BlueHost Hosting Review (2017): functies, uptime, snelheid, prijzen en meer

Bluehost werd opgericht door Matt Heaton en Danny Ashworth in het jaar 2003. Nu ondersteunt Bluehost meer dan 2 miljoen websites wereldwijd en het is een van de meest populaire,goedkoop, gedeeld hostingbedrijf. In dit artikel deel ik graag BlueHost Hosting Review (2017), en zijn Kenmerken, uptime, snelheid, ondersteuning en prijs.


Zoals Bluehost beweert No.1 hostingbedrijf. Dus gebruikten we hun service voor 1 jaar en gaven we Bluehost-hosting een beoordeling op basis van hun kwaliteit, ondersteuning en andere handige functies. Ik heb een klein probleempje ondervonden, maar ik hoop dat ze dat snel zullen oplossen. (Het onderhouden van meer dan 2 miljoen websites is niet eenvoudig). Hier zijn de Bluehost Hosting Review:

bluehost afbeelding

Als je nieuw bent in hosting of niet weet welke host beter is voor mijn website, dan is dat een groot probleem voor die. Omdat de laadsnelheid van pagina’s een enorme impact heeft op de positie van zoekmachines. Als je een goed geoptimaliseerde website hebt, zul je goed scoren en hier is hosting het belangrijkste, wat je toch niet kunt ontkennen. U moet dus de beste hosting kiezen voor uw WordPress-site. Je kunt ook controleren Beste 5 WordPress-hosting‘, welke zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress.

BlueHost Hosting Review

Overzicht van Bluehost-hostingplannen:

Bluehost biedt momenteel 6 soorten hosting aan: Shared, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS en Dedicated. 

Gedeelde hosting:

Ze bieden 3 gedeelde hostingopties om uit te kiezen. Houd er rekening mee dat de onderstaande geadverteerde prijzen een laag introductietarief zijn voor een periode van 3 jaar. Kiest u voor 1 jaar, dan stijgt de prijs.

 • Basisplan: Voor $ 2,95 per maand kunt u max. 1 website hosten, 50 GB opslag, onbeperkte bandbreedte, 5 parkdomeinen, 25 subdomeinen, 5 e-mailaccounts (100 MB per account).
 • Plus-abonnement: Voor $ 4,45 per maand kunt u onbeperkte websites hosten, en opslag, bandbreedte, parkdomeinen, niet-bewerkte e-mailaccounts. Met dit pakket krijg je waar voor je geld $ 200 marketingaanbiedingen voor AdWords & Bing-advertenties.
 • Eerste plan: Voor $ 6,95 per maand kunt u onbeperkte websites en dezelfde functies als Plus Plan hosten. Maar Prime Plan geeft u meer kracht en enkele extra functies zoals: automatische back-ups, spam-experts, domeinprivacy enz.

Bluehost gedeelde hostingprijzen

PROS (+) van het gebruik van BlueHost

Alle beoordelingen van webhosting zijn gebaseerd op onderzoek. Dus dat doen we. We hebben een aantal geweldige dingen van Bluehost gevonden en gewezen in de categorie PROS. 

Hier zijn de details:

# 1 Sterke uptime van 99,94% (bovengemiddeld 99,90%)

Als het gaat om de uptime van de site, behaalde Bluehost de 1e plaats. De uptime van Bluehost komt uit op branchegemiddelde (99,94%) over de afgelopen twaalf maanden.

Maar site-eigenaren hadden ooit te maken met het downtime-probleem van de site, Bluehost beweerde dat ze verschillende DDos-aanvallen hadden op hun servers. Hoewel het goed is en ze hebben het gemiddelde dat ergens op 99,90% ligt.

Zie gemiddelde uptimes 2017:

 • Uptime van januari: 99,99% 
 • Uptime van februari: 99,68%
 • Uptime van maart: 99,91%
 • Uptime van april: 99,95%
 • Uptime kan: 99,96%
 • Uptime van juni: 100%
 • Uptime van juli: 99,95%
 • Uptime van augustus: 99,95%

# 2 Goede beveiligingsopties

Bluehost biedt goede beveiligingsopties. Bovendien kunt u uw beveiligingsniveau naar behoefte upgraden.

U kunt bijvoorbeeld spam voorkomen met tools zoals SpamAssassin, Spam Experts en Spam Hammer. Ze ondersteunen CloudFlare, wat helpt bij het voorkomen van vervelende DDoS-aanvallen die een site kunnen neerhalen met een overweldigende hoeveelheid verkeer van verschillende bronnen. Kijk hoe u CloudFlare aan uw website toevoegt.

U kunt ook meer beveiligingsopties voor uw website toevoegen, zoals: hot link-bescherming, sitelock enz.

# 3 Officiële WordPress.org aanbevolen

Als u naar de officiële WordPress.org-site gaat en onder de categorie Hosting ziet u dat Bluehost op de 1e positie staat. Op die pagina hebben ze 3 hostingproviders vermeld, waaronder SiteGround, Dreamhost, FlyWheel en Bluehost.

WordPress aanbevolen hosting

# 4 Veel functies en apps

Bluehost wordt geleverd met veel functies en apps. U kunt integreren met Google Apps, SEO Gears, Bing-advertenties enz. U kunt ook CloudFlare CDN toevoegen om DDoS-aanvallen te voorkomen en de paginasnelheid te verhogen.

Zie, de beste 5 CDN-providers om uw website sneller te maken.

Nadelen (-) van het gebruik van BlueHost

# 1 Pagina laadsnelheid langzaam

Het grootste probleem van Bluehost is dat de laadsnelheid van hun pagina traag is. Hun somber 1.275ms laadtijden kwamen onder het gemiddelde 850ms. 

Is het langzame laden van de pagina van belang?

Ja, het maakt uit. Omdat elke seconde online telt. Google kende jaren geleden een verkeersdaling van 20% met slechts een halve seconde vertraging. En 74% – of bijna 3 / 4e van uw verkeer – stuitert als pagina’s niet binnen 5 seconden worden geladen.

Gemiddelde laadtijden 2017:

 • Snelheid januari: 1.039ms
 • Snelheid februari: 1.306ms
 • Maart snelheid: 1.170ms
 • Snelheid april: 1.357 ms
 • Mei snelheid: 1.235ms
 • Juni snelheid: 1.155ms
 • Juli snelheid: 1.140ms
 • Augustus snelheid: 1.863ms

# 2 Sitemigratie is kostbaar

De meeste hostingproviders bieden dit aan vrij sitemigratie, waarbij Bluehost $ 149,99 in rekening brengt. En zij zal niet zet meer dan 5 sites en 20 e-mailaccounts over.

Bluehost-sitemigratie

# 3 Klantenservice is niet zo snel als verwacht 

De klantenondersteuning van Bluehost is goed, maar niet zo snel als verwacht. Het duurt 50 minuten om antwoord te krijgen van het ondersteuningsticket en online chat duurt 2-5 minuten om een ​​agent te krijgen. Hoewel het begrijpelijk is omdat ze meer dan 2 miljoen websites onderhouden. 

# 4 QuickStart-training is niet gratis

Het grootste deel van het webhostingbedrijf biedt gratis Snelle start gids omdat ze hun oude klant kunnen zijn. Maar Bluehost neemt $ 79,99 voor 45 minuten deskundige training.

# 5 Niet echt goedkoop

Nou, de prijs is een ander belangrijk gezicht voor veel klanten. Zoals de startprijs van de shared hosting is $ 2,95 alleen als u een totaal abonnement van 3 jaar koopt. Als u slechts voor 1 jaar koopt, wordt de prijs verhoogd naar $ 5,95. Het is dus beter als u een totaal abonnement van 3 jaar koopt en goedkoper wordt.

Een ander ding is dat je niet alleen hosting kunt kopen 1 of 3 maand.

bluehost gedeeld hostingplan

Overzicht

De vraag is dus: “Is BlueHost-service de moeite waard om te kopen”?

Ans: Het hangt allemaal van jou af. Zoals ik hier heb besproken “BlueHost Hosting Review”, dus alle gegevens worden verzameld door middel van vele tests en het verkrijgen van vele beoordelingen. Sommigen gebruiken “BlueHost-service is erg slecht” en sommigen zeggen “Ik ben blij met hun service”. Dus als u bluehost-services wilt krijgen, moet u meer geld uitgeven of SiteGround gebruikenDit hostingbedrijf komt met een aantal goede rapporten en een aantal slechte. 

Raad ik het aan?

Ans: NEE. Ze hebben iets nodig om op te lossen, zoals laadsnelheid en andere kleine problemen. Dus als je een krap budget hebt, gebruik dan een van mijn favoriete hosts- SiteGround. U houdt 100% van hun service, ondersteuning en prijs ook goedkoop. ��

[wp-review id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map