5 parhaiten hallittua WordPress-palveluntarjoajaa korkean liikenteen sivustoille

Oletko turhautunut jaetun isännöintipalveluntarjoajasi kanssa? Onko hosting saavuttanut resurssirajoja? Lataako sivustosi liian hitaasti? – Sitten on ainoa ratkaisu, eli Ylläpito WordPress-hosting.


Mikä on ylläpitämä WordPress-hosting?

Ylläpito WordPress-isännöinti on tehokkaampaa, joka on suunniteltu erityisesti WordPress-sivustojen isännöintiin. Se tarjoaa myös monia uskomattomia ominaisuuksia ja palveluita. Tämä sisältää parannetun tietoturvan, erittäin nopean nopeuden, automaattiset päivitykset, päivittäiset varmuuskopiot, loistavat käyttöajat, premium – tuki jne.

Ylläpito WordPress-hosting tarjoaa täysin vaivatonta kokemusta. Noin 15 900 000 verkkosivustoa koko web käyttää WordPressiä, jotka ovat täysin itse isännöitäviä. WordPressin suuren suosion takia monet web-palveluntarjoajat päättivät olla WordPress-hosting-asiantuntija.

Ylläpito WordPress-hosting on oikeastaan ​​jaettu hosting, mutta niiden palvelun laatu, suorituskyky, nopeus ja tuki eroavat jaetusta isännöinnistä. Premium WordPress -hotellin hinta on kalliimpi kuin jaetun, kun jaetun palvelun hinta alkaa vain 2,97 dollaria kuukaudessa. No, hinnalla ei ole väliä, haluatko korkealaatuisen isännän, joka pystyy helposti käsittelemään suurta liikennemäärää, huippuluokan suorituskykyä, erinomaista käyttöaikaa ja tietysti 24×7 WordPress -asiantuntijatukea.

Ylläpitävän WordPress-hosting-palvelun edut

Saat ylimääräisiä etuja ylläpitämästä WordPress-isännöinnistä ja nämä ovat:

 • Blazing nopea nopeus: Koska Ylläpito WordPress-hosting on suunniteltu erityisesti WordPress-palvelimen ylläpitämiseen, se tekee sivustostasi palaavan nopeasti ja jopa runsaalla liikenteellä.
 • Parannettu turvallisuus: Jokainen ylläpidetty WordPress-hosting tarjoaa verkkosivuille monitasoisia suojausvaihtoehtoja. Se tarkistaa sivustosi päivittäin haittaohjelmien ja haavoittuvuuksien varalta ja pysäyttää raa’at voimahyökkäykset. Joka tapauksessa, jos he löytävät haittaohjelmia sivustoltasi, he ottavat vastuun ja poistavat sen heti. Ne tarjoavat myös ilmaiseksi SSL-varmenne minkä tahansa kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta.
 • Ilmainen sivuston siirto: Ne tarjoavat maksuttoman sivuston siirtämisen. Joten voit siirtää sivustosi helposti heille ilman seisokkeja. Voit myös pyytää palveluntarjoajaasi tekemään sen manuaalisesti.
 • Lavastusalueet: Voit luoda täydellisen kopion aktiivisesta sivustostasi hiekkalaatikkoympäristössä yhdellä napsautuksella. Tätä lavastusaluetta käytetään pääasiassa kokeisiin, verkkosivustosi uusimman ja parhaan version kehittämiseen, eikä se vaikuta alkuperäiseen verkkosivustoosi.
 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot ja päivitykset: Ne toimittavat päivittäin päivityksiä, ja se voidaan tehdä automaattisesti tai manuaalisesti. Voit palauttaa minkä tahansa varmuuskopion milloin tahansa. Automaattisen päivitysjärjestelmän avulla WordPress-versio ja laajennukset päivitetään.
 • Ei seisokkeja: Heidän futuristinen infrastruktuuri pitää sivustosi aina verkossa ja pystyy käsittelemään valtavaa määrää liikennettä.
 • 24 × 7 WordPress-asiantuntijatuki: Heidän WordPress-asiantuntijansa ovat aina kanssasi. Jos sinulla on ongelmia sivustosi suhteen, he korjaavat sen milloin tahansa.

