10 WordPress-kumppanimarkkinointiohjelmaa: Tee merkittäviä passiivisia tuloja myyviä WordPress-hosting-sovelluksia, teemoja, laajennuksia jne.

Jos olet WordPress-toimiala ja haluat ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla, minulla on täydellinen luettelo sinulle.


Luotan näihin WordPress-kumppaniohjelmiin ansaitakseen elantonsa ja ansaitaksesi 10 000 dollaria kuukaudessa kannattaen isäntiä, teemoja, WordPress-kehittäjiä freelancer.com, ja jopa SEO-palvelut.

Joten sen sijaan, että hallitsisin tonnia asiakasprojekteja (kuten ennen), olen periaatteessa löytänyt kumppaniohjelman kaikkeen ja teen vain palkkioita. Minulla on PALJON enemmän vapaata aikaa ja sisaryrityspalkkani ovat rehellisemmin yhdenmukaisempia kuin kaikki tulot, joita sain ansaita konsultointi.

Voit kirjautua moniin näistä kautta shareasale.com jota käytetään tonneilta kauppiailta palkkioiden löytämiseen, seurantaan ja maksamiseen. Mutta se on vain yksi paikka. Selaa luetteloa ja voin vakuuttaa, että löydät uuden kumppaniohjelman, josta olet innostunut ansaitsemaan passiivisempia tuloja. Ja älä unohda jättää minulle kommenttia, jos sinulla on kysymyksiä – tai uusia ohjelmia lisätä!

Omat suosikkini (tein 150 000 dollaria vuodesta 2018)

 • SiteGround (isännöinti) – jopa 100 dollaria + / myynti
 • Cloudways (hosting) – joustavat palkkiot (mutta erittäin hyvät)
 • WP-moottori (isäntä) – 200 dollaria / myynti
 • Tyylikkäät teemat – 50% myynnistä
 • StudioPress-teemat – 35% myynnistä
 • StackPath CDN – yleensä 10–20 dollaria / myynti
 • Freelancer.com – noin 13% ensimmäisistä projektitilauksista
 • SEMrush – 40% toistuvat palkkiot ($ 40 – $ 160 / kk)

WordPress-hosting

SiteGround – elämänvaihdin minulle… Tein 80 000 dollaria vuonna 2017 ja 120 000 dollaria vuonna 2018 vain SiteGroundin kautta. Panostan suuresti tähän osoittamalla ihmisille 26 erilaista Facebook-kyselyä, joissa SiteGround sijoittui sijalle 1 (kuvakaapat alla). Se on 50–150 dollaria myyntiä kohti riippuen kuukausittain saavuttamassasi tasosta, 150 dollaria myyntiä kohden, jos aloitat vähintään 31 kuukauden myynnin (ota yhteyttä heidän tytäryhtiöpäällikköönsä ja myydä muita edullisempia suunnitelmia kuin heidän StartUp-suunnitelmansa). 160 dollaria / myynti, jos saavutat vähintään 81 myyntiä / kuukausi. Lue minun SiteGround-arvostelu saada markkinointimateriaalia. 11 myyntiä / kuukausi tuo sinulle 13 000 dollaria / vuosi. 21 myyntiä / kuukausi, ja jotkut teistä voivat lopettaa työn tekemisen 31,5 000 / vuosi. Erinomainen nopeus, tuki, turvallisuus ja he siirtävät sinut ilmaiseksi.

Vaikka muut isäntäyritykset, kuten WP Engine, tarjoavat kiinteät 200 dollarin suuruiset palkkiot, SiteGround on erittäin arvostettu WordPress-yhteisössä (ja # 1 useimmissa Facebook-kyselyissä), joten todennäköisesti sinulla on enemmän tuloksia ja pienemmät peruutukset – vaikka joudutkin nousemaan tasolle. He korottivat normaalin hinnan, mutta niiden tarjoushinta on edullinen ja voit saada sen 3 vuodeksi.

SiteGround-yhteistyökumppanin-Sales

97 myyntiä x 150 / myynti = 14 550 dollaria yhden kuukauden aikana (tämä oli maaliskuussa 2018)

Siteground-kumppaniksi-kerrosta

SiteGroundin myyminen on helppoa, kun he ovat saaneet parhaan sijan jokaisessa Facebook-kyselyssä…

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

Tässä on joitain sähköposteja …

Tammi-SiteGround-affiliate-Sales

Oma sivupohja-konversioraporttini …

SiteGround-yhteistyökumppanin-Tulokset

Sai kuukauden tytäryhtiön heinäkuussa 2017 :)

SiteGround-yhteistyökumppanin-of-the-Month

Käytän SiteGroundia, koska…

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin käyttämällä minun tytäryhtiö linkki Lahjoitan palkkion komissiosta kustannuksellasi sinulle. Lahjoitan joka vuosi 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjat (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, ja 2017 oli hurrikaani Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä todella. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin, uskon todella, että he ovat paras isäntä ja että sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimustasi Google- ja Facebook-ryhmissä ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

WP-moottori – 200 dollaria myyntiä kohden plus 50 dollaria jokaisesta tytäryhtiöiden myynnistä (jos mainitset tytäryhtiön ja he tekevät myynnin, saat 50 dollaria jokaisesta myynnistä). Jos tämä ei riitä, se on myös tason tytäryhtiöohjelma, jolla on volyymibonuksia. Valtavat palkkiot 180 evästeseurannalla, mutta sillä on 20% käännösprosentti. Tämä tekee keskimääräisestä palkkiosta noin 175 dollaria, mikä on erittäin kannattavaa.

wp-moottori-affiliate-provisio

wp-moottori-kumppaniksi-kerrosta

Cloudways – yleensä Facebook-kyselyissä toiseksi eniten arvioitu isäntä, joka tarjoaa korkeammat palkkiot kuin SiteGround (kun nouset korkeammalle tasolle). Ei CPU-rajoituksia, yleinen valitus SiteGroundin kanssa. WordPress Speed ​​Up Facebook -ryhmän raportit ovat osoittaneet, että heidän isännöinti on erittäin nopeata. Ainoa syy, jonka vuoksi en mainosta niitä, on se, että olen menestynyt niin hyvin SiteGroundin kanssa, he eivät ole ykkönen jokaisessa Facebook-kyselyssä, kuten SiteGround, ja Cloudways on vähän kallis keskimääräiselle käyttäjälle (vaikka SiteGroundin tarjoushinta vanhenee sen jälkeen, kun 1-3 vuotta ja sitten he kallistuvat). Jokaisella on etuja ja haittoja.

Bluehost – 65 dollaria myyntiä kohti yhdeltä suosituimmalta WordPress-isäntältä, mutta Bluehostilla on paljon huonoja arvosteluja, eikä heitä ole arvostettu Facebook-kyselyyn. Useimmat ihmiset lukevat useita arvosteluja ennen isäntän viimeistelyä, joten suosittelen, että sinusta tulee SiteGround- tai WP Engine -yrityksen tytäryhtiö, jolla on paljon paremmat arvosanat (plus saat korkeammat palkkiot).

Hyvä isä – 15 prosenttia toimeksiannoista ja vaikka ne ovatkin imeneet, ne ovat parantaneet huomattavasti viime vuosina. Sivustoni latautui alle 1 sekunnissa halvimmalle jaetulle isännöintisuunnitelmalle, ja heidän tukitiiminsä sijaitsee Yhdysvalloissa (Arizona). Silti menisin SiteGroundin tai WP Moottorin kanssa. Lue minun SiteGround vs. Godaddy arvostelu nähdä ero.

Liikkeessä – Taso alkaa 50 dollaria / myynti korkeintaan 120 dollaria / myynti. Ihmisarvoinen isäntä, jota EIG ei omista.

HostGator – 50 dollaria – 125 dollaria per myynti (sama tason ohjelma kuin SiteGround), mutta HostGator on TERRIBLE ja arvostelut osoittavat sen, että tulokset ovat pienemmät. Voit luoda mukautettuja kuponkikoodeja, mikä on hyvä, jos luot videoita, ja se helpottaa ihmisten kirjoittamista koodia sen sijaan, että napsautettaisiin linkkiä (YouTube kieltää kumppanilinkit), mikä voi tuottaa vielä enemmän palkkioita. Olen kuitenkin puhunut muutamien muiden HostGator-tytäryhtiöiden kanssa, jotka sanoivat tekevänsä mitään, koska ihmiset tekevät tutkimustaan ​​ja oppivat, että he eivät todellakaan ole paras valinta.

