Kuinka ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla (2020-opas): Minulla on viime vuonna 150 000 dollaria ja haluan näyttää muille ihmisille, kuinka tein sen

En koskaan uskonut, että näin tapahtuu minulle.


Kahden vuoden aikana menin tekemään 20 000 dollaria 80 000 dollariin, sitten 150 000 dollaria vuonna 2018 (katso tuloraportit).

Tein tämän pudottamalla kaikki SEO-asiakkaani ja yritin ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla (kirjoitan oppaita SEO: sta ja verkkosivuston nopeudesta). 90% tytäryhtiöideni tuloista tulee ihmisille suuntautumisesta SiteGround, hosting-yritys, joka palkitsi minut kuukauden tytäryhtiö heinäkuussa 2017.

Joten mitä teen?

Kirjoitan periaatteessa oppaita verkkosivustosi lataamisen nopeuttamiseksi sanomalla “isännöinti on verkkosivuston nopeuden tärkein tekijä ja SiteGround arvioitiin isäntäksi 34 Facebook-kyselyssä. He ovat myös käyttänyt Yoast, suositteli WordPress, ja he tulevat siirtää sinut ilmaiseksi. Monet ihmiset ovat jo siirretty SiteGroundiin ja lähetetty nopeammat latausajat päällä Viserrys.”

Tämä sai myyntini kiihtymään.

Ei, tätä ei tapahtunut yön yli. Kyllä, minulla oli tauko muutaman vuoden ajan, kun luin sisältöä. Mutta se muutti kirjaimellisesti elämääni … Muutin vanhempieni talosta (huokaus) mukavaan studioon Denverin keskustassa, ostin ensimmäisen autoni (Mercedes c300), adoptoin 2 kittia ja luotto nosti 45 pistettä. Lahjoitin myös 6 000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin. Olen nöyrä kaveri, mutta tytäryhtiömarkkinoinnissa numerot puhuvat. Joten haluan näyttää sinulle kuinka tein sen. Nauttia :-)

SiteGround-yhteistyökumppanin-Sales

SiteGround-PayPal-rahaa

Katso minun täysi PayPal-toiminta, tai tuloraportit kaikille tytäryhtiöilleni.Minä ja Natalie

Minulla on vihdoin aikaa / rahaa matkustaa tyttöystäväni kanssa (tiedän, hän on upea)

Contents

Päästä alkuun

Kuinka tytäryhtiömarkkinointi toimii?
Olet kumppani yrityksen kanssa, joka myy tuotteita / palveluita, joita haluat suositella yleisöllesi. Jos he ostavat jotain tytäryhtiö-linkkisi kautta, saat myynnistä palkkion. Kumppaniohjelmia on myös muita tyyppejä, mutta tämä on yleisin – ja sitä minä myös teen.

Tietoja Oma blogi

 • Kirjoitan SEO + -sivuston nopeuden optimoinnista
 • Hosting on verkkosivuston nopeuden optimoinnin tärkein tekijä
 • Ansaitsen rahaa ohjaamalla ihmisiä SiteGroundin isännöinti
 • Olen viettänyt PALJON aikaa kerätäkseen sosiaalisen median todisteita, missä he olivat ykkönen 34 eri Facebook-kyselyssä, Facebook-keskustelut jotka tukevat tätä, ja kuinka muutto niihin voi parantaa sivun latausaikoja. Minulla on myös 100% pisteet GTmetrixissä + Pingdom
 • Minulla on noin 2500 kävijää päivässä, 90% on peräisin Googlelta … tytäryhtiölinkkien lisääminen blogiisi (tai videoihisi) on helppo osa – johdonmukaisen liikenteen saaminen heille (SEO) on vaikeaa
 • Tulosten näkeminen vaati kokopäiväistä blogointia monien kuukausien ajan minimituloilla, mutta nyt voin (ja olen) lopettanut toimintansa useiden kuukausien ajan ja kerän edelleen silti tytäryritystuloni

Minusta (Miksi kirjoitan tätä?)
Olen kotoisin epäonnistuneesta web-suunnittelun / SEO-taustoista. Blogini, koska tiesin, että se oli hyvä SEO: lle, mutta artikkeleini eivät tehneet sitä Kaupallista. Suoritin uskon harppauksen ja pudotin asiakkaani selvittämään bloggaamista / tytäryhtiömarkkinointia. Olin hyvä verkkosivustojen nopeuden optimoinnissa ja tiesin, että isännöinti oli tärkein tekijä. Jonkin tutkimuksen jälkeen näin, että SiteGround oli ykkönen useimmissa Facebook-kyselyissä, ja sillä oli hyvä maine anteliasilla tytäryrityspalkkioilla. Joten kirjoitin oppaita verkkosivuston nopeudesta … kuinka määritän WordPress-välimuistin laajennukset, hosting-arvosteluita ja muita nopeuteen liittyviä aiheita. Yleensä sanoman lopussa sanoisin ”… ja tästä syystä sinun pitäisi siirtyä SiteGroundiin” todisteilla siitä, miksi he ovat parhaat… kyselyitä, tweetejä, latausaikaparannuksia jne. Silloin asiat menivät hyvin. Nyt minulla on 0 asiakasta ja vapaus elää miten haluan. Kirjoitin tämän opetusohjelman, koska olen todella innoissani auttaa ihmisiä tekemään samoin – ilman BS: tä.

Suurimmat tekijät

 • Oikean markkinaraon ja tytäryhtiö (t) valitseminen, johon lukijat voivat ohjata
 • Löydät aiheet (avainsanat), joista ihmiset olisivat kiinnostuneita tuotteesta / palvelusta. Sinun EI tarvitse vain kirjoittaa arvosteluja !!! Jos luot YouTube-videon aiheesta “television yhdistäminen kannettavaan tietokoneeseen”, pudota sisaryrityslinkki HDMI-kaapeliin. Se on vain yksi esimerkki.
 • SEO: jatkuvan liikenteen saaminen kirjoittamalla avainsanoille mahtava sisältö (hakukoneoptimoinnissa on lause ”pituus on vahvuus” ja tämä maksoi minulle paljon aikaa). Ehkä teet videoita tai verkkokurssia, mutta löysin blogiviestien WAY helpommin päivitettävissä, mikä tarkoittaa vähemmän ylläpitoa. FAR: n suurin tekijä oli aika, jonka vietin huolellisesti luomalla opetusohjelmiani … mikä lopulta johti äkilliseen 3-kertainen kasvu SEO-liikenteessä
 • HTML-sisällysluettelon lisääminen jokaiseen artikkeliin (rohkaisee pidempään sisältöön, organisaatioon ja jopa mahdollisuuteen saada hypätä linkkejä Googlessa käyttämällä nimeltään ankkurit).
 • Kerätään Facebook-kyselyjä, twiittejä ja muita todisteita siitä, miksi heidän pitäisi valita tytäryhtiöni
 • kärsivällisyys sisällön kirjoittaminen kesti monta kuukautta, vaikka en saanut palkkaa

1. Löydä nichesi

Uramatkani sujui näin: verkkomarkkinointi > Web-suunnittelu > WordPress-web-suunnittelu > WordPress SEO > WordPress-nopeuden optimointi. Nyt aloitan tytäryhtiömarkkinoinnissa.

Kun tein WordPress-nopeuden optimointi Huomasin, että monet ihmiset tarvitsivat sitä, mutta hyvin harvat toimittivat sen (palveluista ja oppaista puuttui, kun tutkin Googlea). Tiesin myös, että hosting oli verkkosivuston nopeuskerroin # 1 ja nämä yritykset maksoivat jopa 200 dollaria / myynti. Hosting on kilpailutila, mutta palkkiot ja tarjonnan puute houkuttelivat minua.

Laajensin SEO-blogiani ja aloin kirjoittaa isännöinnistä, välimuistin laajennuksista ja muista aiheellisista aiheista… suositellessani SiteGround jokaisessa opetusohjelmassa. Lisäsin sosiaalisen näytön, kuten 34 Facebook-kyselyä, joissa he saivat luokituksensa # 1. Jokainen opetusohjelma oli erittäin yksityiskohtainen ja monien ihmisten mielestä ne olivat hyödyllisiä – monet saavat yli 100 kävijää päivässä, koska suuri sisältö = korkeampi sijoitus.

Kun löysin markkinaraon (WordPress-nopeuden optimointi), vankan isännöintiyrityksen, jolla on korkea palkkioyhtiöohjelma (SiteGround), ja luonut opetusohjelmia aiheiden ympärille, jotka minun kapealla olevat ihmiset pitäisivät hyödyllisinä (ja ehkä haluat muuttaa isäntään), se sai minut 130 000 dollariin.

WordPress Speed ​​Optimization Guide

Kun olet löytänyt markkinaraon, jolla on suuri kysyntä, vähän tarjontaa (tee Google-tutkimuksesi), ja a hyvämaineinen tytäryhtiö, joka tarjoaa hienoja palkkioita… ja sinulla on kärsivällisyyttä odottaa taloudellisia tuloksia omaisuutesi luomisen aikana (puhun sisällöstä), kehotan sinua ottamaan harppaus.

2. Rekisteröidy kumppaniohjelmiin

Suositut verkkokaupat

 • Amazon – jopa 10% laskettuna kategoria.
 • ebay – 40 – 80% perustuen luokkaan (mutta vain 24 tunnin evästeiden seuranta).
 • Etsy – 4 – 8%.
 • Kohde – 4% useimmissa luokissa.
 • Walmart – 4% useimmissa luokissa.
 • AliExpress – 3% elektroniikasta, 7-9% kaikkeen muuhun.
 • NewEgg – 0,5 – 1%.
 • overstock – jopa 6%.

WordPress-hosting

 • SiteGround – 50 dollaria – 100 dollaria + / myynti (taso-ohjelma).
 • WP-moottori – 200 dollaria / myynti + bonukset + 50 dollarin kaksitasoinen ohjelma.
 • Kinsta – 50 dollaria – 500 dollaria / myynti + 10% toistuvasti.
 • Cloudways – 50 dollaria – 125 dollaria / myynti (porrastettu) tai toistuvat tulot alhaisemmalla alkuperäisellä palkkiolla – ne olivat myös ykkönen monissa Facebook-kyselyissä, niiden seuranta on erittäin vahvaa, ja suosittelen heitä pian hallinnoituun pilvipalveluun

WordPress-teemat

Sähköpostimarkkinointi

 • AWeber – 30% toistuvasti (19–149 dollaria + myyntiä kohti).
 • Jatkuva yhteyshenkilö – 105 dollaria per myynti ja 5 dollaria / lyijy (ilmoittautuminen ilmaiseksi kokeiluversioon).

Muut tytäryhtiöt

 • SEMrush – 40% toistuvasti (40 – 160 dollaria / kuukausi).
 • StackPath CDN – yleensä 10 dollaria – 20 dollaria palkkiota per myynti.
 • MyThemeShop – 55% (48 dollaria palkkiota – 244 dollaria suunnitelmasta riippuen).
 • ThemeForest – 30% kunkin uuden henkilön ensimmäisestä ostoksesta.
 • WP-raketti – 20% (10–50 dollaria / myynti).
 • Freelancer – projektin maksu 100 ensimmäisen päivän ajan (yleensä 10% projektista).
 • Udemy – 20% millä tahansa kurssilla.
 • Katso WordPress – 20% wordpress.com-, JetPack- ja WooCommerce-palveluille.
 • OptiMonster – 20%.
 • LongTail Pro – 30% (ja 30% toistuvasti) 219 dollaria vuodessa – 377 dollaria vuodessa suunnitelmissa.
 • Elementor – 50% hinnasta 49 – 199 dollaria suunnitelmasta riippuen.
 • HelloFresh – 25 dollaria (enimmäismäärä) ensimmäisessä myynnissä.

Kupongin koodit

 • A2-hosting + HostGator – näiden tytäryhtiöiden avulla voit luoda mukautettuja kuponkikoodeja, mikä on valtava bonus, jos teet YouTube-videoita. Tyler’s Mooren video kuinka luoda WordPress-sivusto sillä on 4.5M + näkymiä ja hän viittaa ihmisiin HostGatoriin kuponkikoodinsa avulla. Tämä tarkoittaa, että hänelle maksetaan myynti, jos hän käyttää koodia (vaikka he eivät napsauta hänen kumppanilinkkiään). Jos teet YouTube-videoita, kuponkikoodit voivat johtaa paljon enemmän myyntiin kuin linkkien pudottamiseen videokuvauksiin ja toivovan, että ihmiset napsauttavat sitä. Hän on saanut omaisuuden.

3. Opi erityyppisiä ohjelmia

Yksi taso – saa palkkiota, kun myynti syntyy tytäryhtiö-linkistäsi.

Kaksitasoinen – hanki palkkio, kun viitat muihin tytäryhtiöihin ja he alkavat myydä (ajattele monitasoista markkinointia). Esimerkki on WP Engine -ohjelma jossa kerron lukijoilleni heidän WordPress-isännöinnistään, he alkavat myydä, ja minä ansaitsen 50 dollaria / myynti jokaisesta tuottamastaan ​​myynnistä.

Kiipeilytasot – lisääntyneet palkkiot, kun lisäät myyntiä.

SiteGround-yhteistyökumppanin-ohjelma-tasot

Toistuvat komissiot – yleensä tapahtuu liittymispalveluilla… saat jatkuvasti palkkioita, kunhan ihmiset ovat ilmoittautuneet. AWeber ja SEMrush tekevät tämän.

Sivuston laajuiset palkkiot – saa palkkiota riippumatta siitä, mitä ihmiset ostavat tytäryhtiön verkkosivustolta. Amazonin tytäryhtiöohjelma tekee tämän.

Maksa lyijyä kohti – saat palkkion yritykselle lähettämäsi viittausten lukumäärän perusteella (esim. Yhteydenottolomakkeen täytteet). Varmista, että määrität analysointisi seurataksesi tätä ja että sinulla on vankka, kirjallinen sopimus tytäryhtiösi kanssa. Et halua viettää tonnia aikaa ja polttaa, kuten minulla on.

Keksit – Aika, jonka kuluttua ihmiset ovat napsauttaneet tytäryrityslinkkiäsi, saat palkkion, jos myynti syntyy. Yleensä 30-90 päivää, mutta sen ei pitäisi olla kaupan katkaisija tytäryhtiöitä valittaessa.

Yksittäiset kumppaniohjelmat – tässä kirjaudut sisään heidän verkkosivustonsa kautta.

Yksittäisten-yhteistyökumppanin-ohjelma

Affiliate MarketplacesShareasale ja ClickBank on tuhansia kauppiaita, joista valita. On hienoa kirjautua yhteen paikkaan ja tarkistaa useiden tytäryhtiöiden suorituskyky menemättä jokaiselle yksittäiselle portaalille jokaisella verkkosivustolla. Monet ohjelmat eivät kuitenkaan ole osa markkinoita. Olen suuri ShareASalen fani – voit valita niin monia yrityksiä ja toimialoja.

Shareasale

Amazon-kumppaniohjelma
Amazonin tytäryhtiöohjelma on suosituin heistä kaikista. En osallistu itse (vielä), mutta suurin osa tiedän tytäryhtiömarkkinoijien käyttää Amazonia, koska … se on Amazon. Voit tarkistaa käyttämäsi tuotteet tai kirjoittaa oppaita (esim. Kuinka tietokone yhdistetään televisioon) ja pudottaa kumppanilinkki HDMI-kaapeliin… vain muutama esimerkki. Haluat ehkä luoda suhteita valmistajiin, jotta voit saada tuotteita ennen niiden julkaisua – antamalla sinulle aikaa luoda arvostelu ennen tuotteen markkinoille saattamista ja kerätä myyntiä ruuhka-aikoina.

 • Jopa 10% palkkiot
 • Komissio% luokkien perusteella
 • Sivuston laajuiset palkkiot (jos he ostavat jotain linkin kautta, saat palkkion)
 • Erittäin korkeat tulokset
 • Luo mukautettu tytäryhtiö-linkki mihin tahansa tuotteeseen

Amazon-yhteistyökumppanin-komissioiden

Amazon-Autocomplete-avainsanat

Voit luoda kumppanilinkkejä mille tahansa Amazon-tuotteelle ja pudottaa sen videokuvaukseen:

Amazon-affiliate-linkit

WordPress-kumppaniohjelmat
Jos olet WordPress-toimialalla kuten minä (olipa kyse sitten suunnittelusta, kehittämisestä tai SEO), olen kerännyt melkoisen luettelon WordPress-kumppaniohjelmista. Poissulkesin ne, jotka löysin epäonnistuneita tai jotka maksoivat liian vähän, jotta voitaisiin erityisesti tuottaa voittoa ThemeForest, Luovat markkinat, ja heikkolaatuiset teemakaupat, kuten Template Monster. Ylläpito maksaa hyvin, ja kirjoitin opetusohjelman SiteGroundin tytäryhtiöohjelmalle ja StudioPress-teemoille, jotka ovat 2 eniten maksavaa tytäryritystäni. Näissä opetusohjelmissa on runsaasti kuvakaappauksia / sosiaalisia todisteita erityisesti SiteGroundiin.

 • SiteGround – Tärkein hosting-kumppanini, jolla on vakaa maine sosiaalisessa mediassa (jota käytän hyväksi). He maksavat 50–100 dollaria + / myynti ja myöntävät räätälöityjä palkkioita suorituksesi perusteella ja siitä, myytkö kalliimpia isännöintisuunnitelmia.
 • WP-moottori – 200 dollaria / myynti kaksitasoisella tytäryhtiöohjelmalla (50 dollaria jokaiselta kaksitasoisella myynnillä)
 • StudioPress – tunnetaan laadukkaimmista sisäänrakennetuista WordPress-teemoista synty
 • Tyylikkäät teemat – korkealaatuiset teemat anteliaalla kumppaniohjelmalla (50% myynnistä)
 • StackPathCDN 31 lisädatakeskuksella (Cloudflaressa on yli 200 tietokeskusta, mutta enemmän datakeskuksia = nopeampi sisällön toimitus). Saan noin 1 000 dollaria kuukaudessa viittaamalla ihmisiä StackPathiin välimuistin laajennusoppaissa. StackPath osti äskettäin MaxCDN: n ja niiden tytäryhtiöiden hyväksymisprosentti on paljon alhaisempi (riippuu potentiaalisesta määrästä), mutta useimmat välimuistin laajennukset muutetaan StackPathiksi suositelluksi CDN-tunnukseksi
 • Freelancer – Ohjaa ihmisiä kehittäjiin, suunnittelijoihin ja muihin freelancereihin, joiden kanssa olet työskennellyt, ja tee 100% Freelancerin projektipalkkiosta 90 ensimmäisen päivän ajan. Saan paljon ihmisiä, jotka pyytävät WordPressin nopeuden optimointipalveluita… Joten ohjaan heidät kehittäjäni kanssa, jolla on freelancer-tytäryhtiö-linkki, ja ansaitsen passiivisia tuloja 125 dollaria kuukaudessa. Et voi käyttää tytäryhtiölinkkejä linkittääksesi tiettyihin freelancer-profiileihin, joten ohjaan ihmisiä kotisivulle tytäryhtiölinkin kautta ja annan ihmisille kehittäjäni käyttäjänimet.

4. Suorita numerot

Korkeat palkkiot, korkeat muunnokset, alhaiset peruutussuhteet
Haluat tietysti tytäryhtiöihin, joilla on korkeat palkkiot, mutta heillä tulisi olla myös vakaa maine korkeilla tuloksilla ja alhaisilla peruutussuhteilla (saat 0 dollaria, jos ihmiset peruuttavat ilmoittautumisensa jälkeen). Jos he ovat osa tytäryhtiömarkkinoita, kuten Shareasale tai ClickBank voit nähdä joitain numeroita siellä. Yritykset pitävät Amazonista / SiteGround ovat turvallisia vetoja, muuten tee tutkimuksesi (tai seuraa tytäryhtiölinkkejäsi, jotta voit seurata niiden suorituskykyä). Vältä tytäryhtiöitä, jotka tarjoavat valtavia palkkioita, koska tämä tarkoittaa todennäköisesti, että he yrittävät hankkia / pitää asiakkaita luonnollisesti. Tämä vahingoittaa lukujasi (erityisesti tuloksiasi / käännösprosenttiasi).

Miksi en mainonnut WP-moottoria 200 dollaria / myynti
Olisin voinut mainostaa WP Engine (hosting-yritys) 200 dollaria / myynti ilman ylimääräistä ohjelmaa kiivetä varten – kuulostaa melko hyvältä? Mutta kun tarkistin ShareASalen, huomasin heidän kääntymisprosentin olevan 24%! Ainoastaan ​​idean saamiseksi SiteGroundin peruutukset ovat alle 10%. WP Engine alkaa hinnasta 29 dollaria / kk, kun taas SiteGroundin hinta on 3,95 dollaria / kk, ja lisäksi SiteGroundilla on parempi maine. Minun täytyi nousta portaattoman tason ohjelmaan korkeampiin palkkioihin SiteGroundin kanssa, mutta se kannatti pitkällä aikavälillä.

5. Asenna blogi

WordPress – mitä suosittelen verkkosivustosi / blogin luomiseen.

Tässä seuraavassa osiossa esitetään yhteenveto koko myyntikorkeistani SiteGround-sivustolle. Käytän tätä tarkka osio jokaisesta blogini opetusohjelmasta, joka liittyy verkkosivuston nopeuden optimointiin. Myyntipisteen asettaminen ja selittäminen miksi ihmisten tulisi käyttää tytäryhtiötäsi (esim. Sosiaalinen todiste) on niin tärkeää!

HostingSiteGround On käyttänyt Yoast, minä ja suositteli WordPress. He ovat ykkönen melkein jokaisessa Facebook-kysely ja antaa useimmille ihmisille suuria latausajan parannukset varsinkin jos he käyttivät keskinkertaisia ​​isäntiä: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast vs. Twitter-Me-vain-virta-to-Siteground

Käytän heidän puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma joka tulee 4x enemmän palvelinresurssit kuin jaettua majoitusta. Napsauttamalla sivujani nähdäksesi kuinka nopeasti ne latautuvat, tarkista GTmetrix-raporttini tai nähdä ihmisiä, jotka Siirretyt ja lähetetty uudet latausajat. He myös tekevät vapaa siirtolaisuus.

Kuinka tarkistaa, onko isännöinti hidas
Suorita sivustosi läpi Google PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi. Google suosittelee sen pitäisi olla <200ms. Anything above 1 second is not good. You can also check your TTFB (aika ensimmäiseen tavuun) GTmetrixin Ajoitukset-välilehdessä tai bytecheck.com.

Vähennä palvelimen vastausaikaa

Tässä ovat kyselyt:

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

WordPress Hosting Poll syyskuun 2018.png

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

SiteGround on suositellut WordPress:

SiteGround-Suositeltu-WordPress-Host

Muutama onnellinen asiakas (tämä on sosiaalinen todisteeni):

Godaddy-sivustoon siirtäminen

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround on 3 suunnitelmaa:

SiteGround-Hosting

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (# 1 tekijä WordPress-optimointioppaassa). Tässä on täydellinen vertailutaulukko, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän. GrowBig and up sisältää ilmaisen siirron, vaiheittaisen asentamisen, edistyneen välimuistin ja mahdollisuuden isännöidä useita verkkosivustoja. GoGeek tarjoaa ensisijaisen tuen. Heidän pilvimajoitus on melko hintahyppy 80 dollaria kuukaudessa.

Voit nähdä tämän heidän ominaisuussivu:

SiteGround-palvelin-Resources-vertailu

Käytän SiteGroundia, koska:

 1. Oma GTmetrix + Pingdom raportit puhuvat puolestaan
 2. Sivuni latautuvat heti (napsauta niitä halutessasi)
 3. Nopeasti nopeustekniikka (PHP 7.3, NGINX, SG-optimoija, CloudFlare)
 4. Suositellut Yoast, WordPress, Ivica alkaen WordPress-nopeus
 5. Vapaa Salatkoon SSL, helppokäyttöinen cPanel, ja ominaisuudet verkkokauppa
 6. WordPress-tuki on lyömätön jopa ilman GoGeekin ensisijaista tukea
 7. GrowBig mukana tulee lataus, lisää tallennustilaa ja enemmän palvelinresursseja (vieritä alas kohtaan “allokoimme tarvitsemasi resurssit” ja siirrä hiiren osoitin palvelin välilehti)
 8. GoGeek mukana tulee vielä enemmän palvelinresursseja, tallennustilaa ja prioriteettitukea
 9. Vapaa muutto, siirtolaajennus, ja a 30 päivän rahat takaisin takuu
 10. Paljon kiitosta aiheesta Reddit, Facebook-keskustelut, Viserrys, TrustPilot
 11. Tonnia kiitosta Facebookissa: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Monet ihmiset ovat jo muuttaneet ja lähettäneet tuloksia Twitteriin: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin minun tytäryhtiö linkki Lahjoita sinulle hyvän kustannuksen ilman mitään kustannuksia. Joka vuosi minä lahjoittaa 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin uskon, että he ovat tähtitietoisia WordPress-isäntä ja sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimusta Facebook-ryhmissä + Viserrys ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

OMM-On-SiteGround

Ihmiset muuttavat yleensä, koska heidän nopeustekniikka voi leikata latausajat puoliksi:

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

Hanki isäntä SiteGroundista

Teema – et tarvitse erityistä teemaa tytäryhtiömarkkinoinnissa, tarvitset todennäköisesti vain blogin. minä suosittelen StudioPress-teemat koska juuri sitä käyttävät Yoast, Matt Cutts (Google) ja minä. Myös WordPressin perustaja Matt Mullenweg suosittelee heitä. Yksi suurimmista virheistä, jonka tein, oli teeman käyttö ThemeForest… koska ne ovat rakennettu riippumattomien kehittäjien toimesta, jotka saattavat estää päivittämästä teemaansa. Näin tapahtui minulle ja kuulen koko ajan kauhu tarinoita siitä, että ihmisten on vaihdettava teemoja ja suunniteltava koko sivustonsa uudelleen. Olen käyttänyt samaa StudioPress-teemaa (Outreach Pro) 3 vuotta. Heidän teemansa ovat kevyet (latautuvat nopeasti), SEO-ystävälliset optimoidun koodin kautta, turvalliset ja heillä on valtava valikoima liitännäiset varten Genesis-kehys ja mahtava yhteisö Genesis WordPress Facebook -ryhmä. Niihin sisältyy dokumentaatio sen asettamiseksi ja ne palvelevat sinua monien, monien vuosien ajan.

StudioPress-teemat

Verkkosivuston kehittämisohjeet – Tarvitsetko apua teemaasi perustamisessa? Olen työskennellyt samojen 2 kehittäjän kanssa yli 3 vuotta. Jos haluat vuokrata heidät, kirjaudu sisään Freelancer tili, lähetä työsi (WordPress-teeman asennus) ja kutsu sitten käyttäjä i333 tai bdkamol projektiisi. Jos haluat, ota minuun yhteyttä ja esitän heille sähköpostia sähköpostitse. Molemmat ovat hyviä kehittäjiä kohtuullisin hinnoin, puhuvat sujuvasti englantia, ja ulkoistan heille kaiken ohjelmointityön.

Pronaya-Kumar-S-arvioita

6. Master SEO

Jos et tee kaikkea WordPress SEO Guide -oppaastani, tee ainakin nämä:

 • Löydä tietty (pitkähäntäinen) avainsana Google Autocompletessa, joka on yli 3 sanaa.
 • Tutkimus avainsanan kilpailu varmistaaksesi, että se ei ole liian kilpailukykyinen (laajat avainsanat, joilla on korkea kuukausittainen haku, ovat aina kilpailukykyisempiä). vidIQ, Avainsanat kaikkialla, ja MozBar Chrome-laajennukset ovat hienoja työkaluja tähän, mutta on parasta tutkia manuaalisesti kuinka vahva sisältö on (huipputuloksissa) – suurin indikaattori.
 • Luo perusteellinen sisältö (videoiden pitäisi olla Yli 10 minuuttia kauan, blogiviestien pitäisi olla 3 000+ sanaa pitkä. Luo HTML sisällysluettelo pitää pitkät viestit järjestettynä.
 • Käsityö kiva otsikko (jota ihmiset napsauttavat) mieluiten avainsanasi edessä.
 • Käsityö kiva kuvaus (viittaamalla videokuvaukseen tai metakuvaukseen blogiteksteistä, joita voit tehdä Yoast, suosittelen laajennusta, jos olet WordPressissä).
 • Älä pakkomielle avainsanan tiheys, sillä ei ole merkitystä. Tärkeimmät käyttöpaikat ovat otsikko, kuvaus, ja jos käytät Yoastia, SEO-otsikko ja metakuvaus.
 • Käytä joitain linkit sisällössäsi – sisäiset linkit ovat luonnollinen tapa luoda linkkejä omaan verkkosivustoosi, ja ulkoiset linkit ovat kuin lähteiden viittaus Googleen. Molemmat ovat tärkeitä.
 • Käyttää multimedia – olivatpa ne sitten videoita, infografioita tai äänileikkeitä – ihmiset rakastavat niitä!
 • Käytä kiinteää ainetta WordPress-teema + isännöinti (esim. StudioPress + SiteGround), joka voi säästää paljon ongelmia verkkosivuston nopeuden, yhteensopivuuden, turvallisuuden ja sisäänrakennetun hakukoneoptimoinnin suhteen.
 • Käytä rikas katkelmien laajennus (Käytän MyThemeShopin WP Review -sivustoa) saadakseni tähtiä Googlessa.
 • Määritä Yoastin SEO-laajennus, Google Search Console, ja WP-raketti (välimuistin laajennus).
 • Kun käytät WordPressiä, käytä ‘Postinimen’ pysyvän linkin rakenne kohdassa Asetukset> Permalinks.
 • Aina merkitä kuvia (tietokoneellasi) ENNEN lataamalla ne WordPressiin, ja käytä a kytkeä käyttää kuvatiedoston nimeä automaattisesti kuvan tekstinä (säästää aikaa).
 • Älä mene pähkinään kanssa WordPress-laajennukset. Monet heistä vahingoittavat nopeutta tai niitä ei ylläpidetä.
 • Lisää blogiviestisi julkaisupäivä hakutuloksiin (tekee sisällöstäsi tuoreen)!
 • Tee verkkosivustosi lataa paahtaen nopeasti – käytä Cloudflaren ilmainen CDN, optimoida kuvia (esim. ShortPixel), välttää ulkoisia resursseja, kuten Google AdSense, Google Maps ja korkeat CPU-laajennukset. Varmista, että käytössäsi on PHP 7+ (isäntätililläsi), ja puhdista tietokanta usein WP-Optimize- tai WP Rocket -sovelluksella. Vältä EIG-majoitusta hinnalla millä hyvänsä.
 • Käyttää SSL (Salatkoon on ilmainen) ja tarkista Google kansallinen ja paikallinen sijoitus tekijät.

7. Master Video SEO

Ja jos et tee kaikkea YouTube SEO SEO Guide -oppaastani, tee nämä:

 • Etsi tietty (pitkähäntäinen) avainsana YouTube-täydennysosassa, joka on yli 3 sanaa.
 • Tutki avainsanan kilpailua tutkimalla kuinka monta katselukertaa, tykkäämistä, kommentteja ja muita signaaleja parhailla videoilla on (vidIQ Chromen laajennus on hieno tähän). Laajoilla avainsanoilla on enemmän hakuja, mutta ne ovat kilpailukykyisempiä (alkavat aina pitkältä).
 • Kuvaile aihetta laajasti – tavoittele 10 minuuttia ja ole tiivis (skriptit / muokkaaminen)!
 • Merkitse videotiedosto (tietokoneellasi) avainsanana ja lähetä se YouTubeen.
 • Käsittele hieno otsikko, joka houkuttelee ihmisiä napsauttamaan videoitasi avainsanasi edessä.
 • Kirjoita pitkä kuvaus aikaleimoilla, linkkeillä ja käytä avainsanaa ensimmäisessä virkkeessä.
 • Tarkista YouTuben automaattisesti luoma tekstitys ja tee korjaukset.
 • Lataa mukautettu pikkukuva (1280 x 720 kuvapistettä), joka saa ihmiset napsauttamaan videota.
 • Vastaa aina kommentteihin ja upota video blogiisi, jos sinulla on.
 • Lisää videosi blogiisi, sähköpostiisi, sosiaaliseen mediaan ja muihin markkinointikanaviin.

Muuten se on yhtä helppoa kuin lisätä linkki videon kuvaukseen ja pyytää ihmisiä napsauttamaan sitä. Kupongikoodit ovat valtava bonus (jos tytäryhtiösi tarjoaa tämän), koska useaan otteeseen voit antaa ihmisille alennuksen mukautetulla koodillasi hyvittämällä sinulle myyntiä, ilman että heidän tarvitse edes napsauttaa tytäryhtiö-linkkiäsi. Tämä johtaa suurempaan tulokseen. (Tyler Moore tekee tämän).

Amazon-kumppanilinkit

8. Löydä sisältöstrategiasi (blogi vs. videot vs. kurssi)

Blogiviestit – Monilla tekniikan aloilla, kuten minun, on olemassa paljon teknisiä muutoksia, jotka vaativat minua päivittämään sisältöä. Blogipalvelun päivittäminen on PALJON helpompaa kuin videon uusiminen kokonaan. Videot ovat hyviä, mutta viestit voivat kestää paljon kauemmin (kutsutaan ikivihreäksi sisältöksi).

Videot – Lisää tytäryhtiölinkkejä YouTube-kuvauksiin ja kerro ihmisille, että jätit linkin sinne. Et voi muokata videota sen jälkeen kun se on ladattu, joten minulla oli vaikea pitää ajan tasallani. Se vaatii enemmän huoltoa kuin viestejä, varsinkin jos teollisuudessasi tapahtuu paljon muutoksia.

Verkkokoulu – sama kuin videot, joissa on vaikea pitää niitä ajan tasalla, vaikka en ole koskaan tehnyt sähköistä kurssia. Udemy on todennäköisesti paras veto.

Affiliate-linkit – Affiliate-linkkien lisääminen sisältöön (teksti / kuvat / painikkeet) on ainoa käyttämäni strategia ja suosituin strategia. Ihmiset, jotka todella lukevat juttujasi, ostavat todennäköisesti jotain, jota suosittelet – he eivät todennäköisesti aio napsauttaa häiritsevää bannerimainosta..

bannerit – testauksen jälkeen päätin poistaa bannerimainokseni, koska ne näyttivät myymältä ja eivät toimineet kuten tytäryhtiölinkkisi. Niitä on helppo heittää, mutta häiritseviä eivätkä todennäköisesti saa hyviä tuloksia. Jos kokeilet niitä, muista näyttää tietyt sivupalkin bannerit sen perusteella, minkä tyyppistä sisältöä ihmiset lukevat blogissasi (SEO-luokkaan kuuluville viesteille haluaisin näyttää SEO-aiheisen bannerin, ja verkkosivustoni nopeusluokan alla oleville viesteille Näytäisin toisen bannerin). Voit tehdä tämän käyttämällä laajennusta, kuten Widget-logiikka.

Janoiset tytäryhtiöt seuraa, luokittelee ja luokittelee tytäryhtiölinkit. Kun olet kirjautunut ohjelmiin, tartu kumppanilinkkiisi ja lisää ne tähän laajennukseen. Tämä voi viedä aikaa, jos linkit useille sivuille tytäryrityksesi verkkosivustolla (joka monissa tapauksissa sinun pitäisikin). pro-versio mukana tilastoissa, mutta en edes käytä sitä ja olen melko analyyttinen henkilö.

Janoinen-Kumppanit-Link-Management

peittäminen – lisää / mene / tai toisen linkin etuliitteen tytäryhtiöihin linkkeihisi. Aina kun käytät tytäryrityslinkkiä, sinun tulee käyttää peitettyä versiota (esim. Www.onlinemediamasters.com/go/siteground)

Käytä syviä linkkejä – nämä ovat tytäryhtiösi verkkosivuston sivut, jotka EI OLE kotisivua. Linkitin SiteGroundin isännöintiin paljon heidän sivustojaan nopeustekniikan sivu tytäryhtiölinkkinä. Jos teet Amazonin tytäryhtiöohjelmaa, haluat vain koota luettelon tuotteista, joita suosittelet lukijoille, luoda tytäryhtiö-linkki jokaiselle ja tuoda ne laajennukseen.

Janoisten tytäryhtiöiden asetukset – käy läpi plugin-asetukset ja säädä mitä tarvitaan. Jätin kaiken oletuksena, mutta muutin linkin etuliitteen (peitetyn URL-version) muotoon / go /.

Janoinen-Kumppanit-asetukset

11. Nofollow-kumppanilinkit

Et halua hakukoneiden seuraavan tytäryhtiölinkkejä. Jos lisäät ne sisältöön janoisten tytäryhtiöiden avulla, se tekee sen automaattisesti. Muussa tapauksessa valitse ”Nofollow” lisättäessä kumppanilinkkejä.

Nofollow-affiliate-linkit

12. Lisää kumppanilinkit kuviin

Vain nopea muistutus tästä – se voi lisätä napsautuksia etenkin mobiililaitteissa.

13. Kirjanmerkki Affiliate-tilastosivut selaimessasi

Siirry tytäryhtiösi hallintapaneeliin (t) ja merkitse ”tilastosivu” kirjanmerkkeihin, jotta se tallentuu selaimeesi. Tämä säästää aikaa varsinkin jos olet joku, joka haluaa tarkistaa jatkuvasti myyntiä / tehokkuutta.

Affiliate-kirjanmerkit

14. Asenna teksti- / sähköpostihälytykset aina, kun myynti tapahtuu

Tämä toimii vain, jos tytäryhtiö lähettää sinulle sähköpostia, kun myynti syntyy. Aina kun myyn SiteGround-myyntiä, saan puhelimeeni mukautetun ilmoituksen. On KANNUSTAVAA saada nämä.

Luo puhelimeesi mukautettuja hälytyksiä tytäryhtiömyyntiä varten – Jos käytät GMailia, siirry asetuksiin ja luo suodatin, niin että kaikki aiheen rivillä olevat ”SiteGround Affiliate Sale Generated” -viestit siirtyvät omaan kansioonsa (säädä otsikkorivi vastaamaan mitä tahansa tytäryhtiösi lähettämää sähköposti-ilmoitusta). Asenna sitten muokattu hälytys puhelimeesi GMail-sovelluksen avulla, joten milloin tahansa syntyy myynti, saat mukautetun hälytyksen (tässä on opetusohjelma Androidille ja tässä on yksi Omena). Minulla on erilaisia ​​ilmoituksia SiteGround-, StudioPress-teemoista jne. Parantaa päiväsi :)

Custom Gmail-Filter

Ainoat puhelimellani olevat sähköpostit ovat tytäryhtiöiden myyntiä:

Affiliate-Sale-ilmoitus

15. SEO: Avainsanatutkimus

2 000 kävijää / päivä, jonka saan SEO kautta, on valtava osa passiivisista tytäryritystuloistani. SEO-strategiani koskee sisältöä, joka alkaa avainsanatutkimuksella (aiheista, joista kirjoitat). Ehdotan tämän artikkelin lukemista, koska avainsanatutkimus / sisällön optimointi on pakollista.

Pitkähäntäiset avainsanat – tietyt avainsanat, joissa on yleensä 3-7 yksittäistä sanaa lauseessa. Ne ovat erittäin kohdennettuja ja PALJON helpompaa sijoittautua kuin laajat avainsanat (kaikki minun ovat pitkäpääisiä). Mitä alempi verkkotunnuksesi auktoriteetti (tarkista painikkeella OSE), sitä vähemmän kilpailukykyisten (enemmän pitkät) avainsanojen pitäisi olla. Jos saat tarkempia tietoja ja avainsana näkyy edelleen Google-automaattisen täydennyksen, Mozin avainsanojen tutkinnassa ja muissa avainsanatyökaluissa… valitse TIETTY.

Pitkän hännän-avainsanat

Kohde 1-2 avainsanaa artikkelia kohden – Ennen kuin voit menestyä yhden artikkelin avainsanalla, älä yritä kohdistamista 2. Kun olet kiinnittänyt sen ja olet valmis kirjoittamaan artikkelin noin 2, valitse toissijainen avainsana, joka on synonyymi ensisijaisesta avainsanastasi. Esimerkkejä ovat ”Hidas WordPress-sivusto” ja “Miksi WordPress on hidas”. Suorita sitten artikkelin otsikko / SEO-otsikko / metakuvaus mainitaksesi kunkin sanat – samalla kun ne luetaan hienosti.

Googlen automaattinen täydennys – mene google.com, alkaa kirjoittaa lause ja katso avattavan automaattisen täydentämisen tuloksia. Voit käyttää alleviivausmerkkiä ”_” saadaksesi Google-tyhjennysmerkinnän tyhjäksi. Varmista vain, että viimeinen kirjoittamasi merkki on alaviiva. Kokeile käyttää monikoja ja muuta sanojärjestystä nähdäksesi erilaisia ​​tuloksia. Näin löydän 90% avainsanoistani.

google-automaattinen täydennys-avainsanat

YouTube-täydennys – jos teet videoita, löydät avainsanat täältä.

Youtube-Autocomplete-avainsanat

Moz Hakusanat Explorer – Tämä työkalu on samanlainen kuin Google Keyword Planner vain se on täysin ilmainen. Voit myös ryhmitellä samanlaisia ​​avainsanoja, jotta et selaa samoja.

Moz Hakusanat Explorer

Klikkaa avainsanan ehdotukset -> katso kaikki ehdotukset.

Moz-avainsanaehdotukset

MozBarMozBar on Google Chrome -laajennus, jonka avulla Google voi käyttää mitä tahansa avainsanaa ja nähdä kuinka kilpailukykyiset hakutulokset ovat. Mitä korkeampi DA (verkkotunnuksen auktoriteetti) ja PA (sivuvaltuus), sitä kilpailukykyisempi avainsana on. Haluat silti napsauttaa parhaita tuloksia ja selata sisältöä varmistaaksesi, että voit luoda artikkelin / videon, joka on parempi kuin kuka parhaimmissa tuloksissa. Juuri siitä “kilpailun tutkiminen” on kyse.

Mozbarin avainsanakilpailu

Kilpailevien avainsanojen välttäminen:

Avainsana-Kilpailu

Tarkista avainsanat

 • Yoast SEO Premium -katsaus
 • Shark ION ROBOT 750 Vacuum Review
 • SiteGround WordPress -majoituskatsaus

Ratkaisun avainsanat

 • Kuinka tehdä joogat kotona (suositellaan joogamattoa)
 • Miksi verkkosivustoni on hidas (suositeltava nopeampi isännöinti)
 • Kannettavan tietokoneen kytkeminen televisioon (suosittele HDMI-kaapelia)

16. SEO: Sisällön optimointi

Jos käytät WordPressiä, tutustu Yoast SEO Plugin -oppaaseeni (erityisesti vihreät valot -osaan), koska tämä on laaja aihe. Backlinko n infographic on myös hyvä lähtökohta.

Kädet alas – sanoisin, että paras asia mitä voit tehdä, on tutkia 1 ensisijaista avainsanaa, tehdä houkutteleva artikkelin otsikko, joka sisältää avainsanasi (vaikka sen ei tarvitse olla tarkkaa hakua), viettää aikaa hakukonepätkelmien kirjoittamiseen (SEO otsikot / metakuvaukset), ja ylivoimaisesti tärkein on tehdä sisällöstäsi mahdollisimman arvokas videoiden, mukavan grafiikan, sisällysluettelon, lihavoitujen / värien / muotoilun jne. kautta, pienillä asioilla, kuten avainsanojen tiheydellä, tuskin merkitystä..

Lyhyt selitys sisällön optimoinnista Yoastin WordPress SEO -laajennuksella…

Yoast-Content-analyysi

17. SEO: Pituus on vahvuus

Yleensä mitä pidempi viesti, sitä korkeampi se on. On järkevää, koska käsittelet aihetta laajasti, mikä antaa viestillesi sisällön, ja ihmiset todennäköisemmin antavat sinulle jaon / linkin. Se lisää keskimääräistä sivuaikaa + keskimääräistä sivuaikaa, jonka Google mittaa.

Älä pidä itsesi sanamäärästä – Google-avainsanasi, katso parhaat tulokset ja varmista, että sisältösi on yksityiskohtaisempi / arvokkaampi kuin muut. Videoiden pitäisi auttaa tässä.

WordPress Word Count

18. SEO: Käytä HTML-sisällysluetteloa

Lisään aina HTML-sisällysluettelon viesteihin varmistaakseni, että ne ovat pitkiä ja jäsenneltyjä. Tämä on ollut valtava apu minulle (ja lukijoilleni), ja siinä on paljon etuja: paremmat mahdollisuudet saada “hypätä linkkeihin” Googlessa (katso alla), lisääntynyt keskimääräinen sivuaika, vähentyneet poistumisprosentit ja se tekee siitä lukijoiden on helpompi selata sisältöäsi.

Jump-To-linkit

Google sanoo

Varmista, että sivustosi pitkät, useiden aiheiden sivut ovat hyvin jäsenneltyjä ja jaettu erillisiin loogisiin osioihin. Toiseksi, varmista, että jokaisella osiolla on liittyvä ankkuri kuvaavalle nimelle (ts. Ei vain “Osa 2.1”) ja että sivusi sisältää sisällysluettelon, joka linkittää yksittäisiin ankkureihin..

Kuinka luoda sisällysluettelo ankkuroiduilla alaotsikoilla
Sisällysluettelo HTML näyttää tältä …

Kunkin alaotsikon HTML: n pitäisi näyttää tältä …

1. Kohta yksi


2. Kohta kaksi


3. Kohde kolme

Voit käyttää myös Siirry sisällysluetteloon linkki…

 • 19. SEO: Rich Snippets

  Jos kirjoitat arvosteluja blogissa, sinun on käytettävä rikkaita katkelmia.

  Ne lisäävät tarkistustähteitä katkelmiin ja lisäävät napsautussuhdetta. Olen testannut monia rikkaita katkelmalaajennuksia vuosien varrella, ja suosikkini (ja mitä käytän nyt) on WP Review Pro -laajennus kirjoittanut MyThemeShop (katso demo). Se on nopea, näyttää hyvältä (tässä on sivu, jolla käytän sitä), mukana on 16 esityylistä mallia, tukee käyttäjän arvosteluja ja MyThemeShop-kehittäjät tukevat sitä hyvin. Käytin aikaisemmin WP Rich Snippets mutta kehittäjä hylkäsi laajennuksen eikä ole päivittänyt sitä kahden vuoden ajan, ja Kaikki yhdessä järjestelmä puuttuu mukautusvaihtoehtoja.

  Mitä rikkaat katkelmat tekevät …

  Rich-katkelmat

  Kuinka WP Review -laajennus näyttää sivustoltasi:

  Rich Snippets Markup

  Miltä kaikki yhdessä Schema.org näyttää (tavallinen ja tylsä):

  All-In-One-Schema.org-Rich-katkelmat-Plugin-merkintä

  20. SEO: Vältä yleisiä tytäryritysrangaistuksia

  • Vältä lyhyitä, ohuita sivuja, joilla on vähän arvoa
  • Älä aina lueta etuyhteydessä olevia tuotteita ensin – Google tietää!
  • Älä käytä viesteissäsi olevia tytäryhtiöiden linkkejä liikaa, pudota ne sinne, missä se laskee
  • Vältä liikaa “luetteloviestejä”, joissa listaat vain joukon tytäryhtiötuotteita
  • Harkitse kirjoittamalla arvostelu tytäryhtiösi tuotteesta / palvelusta ja linkittämällä kyseiseen viestiin (tytäryhtiölinkin käyttämisen sijasta), jotta tytäryhtiölinkkien määrää sivustollasi voidaan vähentää
  • Kirjoita tytäryhtiöiden vastuuvapauslauseke viestisi alussa ja pyydä ihmisiä napsauttamaan sitä (katso tämä esimerkki), mikä myös vähentää käyttämiesi tytäryhtiölinkkien määrää.

  21. Kerää puolueettomia arvosteluja (sosiaalinen todiste + suositukset)

  Tulosprosenttini nousi 2,5%: sta 8%: iin vain sisällyttämällä Facebook-kyselyihin, joissa SiteGround sai luokituksensa # 1, sekä muutamaan Twitter-kuvakaappaukseen ja Facebook-keskusteluihin. Olipa kyse Amazon-arvosteluista tai Facebook-kyselyistä, PITÄÄ sisällyttää ulkopuolisia mielipiteitä – siksi en halua kerätä arvosteluja verkkosivustolleni – ne näyttävät puolueellisilta. Mutta voit käyttää WP Review Pro jotta ihmiset voivat tarkistaa sivustosi tuotteen / palvelun ja saada kyseiset arvostelupaikat.

  Vuoden 2018 WordPress-hosting-kysely

  22. Rakenna yhteisösi

  Vastaa kommentteihin – Joillakin artikkeleistani on yli 300 kommenttia. Joskus on vaikea pysyä mukana, mutta tämä on avainasemassa rakennettaessa yhteisöä ja antamalla lukijoille mahdollisuus kysyä sinulle kysymyksiä ja jättää palautetta. Sinun tulisi vastata YouTube-kommentteihin etenkin siksi, että ne ovat sijoitustekijä ja rohkaisevat entistä enemmän ihmisiä jättämään lisää kommentteja.

  Rakenna se uutiskirje – uskollisimmat lukijasi tilaavat. He ostavat todennäköisimmin asioita, joita suosittelet. Blogin yksinkertainen sivupalkk widget on hieno alku (jos käytät StudioPress-teemoja tai Genesis Framework -sivua, käytän Genesis eNews Extended).

  Ole avoin, ei myyjä – Pysyn pidä nollatietoja blogissani, en suosittele mitään, en usko, että autan lukijoitasi, ja yritän parhaani, etten suosittele isännöimistä jokaisessa kirjoittamassani viestissä (vain jos se on järkevää). Ensinnäkin arvokasta tietoa, tytäryhtiömyynti sen jälkeen.

  Ota heidät mukaan – jättää arvosteluita tytäryhtiötuotteestasi / palvelustasi, jakaa viestin, kirjoittaa sähköpostitilaajia piirustukseen… mitä haluat tehdä kiinnostaaksesi heitä.

  23. Seuraa muuntokursseja

  Tapa, jolla tuet tuotetta / palvelua ja sen takana olevaa sosiaalista näyttöä (esim. Facebook-kyselyt tai ehkä muiden asiakkaiden arvostelut) ovat tärkein syy, miksi voin siirtyä 2%: sta 8%: iin +. Jos et näe niitä tytäryhtiösi hallintapaneelissa, käytä Janoisen tytäryhtiön pro-versio nähdä heidät.

  SiteGround-Conversion-hinnat

  Sinun ei tarvitse seurata kumppanilinkkejä tulosten parantamiseksi – Kuulet aina ihmisten käskyn seurata tytäryhtiölinkkejä. Mutta minulle, Käytän yleensä samaa sisältöä SiteGroundin suhteen kaikissa nopeuden optimointiartikkeleissani … on erittäin tärkeää, että se muuntaa hyvin. Muuta lähestymistapaa siihen, miten suosittelet sisaryhtiösi tuotetta (se parantaa myyntitasoa).

  24. Kirjoita tytäryhtiöiden vastuuvapauslauseke

  Tässä on minun, joka sisällytän jokaiseen viestiin, jossa suosittelen SiteGround:

  Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin minun tytäryhtiö linkki Lahjoita sinulle hyvän kustannuksen ilman mitään kustannuksia. Joka vuosi minä lahjoittaa 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin uskon, että he ovat tähtitietoisia WordPress-isäntä ja sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimusta Facebook-ryhmissä + Viserrys ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

  25. Vältä Google AdSenseä

  Se on helppo heittää Google AdSense blogiisi – mutta onnea ansaita siitä kunnollisia tuloja. Se EI ole henkilökohtaista, kun taas tytäryhtiöyhteyksiin liittyy ihmisiä, jotka käyttävät suosituksesi erityisistä asioista. Se tekee sivustostasi myös hitaamman kuin kilpikonna. Ei hyvä kaupallistamiseen.

  26. Tekemäni virheet

  Minun Google Analytics -käyrä näet liikenteen äkillisen laskun, jota seuraa pitkä tasainen vuosina 2015 ja 2016. Nämä olivat minulle karkeita vuosia, ja toivon, että voin pelastaa sinut tekemästäni muutamia pahoja virheitä, jotka johtivat vuosien taloudellisiin vaikeuksiin. Tässä muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä …

  Google-Analytics-Luonnonmukaiset liikennettä

  • Älä palkkaa luonnosteltavaa linkkien rakentajaa SEO-sijoitusten parantamiseksi
  • Linkit tulevat orgaanisesti ja sisältävät suurta sisältöä – keskity siihen!
  • Opi pitkähäntäiset avainsanat ja master avainsanatutkimus
  • Älä napauta ilmaista WordPress-teemaa, halpaa majoitusta jne. (Käytän StudioPress + SiteGround + WP-raketti combo), joka helpottaa verkkosivustoni hallintaa paljon

  Älä aseta tavoitetta kirjoittaa 3 blogin viestiä päivässä … aseta tavoite kirjoittaa 1 blogin viesti a viikko ja tee siitä viesti erittäin hyödyllinen, pitkä ja täynnä niin arvokasta tietoa, jonka sanot “joo, ihmiset linkittävät siihen”. 90% liikenteestäni / tytäryritystuloistani tulee vain 20 opetusohjelmasta, joista monet ovat yli 5-vuotiaita. Mutta päivitän niitä jatkuvasti sisällön parantamiseksi.

  Tee tämä ja sinun pitäisi nähdä johdonmukaiset “pienet piikit” Google Analyticsissa.

  Kun olet taloudellisesti vakaa, toivon aloittavasi takaisin. Se tuntuu hyvältä, ja ihmiset pitävät ajatusta hyvän aiheen tukemisesta (he napsauttavat todennäköisemmin kumppanilinkkiä vastuuvapauslausekkeessa). Tämä tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse käyttää niin monta linkkiä sisällössäsi ja olet vaarassa joutua rangaistukseen. Viime vuonna lahjoitin 3000 dollaria Punaiselle Ristille hurrikaanissa Harvey.

  Harvey-Lahjoitus

  28. Jaa menestystarinasi

  Tämä on nyt suosituin viesti blogissani! Hehe, tiesin, että voisin ylittää kaikki väärennökset.

  Katsellut sivut

  Alarivi: kun olet innoissasi tekemästäsi ja yrität auttaa ihmisiä, on todella helppoa luoda uskomattomia sisältöjä intohimoisesta aiheesta.

  29. Kumppanituloja koskevat raporttini

  Jaan numeroni, koska tiedän, että siellä on tonnia BS-vaatimuksia / huijauksia.

  PayPal-toiminta (tässä on minun täydellinen toimintakertomus vuodelle 2018) …

  PayPal-Activity

  Viimeaikainen aktiivisuuteni SiteGround: in kanssa:

  SiteGround-PayPal-rahaa

  SiteGroundin isännöinti (paras kuukausi) …

  SiteGround-yhteistyökumppanin-Sales

  Tässä on joitain sähköposteja …

  Tammi-SiteGround-affiliate-Sales

  Sai kuukauden tytäryhtiön heinäkuussa 2017 :)

  SiteGround-yhteistyökumppanin-of-the-Month

  SiteGround-tulosraportti …

  SiteGround-yhteistyökumppanin-Tulokset

  MaxCDN (osti StackPath, joka viivytti kumppaniohjelman käynnistämistä), mutta kun he tekivät, aloin tehdä vielä enemmän. He ovat osa Vaikutus, tytäryhtiömarkkinat.

  Impact-Radius-affiliate-Sales

  ShareASale (WordPress-teemojen ja WP Rocketin välimuistin laajennuksen myynti WordPressille)…

  Shareasale-yhteistyökumppanin-maksut

  Tyylikkäät teemat …

  Elegantti-teemat-affiliate-maksut

  Freelancer.com (viittaa ihmisiin kehittäjäni, joka tekee verkkosivustojen nopeusprojekteja)…

  Freelancer-yhteistyökumppanin-Tulos

  Minulla on muutama tytäryhtiö, mutta nämä ovat tärkeimmät.

  30. Usein kysyttyjä kysymyksiä

  & # X1f4b0; Kuinka paljon rahaa voin ansaita tytäryhtiömarkkinoinnilla?

  Voit ansaita niin paljon rahaa kuin haluat tytäryhtiömarkkinoinnilla.

  Useimmat tytäryhtiöt ansaitsevat pari sataa dollaria kuukaudessa, muut super-tytäryhtiöt antavat 10 000 dollaria + kuukaudessa. Pääset sinne nopeammin, jos teet siitä kokopäiväisen työn.

  & # X1f4b0; Kuinka kauan kestää jatkuvien tulojen saaminen?

  Jatkuvien tulojen saaminen voi kestää 6 kuukautta useisiin vuosiin riippuen kyvystäsi ohjata laadukasta liikennettä ja mainostaa tytäryhtiötuotteitasi. Kun saat enemmän liikennettä ja lisäät tuloksia, myynti kasvaa ja tulee luotettavammaksi. Sinusta ei tule miljonääriä yön yli.

  & # X1f4b0; Kuinka tytäryhtiöt saavat palkan??

  Useimmat tytäryhtiöt saavat maksun PayPalin kautta tai suoraan pankkitililleen. Tyypilliset kumppaniohjelmat suorittavat maksuja kuukausittain tai kun olet saavuttanut tietyn määrän palkkioina.

  & # X1f4b0; Mitkä ovat kannattavimmat kumppaniohjelmat?

  Kannattavimmat kumppaniohjelmat liittyvät yleensä web-hosting-palveluihin. Nämä yritykset tarjoavat yhden korkeimmista palkkioista, mutta tila on erittäin kilpailukykyinen.

  & # X1f4b0; Onko tytäryhtiömarkkinointi passiivisia tuloja?

  Affiliate-markkinointitulot eivät ole 100% passiivisia tuloja. Sinun on silti luotava sisältöä, pidettävä nykyinen sisältö ajan tasalla ja seurattava verkkosivustosi liikennettä ja tuloksia. Mutta sinun pitäisi voida kävellä pois 2 viikon lomalta ja ylläpitää tulosi.

  Jos tytäryhtiösi tekee muutoksia tuotteisiinsa, joudut heijastamaan muutokset myös omalla verkkosivustollasi.

  & # X1f4b0; Kuinka luon kumppanilinkin?

  Voit luoda kumppanilinkin kirjautumalla kumppaniohjelmaan. Kirjaudu tytäryhtiöiden hallintapaneeliin ja luo sitten kumppanilinkki tietylle aloitussivulle heidän verkkosivustollaan.

  Lopullinen ajatus: Se on pitkäaikainen sijoitus

  Tämä on ensimmäinen auto, jonka olen aina ostanut itselleni 29-vuotiaana (olin rikki siihen asti ja vuokrattu vanhempieni kanssa). Mutta tytäryhtiömarkkinointiin ja loistavien opetusohjelmien ja YouTube-videoiden luomiseen käytetty aika oli sen arvoista… Työskentelen itselleni, käytännössä ei ole mitään rajaa sille, kuinka paljon voin ansaita, aikatauluni on joustava ja kerän tarpeeksi passiivisia tuloja elämään elämääni Haluan.

  Ota harppaus ja viettää siihen enemmän aikaa :)

  My-Mercedes

  Se ei ole lambo, mutta ostin kuitenkin c300-mercedeksen tytäryhtiöituloillani.

  Me-And-The-Kissat

  Minä ja kissat (Valencio vasemmalla, Sonic oikealla).

  Ratsastus-Elephant

  Affiliate-markkinointi antaa minulle aikaa / rahaa matkustaa maailmaan.

  Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua aloittamisessa, autan enemmän kuin mielelläni kaikessa mitä voin. Jätä vain kommentti alle ja lupaan vastata niin pian kuin mahdollista! Suurinta onnea tytäryhtiömarkkinointimatkallasi. Toivottavasti tämä oli erittäin hyödyllistä :)

  tom

 • >

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map