Sådan får du et gratis SSL-certifikat til dit WordPress-sted

Hørte du, at Google har annonceret: “HTTPS som et rangeringssignal”. Det betyder, at de websteder, der har SSL aktiveret, får et rangordnings boost på Google. Fra da bevæger hundretusinder websteder sig fra HTTP til HTTPS. Så hvis du vil flytte dit websted til HTTPS eller vil installere SSL-certifikat til dit WordPress-sted, så er denne artikel noget for dig. Hvis du kører et blogwebsted ligesom mig, kan du nemt få gratis SSL-certifikat fra Let’s Encrypt.


I denne tutorial vil jeg dele Hvad er SSL-certifikat, Hvad er fordelene ved at have en SSL og hvordan installeres gratis SSL-certifikat på dit WordPress-sted.

Få gratis SSL-certifikat

Hvad er SSL-certifikat?

SSL står for “Secure socket layer”, er rygraden i internetsikkerhed. Denne mekanisme skaber et krypteret link mellem en webbrowser og en server. Så alle følsomme oplysninger, dvs.: adgangskoder, kreditkortoplysninger osv., Passerer gennem det krypterede link og sikrer oplysningerne fra hackere.

Normalt leveres følsomme oplysninger som adgangskoder, kreditkortoplysninger osv. Som en almindelig tekst fra en bruger til serveren, og det er helt forståeligt. For eksempel bruger et websted ikke SSL og indsamler følsomme data som adgangskode, kreditkortoplysninger til salg af produkter. Hvis hackere opfanger dataene, kan de bruge og se de oplysninger, der overføres fra en bruger til server.

På den anden side passerer SSL-aktiverede websteds oplysninger gennem et meget krypteret link, der ikke kan læses eller endda dekrypteres. Så alle data forbliver sikre mellem en bruger og en server.

Hvorfor skal du bruge SSL med det samme?

Hvis du ikke har tilføjet SSL til dit websted endnu, skal du bruge det med det samme. Der er mange fordele ved at tilføje SSL.

Google elsker HTTPS

Den 6. august 2014 annoncerede Google officielt, at de fra nu af vil prioritere HTTPS / SSL-aktiverede websteder mere prioriteret. De sagde også, at HTTPS-websteder også vil få rangordningsforbedringen. Hvem ønsker ikke at rangere højere på Google? Hvis du tilføjer SSL til dit websted, får dit websted et lille rangordnings boost. Selvom det ikke ville være et stort løft, men et lille løft er stort.

Hvis du kører en blog, kan du få gratis SSL-certifikat til dit websted.

Dine oplysninger forbliver sikre

Et SSL-certifikat beskytter alle følsomme oplysninger som: adgangskoder, kreditkortoplysninger, kontooplysninger, der passerer fra en bruger til en server. E-handelswebsteder indsamler alle følsomme data, så SSL er et must for onlinebutikker.

Din kunde har tillid til dit websted

SSL er en anden effektiv måde at opbygge din kundes tillid på. At have en SSL på dit websted gør dem sikre på, at dit websted er beskyttet og sikkert til at give oplysninger, og gennemføre en transaktion osv. På denne måde kan du opbygge din kundes tillid og generere mere salg.

Nu presser Google også webmastere til at vedtage HTTPS over HTTP på deres websted. Dette sikrer, at alle oplysninger forbliver sikre. 

Sådan får du et gratis SSL-certifikat til dit websted?

Hvis du kører et blogwebsted ligesom mig, behøver du ikke købe noget dyre SSL. Du kan få en gratis SSL-certifikat fra Let’s Encrypt let, og jeg viser dig processerne.

Du får alle fordelene ved at bruge Let’s Encrypt SSL og dit websteds URL åbnes med en grøn hængelås, det betyder, at dit websted bruger SSL og kan åbnes som HTTPS. Der er 3 måder, du kan få gratis SSL-certifikat på og installere det. Det meste af tiden kan en gratis SSL installeres fra hosting af cPanel direkte, eller du kan installere det manuelt.

Metode 1, Installer gratis SSL-certifikat fra hosting cPanel

De fleste af alle webhostingudbydere tilbyder gratis SSL-certifikat. SiteGround er en fantastisk hosting, der tilbyder gratis SSL-certifikat, daglig sikkerhedskopiering og 1-klik WordPress-installation.

Tjek SiteGround Hosting (nu 60% rabat)

For at oprette gratis SSL-certifikat skal du først logge ind på dit hosting cPanel. Gå derefter til SSL / TLS Manager.

SG SSL

Klik derefter på installer SSL-certifikat. Vælg derfra det domæne, du vil installere SSL, og klik derefter på “Autofyld efter domæne”. Her behøver du ikke at indtaste noget, alle felter udfyldes automatisk. Klik nu på Installer certifikat.

Site Ground Install SSL-certifikat

Efter installation af SSL-certifikat skal du redigere webstedets URL. Så gå til dit WordPress admin dashboard og Indstillinger>Generelle indstillinger, der vil du se dit websteds URL. Skift nu adressen HTTP til HTTPS og klik på gem ændringer. Af sikkerhedsmæssigt øjemed er du muligvis logget ud.

WP HTTPS

Nu kan du se, at dit websted åbnes med HTTPS, hvilket betyder, at der er installeret en SSL på dit websted.

Metode 2, brug “SSL gratis” for at få gratis SSL-certifikat (alternativ metode)

Hvis din webhost ikke tilbyder gratis SSL eller opkræver en ekstra krone for det, kan du manuelt installere SSL-certifikat på dit cPanel. 

Hvis du vil installere en tredjepart SSL på din cPanel, skal du først gå til SSL gratis. SSL gratis giver 100% gratis SSL-certifikat for evigt, men du skal fornye dit certifikat hver 90 dag for at fortsætte med at bruge deres service. 

Få gratis SSL

Indtast dit domænenavn, og klik på “Opret gratis SSL-certifikat”. Derefter skal du bekræfte dit domæne. Der er få måder at bekræfte dit domæne på, men jeg viser dig, hvordan du verificerer manuelt.

SSL til gratis manuel verifikation

Når du har klikket på manuel verifikation, ser du sådan. Her vil du se instruktionerne om, hvordan du bekræfter filer.

Download først de to filer # 1 og # 2. Gå til din cPanel, find din domænemappe og opret en ny mappe ”ACME-udfordring” under “.Kendt” uden ”” skilt. Upload derefter de to filer (nr. 1) & # 2) i mappen “acme-challenge”. Når du har uploadet det, skal du bekræfte de to filer ved at klikke på følgende link. Hvis filerne viser nogle tilfældige alfanumeriske tegn, er filerne verificeret.

Manuel SSL-installation

Nu skal du downloade dine SSL-certifikatfiler. Det vil være en zip-fil, der indeholder i alt 3 filer – privat nøgle, certifikat og ca-bundle. Hold det sikkert, vi har brug for det for at installere dit SSL-certifikat fra cPanel. (Del ikke dine SSL-nøgler med nogen)

Gå til dit cPanel og derefter SSL / TLS-manager i dette trin. Der skal du angive dine nøgler. Når du har tilføjet nøglerne, skal du klikke på installationsattesten, og du er færdig. Nu har du med succes installeret Let’s Encrypt SSL på dit websted.

SiteGround SSL ManagerEfter installation af SSL-certifikatet fra cPanel skal du logge ind på dit WordPress admin-kontrolpanel og ændre webstedsadressen til HTTPS.

Metode 3, få gratis SSL-certifikat fra CloudFlare

Mens Let’s Encrypt er den mest populære gratis SSL-certifikatudbyder, er der en alternativ måde at få gratis SSL-certifikat til dit websted.

Hvis du bruger CloudFlare, kan du nemt tilføje SSL til dit websted med et enkelt klik. Log ind på din CloudFlare-konto og gå over til ”Crypto” og derfra kan du tilføje gratis SSL-certifikat til dit websted.

Tilføj CloudFlare SSL

Konklusion

Uanset om du kører en blog eller et e-handelswebsted, er SSL nødvendigt i disse dage. Som Google allerede har meddelt, at SSL / HTTPS-aktiverede sider vil få et rangordningsboost. Mere end det angiver en SSL også, at dit websted er sikkert og sikkert at give følsomme data.

Hvis du i øjeblikket kører blog, behøver du ikke en betalt eller premium SSL til dit websted. Du kan nemt få gratis SSL-certifikat til din WordPress-blog.

Jeg håber, at denne tutorial hjalp dig med at installere SSL-certifikat på dit websted. Hvis du får problemer eller har et forslag, så lad os vide det i kommentarafsnittet. Jeg vil gerne høre fra dig. Hvis du vil, kan du også oprette forbindelse til os på Facebook, Twitter, Google+.

Jeg har valgt nogle andre relaterede artikler, du måske kan lide,

 • Sådan omdirigerer du HTTP til HTTPS i WordPress
 • Sådan installeres CloudFlare CDN til din WordPress-blog
 • Sådan finder du og reparerer ødelagte links på dit WordPress-sted
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map