WordPress Teemat

Tyylikkäät teemat – 50% palkkiot myyvät kauniita WordPress-teemoja, jotka muuntavat erittäin hyvin. Sisältää ylimääräisiä palkkioita, jos ihmiset uusivat tilauksensa. Myy heidän elinikäinen teemapakettinsa ja saat 150 dollaria. Luotettu yli 350 000 WordPress-käyttäjään ja sisältää heidän suositunsa Divi-teema. Tyylikkäät teemat ovat olleet olemassa ikuisesti, ja sillä on vakaa maine.

Elegantti-teemat-affiliate-maksut

MyThemeShop – 55% palkkiot markkinoiden nopeimmin ladattavista teemoista. 48 dollaria palkkiot yhdestä teemasta, 244 dollaria jäsenyydestä. Heillä on myös liitännäiset – Vaihdin äskettäin Rich Snippets -laajennukset heidän WP Review Pro ja mainostaa sitä nyt. Heillä on myös a kaksitasoinen ohjelma missä saat 10%, jos viitat muihin tytäryhtiöihin ja he tekevät myynnin.

ThemeForest – kauhea tytäryhtiöohjelma. Saat vain 30% kunkin uuden henkilön ensimmäisestä ostoksesta. Jos he ovat jo Envato / ThemeForest-asiakas, saat jack paska. Tämä kumppaniohjelma on kauhea, ja sisällytin sen tähän vain varoituksena pysyä poissa. Ellet mainosta luotettavaa teemaa kuten Avada, pysy poissa etenkin koska kaikki ThemeForest-teemat ovat riippumattomien kehittäjien luomia, jotka saattavat olla luotettavia. Et tiedä koodin laatua, tulevatko ne päivitysten kanssa jne. Siksi käytän StudioPressiä kaikissa WordPress-sivustoissani (ja samoin kuten WordPressin parhaimmat ihmiset, kuten Yoast ja Matt Cutts Googlelta).

ThemeForest-affiliate-ohjelma

Kunniamaininnat

Genesis-teemat

StudioPress – StudioPress rakentaa WordPress-teemat että Genesis-kehys ja olen tärkein tytäryhtiöni teemoihin, joissa on yli 8000 dollaria palkkioita. Lue minun StudioPress-arvostelu jos et ole kuullut heistä, mutta he ovat niin legit. Olen keskimäärin 28 dollaria myyntiä kohden alle 5%: n peruutuksella ja korkealla konversiolla, koska StudioPress on tukenut tonnia parhaita WordPress-ihmisiä, kuten Yoast ja Matt Cutts. Ne ovat todella SEO-ystävällisiä WordPress-teemoja, joiden koodaus on huippuluokkaa, kevyet, joten ne latautuvat nopeasti, mukana tulee tonnia Genesis-laajennukset, ja mahtava dokumentaatio. Myy heidän Pro Plus -teemapaketti ja saat 175 dollarin palkkion.

Shareasale-yhteistyökumppanin-maksut

Zigzagpress – 50% palkkiot (maksaa 49 dollaria yhdestä teemasta, mikä tarkoittaa 24,50 dollaria). Zigzagpress EI ole hyvä tytäryhtiö. Olin tekemässä jatkuvaa 300 dollaria / kk heidän kanssaan, mutta tämä laski käytännössä 0 myyntiin melkein koko vuoden. Sain myös muutamia valituksia siitä, että kun he muuttivat uudelleen, he poistivat kaikki asiakkaidensa ostamat teemat ja saivat asiakkaat ostamaan ne. Rakastin ennenkin Zigzagpressia, mutta näyttää siltä, ​​että he eivät ole huolehtineet tytäryhtiöistään tai asiakkaistaan. He eivät ole edes maksaneet minulle 163 dollaria vetoomuksista, jotka olen tehnyt heille tänä vuonna – poistan kaikki tytäryhtiölinkit ja hyvät arvostelut heille. Välttäisin ehdottomasti niitä.

Palautettu 316 mallia – 20% palkkiot ja 60 päivän lähetysjakso reagoivassa naisellinen Genesis-teemat joista monet ovat WooCommerce-valmiita. Myös suositteli Genesis-kehittäjää listattu StudioPress-verkkosivustolla. Palautettu 316 Designs -mallissa on korkeimmat muuntokurssit kaikista Genesis-teemakaupoista ja se on toiseksi kannattavin teemakauppa.

Hei sinä mallit – 30% palkkiot suunnittelijalaatuisia Genesis-teemoja joista monet ovat WooCommerce-valmiita. Suhteellisen uusi teemakauppa, mutta niiden mallit ovat mahtavia – jos et ole tarkistanut niitä, tee se ehdottomasti. He eivät ole olleet riittävän lähellä tullakseen “suosituiksi”, mutta olen mainostanut heitä vain parissa blogiartikkelissa ja teen noin 100 dollaria kuukaudessa. Olen saanut myös hyvää palautetta lukijoiltaan ja he todella rakastavat heitä.

Pretty Darn söpö muotoilu – 35% palkkiot plus 5% tytäryhtiöistä. Mobiili reagoiva naisellinen Genesis-teemat alkaen a StudioPress suositteli Genesis-kehittäjää.

WordPress-kehitys

Freelancer – Jos saat ihmisiä kysymään WordPress-kehityksestä ja nopeuden optimoinnista, voit ohjata heidät Bangladeshin kehittäjäni luo ja tehdä noin 13% toimeksiantoja projektista ensimmäisten 100 päivän aikana. Tämä on säästänyt minulle tonnia aikaa ansaitsemalla vielä rahaa näistä tiedusteluista. Olen työskennellyt Pronayan kanssa yli 5 vuotta, jonka hinta on 40 dollaria / tunti. Hän on rakentanut yli 20 WordPress-sivustoa ja optimoinut useita sivustoja lataamaan 400% nopeammin asiakkaille. Voit palkata hänet ilmoittautumalla Freelancer-tili sitten etsivät käyttäjää bdkamol.

Pronaya-Kumar-S-arvioita

Palkkioni maksavat periaatteessa kaiken tarvitsemani kehitystyön …

Freelancer-yhteistyökumppanin-Tulos

Sen ei tarvitse olla rajattu suunnitteluun tai kehittämiseen, voit tehdä tämän minkä tahansa freelancerin kanssa…

freelancer-kumppaniksi

Ainoa pudotus on voit käyttää vain kumppanilinkkiä Freelancerin kotisivulla. Joten sen sijaan, että linkität suoraan jonkun profiiliin, sinun on kehotettava ihmisiä kirjautumaan sisään kotisivun kautta (tytäryhtiö-linkkisi avulla) ja etsimään sitten freelancerin käyttäjänimeä. Mutta jos näytät heidän portfolionsa verkkosivustollasi kuten minä (nämä WordPress-nopeusprojektit), ihmiset tekevät sen.

WordPress-laajennukset

WP-raketti – 20%: n palkkio # 1: n välimuistin laajennuksesta tässä Facebook-kysely (ja tämä kysely myös), mikä tekee WordPress-sivustoista huomattavasti nopeampia. Käytän sitä verkkosivustollani, ja se on helppo määrittää suurella tuella / dokumentoinnilla. Tässä on opetusohjelmani WP Rocket -asetuksista.

Swift-Performance-vs.-WP-Rocket-Feb-7

2018-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Paras-WordPress-Cache-Plugin-Poll

Paras-Cache-Plugin-Poll

Yksinpuhelu – 20% myyntiä kohti yhdestä parhaista kevyistä liukusäätimistä, joka ei tule hidasta sivustosi kuten Revolution Slider ja muut vankat liukusäätimen liitännäiset. Se on minimaalinen, mutta näyttää hyvältä ja on erittäin helppokäyttöinen. Jos suoritat P3 (Plugin Performance Profiler) -laajennus ja katso liukusäätimen laajennus aiheuttavan hitaita latausaikoja, katso Soliloquy – tai kerro myös asiakkaillesi :)

Janoiset tytäryhtiöt – affiliate link management management plugin, joka peittää, seuraa ja hallinnoi sisaryhtiö linkkejä. Premium-versio voit saada tilastoja, yhdistää automaattisesti ja lisätä jopa Analytics-tapahtumaseurantaa. Teet 30%, joka on suhteellisen pieni verrattuna muihin WordPress-tytäryhtiömarkkinointiohjelmiin.

CodeCanyon – 30% kunkin uuden henkilön ensimmäisestä käteis talletuksesta (sama palkkio kuin ThemeForest). Markkinapaikka monille WordPress-laajennuksille: liukusäätimet, HTML5-äänisoittimet, tapahtumat, jäsenyys … sanot, CodeCanyonilla on se, mutta ohjelma ei ole kovin kannattava.

SEO

Kaikki yhdessä SEO Pro – 40% komissio, mutta suurin osa ihmisistä käyttää Yoastia.

SEMrush – 40% toistuva palkkio SEMrush tilausmyynti. Tämä tarkoittaa 40–160 dollaria / kk jokaisesta henkilöstä, joka jatkaa tilaustaan ​​liittyessään tytäryritykseesi (ei paha). Tämä on yksi markkinoiden suosituimmista SEO-työkaluista ja tarjoaa sinulle suuren määrän tietoja avainsanoista, käänteisistä linkkeistä, auktoriteetista, viittaavista verkkotunnuksista ja muusta.

SEOPressor – Jopa 50% kuukausittain toistuvat palkkiot premium-SEO-laajennuksesta. Olen saanut roskapostikommentteja SEOPressorin takaisinlinkittäjiltä, ​​mutta ShoutMeLoud on ne tukenut.

WP Review Pro – MyThemeShopin rikas katkelmalaajennus, jota käytän omalla verkkosivustollani, kun olen vaihtanut WP Rich Snippets -laajennuksesta, jota ei tueta. Erittäin tyytyväinen WP Review Proon (heillä on myös ilmainen versio) ja saat hienoja 55% palkkioita, mikä on 36,85 dollaria per myynti.

Sähköpostimarkkinointi

AWeber – 30% toistuvat palkkiot. Niin kauan kuin he käyttävät tiliäsi, ansaitset rahaa. Ei sisällä rajoituksia, kuten MailChimp tekee, ja maksaa käteisellä luottojen sijasta.

Jatkuva yhteyshenkilö – 5 dollaria jokaiselta asiakkaalta, joka ilmoittautuu ilmaiseksi kokeilujaksi ja $ 105 jokaiselle uudelle asiakkaalle, josta tulee maksava asiakas. Erittäin antelias sähköpostiohjelmistojen tytäryhtiöohjelma.

MailChimp – Ansaitse 30 dollaria MailChimp-palveluista jokaiselta viittauksiltasi plus 3 uutta postilaatikon tarkastajat. Kuitenkin kyseisen henkilön PITÄÄ olla ystävä tai kollega, ja molemmilla on oltava myös maksetut tilit. Muutoin ilmaisten tilien on sisällettävä MailChimp-tunnus sähköposteihin.

Arkistokuvia

Shutterstock – 20% provisiot laajalle valokuvien valinnalle. Kun kysyt asiakkailta, mitä varastossa olevia valokuvia he haluavat käyttää verkkosivustollaan, lähetä heille kumppanilinkki, jos he ostavat.

iStock & Getty-kuvat – 20% palkkiot uusille asiakkaille, 10% paluusta. Sinun on lähetettävä heille sähköpostia ilmoittautuaksesi tytäryhtiöksi, mutta täältä löydät myös laajan valikoiman.

koulutus

Udemy – 20% provisio mistä tahansa kurssista. Ohjaajat voivat luoda mukautetun linkin, joka antaa heille 97% palkkioita kurssistaan. Udemy alensi toimeksiantojaan tekemällä siitä vähemmän houkuttelevaa.

WP 101 – 20% toimeksiantoja yhdestä arvostetuimmista WordPress-opetusohjelmien lähteistä.

Muut tytäryhtiöt

Katso WordPress – 20% palkkiot wordpress.com-, JetPack- ja WooCommerce-palveluille.

StackPath – jos blogin verkkosivuston nopeus tai tee se asiakkaille, voit ohjata heidät StackPathiin, joka osti MaxCDN: n. Ansaitsin 1 000 dollaria kuukaudessa MaxCDN: n avulla – näemme kuinka StackPath menee. On paljon vaikeampaa päästä mukaan heidän kumppaniohjelmaansa kuin MaxCDN – he haluavat tietää, että pystyt tuottamaan enemmän myyntiä ja että CDN-tiedostot ovat tärkeä osa yritystäsi / blogiasi. Panostan myynni välimuistin laajennuksiin liittyvien opetusohjelmien kirjoittamiseen, jotka melkein kaikki integroivat StackPathin – pelkästään nämä opetusohjelmat saavat minut yli 500 kävijää / päivä.

Impact-Radius-affiliate-Sales

StackPath-Data-keskusten

Kraken (Kuvan optimointi) – Pakkaa häviöttömästi kuvia sivun latausaikojen parantamiseksi (ilmaiset lisäosat eivät ole läheskään yhtä hyviä). Jokaista luomaasi viittausta varten Kraken korottaa kuukausikiintiötäsi pysyvästi 100 megatavua. Näet viittausvaihtoehdon, kun olet rekisteröitynyt.

OptiMonster (Lomakkeet) – tunnetko nämä ärsyttävät ponnahdusikkunat poistuessasi verkkosivustolta? En myöskään pidä heistä, mutta väitetään, että ne toimivat. Ansaitse 20% jokaisesta myymästäsi.

Amazon – Jos lähetät liikennettä Amazoniin ja joku ostaa kokonaan toisen tuotteen, saat PALJON palkkiot kyseisestä myynnistä. Jos luot Youtube-opetusohjelmia, voit ohjata ihmisiä Sininen Yeti-mikrofoni, tai tuota tyhmä t-paita käytät aina videoidesi aikana. Ajattele fyysisiä tuotteita digitaalisten tuotteiden sijaan. Ansaitse jopa 10% palkkioita maailman suurimmasta verkkokaupan jälleenmyyjästä. Rehellisesti sanottuna, olet idiootti, ettet kirjaudu sisään.

TubeBuddy – suosittu ohjelmisto / Chrome-laajennus YouTube-videoiden optimointiin ja hallintaan, ääni- / videotehosteet mukaan lukien. 30-50% toistuvat palkkiot. Katso suunnitelmat / ominaisuudet tässä.

Tietää muita hyviä WordPress-tytäryhtiömarkkinointiohjelmia? Kerro siitä kommentti-osiossa (ei omatoimistoja). Tai jos olet uusi tytäryhtiömarkkinointi ja sinulla on tietty kysymys, vastaan ​​mielelläni siihen sinulle – pudota minulle rivi!

P.S. WP Beginner on tytäryhtiö kaikille WordPress-tytäryhtiöohjelmille. Mahdollisuudet ovat, jos he listaavat yrityksen pörssissä tarjoussivu, heillä on myös tytäryhtiöohjelma.

WordPress-yhteistyökumppanin-markkinointi-ohjelmat

Mitä seuraavaksi? Ansaita rahaa tietenkin

Katso tytäryhtiömarkkinointioppaani, joka opastaa sinua kaiken tämän sisällysluettelon välillä.

Affiliate Marketing TOC

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X1f4b0; Mistä kumppaniohjelmasta tein 150 000 dollaria vuodessa?

SiteGround ja Cloudways muodostavat vähintään 90% osakkuusyhtiöiden tuloista. Kirjoitin tytärmarkkinoinnista opetusohjelman, joka osoittaa sinulle kuinka tein sen.

&# X1f4b0; Mitkä hosting-kumppaniohjelmat ovat suosituimpia?

SiteGround, Bluehost, HostGator ja pari muuta jaettua isäntää ovat suosituimpia. Liity WordPressin Facebook-ryhmiin ja tarkista mielipidekyselyt ja ihmisten keskustelut, niin näet paitsi suosituimmat isäntäyritykset, myös missä trendit ovat menossa.

&# X1f4b0; Mistä useimmat ihmiset ansaitsevat rahaa?

Suurin osa menestyneistä WordPress-bloggaajista saa tytäryhtiöiden tulot isännöinnin kautta. Se on paljon maksaa, tuottoisa (mutta kilpailukykyinen) ala.

&# X1f4b0; Voinko ansaita elantonsa mainostavia teemoja / laajennuksia?

Tee matematiikka. Jos ansaitset vain 30 dollaria / myynti, miten tämä verrataan palkkioiden isännöintiin, joiden hinta on 150 dollaria / myynti? Sinun on tehtävä 5x enemmän myyntiä, mikä voi olla haastavaa, mutta se voidaan tehdä riittävällä liikenteellä.

&# X1f4b0; Mikä on paras kumppanilinkkien hallinnan laajennus?

Käytän Thirsty Affiliates -laajennusta. Se on mahtava!

Kippis ja onnea,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map