BlueHost Hosting Review (2017): caracteristici, uptime, viteză, prețuri și multe altele

04.06.2020
HOSTING 'BlueHost Hosting Review (2017): caracteristici, uptime, viteză, prețuri și multe altele
0 8 мин.

Bluehost a fost fondată de Matt Heaton și Danny Ashworth în anul 2003. Acum Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume și este unul dintre cele mai populare,companie de găzduire ieftină, comună. În acest articol mă bucur să vă împărtășesc Recenzie de gazduire BlueHost (2017), si este caracteristici, timpul de funcționare, viteză, a sustine și Preț.


După cum susține Bluehost Numarul 1 companie de gazduire. Așa că le-am folosit serviciul timp de 1 an și am oferit revizuirii Bluehost de gazduire în funcție de calitatea, suportul și alte caracteristici utile. M-am confruntat cu unele probleme minore, dar sper că vor rezolva în curând. (Menținerea a peste 2 milioane de site-uri nu este ușoară). Aici sunt Bluehost Hosting Review:

imagine albastru

Dacă sunteți nou în găzduire sau nu știți care gazdă este mai bună pentru site-ul meu, atunci este o problemă majoră pentru aceștia. Deoarece viteza de încărcare a paginii are un impact uriaș pentru Ranks Engine Search. Dacă aveți un site web optimizat, vă veți clasifica bine, iar aici găzduirea este principalul lucru, pe care oricum nu îl puteți refuza. Prin urmare, trebuie să alegeți cea mai bună găzduire pentru site-ul dvs. WordPress. Puteți verifica, de asemenea Cel mai bun 5 Gazduire WordPress„, care sunt special optimizate pentru WordPress.

BlueHost Hosting Review

Prezentare generală asupra planurilor de găzduire Bluehost:

Bluehost oferă în prezent 6 tipuri de hosting: Shared, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS și Dedicated. 

Gazduire comună:

Oferă 3 opțiuni de găzduire partajate din care să alegeți. Vă rugăm să rețineți că prețurile publicitate de mai jos reprezintă o rată introductivă scăzută pentru un termen de 3 ani. Dacă alegeți un an, prețul va crește.

 • Planul de bază: Pentru $ 2,95 pe lună, puteți găzdui 1 site web maxim, 50 Spațiu de stocare GB, lățime de bandă neschimbată, 5 domenii de parc, 25 de subdomenii, 5 conturi de e-mail (100 MB pe cont).
 • Plan suplimentar: Pentru $ 4,45 pe lună, puteți găzdui site-uri web nelimitate și spațiu de stocare, lățime de bandă, domenii parc, nelimitare cont de e-mail. Cu acest pachet meritați $ 200 de oferte de marketing pentru AdWords & Bing Ads.
 • Planul principal: Pentru $ 6,95 pe lună, puteți găzdui site-uri web nelimitate și aceleași funcții ca Plan Plus. Dar Prime Plan vă oferă mai multă putere și câteva funcții suplimentare, cum ar fi: backup-uri automate, experți în domeniul spam-ului, confidențialitatea domeniului etc.

Bluehost a distribuit prețurile de hosting

PROS (+) pentru utilizarea BlueHost

Toate recenziile de găzduire web se bazează pe cercetare. La fel și noi. Am găsit câteva lucruri grozave de Bluehost și arătate în categoria PROS. 

Iată detaliile:

# 1 Timp de funcționare puternic de 99,94% (peste medie 99,90%)

Când vine vorba despre ora de funcționare a site-ului, Bluehost a ocupat locul 1. Timpul de funcționare al Bluehost intră la media industriei (99,94%) în decursul celor douăsprezece luni anterioare.

Dar proprietarii de site-uri s-au confruntat cândva cu problema dezactivare a site-ului, Bluehost a susținut că au avut diverse atacuri DDos către serverele lor. Deși este bun și au media, care este undeva la 99.90%.

Consultați optime medie pentru 2017:

 • Uptime de ianuarie: 99,99% 
 • Optime de februarie: 99,68%
 • Optime de martie: 99,91%
 • Uptime de aprilie: 99,95%
 • Poate fi disponibil: 99,96%
 • Uptime de iunie: 100%
 • Uptime de iulie: 99,95%
 • Uptime de august: 99,95%

# 2 Opțiuni bune de securitate

Bluehost oferă opțiuni bune de securitate. În plus, îți poți îmbunătăți nivelul de securitate în funcție de nevoia ta.

De exemplu, puteți preveni spam-ul cu instrumente precum SpamAssassin, Spam Experts și Spam Hammer. Aceștia acceptă CloudFlare, care ajută la prevenirea atacurilor neplăcute DDoS care pot reduce un site cu o cantitate copleșitoare de trafic din diferite surse. Vedeți, cum să adăugați CloudFlare în site-ul dvs. web.

