Преглед на хостинг BlueHost (2017): Характеристики, време за изпълнение, скорост, цени и други

04.06.2020
HOSTING 'Преглед на хостинг BlueHost (2017): Характеристики, време за изпълнение, скорост, цени и други
0 6 мин.

Bluehost е основана от Мат Хийтън и Дани Ашърт през 2003 г. Сега Bluehost захранва над 2 милиона уебсайтове по целия свят и е един от най-популярните,евтина, споделена хостинг компания. В тази статия с радост споделям Преглед на хостинг BlueHost (2017), и е Характеристика, непрекъсната работа, скорост, поддържа и цена.


Както твърди Bluehost No.1 хостинг компания. Така че ние използвахме тяхната услуга в продължение на 1 година и даваме преглед на хостинг Bluehost според тяхното качество, поддръжка и други някои полезни функции. Сблъсках се с някои дребни проблеми, но се надявам те да го поправят скоро. (Поддържането на над 2 милиона уебсайта не е лесно). Ето ги Преглед на хостинг Bluehost:

изображение на bluehost

Ако сте нов в хостинга или не знаете кой хост е по-добър за моя уебсайт, тогава това е голям проблем за тях. Тъй като скоростта на зареждане на страницата оказва огромно влияние за ранга на търсачките. Ако имате добър оптимизиран уебсайт, ще се класирате добре и тук хостингът е основното нещо, което така или иначе не можете да откажете. Затова трябва да изберете най-добрия хостинг за вашия WordPress сайт. Можете също да проверите Най-добрият 5 WordPress хостинг“, които са специално оптимизиран за WordPress.

BlueHost хостинг преглед

Преглед на хостинг плановете на Bluehost:

В момента Bluehost предлага 6 вида хостинг: Споделен, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS и Dedicated. 

Споделен хостинг:

Те предоставят 3 споделени хостинг опции, за да избирате. Моля, обърнете внимание, че рекламираната цена по-долу е ниска въвеждаща ставка за 3-годишен срок. Ако изберете 1 година, цената ще се увеличи.

 • Основен план: За $ 2.95 на месец, можете да хоствате макс. 1 уебсайт, 50 GB съхранение, немерна честотна лента, 5 паркови домена, 25 поддомейни, 5 имейл акаунта (100 MB на акаунт).
 • Плюс план: За $ 4.45 на месец, можете да хоствате неограничени уебсайтове и място за съхранение, честотна лента, паркови домейни, имейл акаунт без значение. С този пакет получавате стойност $ 200 маркетингови оферти за AdWords & Bing реклами.
 • Основен план: За $ 6.95 на месец можете да хоствате неограничени уебсайтове и същите функции като Plus Plan. Но Prime Plan ви дава повече власт и някои допълнителни функции като: автоматично архивиране, експерти за спам, поверителност на домейна и т.н..

Bluehost сподели цените за хостинг

PROS (+) на използване на BlueHost

Всички прегледи на уеб хостинг се основават на изследвания. Така правим. Открихме няколко страхотни неща на Bluehost и посочихме в PROS категория. 

Ето подробностите:

# 1 Силна продължителност на 99,94% (над средното 99,90%)

Когато става въпрос за продължителност на сайта, Bluehost зае 1-во място. Продължителността на Bluehost идва средно за индустрията (99,94%) през предходните дванадесет месеца.

Но собствениците на сайтове някой път се сблъскват с проблема с прекъсването на сайта, Bluehost твърди, че са имали различни DDos атаки към своите сървъри. Въпреки че е добро и те имат средната стойност, която е някъде на 99,90%.

Вижте средните периоди за 2017 г.:

 • Продължение за януари: 99,99% 
 • Продължение за февруари: 99,68%
 • Продължение за март: 99,91%
 • Априлско време: 99,95%
 • Май ъптайм: 99,96%
 • Юни време: 100%
 • Продължение за юли: 99,95%
 • Продължение на август: 99,95%

# 2 Добри опции за сигурност

Bluehost предоставя добри възможности за сигурност. Освен това можете да надстроите нивото на сигурност според нуждите си.

Например, можете да предотвратите спам с инструменти като SpamAssassin, експерти по спам и чук за спам. Те поддържат CloudFlare, което помага да се предотвратят досадни DDoS атаки, които могат да свалят сайт с огромно количество трафик от различни източници. Вижте как да добавите CloudFlare във вашия уебсайт.

Можете също да добавите още опции за сигурност за вашия уебсайт, като: защита от гореща връзка, блокиране на сайтове и т.н..

# 3 Официален WordPress.org се препоръчва

Ако отидете на официалния сайт на WordPress.org и под категория хостинг можете да видите Bluehost е посочен на 1-ва позиция. На тази страница те са посочили 3 хостинг доставчици, включително SiteGround, Dreamhost, FlyWheel и Bluehost.

wordpress препоръчва хостинг

# 4 Много функции и приложения

Bluehost се предлага с много функции и приложения. Можете да се интегрирате в Google Apps, SEO Gears, Bing реклами и др. Можете също да добавите CloudFlare CDN, за да предотвратите DDoS атака и да увеличите скоростта на страницата.

Вижте, Най-добрите 5 CDN доставчици, които да направят уебсайта ви по-бърз.

CONS (-) на използване на BlueHost

# 1 Скорост на зареждане на страницата бавно

Най-големият проблем на Bluehost е, че скоростта на зареждане на страниците им е бавна. Техните мрачни 1,275ms времената на натоварване дойдоха под средното 850ms. 

Има ли значение скоростта на бавно зареждане на страницата?

Да, има значение. Защото всяка секунда се брои онлайн. Google преживя 20% спад на трафика преди години само с половин секунда закъснение. И 74% – или близо 3/4 от вашия трафик – ще отскочи, ако страниците не успеят да се заредят в рамките на 5 секунди.

2017 средни времена на натоварване:

 • Януарска скорост: 1,039ms
 • Февруари скорост: 1,306ms
 • Март скорост: 1,170ms
 • Априлска скорост: 1,357ms
 • Майска скорост: 1,235ms
 • Юни скорост: 1,155ms
 • Юли скорост: 1,140ms
 • Августовска скорост: 1,863ms

# 2 Миграцията на сайтове е скъпа

Повечето хостинг доставчици предлагат Безплатно миграция на сайт, където Bluehost таксува $ 149,99. И те няма да прехвърлете повече от 5 сайта и 20 имейл акаунта.

миграция на сайт на bluehost

# 3 Поддръжката на клиенти не е бърза, както се очаква 

Поддръжката на клиентите на Bluehost е добра, но не толкова бърза, колкото се очакваше. Отнема 50 минути, за да получите отговор от билет за поддръжка, а онлайн чатът отнема 2-5 минути, за да получите агент. Въпреки че е разбираемо, защото поддържат над 2 милиона уебсайтове. 

# 4 Обучението за QuickStart не е безплатно

Повечето от уеб хостинг компанията предоставя безплатно Бърз старт гид, тъй като те могат да бъдат техният клиент за дълго време. Но Bluehost отнема $ 79.99 за 45 минутна тренировка на експерт.

# 5 Не е много евтино

Е, цената е друго основно лице за много клиенти. Тъй като началната цена на споделения хостинг е $ 2.95 само ако закупите общо 3-годишен абонамент. Ако купувате само за 1 година, цената ще се увеличи до $ 5.95. Така че е по-добре, ако купите общо 3-годишен план и получите по-евтино.

Друго нещо е, че не можете да купувате хостинг само 1 или 3 месец.

bluehost споделен хостинг план

резюме

И така, въпросът е „Дали услугата BlueHost струва да се купи“?

Отг: Всичко зависи от вас. Както прегледах тук за „BlueHost хостинг преглед“, така че всички данни се събират от много тестове и получават много отзиви. Някои употреби казват „BlueHost услугата е много лоша“, а някои казват „Доволен съм от тяхната услуга“. Така че, ако искате да получите bluehost услуги, трябва да похарчите повече пари или да използвате SiteGroundТази хостинг компания идва с някои добри доклади и някои лоши. 

Препоръчвам ли го?

Отг: НЕ. Те се нуждаят от нещо, което да коригират като скорост на зареждане и други дребни проблеми. Така че, ако сте ограничени с бюджета, използвайте един от любимите ми домакини- SiteGround. Вие 100% обичате тяхното обслужване, поддръжка и цена също евтино. ��

[wp-review id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector