5 Alternatif Adsense YouTube dengan Bayaran Tinggi Terbaik 2016

04.06.2020
IKLAN '5 Alternatif Adsense YouTube dengan Bayaran Tinggi Terbaik 2016
0 6 мин.

Mengewangkan video YouTube menggunakan Adsense adalah proses yang baik dan senang. Sebagai produk YouTube Google, ia mudah digabungkan dengan adsense. Dengan cara ini anda dapat menjana wang tambahan dengan YouTube. Tetapi sebilangan pengguna mendapat larangan tanpa diduga tanpa alasan atau akaun mereka dilumpuhkan. Jadi ini adalah mimpi buruk bagi pengguna yang biasa menjana wang. Ini mungkin kesalahan pengguna, maksud saya sebilangan pengguna melakukan penyalahgunaan dengan akaun mereka atau ada yang tidak. Tidak semua pengguna melakukan perkara yang sama, kebanyakan pengguna adalah sah kerana mereka sudah membaca adsense Dasar privasi, Syarat Penggunaan dan perjanjian lain. Tetapi jika bagaimanapun jika akaun anda dilarang atau dilumpuhkan, anda boleh mencuba Alternatif YouTube Adsense yang lain. 


Semak Mesti, 5 Alternatif Google Adsense Terbaik untuk blogger 2016

Seperti yang anda tahu sama ada akaun anda dilarang atau dilumpuhkan,  tidak ada kemungkinan penghapusan rayuan dari AdSense. Oleh itu, jangan buang masa anda dan lihat YouTube Adsense Alternatif 2016 yang lain.

[AdSense-B]

5 Alternatif Adsense YouTube dengan Bayaran Tinggi Terbaik 2016

Bahagian Filem

Alternatif Adsense Youtube

Bahagian Filem adalah rangkaian yang paling cepat berkembang di YouTube sekarang, dan dengan alasan yang baik. Sekiranya anda seorang pencipta video, peminat berdedikasi, atau hanya seseorang yang ingin terlibat, FilmSection mempunyai tempat untuk anda. Ia menawarkan Perkongsian bagi mereka yang ingin mengambil langkah tambahan pada mereka Kerjaya YouTube. Terdapat proses mudah untuk mengewangkan video anda menggunakan Bahagian Filem dan sepenuhnya percuma. Oleh itu, anda perlu Mendaftar dan mereka akan menghubungkan saluran ke program pengewangan YouTube hanya dalam satu klik, supaya pemilik saluran dapat merasakan semua kelebihan status Rakan Premium YouTube dengan serta-merta. Bergabung dengan program perkongsian membolehkan anda menjana pendapatan melalui video YouTube yang anda hasilkan.

Tetapi sebelum memohon anda perlukan syarat minimum dipertimbangkan untuk perkongsian: Itulah 1) 100+ tontonan video setiap hari, 2) Tanpa Teguran Saluran (‘Syarat Penggunaan’ atau ‘Hak Cipta’) sama seperti Adsense, 3) Tiada Bahan Hak Cipta. YouTube dan FilmSection keduanya memeriksa sama ada terdapat bahan hak cipta. 

Sekarang mari kita mengenai perkara utama apa yang anda tunggu untuk didengar. Itu dia wang. Apabila anda bekerjasama dengan FilmSection, anda akan mendapat lebih banyak wang daripada yang anda lakukan hanya dengan AdSense. Kerana mereka mempunyai Jabatan Penjualan Periklanan global mereka sendiri, yang meningkatkan pendapatan anda. Seperti yang anda tahu YouTube Adsense hanya memberi anda Pendapatan 55%, yang agak rendah untuk pemula. Tetapi di Bahagian Filem anda akan mendapat Hasil 80%, dan itu sungguh mengagumkan. Bayaran minimum mereka adalah $ 1 naik dan mereka tidak menahan pembayaran anda seperti yang dilakukan oleh rangkaian lain. Setelah mencapai lebih dari $ 1 pembayaran anda, anda akan menerima jumlah tersebut hingga PayPal,Pindahan Kawat atau Western Union

AdRev

Alternatif Adsense Youtube

Adrev adalah perkhidmatan pentadbiran yang dipercayai oleh perpustakaan, penerbit, syarikat produksi dan komposer muzik terkemuka di dunia. Sekiranya anda mencari Alternatif adsense YouTube, maka ia juga merupakan pilihan terbaik untuk anda. Secara lalai AdRev memberi anda akses ke pangkalan data besar muzik percuma untuk digunakan di latar belakang video anda. 