5 parhaiten hallittua WordPress-palveluntarjoajaa

Parhaiten hallinnoitu WordPress-palveluntarjoaja suurelle liikenteelle

Saatavana on monia ylläpitämiä WordPress-hosting-yrityksiä, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia ja suunnitelmia. Mutta täydellisen isäntävalinnan valitseminen ei ole helppoa tarpeistasi riippuen. Jotkut verkkopalveluntarjoajat veloittavat myös ylimääräisen penniäkään lisäpalvelun lisäämisestä, ja jotkut isännöinnissä sisältävät jo saman ominaisuuden. Joten me rakensimme luettelon viidestä Paras hallittu WordPress-isännöinti korkean liikenteen sivustoille perustuu ominaisuuksiin, hintaan, isäntäsuorituskykyyn jne. 

Kinsta

Kinsta

Yleiskatsaus:

Kinstaa saa virtansa Google Cloud Platform. Se on yksi parhaista hallinnoiduista WordPress-palveluntarjoajista. Jos sinulla on suuri verkkosivusto, joka saa miljoonia liikennettä, Kinsta on täydellinen valinta. Toisin kuin muut web-palveluntarjoajat, se tarjoaa rajattoman sivun katselun ja rajattomat kävijät. Joten sillä ei ole väliä, kasvaako liikenteesi.

Kaikissa varastoissa on korkea suorituskykyinen kiinteä SSD, joka tekee sivustostasi nopeaa. Voit isännöidä vain yhtä verkkosivustoa heidän lähtöhintaan ja jokaiseen heidän suunnitelmiinsa. Saat 4 PHP-työntekijää, jotka auttavat suorittamaan koodeja WordPress-sivustossasi.

Siirto on ilmainen ja voit siirtää sivustosi heti ilman seisokkeja. Kinsta admin Dashboard on täynnä edistyneitä ominaisuuksia, joita on helppo käyttää. Järjestelmänvalvoja-paneelista voit hallita kaikkia sivustoitasi.

Kinsta-hosting-toiminnan pääpiirteet:

 • Rajoittamaton näyttökerrat: Kinsta tarjoaa rajoittamattoman sivun näyttökerran, rajoittamattoman määrän vierailijoita käyttäjilleen. Joten sinun ei tarvitse huolehtia, jos saat enemmän liikennettä.
 • Vapaa siirto: Voit siirtää sivustosi Kinstaan ​​milloin tahansa ilman seisokkeja. Jokainen suunnitelma sisältää yhden tai useamman vapaan siirron. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on lähettää pyyntö kojetaululta, ja heidän asiantuntijansa suorittaa loput.
 • Huippuluokan hallintapaneeli: Kinsta-järjestelmänvalvoja on täynnä hienoja ominaisuuksia ja helppo mukauttaa. Järjestelmänvalvojan paneeli näyttää myös erilaiselta ja nykyaikaiselta kuin muut hosting-palvelujen tarjoajat.
 • Erittäin turvallinen verkko: Heidän kaikki verkot ovat erittäin turvattuja tietoturvaprotokollien ja palomuurien, päivittäisten varmuuskopioiden ja muun avulla, jotka pitävät sivustosi turvassa ympäri vuorokauden. Ne tarjoavat myös 1440 tarkistusta. Joten jos sivusi laskee, se ilmoittaa heti sinulle ja heidän asiantuntijansa tarkistaa, onko sivustollasi mitään vikaa.
 • Useita tietokeskuksia: Kinsta tarjoaa kolme sijaintia monialueellisessa tilassa: Yhdysvaltojen Keski-, Eurooppa ja Aasian ja Tyynenmeren alue.
 • Asiantuntijatuki: Tukilipun avulla heidän asiantuntevat WordPress-kehittäjät antavat sinulle tiedon kaikista sivustoosi liittyvistä kysymyksistä ja ne ovat saatavana ympäri vuorokauden.

Plussat & Haittoja:

Ammattilaiset (+): Kinstaa ylläpitää Google Cloud Platform ja se tarjoaa sinulle salamannopeat sivujen latausajat. He tarjoavat erityisen Kinsta-välimuistin laajennuksen, jonka avulla voit tyhjentää välimuistin verkkosivustosi asianmukaisilla sivuilla. Lisäksi heidän asiantuntija auttaa sinua siirtämään nykyisen WordPress-sivustosi ilman seisokkeja. Voit lisätä minkä tahansa kolmannen osapuolen CDN-palveluntarjoajan, kuten KeyCDN tai CloudFlare, helposti. Heidän WordPress-asiantuntijaryhmä auttaa sinua korjaamaan kaikenlaiset sivustosi ongelmat oikeaan aikaan.

Haittoja(-): Itse asiassa en löytänyt mitään Kinsan kielteistä kohtaa. Mutta heidän isäntänsä lähtöhinta alkaa $ 30 / mo, joka on tavallaan kallis aloittelijalle.

WPX-hosting (suositus)

WPX-hosting

Yleiskatsaus:

WPX-hosting aiemmin tunnettu nimellä Traffic Planet Hosting. Jos haluat halpa Ylläpito WordPress-hosting, sitten WPX on hyvä vaihtoehto, koska se tulee erittäin edulliseen hintaan ja tarjoaa samat ominaisuudet kuin muut Ylläpito WordPress-hosting.

Heidän aloitussuunnitelma tarjoaa yhteensä 5 ilmaista sivuston siirtymistä ja voit isännöidä jopa viittä verkkosivustoa. Ne eivät myöskään rajoita kuukausittaisia ​​sivun katselua, mutta rajoittamisen sijaan tarjoavat 50 Gt kaistanleveyttä. Mutta voit lisätä kaistanleveyttä päivittämällä suunnitelmasi. Jokainen suunnitelma sisältää päivittäisen varmuuskopion ja uusimman version PHP i.e 7.0: sta.

WPX-hosting-toiminnan pääpiirteet:

 • Halvin suunnitelma: WPX-hosting tarjoaa halvin suunnitelma kuin muut Ylläpito WordPress-palveluntarjoajat. Niiden hinta alkaen $ 19.99 / mo ja tarjoaa kaikenlaisia ​​ominaisuuksia.
 • Verkkosivusto sallittu: Toisin kuin muut hallinnoidut isännöintipalveluntarjoajat, WPX sallii 5 verkkosivustoa heidän aloitussuunnitelmaansa.
 • Ei kuukausittaisia ​​sivun näyttökertoja koskevaa rajoitusta: Heillä ei ole kuukausivierailurajoitusta, sen sijaan saat 50 Gt kaistanleveyttä.
 • 5 vapaa siirto: Koska ne sallivat 5 verkkosivuston ylläpitämisen, saat 5 ilmaista sivustojen siirtymistä.
 • Ilmainen rajoittamaton SSL: Voit käyttää SSL: ää rajoittamattomalla määrällä sivustoasi. Tämän avulla ne tarjoavat myös ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden.
 • Asiantuntijatuki: WordPress-asiantuntijat käsittelevät kaikki sivustosi ongelmat ja ohjeet, ja voit tavoittaa ne live-chatin kautta milloin tahansa.

Plussat & Haittoja:

Ammattilaiset (+): Heidän hosting-suunnitelmansa ovat niin halpoja kuin muut Ylläpito WordPress-palveluntarjoajat. Tällä halvalla hinnalla ne tarjoavat melkein kaikki ominaisuudet. Voit isännöidä useampaa kuin yhtä sivustoa ja käyttää rajoittamatonta SSL: tä. Lisäksi ne eivät rajoita kuukausivierailujasi. Ne tarjoavat myös lavastusalueen.

WPEngine (4 kuukautta ilmaiseksi)

WPEngine

Yleiskatsaus:

WPEngine on yritysluokka hallinnoitu WordPress-palveluntarjoaja ja tarjoaa parasta laatua tukea. Jos etsit jo hallittuja WordPress-isännöintejä, huomaat todennäköisesti heidän nimensä.

Jos sinulla on henkilökohtainen blogi tai yrityssivusto, jolla on paljon liikennettä, WPEngine tekee siitä entistä kätevämmän. Heidän lähtösuunnitelma alkaa 35 dollarista kuukaudessa, ja voit isännöidä yhtä WordPress-verkkosivustoasi. Jokainen suunnitelma sisältää SSD-tallennuksen, vaiheittamisen, ilmaisen sivuston siirron, 24 × 7 -keskustelutuen.

Vaikka heidän suunnitelmansa on halpa verrattuna muihin ylläpitämiin WordPress-palveluntarjoajiin, he eivät tarjoa rajoittamatonta sivujen näyttökertaa missään suunnitelmassa. Mutta ne tarjoavat huipputason isännöintipalvelun 

WPEnginen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Ilmainen sivuston siirto: Kuten muut hallinnoidut isännöintipalveluntarjoajat, WPEngine tarjoaa myös ilmaisen sivuston siirtämisen. Tämä ominaisuus on käytettävissä heidän kaikissa suunnitelmissa.
 • Rajoittamaton tiedonsiirto: WPEngine tarjoaa rajoittamattoman tiedonsiirron, joten voit isännöidä melkein mitä tahansa henkilökohtaisia, pieniä tai suuria verkkosivustoja.
 • Välitön lavastus: Niiden lavastusominaisuuden avulla voit luoda välittömästi kopion verkkosivustostasi testaustarkoituksia varten ja alkuperäinen verkkosivustosi pysyy samana.
 • LargeFS: LargeFS antaa sinulle avoimesti rajattoman tallennustilan medialle. Sinun on vain integroitava Amazon S3 -tiliisi WPEngine-kojetaulusta.
 • 24 × 7 asiakastuki: He WordPress-asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua 24 × 7: ssä puhelimen, live-chatin ja lippujärjestelmän kautta.

Plussat & Haittoja:

Ammattilaiset (+): WPEngine on suosituin Ylläpito WordPress-palveluntarjoaja ja WPEngine-ohjelmalla on niin paljon suuria merkkejä, kuten SoundCloud, Foursquare, HTC jne. Niiden useita tietoturvakerroksia suojaavat arvokasta sisältöäsi, lisäävät hakukoneoptimointia ja nopeuttavat sivustosi keskimääräistä viisinkertaisesti.

Lisäksi voit varmuuskopioida ja palauttaa sivustosi heidän premium-varmuuskopiojärjestelmänsä avulla ja kopioida sivustosi yhdellä napsautuksella. Jos sinulla on ongelmia sivustosi kanssa, heidän WordPress-asiantuntija korjaa ongelman oikeaan aikaan.

*He ovat estäneet joitain haitallisia WordPress-laajennuksia, jotka hidastavat sivustosi toimintaa. Monien käyttäjien mielestä on huono valinta kieltää heidät. Mutta mielestäni se on hyvä verkkosivustollesi, jotka eivät ole sallittuja. Jos tarvitset niin, voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan. Joten tämä on (+) ve kohta.

Haittoja(-): WPEngine-isäntähinta on jonkin verran halpa, mutta ne eivät tarjoa rajoittamatonta näyttökertaa suunnitelmistaan. Lisäksi heidän aloitussuunnitelmaansa ei sisälly CDN. Joten joudut maksamaan ylimääräistä lisätäksesi CDN-palvelun.

FlyWheel (WordPress suositellaan)

Vauhtipyörä

Yleiskatsaus:

Jos etsit Ylläpito WordPress-palveluntarjoaja ammattilaisille suunnittelijat, toimistot, kehittäjät ja bloggaaja samoin, vauhtipyörä on täydellinen vaihtoehto. Vauhtipyörä teki yhteistyöstä muiden kehittäjien kanssa erittäin helpoksi, eikä kenenkään käyttäjänimeä tai salasanoja tarvitse jakaa.

Organisaationa tai joukkueena kaikki tiimisi sivustot ovat yhdellä kojetaululla. Joten jokaisella on etuoikeus luoda sivusto ja he voivat maksaa laskun erikseen.

Voit myös luoda nykyisestä sivustostasi suunnitelman, joka tallentaa teeman ja laajennukset mukautettuna kokoonpanona. Ja myöhemmin voit käyttää tätä määritystä seuraavalla sivustollasi.

Vauhtipyörän tärkeimmät ominaisuudet:

 • Blazing nopea nopeus: Vauhtipyörä antaa jokaiselle WordPress-sivustolle nopeamman latausajan.
 • Useita tilejä yhdellä hallintapaneelilla: Jos johdat yritystä, voit tarjota työntekijöille pääsyn, jotta he voivat rakentaa oman verkkosivustonsa erikseen. Lisäksi he voivat maksaa laskun erikseen. Itse asiassa maksaja myönnetään tilin omistajana.
 • Pika-napsautus: Muiden isännöintipalveluntarjoajien tavoin Flywheel tarjoaa myös yhden napsautuksen lavastuksen testataksesi sivustosi hiekkalaatikkoympäristössä.
 • Luo sivustosi suunnitelmat: Voit helposti luoda suunnitelman nykyisestä sivustostasi ja käyttää sivustosi rakennetta (teemat, laajennukset) uuteen sivustoon.
 • Useita tietokeskuksia: Vauhtipyörällä on kaikkiaan 10 tietokeskusta ympäri maailmaa, ja voit käynnistää sivustosi lähellä käyttäjiä ilman vaivaa.

Plussat & Haittoja:

Ammattilaiset (+): Vauhtipyörä on loistava vaihtoehto niille, jotka ovat myös suunnittelijoita, kehittäjiä ja bloggaajia. Jos ylläpidät organisaatiota tai tiimiä, voit antaa toimistoille pääsyn erikseen työskennelläkseen ja hallita myös laskua.

Sinulla on oikeus siirtää sivustosi ilmaiseksi heidän yksinkertaisella hallintapaneelilla. Heidän suunnitelmansa alkaa 15 dollaria kuukaudessa, mikä on halpa suunnitelma aloittelijoille. Yleensä sivustosi kasvaessa sinua pyydetään päivittämään suunnitelmasi ilman peruuttamista. Ne tarjoavat myös öisen varmuuskopiojärjestelmän, joka toimii 30 päivää ja jonka voit palauttaa milloin tahansa.

Haittoja(-): Kuten WPEngine, se ei tarjoa CDN: tä ja sallii vain 5000 käyntiä heidän aloitus- ja henkilökohtaiseen suunnitelmaansa.

Synteesi

Websynthesis

Yleiskatsaus:

Synteesi on VPS-käyttöinen ylläpidetty WordPress-hosting. Ne tarjoavat erittäin räätälöityjä NGINX- ja PHP-FPM-verkkopalvelinohjelmistoja, joita käytetään pääasiassa suurella verkkosivustolla, joka vie sivustosi seuraavalle suorituskyvyn tasolle.

Yhteenveto ei ole vain verkkosivustosi isäntä, vaan se tarjoaa myös askel askeleelta sivun optimointineuvontaa ja avainsana- ja sosiaalisen median tutkimusta, jonka mukaan sivustosi voi olla korkeammalla Googlella. Ja kaikki nämä asiat, jotka voit tehdä suoraan WordPress-hallintapaneelista. He käyttävät erityistä tekniikkaa nimeltään “Itseparanemisprosessi”Joka määrittelee kaikkien VPS-ohjelmistoprosessien terveyden ja jos jokin menee pieleen tai jumittuu, se käynnistää heti automaattisen uudelleenkäynnistyksen saadaksesi sen normaalisti.

Niiden vakiosuunnitelma alkaa 47 dollaria kuukaudessa, joka antaa sinun ylläpitää yhtä verkkotunnusta ja tarjoaa 1 Gt muistia, 20 Gt kokoa tallennustilaa, 2 Tt kuukausittain kaistanleveyttä ja 10 000 päivittäistä liikennettä.