Puteți adăuga, de asemenea, mai multe opțiuni de securitate pentru site-ul dvs., cum ar fi: protecție la link-uri la cald, sitelock etc.

# 3 Recomandat de WordPress.org oficial

Dacă accesați site-ul oficial WordPress.org, iar în categoria de găzduire puteți vedea că Bluehost este listat la prima poziție. În această pagină, au enumerat 3 furnizori de hosting, inclusiv SiteGround, Dreamhost, FlyWheel și Bluehost.

găzduirea recomandată de wordpress

# 4 Multe funcții și aplicații

Bluehost vine cu o mulțime de funcții și aplicații. Vă puteți integra în Google Apps, SEO Gears, anunțuri Bing etc. Puteți adăuga, de asemenea, CloudFlare CDN pentru a preveni atacul DDoS și pentru a crește viteza paginii.

Vezi, cei mai buni 5 furnizori CDN pentru a-ți face site-ul mai rapid.

CONS (-) pentru utilizarea BlueHost

Viteza de încărcare a paginii # 1 lent

Cea mai mare problemă a Bluehost este că viteza lor de încărcare a paginii este lentă. Păcatul lor 1,275ms timpii de încărcare au fost sub medie 850ms. 

Conține viteza de încărcare lentă a paginii?

Da, contează. Pentru că fiecare secundă contează online. Google a înregistrat o scădere de trafic cu 20% în urmă cu doar o jumătate de secundă de întârziere. Și 74% – sau aproape 3/4 din traficul dvs. vor sări dacă paginile nu se vor încărca în 5 secunde.

Timpul mediu de încărcare 2017:

 • Viteza de ianuarie: 1,039ms
 • Viteza de februarie: 1,306ms
 • Viteza de martie: 1,170ms
 • Viteza de aprilie: 1,357ms
 • Viteza poate: 1,235ms
 • Viteza de iunie: 1,155ms
 • Viteza de iulie: 1,140ms
 • Viteza de august: 1,863ms

# 2 Migrarea site-ului este costisitoare

Majoritatea furnizorilor de hosting oferă liber migrația site-ului, unde Bluehost percepe 149,99 USD. Si ei nu voi transferați mai mult de 5 site-uri și 20 de conturi de e-mail.

migrația site-ului albastru

# 3 Suportul pentru clienți nu este rapid așa cum era de așteptat 

Asistența clienților Bluehost este bună, dar nu la fel de rapidă așteptat. Este nevoie de 50 de minute pentru a primi răspuns de la biletul de asistență, iar chat-ul online durează 2-5 minute pentru a obține un agent. Deși este de înțeles pentru că întrețin peste 2 milioane de site-uri web. 

# 4 Instruirea QuickStart nu este gratuită

Cea mai mare parte a companiei de găzduire web oferă gratuit Pornire rapidă ghidați deoarece pot fi clienții lor de mult timp. Dar Bluehost ia $ de 79.99 pentru 45 minut de sesiune de pregătire a experților.

# 5 Nu este foarte ieftin

Ei bine, prețul este o altă față majoră pentru mulți clienți. Pe măsură ce prețul inițial de găzduire este distribuit $ 2,95 numai dacă cumpărați un abonament total de 3 ani. Dacă cumpărați doar 1 an, prețul va crește la $ 5,95. Așadar, este mai bine dacă cumpărați un plan total de 3 ani și să fiți mai ieftin.

Un alt lucru este că nu puteți cumpăra găzduire doar 1 sau 3 lună.

planul de găzduire partajat de bluehost

rezumat

Deci, întrebarea este „Merită cumpărarea serviciului BlueHost”?

Ans: Totul depinde de tine. După cum am revizuit aici despre „Recenzie de gazduire BlueHost“, astfel încât toate datele sunt colectate de multe teste și obținând numeroase recenzii. Unele utilizări spun că „serviciul BlueHost este foarte rău”, iar unii spun că „sunt mulțumit de serviciul lor”. Așadar, dacă doriți să primiți servicii bluehost, trebuie să cheltuiți mai mulți bani sau să folosiți SiteGroundAceastă companie de găzduire vine cu câteva rapoarte bune și altele rele. 

Îl recomand?

Ans: NU. Au nevoie de ceva de rezolvat, cum ar fi viteza de încărcare și alte probleme minore. Așadar, dacă sunteți suficient de bugetat, utilizați unul dintre gazdele mele preferate- SiteGround. Îți adoră 100% serviciul, suportul și prețul, de asemenea, ieftin. ��

[wp-review id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector