предлага на същата цена.

Недостатъци (-): Те не поддържат многосайтови инсталации на WordPress.

5 най-добър списък за сравнение на WordPress хостинг доставчик

[лесна цена-таблица id = ”2624 ″]

Кой трябва да изберете?

Както споменахме по-горе, че управляваният хостинг на WordPress винаги е по-добър от споделен хостинг във всички категории. Ако имате голям брой трафик на вашия уебсайт или голям уебсайт, трябва незабавно да преминете към Управление на хост. Защото споделения хостинг е добър за начинаещи и може да се справи с лек трафик. Освен това, Shared Hosting не предоставя всички функции и има по-малко опции за сигурност.

Използвайки управляван хостинг, ще получите всичко и по-добро качество, т.е. той може да се справи с повече трафик, да увеличи скоростта на сайта, многослойната сигурност, безплатната поддръжка на SSL и WordPress. Той дава на вашия сайт повече енергия и безпроблемно, така че можете да се съсредоточите върху работата си и да увеличите производството си.

Но избора на Най-добър управляван хостинг доставчик на WordPress не е лесно. В горния сценарий сме обсъдили 5 най-добре управлявани WordPress хостинг доставчици, които предоставят различен вид функции.

Моите най-добри снимки,

> Ако сте а Blogger или Разработчик, тогава WPEngine ще бъде идеалният избор за вас. WPEngine почти осигурява всичко, а цената им също евтина. Те предлагат безплатна миграция, SSL сертификат, както и зона на стадиране. Техните WordPress експерти също остават на разположение 24 × 7. Можете да стигнете до тях чрез чат на живо или билет за поддръжка. Времето им за реакция на билети е невероятно, отнема само 1-2 часа. Но техният стартов план има някои ограничения като преглед на страници и CDN не са включени. Може да се наложи да доплатите за добавяне на допълнителни ресурси.

Отидете за: WPEngine.

> Ако имате уебсайт за голям бизнес, блог или марка, който получава милиони трафик, след което отидете за Kinsta. Kinsta се захранва от Google Cloud Platform. Той предлага неограничен брой прегледи на страници, неограничен брой посетители, безплатна миграция, 4 PHP служители, 1440 ежедневни проверки за време на работа и плюс инсценираща среда. Цената им обаче е малко скъпа, но качеството на хостинг е зашеметяващо.

Отидете за: Kinsta.

За професионални дизайнери, агенции, разработчици и блогъри, Маховикът е най-добрият вариант. То е също WordPress препоръчва управляван хостинг на WordPress. От таблото за управление вашите клиенти имат достъп и могат да плащат поотделно. Подобно на другите управлявани хостинг доставчици на WordPress, Flywheel също предлага почти всичко, което трябва на уеб администратора да разработи своя сайт. Тяхната специална функция „Blueprint“ ви помага да създадете персонализирана структура на вашия сайт, включително плъгини и теми. И по-късно можете да приложите тази конфигурация на следващия си сайт.

Отидете за: маховик.

Ако ме помолите да взема най-доброто, тогава ще ви препоръчам да получите WPX хостинг. По-рано е известен като хостинг на планета за трафик. Те предлагат всичко като други премиум хостинг компании и цената също евтино. За разлика от другите управлявани хостинг доставчици на WordPress, те предоставят A-Z функции с достъпна цена и могат да бъдат домакини на вашите 5 различни уебсайтове. Но те не предоставят функция за поставяне.

Отидете за: WPX хостинг.

В тази статия разгледахме 5 най-добре управлявани хостинг на WordPress за сайтове с голям трафик. Ако имате някакъв въпрос или предложение относно това, моля не се колебайте да споделите мнението си, като оставите коментар. Наздраве ��

Свързани теми,

 • 19 най-добри съвета за ускоряване на WordPress (Увеличете скоростта на сайта с 200%)
 • 20 най-добри WordPress приставки 2017: Основни за професионални блогъри
 • 7 най-добри премиум WordPress теми за блогъри (2017 Edition)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map