BlueHost Hosting Review (2017): Funktioner, upptid, hastighet, priser och mer

04.06.2020
HOSTING 'BlueHost Hosting Review (2017): Funktioner, upptid, hastighet, priser och mer
0 6 мин.

Bluehost grundades av Matt Heaton och Danny Ashworth år 2003. Nu driver Bluehost över 2 miljoner webbplatser över hela världen och det är en av de mest populära,billigt, delat webbhotell. I den här artikeln är jag glad att dela BlueHost-värdegranskning (2017), och det är det funktioner, drifttid, fart, Stöd och pris.


Som Bluehost hävdar No.1 värdföretag. Så vi använde deras tjänst i ett år och gav Bluehost-värdgranskning enligt deras kvalitet, support och andra användbara funktioner. Jag stod inför en del av mindre problem, men jag hoppas att de kommer att fixa det snart. (Det är inte lätt att underhålla över 2 miljoner webbplats). Här är Bluehost Hosting Review:

bluehost bild

Om du är ny i värd eller inte vet vilken värd som är bättre för min webbplats, är det ett stort problem för dem. Eftersom sidhastighetshastigheten har en enorm inverkan för sökmotorns rankningar. Om du har en bra optimerad webbplats kommer du att rankas bra och här är värd det viktigaste, vilket du inte kan förneka i alla fall. Så du måste välja bästa värd för din WordPress-webbplats. Du kan också kontrollera Bästa 5 WordPress Hosting”, vilka är speciellt optimerad för WordPress.

BlueHost Hosting Review

Översikt över Bluehost-värdplaner:

Bluehost erbjuder för närvarande 6 typer av hosting: Delad, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS och Dedicated. 

Delad värd:

De erbjuder 3 delade värdalternativ att välja mellan. Observera att de annonserade priserna nedan är en låg introduktionsfrekvens under 3 år. Om du väljer 1 år kommer priset att öka.

 • Grundplan: För $ 2.95 per månad kan du vara värd för max 1 webbplats, 50 GB-lagring, obegränsad bandbredd, 5 parkdomäner, 25 subdomäner, 5 e-postkonton (100 MB per konto).
 • Plusplan: För $ 4,45 per månad kan du vara värd för obegränsade webbplatser och lagring, bandbredd, parkera domäner, e-postkonto unmeterd. Med detta paket blir du värd $ 200 marknadsföringserbjudanden för AdWords & Bing-annonser.
 • Prime Plan: För $ 6.95 per månad kan du vara värd för obegränsade webbplatser och samma funktioner som Plus Plan. Men Prime Plan ger dig mer kraft och några extra funktioner som: automatisk säkerhetskopiering, spam-experter, domänskydd osv.

Bluehost delade värdpriser

PROS (+) för att använda BlueHost

Alla recensioner för webbhotell är baserade på forskning. Så det gör vi. Vi hittade några fantastiska saker från Bluehost och pekade i PROS-kategorin. 

Här är detaljerna:

# 1 Stark upptid på 99,94% (över genomsnittet 99,90%)

När det gäller webbplatsens drifttid tog Bluehost första platsen. Bluehosts drifttid kommer in i branschgenomsnittet (99,94%) under de senaste tolv månaderna.

Men webbplatsägare stod någon gång inför nedstängningsproblemet för webbplatsen, Bluehost hävdade att de hade olika DDo-attacker mot sina servrar. Även om det är bra och de har genomsnittet som ligger någonstans på 99,90%.

Se genomsnittliga upptidstider 2017:

 • Januari upptid: 99,99% 
 • Upptid i februari: 99,68%
 • Upptid i mars: 99,91%
 • Upptid i april: 99,95%
 • Kan uppetid: 99,96%
 • Upptid i juni: 100%
 • Upptid i juli: 99,95%
 • Upptid i augusti: 99,95%

# 2 Bra säkerhetsalternativ

Bluehost erbjuder bra säkerhetsalternativ. Dessutom kan du uppgradera din säkerhetsnivå efter behov.

Till exempel kan du förhindra skräppost med verktyg som SpamAssassin, Spam Experts och Spam Hammer. De stöder CloudFlare, vilket hjälper till att förhindra irriterande DDoS-attacker som kan ta ner en webbplats med en överväldigande trafik från olika källor. Se hur du lägger till CloudFlare på din webbplats.

Du kan också lägga till fler säkerhetsalternativ för din webbplats, till exempel: hotlink-skydd, sitelock osv.

# 3 Officiell WordPress.org rekommenderas

Om du går till den officiella WordPress.org-webbplatsen och under värdkategorin kan du se Bluehost visas på första platsen. På den sidan har de listat tre värdleverantörer, inklusive Siteground, Dreamhost, FlyWheel och Bluehost.

wordpress rekommenderas värd

# 4 Många funktioner och appar

Bluehost kommer med många funktioner och appar. Du kan integrera i Google Apps, SEO Gears, Bing-annonser etc. Du kan också lägga till CloudFlare CDN för att förhindra DDoS-attack och öka sidhastigheten.

Se de bästa 5 CDN-leverantörerna för att göra din webbplats mer snabb.

CONS (-) för att använda BlueHost

# 1 Sidbelastningshastighet långsam

Bluehosts största problem är att sidhastigheten går långsamt. Deras dyster 1,275ms belastningstiderna kom under genomsnittet 850ms. 

Spelar långsam sidhastighet?

Ja, det betyder något. Eftersom varje sekund räknas online. Google upplevde 20% trafikfall för år sedan med bara en halv sekunders försening. Och 74% – eller nästan 3/4 av din trafik – kommer att studsa om sidorna inte laddas inom 5 sekunder.

2017 genomsnittliga belastningstider:

 • Januarihastighet: 1,039ms
 • Februari hastighet: 1,306ms
 • Marshastighet: 1,170ms
 • April hastighet: 1,357ms
 • Maj hastighet: 1,235ms
 • Juni hastighet: 1,155ms
 • Juli hastighet: 1,140ms
 • Augusti hastighet: 1,863ms

# 2 Webbmigrering är kostsamt

De flesta webbhotell erbjuder fri webbplatsmigrering, där Bluehost debiterar 149,99 dollar. Och de ska inte överföra mer än 5 webbplatser och 20 e-postkonton.

bluehost-migrering av webbplatsen

# 3 Kundtjänst är inte snabbt som förväntat 

Bluehosts kundsupport är bra men inte så snabbt som väntat. Det tog 50 minuter att få svar från supportbiljetten och onlinechatt tar 2-5 minuter att få en agent. Även om det är förståeligt eftersom de underhåller över 2 miljoner webbplatser. 

# 4 QuickStart Training är inte gratis

De flesta av webbhotell erbjuder gratis Snabbstart guide eftersom de kan vara deras långa kund. Men Bluehost tar $ 79.99 för 45 minuters expertutbildning.

# 5 Inte riktigt billigt

Tja, pris är ett annat stort ansikte för många kunder. Som det delade värdets startpris är $ 2.95 endast om du köper totalt 3-årig prenumeration. Om du bara köper ett år kommer priset att öka till $ 5.95. Så det är bättre om du köper en total 3-årsplan och blir billigare.

En annan sak är att du inte bara kan köpa hosting för 1 eller 3 månad.

bluehost delad värdplan

Sammanfattning

Så frågan är “Gör BlueHost-tjänst värd att köpa”?

Ans: Allt beror på dig. Som jag granskade här om “BlueHost Hosting-recension”, så all data samlas in av många tester och får många recensioner. Vissa användningar säger ”BlueHost-tjänsten är mycket dålig” och andra säger ”Jag är nöjd med deras service”. Så om du vill få Bluehost-tjänster måste du spendera mer pengar eller använda SiteGroundDetta värdföretag har några bra rapporter och några dåliga. 

Rekommenderar jag det?

Ans: NEJ. De behöver något att fixa som lastningshastighet och andra mindre problem. Så om du har en begränsad budget, använd en av mina favoritvärdar- Siteground. Du älskar 100% deras service, support och pris också billigt. ��

[wp-review id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector