9 cele mai bune gazduire WordPress din 2019 [TOP-urile experților]

04.06.2020
HOSTING '9 cele mai bune gazduire WordPress din 2019 [TOP-urile experților]
0 13 мин.

Dacă doriți să creați un site web, atunci primul lucru aveți nevoie de un domeniu și o găzduire web. Există multe companii de găzduire web care oferă diferite tipuri de găzduire web, de exemplu, hostingul partajat, Gazduire WordPress, Găzduire cloud, găzduire VPS, găzduire WordPress gestionată etc. În calitate de utilizator WordPress, trebuie să obțineți cel mai bun găzduire WordPress.


Dar alegerea celor mai bune WordPress hosting nu este ușor, deoarece există tone de furnizori de hosting WordPress disponibili. Acestea oferă diferite funcții de găzduire, suport, prețuri etc.. 

Dacă viteza de încărcare a paginii de site-ul dvs. este prea lentă, probabil că vă pierdeți audiența și vânzările. Să presupunem ca exemplu-  Amazon pierde 1% client pentru timpul lor lent de încărcare a paginii (100ms), Traficul Google a scăzut cu 20% pentru .5 secunde în timpul generarii paginilor de căutare

Dacă executați site-ul dvs. web în orice furnizor gratuit de găzduire web, vă sugerez să vă mutați site-ul dvs. către orice alt furnizor de hosting gazdat. Deoarece folosind serviciul gratuit de găzduire, acestea nu garantează site-ul dvs., oricând site-ul dvs. poate coborî, ceea ce este un coșmar pentru proprietarii site-ului web. În acest subiect, voi împărtăși cu voi cel mai bun Gazduire WordPress Partajat, care este axat în principal pentru Gazduire WordPress Partajată.

Cel mai bun WordPress Gazduire

Cum să alegi cel mai bun WordPress Gazduire?

Dacă intenționați să creați un site web sau doriți să vă mutați la o companie de găzduire WordPress mai bună, atunci există câteva fapte importante de remarcat. Probabil nu doriți să vă mutați site-ul web de fiecare dată din cauza calității slabe de găzduire și a asistenței proaste a clienților.

Să aruncăm o privire la ce lucruri trebuie luate în considerare înainte de a cumpăra orice hosting WordPress. 

Performanţă: Când vine vorba de alegerea celor mai bune hostinguri WordPress, performanțele de găzduire web sunt un fapt major. Vizitatorii site-urilor web nu au suficient timp să aștepte încărcarea unei pagini. Dacă site-ul dvs. se încarcă prea lent, vă pierdeți în general audiența și vor avea o experiență negativă pentru site-ul dvs. web. O bună găzduire web îmbunătățește site-ul dvs. și vă păstrează site-ul 24/7 online.

Caracteristici: Când este vorba despre găzduire web plătită, primul lucru este verificarea caracteristicii unei companii de găzduire. Dacă compania de găzduire web oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web, ar trebui să îl obțineți.

Dacă doriți să creați un site web, ar trebui să mergeți cu un hosting care oferă înregistrare gratuită a numelui de domeniu, deci nu trebuie să plătiți în plus pentru domeniu. Am inclus, de asemenea, acele companii de găzduire web care furnizează înregistrare gratuită a domeniului.

Securitate: Securitatea site-ului web este principalul lucru pentru ca un site web să îl păstreze fără hack. Probabil știi că hackerii îți pot pirata site-ul cu ușurință dacă nivelul de securitate este prea slab. Deci va fi minunat dacă verificați funcțiile de securitate pe care le oferă. De asemenea, trebuie să verificați dacă gazda web furnizează SSL gratuit.

Migrare gratuită WordPress: Dacă aveți deja un site web WordPress existent, atunci aveți nevoie de această opțiune. Astfel, site-ul dvs. web va fi mutat la noua gazdă, găzduind experți fără întreruperi.

