Hvad er Akismet-plugin og hvordan man indstiller Akismet til WordPress

04.06.2020
HVORDAN 'Hvad er Akismet-plugin og hvordan man indstiller Akismet til WordPress
0 5 мин.

Hvad er Akismet?

Hvis du installerede WordPress, kan du muligvis bemærke, at der allerede er installeret to plugins i pluginsektionen og Akismet er en af ​​dem. Efter aktivering har du brug for en API nøgle til opsætning Akismet. For ikke at nævne Akismet er en af ​​de mest aktive installerede (1+ millioner aktive installationer) & højest bedømte WordPress-plugin.


Navnet Akismet kommer fra Automattic og Kismet. Auttomatic er firmaet bag Akismet, og det blev grundlagt af WordPress-medstifter Matt Mullenweg.

Akismet er et kommentar spamfiltrerings plugin, der betyder, at det filtrerer dit websteds kommentarer og fortæller dig, hvilke kommentarer der er markeret som spam. Akismet bruger deres specifikke algoritme til at kontrollere hver kommentar. For eksempel, når et antal websteder begynder at rapportere lignende udseende indhold som spam, lærer Akismet at identificere den slags indhold som spam i fremtiden. Fra den 14. juni 2013 har Akismet fanget mere end 83 milliarder spam kommentarer. 

Hvorfor du skulle begynde at bruge Akismet lige nu

Vi hader alle spam. Det er irriterende. Det skader dit websteds troværdighed og SEO. Når dit websted begynder at få trafik, er der 100% chance for, at du får en masse spam-kommentarer. Kun få kommentarer er legitime, og 85-90% kommentarer er spam. Det er virkelig hårdfør og tid at bruge arbejde på at adskille, hvilken der er spam, eller hvilken der er Legit. Ved at bruge Akismet behøver du ikke at gøre dette længere, det tager sig af alle dine indkomne kommentarer. På denne måde sparer Akismet din tid, så du kan fokusere på dit arbejde. I denne artikel deler jeg gladelig med dig om Sådan installeres Akismet-plugin trin for trin til dit WordPress-sted.

Sådan konfigureres Akismet Plugin til WordPress

1. Det første trin er at aktivere Akismet-plugin fra dit WordPress Admin Dashboard.AkismetEfter aktivering af dette plugin skal du klikke på Akismet-indstillinger. Derefter bliver du bedt om at indtaste Akismet API-nøgle. Hvis du allerede har API-nøgle, skal du blot bruge den nøgle. Hvis du ikke har API-nøgle, skal du klikke på “Hent din API-nøgle”

Få en Akismet API-nøgle

få en akismet api-nøgle

For at opsætte Akismet skal du have en API-nøgle. Klik på “Få en Akismet API Nøgle” knap. Det fører dig til Tilmeldingssiden. Hvis du allerede har en WordPress.com-konto, skal du bare klikke på Jeg har allerede en WordPress.com-konto. Hvis du ikke har WordPress.com-konto, skal du oprette en ny konto. Det tager mindre end 1 minut. Du skal angive din e-mail, det ønskede brugernavn og din adgangskode. Når tilmeldingen er afsluttet, vil den omdirigere dig til prissiden. Før du vælger planer, skal du kigge på nøglefunktioner i Akismet.

Akismet-planer

planer for prisfastsættelse af akismet

Akismet er den branchen førende spamforsvarstjeneste for WordPress og beskytter i øjeblikket mere end 9 millioner websteder. 

 • Grundlæggende: Denne grundlæggende plan er gratis, og den er velegnet til personlige websteder og blogs. Med denne plan får du kun spambeskyttelse.
 • Plus: Med denne plan får du fuld spambeskyttelse, avanceret statistik, prioriteret support og understøtter kommercielle websteder. Det koster $ 5 / måned pr. Websted, og det er velegnet til professionelle eller kommercielle websteder og blogs.
 • Præmie: Dette er den komplette sikkerhedsløsning, der beskytter dig mod mere end bare spam. Denne plan inkluderer alle planer (basis + præmie). Det passer til et stort websted, og det gør malware-scanning af dit websted.

Hvis du har et personligt websted eller blog, skal du vælge BASIC” planlægge og fortsætte.

Derefter bliver du bedt om at betale for det abonnement. Gå ikke i panik. Der er en trækbjælke. Bare ændre beløbet til $ 0. Efter dette kan du kun se to muligheder: Fornavn & Efternavn.

Hent din Akismet API-nøgle

Dette trin er et af de vigtigste trin, så gør det omhyggeligt. På denne kontooversigtsside får du din Akismet API-nøgle. For at få nøglen skal du klikke på Øje knappen og kopier koden.

akismet api-nøgle

Her kan du tilføje din websteds URL for at se din webstatestatistik når som helst. Du kan også se sommerligt hvor mange kommentarer der blev markeret som spam i måneder. Hvis du vil have flere funktioner, kan du aktivere abonnementer.

Tilføj akismet api-nøgle

Når du har kopieret koden, skal du gå til dit WordPress-betjeningspanel. Der går du til Akismet-indstillingssiden, og du vil se en mulighed som denne Indtast en API-nøgle manuelt. Indsæt koden, og klik på Brug denne kode. API’et er meget hemmeligt, så del det ikke med nogen. Hvis du har mistet din nøgle, kan du hente nøglen ved at logge ind på Akismet. Nu er du klar, og du har succes opsætning Akismet.

Foretrukne Akismet-indstillinger

Akismet ettings

Efter dig opsætning Akismet ved hjælp af API -tasten, derefter kommer indstillingssiden. Grundlæggende holder nogle brugere det som standard. Men du kan ændre nogle indstillinger. Her kan du markere afkrydsningsfeltet for at se antallet af godkendte kommentarer ved siden af ​​hver kommentarforfatter. Det er alt. Nu er dit websted beskyttet af Akismet. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector