BlueHost -majoituskatsaus (2017): Ominaisuudet, käyttöaika, nopeus, hinnat ja paljon muuta

Bluehost perustivat Matt Heaton ja Danny Ashworth vuonna 2003. Nyt Bluehost tarjoaa yli 2 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti ja se on yksi suosituimmista,edullinen, jaettu hosting-yritys. Tässä artikkelissa olen mielelläni jaa BlueHost-majoittajakatsaus (2017), ja se on ominaisuudet, käyttöaste, nopeus, tuki ja hinta.


Kuten Bluehost väittää no.1 hosting-yritys. Joten käytimme heidän palveluaan yhden vuoden ajan ja antoimme Bluehost-hosting-arvioinnin laadun, tuen ja muiden hyödyllisten ominaisuuksien perusteella. Kohtasin pieniä ongelmia, mutta toivon, että ne korjataan pian. (Yli 2 miljoonan verkkosivuston ylläpito ei ole helppoa). Tässä on Bluehost-hosting-arvostelu:

sininen kuva

Jos olet uusi isäntä tai et tiedä mikä isäntä on parempi verkkosivustolleni, niin se on iso ongelma niille. Koska sivun latausnopeudella on valtava vaikutus hakukoneiden sijoituksiin. Jos sinulla on hyvä optimoitu verkkosivusto, sijoituksesi on hyvä ja täällä isännöinti on tärkein asia, jota et voi kieltää. Joten sinun on valittava paras hosting WordPress-sivustollesi. Voit myös tarkistaa Paras 5 WordPress-hosting-palvelua”, mitkä ovat erityisesti optimoitu WordPressille.

BlueHost-hosting-arvostelu

Yleiskatsaus Bluehost-hosting-suunnitelmiin:

Bluehost tarjoaa tällä hetkellä 6 hosting-tyyppiä: Shared, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS ja Dedicated. 

Jaettu hosting:

Ne tarjoavat 3 jaettua hosting-vaihtoehtoa. Huomaa, että alla mainostettu hinnoittelu on alhainen johdantohinta kolmen vuoden ajanjaksolle. Jos valitset yhden vuoden, hinta nousee.

 • Perussuunnitelma: varten $ 2,95 kuukaudessa, voit isännöidä enintään 1 verkkosivustoa, 50 Gt-tallennustila, mittaamaton kaistanleveys, 5 pysäköintitunnusta, 25 aliverkkotunnusta, 5 sähköpostitiliä (100 Mt / tili).
 • Plussisuunnitelma: varten $ 4,45 kuukaudessa, voit isännöidä rajattomasti verkkosivustoja, ja tallennustilaa, kaistanleveyttä, puistoalueita, sähköpostitiliä käyttämättä. Tämän paketin avulla saat arvokkaita $ 200 markkinointitarjouksia AdWordsille & Bing-mainokset.
 • Pääsuunnitelma: varten $ 6,95 kuukaudessa, voit isännöidä rajoittamattomia verkkosivustoja ja samoja ominaisuuksia kuin Plus Plan. Mutta Prime Plan antaa sinulle enemmän valtaa ja joitain lisäominaisuuksia, kuten: automaattiset varmuuskopiot, roskapostiasiantuntijat, verkkotunnuksen yksityisyys jne.

Bluehost jakaa isännöintihinnat

PROS (+) BlueHostin käytöstä

Kaikki web-hosting-arvostelut perustuvat tutkimukseen. Joten me teemme. Löysimme hienoja asioita Bluehostista ja osoitimme PROS-luokkaan. 

Tässä on yksityiskohtia:

# 1 Vahva käyttöaika 99,94% (yli keskimääräisen 99,90%)

Kun kyse on sivuston käytettävyydestä, Bluehost otti 1. sijan. Bluehostin käyttöaika tulee toimialan keskiarvoon (99,94%) viimeisen 12 kuukauden aikana.

Mutta sivustojen omistajat joskus kohtaavat sivuston seisokkien ongelman, Bluehost väitti, että heillä oli erilaisia ​​DDos-hyökkäyksiä palvelimiinsa. Vaikka se on hyvä ja heillä on keskiarvo, joka on jossain 99,90%.

Katso vuoden 2017 keskimääräiset käyttöajat:

 • Tammikuun käyttöaika: 99,99% 
 • Helmikuun käyttöaika: 99,68%
 • Maaliskuun käyttöaika: 99,91%
 • Huhtikuun käyttöaika: 99,95%
 • Voi käytettävä: 99,96%
 • Kesäkuun käyttöaika: 100%
 • Heinäkuun käyttöaika: 99,95%
 • Elokuun käyttöaika: 99,95%

# 2 Hyvät turvavaihtoehdot

Bluehost tarjoaa hyvät suojausvaihtoehdot. Lisäksi voit päivittää turvatasoa tarpeen mukaan.

Voit esimerkiksi estää roskapostin työkaluilla, kuten SpamAssassin, Spam Experts ja Spam Hammer. Ne tukevat CloudFlare-ohjelmaa, joka auttaa estämään ärsyttäviä DDoS-hyökkäyksiä, jotka voivat vähentää sivustoa valtavan määrän liikenteen avulla eri lähteistä. Katso, kuinka lisätä CloudFlare verkkosivustollesi.

Voit myös lisätä verkkosivustollesi muita suojausvaihtoehtoja, kuten: linkkien suojaus, sisällönlukko jne.

# 3 Virallinen WordPress.org-suositus

Jos menet viralliselle WordPress.org-sivustolle ja hosting-luokan alla näet, että Bluehost on lueteltu 1. sijalla. Sivulla he ovat luetellut 3 isännöintipalveluntarjoajaa, mukaan lukien SiteGround, Dreamhost, FlyWheel ja Bluehost.

Wordpress suositteli isännöintiä

# 4 monia ominaisuuksia ja sovelluksia

Bluehost sisältää paljon ominaisuuksia ja sovelluksia. Voit integroida Google Appsiin, SEO Gearsiin, Bing-mainoksiin jne. Voit myös lisätä CloudFlare CDN: n estääksesi DDoS-hyökkäyksen ja lisätäksesi sivunopeutta.

Katso, 5 parasta CDN-palveluntarjoajaa, jotka tekevät verkkosivustostasi nopeamman.

Miinukset (-) BlueHostin käytöstä

# 1 -sivun latausnopeus hidas

Bluehostin suurin ongelma on, että sivun latausnopeus on hidas. Heidän surullinen 1,275ms latausajat tulivat keskimääräistä alle 850ms. 

Onko hitaalla sivun latausnopeudella merkitystä?

Kyllä, sillä on merkitystä. Koska jokainen sekunti lasketaan verkossa. Google kärsi 20%: n liikenteen pudotuksesta vuotta sitten vain puolen sekunnin viiveellä. Ja 74% – tai melkein kolmasosa neljäsosasta liikenteestäsi – poistuu, jos sivut eivät lataudu 5 sekunnissa.

Vuoden 2017 keskimääräiset latausajat:

 • Tammikuun nopeus: 1,039ms
 • Helmikuun nopeus: 1,306ms
 • Maaliskuun nopeus: 1,170ms
 • Huhtikuun nopeus: 1,357ms
 • Voi nopeus: 1,235ms
 • Kesäkuun nopeus: 1,155ms
 • Heinäkuun nopeus: 1,140ms
 • Elokuun nopeus: 1,863ms

# 2 Sivustojen muuttaminen on kallista

Suurin osa isännöintipalveluntarjoajista tarjoaa vapaa sivuston migraatio, jossa Bluehost veloittaa 149,99 dollaria. Ja he ei siirrä yli 5 sivustoa ja 20 sähköpostitiliä.

bluehost-sivuston muutto

# 3 Asiakastuki ei ole nopeaa kuin odotettiin 

Bluehostin asiakastuki on hyvää, mutta ei niin nopeasti kuin odotettiin. Vastauspyynnön saaminen tukilipulta on 50 minuuttia, ja online-keskustelulla kestää 2–5 minuuttia agentin hankkimiseksi. Vaikka se on ymmärrettävää, koska he ylläpitävät yli 2 miljoonaa verkkosivustoa. 

# 4 QuickStart Training ei ole ilmainen

Suurin osa web-hosting-yritys tarjoaa ilmaiseksi Pika-aloitus opas, koska he voivat olla heidän pitkäaikainen asiakas. Mutta Bluehost vie $ 79.99 varten 45 minuutin asiantuntijakoulutus.

# 5 Ei todellakaan halpaa

No, hinta on toinen tärkeä asia monille asiakkaille. Koska jaetun isäntän lähtöhinta on $ 2,95 vain, jos ostat yhteensä 3 vuoden tilauksen. Jos ostat vain yhden vuoden, hinta nousee $ 5.95. Joten on parempi, jos ostat yhteensä 3 vuoden suunnitelman ja saaksesi halvempaa.

Toinen asia on, että et voi ostaa isännöintiä vain 1 tai 3 kuukausi.

bluehost jaettu hosting-suunnitelma

Yhteenveto

Joten, kysymys on “kannattaako BlueHost -palvelu ostaa?”?

Ans: Kaikki riippuu sinusta. Kuten tarkistin täällä “BlueHost-hosting-arvostelu”, joten kaikki tiedot kerätään monilla testeillä ja saadaan monia arvosteluja. Jotkut sanovat ”BlueHost-palvelu on erittäin huono” ja toiset sanovat ”Olen tyytyväinen heidän palveluunsa”. Joten jos haluat saada bluehost-palveluita, sinun on käytettävä enemmän rahaa tai käytettävä SiteGround-palveluaTämä hosting-yritys toimittaa hyviä raportteja ja joitain huonoja. 

Suosittelen sitä?

Ans: EI. He tarvitsevat jonkin asian korjaamiseksi, kuten lastausnopeuden ja muut vähäiset asiat. Joten jos sinulla on tiukat budjetit, käytä yhtä suosikkini isäntäni- SiteGround. Rakastat 100% heidän palvelustaan, tuesta ja hinnasta myös halvalla. ��

[wp-arvostelu id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map