Relații Clienți: O companie nu poate fi de încredere sau de încredere dacă nu oferă sprijin la timp. Asigurați-vă că ați verificat dacă sunt disponibile chat-ul live, apelul telefonic, asistența pentru clienții sistemului de bilete. Puteți crea un bilet de asistență sau chat live cu ei

Puteți crea un bilet de asistență sau un chat live cu ei și vedeți dacă oferă asistență rapidă așa cum au promis.

Prețuri: Când primiți găzduire web, atunci prețul contează. Probabil nu doriți să cheltuiți 10 x bani pentru o găzduire ca începător. Dar dacă site-ul dvs. crește și are un volum mare de trafic, atunci ar trebui să obțineți cel mai înalt plan WordPress sau să treceți la un hosting WordPress gestionat.

9 Cel mai bun Gazduire WordPress din 2019

SiteGround

SiteGround WordPress Gazduire

SiteGround este unul dintre cele mai populare și WordPress Gazduire recomandata. Acestea furnizează un clic fără probleme de instalare WordPress și actualizare automată WordPress. Dacă aveți deja un site web existent, expertul lor va migra gratuit site-ul dvs. WordPress fără timp de întrerupere.

Puteți utiliza tragerea lor puternică & renunță la creatorul de site-uri pentru a crea un site web fără timp. Acestea oferă 5 locații ale centrelor de date pentru cea mai bună viteză a site-ului. Cu fiecare plan WordPress, veți obține gratuit CloudFlare CDN. De asemenea, au pluginul special pentru cache supercacher care face ca site-ul dvs. WordPress să fie extrem de rapid.

Toate serverele sunt administrate de HTTPS / 2 care permite browserului să încarce site-uri web mult mai rapid. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la backup-ul site-ului dvs., acestea oferă funcții de backup și restaurare automate, astfel încât toate datele site-ului dvs. web să rămână în siguranță. Nu mai vorbim că SiteGround oferă cel mai bun suport pentru clienți.

Caracteristici cheie:

 • Transfer de date neschimbat
 • Trageți gratuit & constructor de picături
 • 1 clic pe instalare WordPress
 • Migrare gratuită
 • Actualizare automată WordPress
 • Cache special pentru WordPress
 • Servere activate HTTP / 2
 • Copie de rezervă zilnică & restabili
 • înscenare
 • Suport rapid 24/7
 • 30 zile garanție înapoi

Preț: Planul lor de pornire pornește de la $ 3,95/lună.

BlueHost

BlueHost WordPress GazduireBluehost este unul dintre cei mai buni și ieftini furnizori de hosting WordPress disponibile pe internet. Este gazduit recomandat de WordPress și alimentează peste 2 milioane de site-uri web din întreaga lume. Bluehost oferă un tip diferit de gazde web-distribuite, cloud, WordPress, VPS etc și toate serverele lor sunt alimentate de hardware de top.

Bluehost oferă un Înregistrare gratuită pentru nume de domeniu toate planurile lor de găzduire WordPress. Fiecare plan include un certificat SSL gratuit, cPanel îmbunătățit. Bluehost oferă o configurare rapidă și fără probleme, folosind instalatorul WordPress cu 1 clic și 99,9% timp de funcționare a site-ului. De asemenea, obțineți CloudFlare CDN pentru a accelera viteza WordPress. Primești toate funcțiile aici, cât cheltuiești bani. 

Dacă creați un nou site WordPress, atunci Bluehost este cea mai bună opțiune pentru dvs..

Caracteristici:

 • 1 Domeniu gratuit
 • Certificat SSL gratuit
 • 1 clic pe instalarea WordPress
 • cPanel
 • CDN gratuit CloudFlare
 • Suport 24/7
 • 99,9% timp de funcționare
 • 30 zile Garantie de returnare a banilor

Preț: Planul lor de bază începe de la numai $ 2,95/lună

A2 Gazduire

A2Hosting pentru WordPress

A2 Gazduire este una dintre cele mai bune găzduire pentru WordPress. Dacă găsiți cea mai rapidă găzduire WordPress, atunci A2 Gazduire va fi o alegere excelentă. Oferă spațiu de stocare nelimitat, transfer de date nelimitat și 1-click fără probleme de instalare WordPress.

Unitățile SSD de top și serverele turbo fac site-ul dvs. web x20 mai rapid cu o garanție de uptime de 99.9%. Au un număr de 3 centre de date din întreaga lume și puteți alege orice loc așa cum doriți. Puteți integra cu ușurință CloudFlare CDN cu site-ul dvs. WordPress.

Caracteristici cheie:

 • Depozitare nelimitată
 • Transfer de date nelimitat
 • Certificat SSL gratuit
 • CDN gratuit CloudFlare
 • 1-Faceți clic pe instalare WordPress
 • Migrație gratuită
 • 99.9% Garanție uptime
 • Suport Guru 24/7
 • Credite gratuite pentru anunțuri Bing / Yahoo

Preț: Planul lor de găzduire WordPress începe de la $ 3,92/ Mo. (Acum 51% reducere).

 

 

DreamHost
Gazduire Web DreamHost

DreamHost este un alt hosting de WordPress recomandat și a fost angajat în comunitatea WordPress de peste 10 ani. Cu peste 20 de ani de experiență de găzduire web, DreamHost alimentează acum peste 1,5 milioane de site-uri web. Spre deosebire de alte găzduiri web, DreamHost s-a concentrat în principal pe găzduirea WordPress.

Găzduirea lor WordPress gestionată include instalarea WordPress cu un singur clic, actualizări automate și copii de rezervă. Fiecare pachet de găzduire include SSD, trafic nelimitat care face site-ul dvs. cu 200% mai rapid.

Planul lor de găzduire WordPress vine cu două planuri: ambele planuri acceptă mai multe site-uri și domenii WordPress. Dacă sunteți în căutarea unui hosting găzduit WordPress pentru un site de trafic cu volum mare, atunci DreamHost este o alegere excelentă.

Dacă primiți un plan de găzduire comun DreamHost timp de 1 an, veți primi un înregistrare gratuită a numelui de domeniu.

Caracteristici cheie:

 • Vizualizări nelimitate de pagini
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Înregistrare de domeniu gratuită
 • Instalarea WordPress cu un singur clic
 • Jetpack premium
 • Actualizări automate WordPress
 • Actualizări zilnice și protecție avansată de securitate
 • Protecție brută împotriva atacului de forță & monitorizare uptime
 • 100% garanție uptime
 • Suport WordPress 24/7
 • 97 zile garanție înapoi

Preț: Planul lor de găzduire WordPress de bază începe de la $ Pret: 9.95/ mo.

Gazduire Inmotion
Inmotion WordPress Gazduire

Inmotion Hosting este unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire WordPress și are peste 10 ani de experiență în domeniul găzduire web. Platforma lor gestionată pentru WordPress este bine ajustată pentru a vă oferi performanța maximă a site-ului.

Spre deosebire de alți cei mai buni furnizori de hosting WordPress, ofertele de găzduire Inmotion oferă înregistrare gratuită a domeniului și permite să găzduiește mai multe site-uri web pe planul lor de pornire. Mai mult decât atât, oferă spațiu pe disc nelimitat, transfer nelimitat de date lunar și migrație gratuită pentru site-uri. De asemenea, au simplificat procesul de instalare a WordPress, astfel încât să puteți instala WordPress sau orice alte aplicații într-un singur clic.

De asemenea, au grijă de securitatea site-ului dvs. web. Veți obține un certificat SSL și CloudFlare CDN pentru a vă face site-ul mai rapid.

