Kuinka luon passiivisen tulon 12 000 dollaria kuukaudessa tytäryhtiömarkkinoinnilla (yhdessä kilpailukykyisimmässä tilassa – isännöinti!)

03.06.2020
Kumppanuusmarkkinointi 'Kuinka luon passiivisen tulon 12 000 dollaria kuukaudessa tytäryhtiömarkkinoinnilla (yhdessä kilpailukykyisimmässä tilassa – isännöinti!)
0 14 мин.

Affiliate Marketing Passiiviset tulot


Etsitkö passiivisia tuloja tytäryhtiömarkkinoinnilla?

Tämä opetusohjelma näyttää sinulle tarkalleen kuinka teen noin $ 12000 / kk osakkuusyhtiöiden tuloissa.

Tein tämän kirjoittamalla oppaita verkkosivuston nopeuden optimoinnista ja suosittelemalla tuotteita ja palveluita, jotka nopeuttavat ihmisten sivustojen lataamista nopeammin: SiteGround-isännöinti, StackPath, ja WP-raketti.

Käytän Facebook-kyselyjä myydäkseni minulle. Esimerkiksi isännöinti on verkkosivuston nopeuden ja tekijöiden tärkein tekijä SiteGround arvioitiin isäntäksi 26 kyselyssä (se on pohjimmiltaan koko myyntikerrokseni).

En ole miljonääri, mutta saan SEO vierailulla 3 000 kävijää päivässä ja teen 400 dollaria päivässä passiivisilta osakkuusyhtiöiltä. Tämän avulla voin työskennellä milloin haluan, minne haluan, ja matkustaa tyttöystäväni kanssa.

2018 Affiliate-markkinointimyyntiKatso minun täysi PayPal-toiminta, tai tuloraportit kaikille tytäryhtiöilleni

1. Etsi kumppaniohjelmat

Suorita Google-haku ”tytäryhtiöohjelmille” ja etsi toimialaluetteloita.

Affiliate-ohjelmat Google

Affiliate Marketplaces – paikka liittyä / hallita useita tytäryhtiöohjelmia, hankkia linkkejä ja seurata toimeksiantoja. Shareasale ja CJ Affiliate ovat kaksi suosituinta. Näiden hieno asia on se, että näet kunkin tytäryhtiön tilastot, kuten heidän EPC (tulot napsautuksella), mikä on hyvä osoitus siitä, kuinka paljon voit ansaita heidän kanssaan. Mitä suurempi luku, sitä parempi. Esimerkiksi WP Enginellä, StudioPressillä ja WP Rocketilla on korkea EPC, koska useimmat ihmiset tietävät niistä, tarjoavat erinomaisia ​​tuotteita ja heillä on hyvä maine. Tämä tarkoittaa enemmän potentiaalista myyntiä.

Shareasale

Yksittäiset kumppaniohjelmat – Jotkut yritykset eivät kuulu tytäryhtiömarkkinoihin, mutta ajavat omaa ohjelmaa, jonka löydät heidän verkkosivustoltaan (tai Google it). Et näe mitään ohjelmaa koskevia tilastoja (kuten EPC), mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi peruuttaa ne. SiteGroundin hosting ylläpitää omaa kumppaniohjelmaansa, ja olen ansainnut heidän kanssaan eniten rahaa.

Yksilöllinen kumppaniohjelma

Amazon

 • Suosituin kumppaniohjelma
 • Suuri tulos, koska se on Amazon
 • Palkkiot riippuvat tuoteryhmästä (katso alla)
 • Miljoonat tuotteet, joista valita (voit luoda niihin mukautettuja linkkejä)
 • Jos joku napsauttaa linkkiäsi ja tilaa (melkein) jotain Amazonista, saat palkkion (katso heidän politiikkaa)

Amazon-yhteistyökumppanin-komissioiden

WordPress – Jos olet WordPress-toimialalla kuten minä, loin laajan luettelon WordPress-kumppaniohjelmista, mukaan lukien WordPress-hosting, teemat, laajennukset, SEO ja paljon muuta.