Rangkaian ini mempunyai lebih daripada 18 juta video , 24+ bilion pandangan tahunan dan 6+ juta hak cipta muzik. AdRev mempunyai anggaran pendapatan tahunan sebanyak $ 9.0M dan lebih daripada 12 profesional perniagaan telah memilih pendapatan AdRev. Oleh itu, jika anda ingin bergabung dengan rangkaian mereka, anda memerlukan sekitar 300 tontonan setiap hari untuk memenuhi syarat, tiga kali lebih banyak daripada FilmSection. AdRev membayar melalui Paypal dengan pembayaran minimum sebanyak $ 10, atau dengan cek dengan pembayaran minimum yang lebih tinggi. Awak buat 80% hasil iklan dari video YouTube dan anda akan menyimpan 100% Hasil Video anda sendiri.

Studio Pembuat

Alternatif Adsense Youtube

Studio Pembuat adalah salah satu rangkaian yang lebih besar yang terdapat di YouTube. Ini adalah satu-satunya rangkaian yang diasaskan oleh bakat YouTube dengan model yang direka khusus untuk melayani keperluan pencipta kandungan. Dengan 60,000 rakan pencipta bebas dari lebih dari 100 negara, Studio Pembuat adalah rumah bagi bintang, saluran, dan kandungan digital teratas. Di sini tugas anda adalah membuat video hebat. The VMS(Sistem Pengurusan Video) menyediakan satu tempat untuk artis memuat naik, menjadualkan dan mempromosikan video di YouTube dan destinasi video lain. 

Oleh itu, rangkaian mempunyai yang tertinggi CPM iklan dalam perniagaan. Mereka menyediakan  60 peratusan pendapatan, dan saluran yang paling popular ditingkatkan menjadi sebanyak 90 peratus. Oleh itu, ia adalah pilihan terbaik untuk alternatif adsense YouTube.

BigFrame

Alternatif Adsense Youtube

Rangka Besar adalah satu-satunya syarikat pengurusan bakat perkhidmatan penuh dan pemengaruh seumpamanya. BigFrame tidak memberi tumpuan untuk menyediakan platform pengewangan dengan beberapa teknologi pasif, tetapi menawarkan sumber dan peluang rangkaian untuk membantu saluran berkembang. Ini menasihati dalam semua aspek media dan hiburan dari perlesenan konten, filem, TV, tur, penerbitan buku dan produk pengguna hingga sokongan dan integrasi kandungan dengan jenama berwawasan yang bekerjasama dengan mereka.

Tetapi menjadi rakan kongsi BigFrame tidaklah mudah. Anda memerlukan saluran akhir yang berkembang dan lebih tinggi, yang jelas. Oleh itu, tidak ada satu peluang untuk menjadi rakan kongsi jika saluran anda tidak popular. Keperluan kedua ialah anda memerlukan sekurang-kurangnya 4.000 pelanggan di saluran YouTube anda dan bulanan 1,000 tontonan / video. Oleh itu, jika anda mempunyai 50 video dalam koleksi anda, maka anda memerlukan jumlah keseluruhan 50 × 1000 = 50,000 tontonan setiap bulan.

Skrin penuh

Alternatif Adsense Youtube

Skrin penuh adalah rangkaian hebat lain untuk mengewangkan video youtube dengan iklan premium, ia menawarkan sebilangan besar alat untuk penyesuaian dan promosi video bersama dengan 3.5 kekurangan audio audio percuma untuk digunakan dalam video anda. Pembahagian Media Skrin Penuh, perkhidmatan ini mempunyai program pengaturcaraan yang kuat yang merangkumi sumber asli berskrip dan tanpa skrip, pemerolehan serta kandungan eksklusif dari pencipta dan penggiat sosial terkemuka hari ini.

Mendapatkan wang dari FullScreen agak berbeza, maksud saya bebas iklan. Ya, anda dengar betul. Dapatkan wang tanpa iklan yang dipaparkan. Izinkan saya Menjelaskan ini. Pertama sekali ini bukan rangkaian percuma, anda perlu membayar $ 4.99 sebulan (Bulan Pertama Percuma). Dan video tersebut akan ditayangkan di “YouTube Red” yang merupakan perkhidmatan premium, yang berharga $ 2 setiap 1000 tontonan. YouTube akan berkongsi pendapatan YouTube Red dengan pencipta seperti ketika ini berkongsi pendapatan AdSense. YouTube akan mengumpulkan semua pendapatan yang dilihatnya dari YouTube Red dan membaginya antara pencipta berdasarkan bahagian setiap minit pencipta yang ditonton oleh pengguna YouTube Red.

Tetapi mendapatkan banyak pandangan tidak semestinya, anda pada dasarnya memerlukan masa tontonan yang baik. Sekiranya anda mencapai $ 50 ambang, anda akan menerima pembayaran anda sekitar 30 bulan berikutnya hingga PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector