Kuinka ansaita YouTube-videoita ilman AdSensea (Lisää sen sijaan huomautuksia ja kuvauksia kumppanilinkkien kanssa)

Niille meistä, jotka älä haluat roskapostin Youtube-katsojillemme mainoksia, siellä on parempia vaihtoehtoja.


Helpoin tapa on suosittele tuotteita (jotka mainitaan videossa) tytäryhtiölinkkien avulla. Kun joku ostaa tuotteen tytäryhtiö-linkkisi kautta, saat myynnistä palkkion. Mainostat periaatteessa jonkun toisen tuotetta komissiolta. Annan 1000 dollaria kuukaudessa tekemällä tämän ja se on toiseksi suurin tulolähteeni vieressä SEO-konsultointi.

Näiden kumppanilinkkien kautta voit alkaa kaupallistaa Youtube-videoita ilman AdSense tai kumppanuudet. Se on yksilöllisempi, vähemmän häiritsevä, ja et todennäköisesti saa ”peukaloita” -ääniä, koska toivottavasti suosittelet tuotetta, joka auttaa ratkaisemaan ongelman.

Tässä on video- Tein tytäryhtiölinkkeillä:

Youtube -kumppanimarkkinointi

Kun ihmiset napsauttavat MaxCDN-kumppanilinkkiäni (joko Youtube-merkinnässä tai videokuvauksessa), saan palkkion myynnistä. Alla löydät ohjeet tämän tekemiseen …

Lisää kumppanilinkkejä YouTube-videoihin

Vaihe 1 – Lisää liittyvä verkkosivusto YouTube-kanavallesi
Kirjaudu sisään YouTubeen ja siirry Creator Studioon. Siirry nyt kanavalle -> Tila ja ominaisuudet -> Ulkoiset huomautukset. Lisää verkkosivustosi ja käy läpi vahvistusprosessi. Sinun on ehkä lisättävä verkkosivustosi Google Search Console. Mene nyt “Advanced” -välilehdelle kanavan alla ja lisää verkkosivustosi liitetyksi verkkosivustoksi. Täydelliset ohjeet löytyvät tässä.

Youtube-liittyvä verkkosivusto

Vaihe 2 – Hanki kumppanilinkkisi
Sinun on ensin opittava, mitkä tuotteet / kauppiaat sopivat parhaiten myös yleisöllesi. Useimmissa verkkosivustoissa on “Kumppanit” -välilehti verkkosivustonsa ylä- tai alareunassa, jossa voit kirjautua. Voit myös Googlen _____ kumppaniohjelman nähdäksesi, että se näkyy täällä. On monia tytäryhtiökeskuksia, joilla on tuhansia tuotteita / kauppiaita. Kokeilla Amazon, Shareasale, tai CJ. Kun olet rekisteröitynyt ja hyväksytty, voit aloittaa kumppanilinkkien luomisen:

Affiliate Link

Vaihe 3 – Napsauta kumppanilinkkiäsi
peittäminen kumppanilinkit tarkoittaa, että osoitat ihmiset URL-osoitteeseen verkkosivustollasi, mutta se ohjaa muualle. Esimerkiksi, tämä peitetty kumppanilinkki osoittaa kohtaan / go / maxcdn, mutta se ohjaa MaxCDN-verkkosivustoon. Sinun on tehtävä tämä, koska YouTube-videomerkinnät sallivat sinun käyttää URL-osoitteita vain liitetyssä verkkosivustossasi – niiden peittäminen antaa sinun ohjata ne tytäryhtiölinkeihin!

Jos käytät WordPressiä, käytän laajennusta nimeltään Janoiset tytäryhtiöt naamioida, hallita ja seurata tytäryhtiölinkkejäni (joudut maksamaan janoisille tytäryhtiöille heidän lisäosat jos haluat lisäominaisuuksia). Ilmainen versio on edelleen hyvä … Asenna vain laajennus ja etsi ”Affiliate Links” -välilehti kojelaudan vasemmalla puolella. Lisää linkin nimi ja kohde-URL, tallenna se ja kopioi sitten URL-osoitteen peitetty versio, jotta voit lisätä sen YouTube-videomerkintöihisi.

Peitetty Affiliate-linkki

Vaihe 4 – Lisää kumppanilinkit YouTube-videoihin
Muokkaa YouTube-videota, johon haluat lisätä tytäryrityslinkkejä. Napsauta Merkinnät-välilehteä ja ”Lisää huomautus”. Täytä vaadittavat tiedot mukaan lukien aika, jonka haluat merkinnän ilmestyvän (tietysti sen pitäisi olla, kun suosittelet tytäryhtiötuotetta). Lisää alaosaan lähellä peitetty kumppanilinkki. Ota muutokset käyttöön, katso sitten video ja testaa linkkisi.

Voit myös lisätä kumppanilinkkejä YouTube-videosi kuvaukseen. Niitä ei tarvitse peittää, mutta haluan käyttää URL-osoitetta, joka on lyhyempi bitly jotta linkki näyttää kauniimmalta / lyhyemmältä.

Lisää kumppanilinkkejä YouTube-videoihin

Olet valmis, nyt voit luoda lisää YouTube-videoita

Videoiden suunnittelu voi auttaa sinua käyttämään kumppanilinkkejä ja kommentteja tehokkaammin, mutta jatka ja lisää ne (tarvittaessa) nykyisiin videoihisi. Opetusvideot sopivat erinomaisesti tytäryhtiömarkkinointiin, koska ihmiset etsivät ratkaisua – joka voidaan usein ratkaista tuotteella. Katso joitain esimerkkejä ideoiden saamiseksi seuraavalle YouTube-videollesi…

Q: Kuinka yhdistät MacBookin useisiin näytöihin?
: Osta HDMI-sovitin (linkki Amazon-tuotteeseen)

Q: Kuinka saada verkkosivustosi latautumaan nopeammin?
: Osta nopeampaa hosting-palvelua (useimmilla isäntäyrityksillä on tytäryhtiöohjelma)

Q: Mikä on paras tv kokoushuoneelle?
: En tiedä, mutta lyön vetoa, että löydät sen Amazonista!

Arvosteluvideot ovat myös yleisiä. Nyt kun tiedät, miten ansaita YouTube-videoita ilman AdSense tai muita roskapostimenetelmiä, mene eteenpäin ja aloita videotietämyynti. Se voi olla tuottoisampaa, ja ihmiset eivät vihaa sinua roskapostista heille mainoksilla! Varmista vain, että noudatat Youtuben video-ohjeita

Jos sinulla on kysyttävää YouTube-videon kaupallistamisesta tai tytäryhtiömarkkinoinnista, pudota minulle rivi. Olen iloinen voidessani auttaa. Ja jos pidit oppaasta hyödyllistä, harkitse sen jakamista.

Kippis,
Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map