Synteesin pääpiirteet:

 • Mahdollistaa suuren liikenteen: Heidän aloitussuunnitelma tarjoaa 10 000 käyntiä päivässä.
 • Huippuluokan suorituskyky: NGINX-arkkitehtuurillaan ne paransivat radikaalisti sivustosi suorituskykyä ja pystyvät käsittelemään ylimääräisen kuorman helposti. Jopa heidän aloitussuunnitelma käsittelee raskaan kuorman verrattuna muihin ylläpitämiin WordPress-palveluntarjoajiin. Lisäksi tämä lisää sivuston nopeutta.
 • Lisäturvallisuus: Synteesissä käytetään kahta erilaista skannaustekniikkaa tutkimaan sivustosi haittaohjelmien ja haavoittuvuuksien varalta. He käyttävät Securia erityisesti haittaohjelmien tarkistamiseen, palvelimen estämiseen raa’ilta voimilta ja kaikki turvatarkastukset tehdään joka 6. tunti. Jos he löytävät haittaohjelmia palvelimelta, heidän on poistettava se, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.
 • Reaaliaikainen seuranta: iWatch mahdollistaa kriittisten tiedostojen reaaliaikaisen seurannan. Lisäksi Synthesis käyttää erikoistuneita seurantatyökaluja, jotka seuraavat sivustoasi 24/7/365 varmistaakseen maksimaalisen käytettävyyden ja reagoidakseen esiin nouseviin ongelmiin.
 • Sivuston optimointityökalut: Toisin kuin muut hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat, se tarjoaa sinulle sivulla optimoinnin, avainsanatutkimuksen ja sosiaalisen median tutkimuksen vinkkejä, joiden avulla voit paremmin sijoittua hakukoneiden tuloksiin.
 • Henkilökohtaiset varmuuskopiot S3: lle: He varmuuskopioivat palvelimesi päivittäin ja tallentavat seitsemän päivän arvoisia varmuuskopioita. Heidän henkilökohtaisen varmuuskopiointijärjestelmänsä avulla sinun ei tarvitse riippua mistään kolmannen osapuolen ohjelmistosta varmuuskopioidaksesi sivustosi. Heidän mukautettavat palvelinpuolet prosessoivat kriittiset komponentit omaan S3 Bucket -tuotteeseesi Amazon Web Services -palvelussa.

Plussat & Haittoja:

Ammattilaiset (+): Synteesi tarjoaa hallitun VPS: n sijaan hallinnoidun WordPress-isännöinnin, joka antaa ylimääräisen vauhdin sivustollesi. Kaikki heidän suunnitelmansa sisältävät hyvin muokattavissa olevat nginx ja PHP-FPM verkkopalvelin. Jokainen suunnitelma sisältää itseparanemisprosessin, iWatch-tuen, sivuston optimointipaketit jne. Toinen tärkein asia on, että ne tarjoavat sivustollesi ylimääräisen suojauskerroksen, jotta sivustosi pysyy aina turvallisena ja verkossa.

Heidän vakiosuunnitelma tarjoaa 10 000 käyntiä päivässä, mikä vastaa 3,00 000 käyntiä kuukaudessa, edes yksikään hallinnoitu WordPress-isännöintipalveluntarjoaja ei tarjoa sitä samaan hintaan.

Haittoja(-): He eivät tue Multisite WordPress -asennuksia.

5 parhaiten hallinnoitua WordPress-palveluntarjoajan vertailulistaa

[helppo hinnoittelutaulukon tunnus = ”2624 ″]

Kumman sinun pitäisi valita?

Kuten edellä mainitsimme, hallinnoitu WordPress-hosting on aina parempi kuin jaettu hosting kaikissa luokissa. Jos verkkosivustollasi tai suurella verkkosivustollasi on paljon liikennettä, sinun tulisi heti siirtyä hallintaan isäntänä. Koska jaettu hosting on hyvä aloittelijoille ja pystyy käsittelemään kevyttä liikennettä. Lisäksi jaetussa isännöinnissä ei ole kaikkia ominaisuuksia, ja sillä on vähemmän suojausvaihtoehtoja.

Hallitsemalla hosting-toiminnolla saat kaiken ja paremman laadun, ts. Se pystyy käsittelemään enemmän liikennettä, lisää sivuston nopeutta, monikerroksista tietoturvaa, ilmaista SSL- ja WordPress Express -tukea. Se antaa sivustollesi enemmän voimaa ja vaivatonta, joten voit keskittyä työhösi ja kasvattaa tuotantoa.

Mutta valitsemalla Parhaiten hallinnoitu WordPress-palveluntarjoaja ei ole helppoa. Yllä olevassa skenaariossa olemme keskustelleet viidestä parhaiten hallinnoidusta WordPress-palveluntarjoajasta, jotka tarjoavat erityyppisiä ominaisuuksia.

Suosituimmat suosikkini,

> Jos olet Blogger tai Kehittäjä, sitten WPEngine on täydellinen valinta sinulle. WPEngine tarjoaa melkein kaiken ja niiden hinta on myös halpa. Ne tarjoavat ilmaisen siirron, SSL-sertifikaatin, myös pysähdysalueen. Myös heidän WordPress-asiantuntijansa ovat käytettävissä 24×7. Voit tavoittaa heidät live-chatin tai tukilipun kautta. Heidän lippujen vastausaika on uskomaton, kestää vain noin 1-2 tuntia. Mutta heidän aloitussuunnitelmassaan on joitain rajoituksia, kuten sivun katselut ja CDN eivät sisälly. Saatat joutua maksamaan ylimääräistä lisäresurssien lisäämisestä.

Valita : WPEngine.

> Jos sinulla on iso yrityksen verkkosivusto, blogi tai tuotemerkki, joka saa miljoonia liikennettä, siirry sitten Kinstaan. Kinsta saa virtansa Google Cloud Platform. Se tarjoaa rajoittamattoman määrän sivun katseluja, rajatonta kävijöiden määrää, ilmaisen muuton, 4 PHP-työntekijää, 1440 päivittäistä käytettävyystarkistusta ja lisäksi latausympäristön. Niiden hinta on kuitenkin vähän kallis, mutta isännöinnin laatu on upea.

Valita : Kinsta.

Ammattilaisille suunnittelijat, toimistot, kehittäjät ja bloggaajat, Vauhtipyörä on paras vaihtoehto. Se on myös WordPressin suosittelema ylläpitämä WordPress-hosting. Hallintapaneelista asiakkaasi voivat käyttää ja maksaa erikseen. Kuten muutkin hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat, myös Flywheel tarjoaa melkein kaiken, mitä verkkovastaava tarvitsee sivustonsa kehittämiseen. Niiden erikoisominaisuus ”Blueprint” auttaa sinua luomaan sivustosi mukautetun rakenteen, joka sisältää laajennuksia ja teemoja. Ja myöhemmin voit käyttää tätä määritystä seuraavalla sivustollasi.

Valita : Vauhtipyörä.

Jos pyydät minua valitsemaan parhaan, suosittelen sinua hankkimaan WPX-hosting. Se tunnetaan aiemmin nimellä Traffic Planet Hosting. Ne tarjoavat kaiken kuten muutkin premium-hosting-yritykset ja hinta ovat myös halpoja. Toisin kuin muut hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat, ne tarjoavat A-Z-ominaisuuksia edulliseen hintaan ja voivat isännöidä viittä erilaista verkkosivustoasi. Mutta he eivät tarjoa lavastusominaisuutta.

Valita : WPX-hosting.

Tässä artikkelissa käsiteltiin 5 parhaiten hallinnoitua WordPress-isännöintia korkean liikenteen sivustoille. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotusta tästä, voit kertoa mielipiteesi lähettämällä kommentin. Kippis ��

Liittyvät aiheet,

 • 19 parasta vinkkiä WordPressin nopeuttamiseen (lisää sivuston nopeutta 200%)
 • 20 parasta WordPress-laajennusta 2017: välttämätöntä ammattimaisille bloggaajille
 • 7 parasta premium-WordPress-teemaa bloggaajille (2017-painos)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map