Sådan omdirigerer du HTTP til HTTPS i WordPress

04.06.2020
HVORDAN 'Sådan omdirigerer du HTTP til HTTPS i WordPress
0 5 мин.

I vores tidligere artikel har jeg drøftet, hvordan man korrekt installerer gratis SSL-certifikat i WordPress. Efter installation af SSL på dit websted kan dit websted vurderes med SSL / HTTPS. Dit websted åbnes kun med HTTPS, når en bruger åbner dit websted med HTTPS. I de fleste tilfælde, hvis du kun skriver dit webstedsnavn (eksempel.com), åbnes det ikke med HTTPS / SSL og viser, at “Forbindelse er ikke sikker”. Så du skal tvinge HTTPS eller omdirigere HTTP til HTTPS, så alle besøgende vil være tilgængelige via sikker HTTPS-forbindelse.


For nylig har jeg installeret et SSL-certifikat på mit websted. Webstedet åbnes kun med SSL / HTTPS, når jeg indtaster fuld adresse, dvs.: “https://www.example.com”. Det ser sådan ud:

SSL-webstedet er sikkert

Men når jeg kun skriver webstedsnavnet, dvs.: “eksempel.com”, åbnes det ikke med SSL- eller HTTPS-forbindelse, og det viser mig, at “Forbindelsen ikke er sikker”

SSL-websted er ikke sikkert

Så jeg har tilføjet en HTTPS-omdirigeringskode i min .htaccess-fil, så er webstedet kun tilgængeligt med HTTPS-forbindelse. Når jeg kun skriver webstedsnavnet, åbnes det automatisk gennem sikker HTTPS-forbindelse. Så i denne tutorial vil jeg vise dig Sådan tvinges HTTPS eller omdirigeres HTTP til HTTPS i WordPress let.

Sådan omdirigerer du HTTP til HTTPS i WordPress

Der er flere metoder, som du kan tvinge HTTPS på dit websted. Du kan gøre det fra dit webhosting cPanel eller ved hjælp af .htaccess. I denne artikel har jeg vist bot-metoden.

1. Sådan tvinges HTTPS fra cPanel?

Nogle af webhotelleverandører giver dig mulighed for at tvinge HTTPS direkte fra din cPanel. Så i dette tilfælde behøver du ikke at redigere nogen kode manuelt. Jeg bruger SiteGround WordPress-hosting, og de giver mulighed for “force HTTPS” i deres cPanel. 

Hvis du bruger SiteGround, kan du tvinge HTTPS med et enkelt klik. For at gøre dette skal du først logge ind på din cPanel og gå til Sikkerhed og klik på Lad os kryptere.

SiteGround LE

Derfra kan du se en liste over dine aktive certifikater. Men sørg for, at du har installeret SSL-certifikat korrekt, eller at det ikke ville fungere.

Der vil du se to muligheder – HTTPS Håndhævelse og eksterne links Omskrivning.

Ved at aktivere “HTTPS Enforce”, tvinger det hele dit websted til at åbne en krypteret HTTPS-forbindelse. På denne måde åbnes dit websted altid med HTTPS. Men sørg for, at du ikke tilføjede nogen omdirigeringskode i din .htaccess-fil.

Den anden mulighed er “Eksterne linksomskrivning”, der åbner alle dine eksterne links via HTTPS-forbindelse. Men det er helt valgfrit. Aktivér ikke denne indstilling, hvis dit websted viser “Mixed Content” -advarsel, eller de ikke vil blive indlæst via HTTPS-forbindelse.

Vi anbefaler, at du kun aktiverer “HTTPS Enforce” -mulighed.

SiteGround Force HTTPS

Når du har aktiveret HTTPS Enforce-indstilling, åbnes dit websted altid med SSL / HTTPS-forbindelse.

2. Sådan omdirigeres HTTP til HTTPS ved hjælp af .htaccess

Hvis din webhost ikke giver kraft HTTPS-indstilling, kan du manuelt omdirigere HTTP til HTTPS fra .htaccess-filen. Det er også en nem metode og tager et par minutter. Men sørg for, at du ikke har tilføjet yderligere omdirigeringskode i .htacces-filen.

For at tvinge HTTPS fra .htaccess skal du først logge ind på din cPanel. Gå derefter til din rodrotmappe. Der kan du se en fil med navnet “.htaccess”, klik nu på rediger og indtast følgende kode.

a) At omdirigere alle besøgende til HTTPS / SSL

RewriteEngine On
RewriteCond% {HTTPS} fra
RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

b) Hvis du vil tvinge HTTPS / SSL til en bestemt mappe

RewriteEngine On
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
Omskriv Cond% {REQUEST_URI} din mappe
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.yourdomain.com/yourfolder/$1 [R, L]

* Sørg for at udskifte www.yourdomain.com med dit faktiske domænenavn.

c) Hvis du vil omdirigere en enkelt side HTTP til HTTPS

RewriteEngine On
RewriteCond% {HTTPS} fra
RewriteRule ^ secureform \ .html $ https://www.yourdomain.com/samplepage [L, R = 301]

* Sørg for at udskifte www.yourdomain.com/samplepage med din faktiske side-URL.

3. Sådan omdirigeres HTTP til HTTPS i Nginx

Hvis din webserver kører Nginx, kan du nemt omdirigere al HTTP-trafik til HTTPS ved at tilføje følgende kode i din Nginx-konfigurationsfil. Gå til “/etc/nginx/nginx.conf” og tilføj følgende afsnit:

server {
lyt 80;
servernavnnavn.com www.domain.com;
retur 301 https: //domæne.com$request_uri;
}

Klik på Gem, så er du færdig.

Jeg håber, at denne tutorial hjalp til med at omdirigere HTTP til HTTPS. Hvis du får en fejl eller sidder fast på et hvilket som helst trin, så lad os vide det i kommentarafsnittet. Vi er også tilgængelige på Facebook, Twitter, Google+.

relaterede artikler,

 • Sådan får du gratis SSL til dit WordPress-sted
 • Sådan installeres CloudFlare CDN til din WordPress Blog
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector