Kako minimizirati HTML, CSS in JavaScript z uporabo samodejnega optimiziranja vtičnika

Google in drugi iskalniki dodajo vrednost vašemu spletnemu mestu, če se naloži tako hitro. Ker noben od gledalcev nima veliko pacientov, da bi dolgo čakali, da si ogledajo vašo vsebino, in imate le 1,5 sekunde, da bi pritegnili njihovo pozornost. Če se vaše spletno mesto odpira dolgo, običajno izgubite gledalce. Torej, to je bistveno za pospešitev vašega spletnega mesta. Obstaja več načinov za optimizacijo spletnega mesta. Toda eden najpomembnejših delov je Zmanjšajte HTML, CSS in JavaScript.


Če ste kdaj naredili test hitrosti Google PageSpeed ali GTmetrix, verjetno vidite to možnost.

Vsako spletno mesto naloži veliko datotek, ki vsebujejo HTML, CSS in JavaScript. In večina datotek vključuje veliko prostora, komentarjev, blokatorje za omejevanje itd. Torej, za pravilno nalaganje je potrebnih dodatnih nekaj časa..

To je odvisno tudi od kakovosti teme. Na primer, vrhunska kakovost teme je vedno boljša od brezplačne teme. Premium teme so dobro kodirane in zgrajene s strani visoko usposobljenih razvijalcev. Toda vse teme niso enake in imajo različne vrste funkcij. Torej, mimo Zmanjševanje s temi datotekami HTML, CSS in JavaScript lahko strateško povečate hitrost svojega spletnega mesta in svoje obiskovalce razveselite.

Kaj je Minify in zakaj je koristno?

Zmanjšanje je programski jezik, ki odstrani vse nepotrebne znake iz izvorne kode, ne da bi spremenil njeno funkcionalnost. Ti nepotrebni znaki običajno vsebujejo “beli presledki, novi vrstici, komentarji, in blokatorji ločil “. 

Pred Minify in After Minify

Uporabljajo se za dodajanje berljivosti v kodo, vendar za njeno izvajanje ni potrebno. Tako zmanjšate količino kode, ki jo je treba prenesti preko spleta, in shranite pasovno širino. Torej mimo mešanje HTML, CSS in JavaScript, lahko nepotrebne znake preprosto odstranite s svojega spletnega mesta in občutno porast hitrost vašega spletnega mesta. 

Kako minimizirati HTML, CSS in JavaScript

Obstajata dva načina za Minify HTML, CSS & JavaScript. To lahko storite tako, da uredite kodo teme ali uporabite vtičnik WordPress, imenovan Samodejno optimizirajte. V tem članku vam bomo pokazali oba postopka o Kako minimizirati HTML, CSS in JavaScript.

Če želite vedeti natančno datoteko HTML, CSS ali JavaScript, ki povzroča težavo, jo morate preveriti na katerem koli orodju za preizkus hitrosti spletnega mesta, kot je Google PageSpeed ​​orodje ali GTmetrix. Ker vse vaše datoteke ne vsebujejo te vrste nepotrebnih znakov.

Ko preverite rezultat spletnega mesta, ga boste dobili. Spodaj je slika mojega spletnega mesta, ki upošteva popravljanje CSS in JavaScript.

Zmanjševanje Css, JavaScript

Odloči se od kakovosti vaše teme. Torej, nič ne skrbi, če vidite, da sta oba povedana Minifyju in je bolje, da dobite temo Premium.

Obstaja nekaj spletnih orodij, s katerimi lahko Minify HTML, CSS in JavaScript kodo. 

Preden naredite kakršno koli spremembo, vzemite varnostno kopijo te datoteke.

# 1 Zmanjšaj kodo:

Minify Code Tool

Zmanjšaj kodo je orodje za združevanje vse v enem. Zmanjša lahko JavaScript, CSS in HTML kode. Vse, kar potrebujete, da kopirate HTML ali CSS ali JavaScript kodo in jo prilepite sem. Nato kliknite na Zmanjšajte Možnost. To orodje samodejno minimizira kodo. Po tem kopirajte Minified kodo v to datoteko.

S tem orodjem lahko tudi pomanjšate kodo CSS in JavaScript, kot je HTML.

# 2 Willpeavy:

Willpeavy

Willpeavy je še eno odlično orodje Zmanjšajte HTML kode. To orodje deluje na enak način kot koda za izboljšanje. Zmanjša HTML in vse CSS ali JS, vključene v vašo oznako. Če želite uporabiti to orodje, morate tukaj preprosto kopirati kodo in klikniti Minify.

Minify with Autoptimize Plugin

Samodejno optimizirajte

Če s takšnim kodiranjem niste seznanjeni, je bolje uporabiti vtičnik in priporočljivo za začetnike. Torej, tukaj prihaja Samodejno optimizirajte vtičnik za WordPress uporabnikov.

Samodejno optimizirate povezavo vseh skript in kod slogi ter jih naredi manjše, kar se hitro naloži. Zmanjša vse HTML, CSS & Javascript koda sama in bo vaša stran res lahka. Z Minification ta dodatek doda pretečene glave in premika sloge v glavo strani in lahko premika skripte v nogo.

Samodejno optimizirajte priporočene nastavitve

Z nastavitvami vtičnikov lahko preprosto naredite vse stvari. Po aktiviranju tega vtičnika pojdite na Nastavitve> Samodejno optimizirajte.  Kliknite na gumb “Prikaži napredne nastavitve”.

V HTML , za hitrejše delovanje preverite polje »Optimizirajte HTML kodo« in »Ohrani HTML komentarje«.

Samodejno optimizirajte možnosti HTML

V JavaScript v razdelku »Omogočite JavaScript kodo«. Prav tako lahko omogočite »Prisilite JavaScript v«, da predčasno naloži JS in zmanjša možnost napak JS. Če vaš JS prekine skripte, lahko omogočite »Dodaj zaviranje poskusnega ulova«.
Samodejno optimizirajte JavaScript možnosti

V CSS v razdelku »Omogočite kodo CSS«, »Tudi združi vhodni CSS«. Prav tako lahko omogočite »Inline and Defer CSS«, če imate spremenjen CSS. Preizkusite to orodje, da svoj CSS spremenite in ga prilepite v polje.

Samodejno optimizirajte možnosti CSS

Vpiši svoj CDN URL v polju “Osnovni URL CDN”. Na primer, »//cdn.example.com/«.

In nazadnje, omogočite »Shrani združeni skript / css kot statično datoteko«. Vendar se prepričajte, da lahko vaš spletni strežnik pravilno obravnava stiskanje in poteče.

Samodejno optimizirajte možnosti CDN

Ko izbrišete kodo, ne pozabite znova preveriti hitrosti spletnega mesta. Nato ga primerjajte s tistimi preteklimi rezultati. Če ima vaše spletno mesto kakšno težavo ali se ne prikazuje pravilno, ga lahko poskusite počistiti predpomnilnik

Zaključek

Zmanjšanje HTML, CSS in JS je koristno za vaše spletno mesto. Odstrani nepotrebne znake kode in jih zmanjša, tako da so brskalniki prijazni. Tako lahko izboljšate hitrost nalaganja spletnega mesta.

Če ta vadnica pomaga pri minimiziranju HTML, CSS in JavaScript, prosimo, delite ta članek na Facebook, Twitter, Google+.

povezani članki,

 • Kako vplivati ​​na brskanje po brskalnikih
 • Kako optimizirati bazo podatkov WordPress z uporabo WP-Sweep
 • 7 najboljših orodij za optimiziranje slik za WordPress 2017
 • Kako enostavno omogočiti stiskanje Gzip v WordPressu za hitrejše nalaganje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map