Caracteristici cheie:

 • Înregistrare de domeniu gratuită
 • Sunt permise mai multe site-uri web
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Transfer de date nelimitat
 • Migrare gratuită
 • Glisați gratuit & Renunță la creatorul de site-uri web
 • SSL gratuit
 • CDN gratuit
 • Copii de rezervă gratuite de date
 • 99,9% garanție uptime
 • Suport 24/7
 • 90 zile garanție înapoi

Preț: Planul lor de găzduire WordPress de bază începe de la $ 5,99/ mo, care permite găzduirea mai multor domenii.

HostGator

Gazduire WordPress HostGator

Dacă ați căutat cu privire la cel mai bun hosting pentru WordPress, atunci trebuie să vedeți despre HostGator. HostGator găzduiește peste 8 milioane de domenii și este unul dintre cele mai populare găzduire web WordPress. Ca și alți furnizori de găzduire web, HostGator oferă, de asemenea, diferite tipuri de opțiuni de găzduire web.

Dacă aveți deja un site web existent, atunci puteți migra site-ul dvs. gratuit. Puteți utiliza tragerea lor & drop builder pentru a crea site-ul dvs. și a publica în cel mai scurt timp. Cu instrumentul lor de instalare rapidă, puteți crea orice tip de site web, blog, wiki, comerț electronic etc, cu un singur clic. Cu fiecare plan de găzduire, veți obține credit Google Google AdWords și credit Bing.

Puteți integra CloudFlare CDN cu site-ul dvs. WordPress, acesta va face încărcarea site-ului dvs. foarte rapid. De asemenea, garantează că site-ul dvs. va fi 99.9% uptime și o politică de returnare de 45 de zile.

Caracteristici cheie:

 • Spațiu pe disc neschimbat
 • Transfer de date neschimbat
 • CDN gratuit
 • Copie de rezervă instantanee
 • Google AdWords gratuit & Credite Bing
 • 99.9% Garanție uptime
 • 45 zile garanție înapoi
 • Suport 24/7

Preț: Planul lor de bază pornește de la 3,95 USD / lună.

iPage

Gazduire web iPage

iPage este hosting cel mai ieftin pentru WordPress. iPage oferă toate funcțiile de găzduire la un preț accesibil. Planul lor de găzduire WordPress include o tracțiune puternică & renunță la creatorul de site-uri web, sute de șabloane mobile pentru Google, Google & Credite Bing Ad, instrumente de marketing SEO și multe altele.

Planul lor de găzduire web începe de la doar 1,99 USD / lună și veți obține o înregistrare gratuită a numelui de domeniu, spațiu pe disc nelimitat, program de instalare WordPress cu 1 clic și permit, de asemenea, nume de domeniu nelimitate.

Indiferent dacă sunteți blogger sau marketer, iPage vă oferă instrumente de vânzare online și instrumente de marketing, cum ar fi oferta Google AdWords, creditul de căutare Bing etc..

Caracteristici cheie:

 • Înregistrare gratuită pentru nume de domeniu
 • Gazduieste domenii nelimitate
 • Depozitare nelimitată & trafic
 • Producător de site-uri iPage
 • Instalator WordPress cu 1 clic
 • Oferta Google AdWords gratuită (100 USD) & Credit de căutare Bing (100 USD)
 • 27/7 Monitorizare rețea
 • 27/7 Suport WordPress
 • 30 zile garanție înapoi

Preț: Planul lor de găzduire web începe de la numai $ 1,99/lună.

În acest articol, am împărtășit 9 Cele mai bune gazduire pentru WordPress din 2019. Sper că această postare v-a ajutat să alegeți cel mai bun hosting WordPress. Împărtășiți-vă părerea și experiența cu privire la aceste servicii de găzduire web. Vă puteți conecta cu noi pe Facebook, Stare de nervozitate, Google+.

Iată mai multe articole WordPress care vă pot plăcea,

 • 19 sfaturi de lucru pentru a accelera viteza site-ului dvs. WordPress
 • Cel mai bun CDN pentru WordPress pentru a crește viteza site-ului
 • Cum să adăugați întrebări de securitate la pagina de conectare WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector