Sådan skjules eller fjernes WordPress version nummer

Som standard tilføjer WordPress automatisk et metatag, der viser WordPress-versionens nummer. Dette metatag bruges til sporingsformål, og det viser også, hvilken WordPress-version du bruger.


Ved hjælp af denne metode kan enhver forhåndsbruger finde ud af, hvor mange sider der drives af WordPress, og hvilken WordPress-version, du kører. 

Hvis du ikke opdaterer dit WordPress-sted til den nyeste version, prøver hackere at finde de kendte sårbarheder på dit sted for at hacke dit websted.

I en undersøgelse er der over 33% af WordPress-websteder er forældede og sårbare overfor hacks. Nu, hvis dit websted er en af ​​dem, kan dit websted nemt blive hacket.

Derfor anbefaler vi altid at holde dit WordPress-site opdateret.

Hvis du regelmæssigt opdaterer dit WordPress-sted, skal du muligvis ikke skjule eller fjerne din WordPress-version. Fordi hver WordPress-opdatering løser udviklere de kendte sårbarheder.

I tilfælde af at du ikke opdaterer din WordPress-version, skal du følge nedenstående trin.

I denne artikel, Jeg vil vise, hvordan jeg skjuler eller fjerner WordPress version nummer fra header, RSS, CSS og stil scripts.

Fjern WordPress version nummer

Sådan finder du WordPress-version af et websted?

Der er mange steder, hvor WordPress tilføjer versionnummeret på dit websted, for eksempel: i dit WordPress-betjeningspanel, i overskriftsafsnittet, i RSS-feed, i CSS og typeskripts.

1. Kontroller WordPress version i Dashboard

Log ind på dit WordPress-dashboard og derefter under “Ved første øjekast” mulighed, kan du se dit WordPress-version nummer. Her er skærmbilledet, hvordan det ser ud.

WordPress version nummer i instrumentbrættet

2. Kontrol af WordPress-versionen i Header-sektionen

For at finde din WordPress-version i overskriftsafsnittet skal du bare højreklikke hvor som helst på dit websted og se kildekoden i en browser.

Der kan du finde WordPress-versionen som nedenfor (Her angav 4.9.7 den aktuelle WordPress-version).

3. Kontrol af WordPress-versionen i Styles og JavaScript

Mange af WordPress-scripts og stilark indeholder WordPress-versionens nummer. Du kan finde det ved at se sidekilden på dit websted. 

?ver = 4.9.7

4. Kontrol af WordPress-versionen i RSS-feed

RSS-feedet på dit websted indeholder også dit WordPress-versionnummer. Hvis du vil kontrollere dette, skal du skrive “yoursite.com/feed” i din webbrowser og under titelmærket kan du se versionnummeret.

https://wordpress.org/?v=4.9.7

Sådan fjernes WordPress Versionsnummer

Der er flere måder, du kan fjerne WordPress-versionens nummer på. Men jeg vil vise dig den nemmeste måde at gøre dette på.

Til denne metode ville vi ikke bruge noget plugin, fordi hvis plugin ikke opdateres regelmæssigt med WordPress, så kan det være en nem måde for hackere at gå på kompromis med dit websted.

Så jeg vil tilføje et par koder i filen features.php til dit tema.

1. Fjernelse af WordPress-versionnummer fra overskriften og RSS

For at fjerne versionnummeret fra dit WordPress-sted skal du blot tilføje følgende kode til dit functions.php fil. Du kan finde filen features.php ved at gå Udseende> Editor.

funktion remove_wordpress_version () {
Vend tilbage ”;
}
add_filter (‘the_generator’, ‘remove_wordpress_version’);

Rul til slutningen af ​​features.php, tilføj derefter koden, og klik på opdateringsfilen.

Dette fjerner WordPress-versionnummeret fra header og RSS. Du kan kontrollere, om versionens nummer er blevet fjernet eller ikke ved at se sidekilden på dit websted.

2. Fjernelse af WordPress-versionnummer fra scripts og CSS

Ovenstående metode skjuler kun WordPress-versionens nummer fra overskriften og RSS. For at fjerne versionnummeret fra CSS og scripts skal du blot tilføje følgende kode til din functions.php fil. 

// Vælg versionsnummeret fra scripts og stilarter
funktion remove_version_from_style_js ($ src) {
if (strpos ($ src, ‘ver =’. get_bloginfo (‘version’))
$ src = remove_query_arg (‘ver’, $ src);
returner $ src;
}
add_filter (‘style_loader_src’, ‘remove_version_from_style_js’);
add_filter (‘script_loader_src’, ‘remove_version_from_style_js’);

Efter at have tilføjet koderne til din features.php-fil, skal du ikke glemme at opdatere filen.

Ved at gøre dette kan du fjerne WordPress-versionens nummer fra CSS og Scripts.

Det er det. Ved at anvende de to metoder kan du helt skjule eller fjerne WordPress-versionens nummer fra overskriften, RSS, CSS og scripts. Vi anbefaler dig stadig stærkt at holde dit WordPress-site opdateret.

Jeg håber, at denne tutorial hjalp dig med at fjerne WordPress-versionens nummer fra alle steder. I tilfælde af at du får en fejl, skal du skrive en kommentar nedenfor. Hvis du kan lide denne tutorial, skal du dele den med dine venner.

Relaterede indlæg,

  • 24 tip til beskyttelse af dit websted mod hackere
  • 12 bedste sikkerhedsplugins til WordPress til at beskytte dit websted
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map