A BlueHost Hosting áttekintése (2017): Funkciók, Uptime, Sebesség, Árak és egyebek

Bluehost Matt Heaton és Danny Ashworth alapította 2003-ban. Most a Bluehost világszerte több mint 2 millió webhelyet üzemeltet, és ez az egyik legnépszerűbb,olcsó, megosztott tárhely szolgáltató. Ebben a cikkben örömmel osztom meg A BlueHost tárhelyének áttekintése (2017), és így van jellemzők, uptime, sebesség, támogatás és ár.


Ahogy a Bluehost állítja No.1 hosting cég. Tehát egy éven át igénybe vettük a szolgáltatást, és áttekintettük a Bluehost tárhelyét minőségük, támogatásuk és egyéb hasznos szolgáltatások alapján. Néhány kisebb kérdéssel szembesültem, de remélem, hogy ezt hamarosan megjavítják. (Több mint 2 millió weboldal fenntartása nem könnyű). Itt van a A Bluehost tárhely áttekintése:

bluehost kép

Ha még nem új a tárhelyen, vagy nem tudja, melyik gazdagépet használja jobban webhelyemhez, akkor ez nekik komoly probléma. Mivel az oldalbetöltési sebesség óriási hatással van a Search Engine Ranks-re. Ha jó optimalizált webhelyed van, akkor jól fogod rangsorolni, és itt a hosting a legfontosabb dolog, amit egyébként nem tagadhatsz meg. Tehát ki kell választania a WordPress webhelyének legjobb tárhelyét. Azt is ellenőrizheti A legjobb 5 WordPress tárhely„, amelyek speciálisan optimalizált a WordPress számára.

BlueHost tárhely áttekintés

Áttekintés a Bluehost tárhely-tervekről:

A Bluehost jelenleg 6 típusú tárhelyet nyújt: megosztott, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS és Dedicated. 

Közös tárhely:

3 megosztott tárhely lehetőséget kínálnak. Felhívjuk figyelmét, hogy az alábbiakban bemutatott árképzés alacsony bevezetési arány 3 évre. Ha 1 évet választ, az ár megemelkedik.

 • Alapterv: mert $ 2.95 havonta legfeljebb 1 webhelyet üzemeltethet, 50 GB tárhely, nem mért sávszélesség, 5 park domainek, 25 al domain, 5 e-mail fiók (100 MB fiókonként).
 • Plusz terv: mert $ 4.45 Havonta korlátlan számú webhelyet tárolhat, tárhelyet, sávszélességet, parkdomaineket, e-mail fiókot pedig nem használhat. Ezzel a csomaggal megérted 200 $ marketing ajánlatok az AdWords számára & Bing hirdetések.
 • Fő terv: mert $ 6.95 Havonta korlátlan számú webhelyet üzemeltethet, és ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújthatja, mint a Plus Plan. De a Prime Plan nagyobb energiát és további funkciókat kínál, mint például: automatikus biztonsági mentések, spamszakértők, domain adatvédelem stb.

A Bluehost megosztott tárhelyárakkal rendelkezik

PROS (+) a BlueHost használatáról

Az összes web hosting vélemény kutatáson alapul. Tehát mi is. Találtunk néhány nagyszerű dolgot a Bluehost-ról, és rámutattunk a PROS kategóriára. 

Itt vannak a részletek:

# 1 Erõs üzemidõ 99,94% (átlag feletti 99,90%)

A webhely rendelkezésre állásának idején a Bluehost az 1. helyet szerezte meg. A Bluehost üzemideje az iparág átlagában jelenik meg (99,94%) az elmúlt tizenkét hónapban.

A webhelytulajdonosok azonban néha szembesültek a webhelyek leállási problémájával, a Bluehost azt állította, hogy különféle DDos-támadások vannak a szervereikkel szemben. Bár jó, és átlaguk valahol 99,90%.

Lásd a 2017. évi átlagos üzemidőt:

 • Januári üzemidő: 99,99% 
 • Február üzemidő: 99,68%
 • Március üzemidő: 99,91%
 • Április üzemidő: 99,95%
 • Május üzemideje: 99,96%
 • Június uptime: 100%
 • Július üzemidő: 99,95%
 • Augusztus uptime: 99,95%

# 2 Jó biztonsági lehetőségek

A Bluehost jó biztonsági lehetőségeket kínál. Ezen túlmenően szükség szerint frissítheti biztonsági szintjét.

Például megakadályozhatja a spam elkerülését olyan eszközökkel, mint a SpamAssassin, a Spam Experts és a Spam Hammer. Támogatják a CloudFlare szolgáltatást, amely segít megelőzni a bosszantó DDoS támadásokat, amelyek a különböző forrásokból származó hatalmas forgalommal csökkenthetik a webhelyet.. Lásd, hogyan adhat hozzá CloudFlare-t a webhelyéhez.

Ezenkívül további biztonsági lehetőségeket is hozzáadhat a webhelyéhez, például: gyorshivatkozás, belső zár, stb.

# 3 A WordPress.org hivatalos ajánlása

Ha ellátogat a hivatalos WordPress.org webhelyre, és a tárhely kategóriában láthatja, hogy a Bluehost az 1. helyen szerepel. Ezen az oldalon 3 tárhely-szolgáltatót soroltak fel, köztük a következőket SiteGround, Dreamhost, FlyWheel és Bluehost.

Wordpress ajánlott tárhely

# 4 Sok szolgáltatás és alkalmazás

A Bluehost sok funkcióval és alkalmazásmal rendelkezik. Integrálható a Google Alkalmazásokba, a SEO Gearsbe, a Bing-hirdetésekbe stb. Felvehet CloudFlare CDN-t is a DDoS támadás megakadályozása és az oldalsebesség növelése érdekében..

Lásd: A legjobb 5 CDN-szolgáltató, hogy gyorsabban tegye webhelyét.

CONS (-) a BlueHost használatáról

# 1 oldal betöltése lassú

A Bluehost legnagyobb problémája az, hogy az oldalak betöltése lassú. Az ő rosszindulatúak 1,275ms a terhelési idő az átlag alatt maradt 850ms. 

Nem számít az lassú oldalbetöltési sebesség?

Igen, ez számít. Mert minden második online számít. A Google 20% -os forgalomcsökkenést tapasztalt évvel ezelőtt, mindössze fél másodperc késéssel. És 74% – vagy a forgalom majdnem 3/4-a – visszapattan, ha az oldalak nem töltődnek be 5 másodpercen belül.

2017. évi átlagos terhelési idő:

 • Januári sebesség: 1,039ms
 • Februári sebesség: 1,306ms
 • Március sebessége: 1,170ms
 • Április sebesség: 1,357ms
 • Május sebessége: 1,235ms
 • Június sebesség: 1,155ms
 • Július sebesség: 1,140ms
 • Augusztus sebessége: 1,863ms

# 2. A webhelyek áttelepítése költséges

A legtöbb tárhely-szolgáltató kínál ingyenes a webhely migrációja, ahol a Bluehost 149,99 dollárt számít fel. És ők nem fog több mint 5 webhely és 20 e-mail fiók átvitele.

bluehost site migráció

A 3. számú ügyfélszolgálat nem a várakozásoknak megfelelő gyors 

A Bluehost ügyfélszolgálata jó, de a vártnál nem olyan gyors. 50 perc alatt érkezik válasz a támogatási jegyről, és az online csevegés 2-5 percet vesz igénybe, hogy ügynököt szerezzen. Bár érthető, mert több mint 2 millió webhelyet tart fenn. 

A 4. számú QuickStart Training nem ingyenes

A legtöbb web hosting cég ingyenes Gyors indítás útmutató, mivel hosszú ideje vevőik lehetnek. De a Bluehost vesz $ 79.99 mert 45 perc szakértői képzés.

# 5 Nem igazán olcsó

Nos, az ár sok vevő számára egy másik jelentős arc. Mivel a megosztott tárhely kezdő ára: $ 2.95 csak akkor, ha teljes 3 éves előfizetést vásárol. Ha csak egy évre vásárol, az ár 10% -ra növekszik $ 5.95. Tehát jobb, ha teljes 3 éves tervet vásárol, és olcsóbban vásárol.

A másik dolog az, hogy nem csak a webhelyet lehet megvásárolni 1 vagy 3 hónap.

bluehost megosztott tárhely-terv

összefoglalás

Tehát a kérdés: „Érdemes-e megvásárolni a BlueHost szolgáltatást“?

Válasz: Minden tőled függ. Ahogy itt áttekinttem “BlueHost Hosting áttekintés”, tehát minden adatot sok teszt összegyűjt, és sok áttekintést kap. Egyesek szerint „a BlueHost szolgáltatás nagyon rossz”, mások azt mondják: „elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Tehát ha bluehost szolgáltatásokat szeretne kapni, akkor több pénzt kell költenie, vagy használnia a SiteGround szolgáltatástEz a hosting cég néhány jó és néhány rossz jelentéssel rendelkezik. 

Ajánlom??

Válasz: NEM. Meg kell javítaniuk valamit, például a rakomány sebességét és más apróbb kérdéseket. Tehát ha szűk a költségvetés, használja az egyik kedvenc házigazdámat- SiteGround. 100% -ban szereti a szolgáltatást, a támogatást és az árat is olcsón. ��

[wp-áttekintés id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map