Yhteistyöohjelmien tyypit

 • tiers – ansaitset enemmän rahaa, kun lisäät myyntiä.
 • Tasaiset komissiot – saat kiinteän palkkion myyntiä kohden.
 • Kaksi Tasokomissiot – saat palkkion, kun lähetät toisen tytäryhtiön ja he tekevät myynnin (sellainen kuin monitasoinen markkinointi, mutta en luottaisi siihen täysin).
 • Toistuvat komissiot – yleensä tarjotaan tilauspalveluiden kanssa.
 • Kupongin koodit – hämmästyttävä heijastus, jos teet videoita. Tämä video on miten luodaan WordPress-sivusto on 3M + näkymiä ja ensimmäinen askel on rekisteröityminen verkkotunnukseen / isännöintiin. Tyler (videon tehnyt kaveri) antaa katsojille mukautetun kuponkikoodinsa HostGatorille. Joten sen sijaan, että pudottaisi tytäryhtiölinkki videokuvaukseen ja toivoisi ihmisten napsauttavan sitä, katsojat saavat alennuksen HostGatorista käyttäessään Tylerin kuponkikoodia (antaen hänelle edelleen myyntihyvityksen). Vaikka HostGator ei ole suuri isäntä, olen varma, että hän valitsi ne vain siksi, että kuponkikoodit sopivat hänen YouTube-strategiaansa. Hän on saanut omaisuuden.

Harkittavia asioita

 • komissio
 • Tytäryhtiösi maine
 • EPC (tulos / napsautus)
 • Älä pelkää kiivetä kerroksia – se voi olla pitkäaikainen sijoitus
 • Affiliate-linkit ovat parempia (ja muokattavissa) kuin bannerit / mainokset
 • Millaista tarjousmateriaalia ne tarjoavat (mukautetut linkit, kuponkikoodit jne.)

Älä valitse tytäryhtiöitä pelkästään niiden palkkioiden perusteella. Ennen kuin päätin, mitä hosting-yritystä mainostaa, kaivoin Facebook-ryhmien läpi ja tutkin kumpi on paras. Prosessin aikana otin kuvakaappauksia kyselyistä, joissa SiteGround oli numero 1, ja esittelin näitä opetusohjelmissani. Kun osoitin ihmisille kyselyjä, myyntini / tulokseni kolminkertaistuivat.

2. Asenna blogi tai YouTube-kanava

Useimmilla tytäryhtiömarkkinoijilla on yksi tai molemmat. Pidän parempana bloggaamista, koska alani muuttuu jatkuvasti ja artikkeleita on helppo päivittää (vähemmän huoltoa). Mutta haluatko kirjoittaa tai luoda videoita? Olen hyvin introvertti ja piiloutuu kannettavan tietokoneen taakse, mutta molemmilla on hyviä ja huonoja puolia.

Blogi (Plussaa & Haittoja)

 • Kustannukset (verkkotunnus / isännöinti on noin 50 dollaria vuodessa).
 • Liikenteen hankkiminen vie aikaa (sinun on opittava SEO, lisätä blogin arvovaltaa Googlessa, ja oppia luomaan hämmästyttävää, optimoitua sisältöä, johon ihmiset haluavat linkittää).
 • Se on jotain omistamaasi ja voi myydä tulevaisuudessa.
 • Helppo ylläpitää (blogiviestien päivittäminen on helpompaa kuin videoiden uudelleentarkastelu).
 • Hyvä, jos olet introvertti tai nautit vain kirjoittamisesta enemmän kuin videoiden luomisesta.
 • minä suosittelen WordPress.org, SiteGroundin isännöinti, StudioPress-teemat, StudioPress-laajennukset, nämä WordPress SEO -laajennukset ja nämä WordPressin nopeuslaajennukset. Voit vuokrata kehittäjiä freelancer.com jos tarvitset apua (työskentelen kanssa bdkamol ja i333).

Videot (plussat & Haittoja)

 • Vapaa.
 • Helppo asentaa.
 • Vie vähemmän aikaa pitoa varten (hyvä ensimmäinen video voi saada tuhansia katseluja).
 • Tytäryhtiölinkkien lisääminen videokuvauksiin on yksi ainoista tavoista ansaita videoita ansaitaksesi (aiemmin pystyit lisäämään tytäryhtiölinkkejä kommentteihin, mutta ne lopettivat videot).
 • Videot ovat hienoja SEO: lle, ne voivat sijoittua sekä YouTube + Googlessa, ja voit upottaa niitä blogiisi, joka vahvistaa heidän näkemyksiään ja parantaa samalla blogin sisältöä.
 • Soveltuu lähteville persoonallisuuksille, mutta älä turhota, jos olet introvertti kuten minä – ensimmäiset videoni imevät, mutta ne ovat parantuneet ja joillakin on nyt yli 50 000 katselua.

Muut vaihtoehdot

 • Kirja
 • suoratoisto
 • Verkkokurssi

Rekisteröinti ohjelmiin ja tytäryhtiölinkkien lisääminen sisältöön on helppoa. Vaikea osa on valita oikea markkinarako / tytäryhtiöt, löytää aiheita (avainsanoja), joista ihmiset olisivat kiinnostuneita ostamaan, ja ohjaamaan jatkuvaa SEO-liikennettä luomalla arvokasta sisältöä, joka sijoittuu Googlelle / YouTubeen. Sisältötaidon tasoittaminen (SEO: n tärkein osa) on välttämätöntä.

3. Rekisteröidy ja tartu kumppanilinkkiisi

Tilaa ohjelmasi ja kirjaudu sisään tytäryhtiösi hallintapaneeliin. Sinun pitäisi pystyä tarttumaan tytäryhtiölinkkeihisi, luomaan mukautettuja linkkejä tietyille sivuille ja seuraamaan linkkien tilastotietoja.

4. Pura Affiliate-linkit sisältöön

Voit lisätä ne:

 • Teksti
 • kuvat
 • YouTube-videoiden kuvaukset

Älä juttu Affiliate-linkkejä sisältöön – liian monet kumppanilinkit voivat saada sinulle Google-rangaistuksen ja saa sisällön näyttämään roskapostilta. Opetusohjelmani ovat yleensä 3 000 sanaa, joissa on 5-10 tytäryrityslinkkiä.

Älä lue aina kumppanituotteita ensin luetteloiden luetteloihin – Google tietää, jos listaat aina tytäryhtiötuotteita ensin, ja jos teet tämän kaikissa viesteissäsi, he saattavat rangaista sinua siitä.

Amazon-kumppanilinkit

Jos käytät WordPressiä, suosittelen ilmaista Janoisten tytäryhtiöiden laajennus. Tämän avulla voit lisätä, peittää ja hallita tytäryhtiölinkkejäsi. pro-versio sisältää tilastotiedot, muuten voit kokeilla Shortlinks. Molemmilla on vaihtoehtoja antaa sinun nofollow-kumppanilinkit, mitä sinun tulisi aina tehdä.

Janoinen-Kumppanit-asetukset

Janoinen-Kumppanit-Link-Management

6. Kerää puolueettomia arvosteluja

Nämä 26 Facebook-kyselyä missä SiteGround sai luokituksen # 1 isäntä on tehnyt minulle onni. Voit tehdä tämän Amazon-arvosteluilla, Facebook-kyselyillä, asiakkaiden tweeteillä ja puolueettomilla arvosteluilla (ei omalla verkkosivustollasi oleneilla moderoiduilla arvosteluilla). Nämä Facebook-kyselyt lisäsivät myyntiäni noin 2x ja ovat rehellisesti paras ajatus, joka minulla on tytäryhtiömarkkinoinnissa.

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

WordPress Hosting Poll syyskuun 2018.png

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

Käytän niitä ja tässä on GTmetrix-raporttini:

2019-GTmetrix-raportti

7. Lisää Rich Snippets for Blog Viestit

Jos kirjoitat arvosteluja, sinun on lisättävä rikkaita katkelmia blogiisi.

Ne antavat sinulle arvostelu tähtiä (ja muita tietotyypit) Googlessa, jotka näyttävät hyvältä ja voivat myös lisätä napsautussuhdetta. Olen käyttänyt useita Rich Snippet -laajennuksia ja asettunut WP Review Pro MyThemeShop (heillä on myös ilmainen versio). Muita vaihtoehtoja ovat Kaikki yhdessä järjestelmä (ilmainen, mutta liian pieni rajoitetuilla mukautuksilla) ja WP Rich Snippets (jonka kehittäjä hylkäsi ja jota ei päivitetty 2 vuoden ajaksi). Luotettavat kehittäjät pitävät WP Review -päivitystä ajan tasalla, ja mukana tulee myös pro-versio esimuotoilut mallit jotka näyttävät hyvältä.

Rich-katkelmat

8. Tasoita sisältösi SEO-peli

Sisällön optimointi ja Yoast-opetusohjelma ovat loistavat aloituspaikat WordPressiä käytettäessä. Avainsanatutkimus ja sisällön optimointi ovat ylivoimaisesti SEO: n tärkeimpiä osia.

Sisältö SEO pähkinänkuoressa:

 • Löydä pitkät (tietyt) avainsanat Googlen automaattinen täydennys
 • Käytä muita avainsanatutkimusvälineitä löytääksesi vielä enemmän aiheideoita
 • Google-avainsanasi ja analysoi sisältöä parhaiden tulosten joukossa
 • Vältä kilpailemasta viranomaisten sisällön ja auktoriteettisivustojen kanssa
 • Lisää videoita, infografioita tai hyödyllisiä grafiikoita / taulukoita (ei vain tekstiä)
 • Tavoitteena yli 3000 sanaa (SEO: ssa on lause “pituus on vahvuus”)
 • Käsityöotsikot, SEO-otsikot ja metakuvaukset, joita ihmiset napsauttavat
 • Optimoi kuvat nopeuteen ja SEO: han (tässä on laaja opetusohjelma, jonka kirjoitin)
 • Mukauta katkelmia lisätäksesi napsautussuhdetta lisäämällä rikkaiden katkelmien, julkaisupäivien jne
 • Varmista, että sisältösi tekee parempaa työtä (kuin huipputuloksia) aiheen kattamisessa

Jos katselemaasi on vain yksi video, se on seuraava:

9. Älä vain kohdista “tarkista”-avainsanoja

Internet on täynnä tytäryhtiöarvosteluja.

Laajat avainsanat, kuten ”SiteGround Review”, ovat erittäin kilpailukykyisiä ja melkein mahdoton arvioida. En voinut edes sijoittua ensimmäisellä sivulla pitkähäntäisellä avainsanalla, kuten ”SiteGround WordPress Hosting Review”. Tietenkin, jos siellä ei ole hienoja arvosteluja ja luot hämmästyttävän arvion blogin (tai videon tai molempien) muodossa, saatat saada mahdollisuuden. Joskus arvosteluavainsanat ovat aivan liian kilpailukykyisiä, koska se on ensimmäinen asia, jonka kaikki ajattelevat.

Muut kuin avainsanaesimerkit:

 • Kuinka leikata koiran kynnet (viitata kynsileikkuriin)
 • kuinka yhdistää kannettava tietokone televisioon (katso ne HDMI-johtoon)
 • kuinka meloa lautaa (viitata käyttämäänne melontalautaan)
 • kuinka nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi (ohjata heitä nopeaan isännöintiin)

10. Vältä Affiliate-seuraamuksia

Google sanoo:

”Verkkovastaavan ohjeissamme neuvotaan luomaan verkkosivuja, joissa on alkuperäistä sisältöä, joka tuo käyttäjille lisäarvoa. Tämä on erityisen tärkeää sivustoille, jotka osallistuvat tytäryhtiöohjelmiin. “

Saatat ajatella, että “liian monet tytäryhtiölinkit” on vaarallisin, mutta se on itse asiassa ohut sisältö.

Thin-Content-With Little-tai-ei-lisäarvoa

Miksi?

Koska liian monet tytäryhtiöt ovat niin keskittyneet tavaroiden myyntiin, he unohtavat luoda sisältöä, joka todella auttaa ihmisiä.

Hyödyllinen sisältö tarkoittaa tietysti myös sitä, että enemmän ihmisiä linkittää sinuun, jakaa sisältöäsi, ostaa suosittelemasi asioita ja kaikki positiiviset asiat, joita onnistuneella tytäryhtiösivustolla yleensä on. Itse asiassa sinun ei pitäisi edes pitää sitä tytäryhtiö-sivustona. Kaivos on SEO-blogi. Mikä on sinun?

11. Vältä Google AdSenseä

Bottom line, se ei toimi hyvin.

Se ei ole henkilökohtaista, kukaan ei napsauta heitä, etkä ansaitse paljon rahaa. Affiliate-linkit koko päivän.

12. Kirjoita tytäryhtiöiden vastuuvapauslauseke

Tässä on minun:

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin minun tytäryhtiö linkki Lahjoita sinulle hyvän kustannuksen ilman mitään kustannuksia. Joka vuosi minä lahjoittaa 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin uskon, että he ovat tähtitietoisia WordPress-isäntä ja sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimusta Facebook-ryhmissä + Viserrys ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

Monet ihmiset ovat myös käyttäneet Cloudwaysia, Kinsta, ja WP Engine. Nämä 3 (ja SiteGround) ovat ylivoimaisia ​​suosikkeja WordPressiin liittyvissä Facebook-ryhmissä. Cloudways on hieno puhtaan nopeuden kannalta, alkaa 10 dollaria / kk, mutta chat-tuki ei ole suuri. Kinsta ja WP Engine ovat hienoja kaikessa, mutta alkavat 30 dollaria / kuukausi ja 35 dollaria / kuukausi.

Miksi sinulla pitäisi olla:

 • Ihmiset pitävät avoimuudesta
 • Ihmiset palkitsevat avoimuuden käyttämällä kumppanilinkkiäsi (pari se lahjoittaa hyväntekeväisyyteen ja he käyttävät sitä mielellään – saan paljon kommentteja / sähköposteja ja vahvistan tämän)
 • Jos sinulla on vastuuvapauslauseke, jolla on aff-linkki, sinun ei tarvitse lisätä sitä sisältöön

Affiliate-Kommentti

13. Tuloraportit

Tässä on kuinka paljon teen tytäryhtiöistäni. Minusta on osoitettava, että ihmiset uskovat minua, mutta tiedän, että siellä on paljon huijauksia ja väärennöksiä.

PayPal-toiminta (tässä on minun täydellinen toimintakertomus vuodelle 2018) …

PayPal-Activity

Viimeaikainen toimintani SiteGround-palvelimen kanssa:

SiteGround-PayPal-rahaa

Paras kuukausi SiteGround: llä:

SiteGround-yhteistyökumppanin-Sales

Komission sähköpostit…

Tammi-SiteGround-affiliate-Sales

Sai kuukauden tytäryhtiön heinäkuussa 2017 🙂

SiteGround-yhteistyökumppanin-of-the-Month

MaxCDN (osti StackPath, joka viivytti kumppaniohjelman käynnistämistä), mutta kun he tekivät, aloin tehdä vielä enemmän. He ovat osa Vaikutus, tytäryhtiömarkkinat.

Impact-Radius-affiliate-Sales

ShareASale (WordPress-teemojen ja WP Rocketin välimuistin laajennuksen myynti WordPressille)…

Shareasale-yhteistyökumppanin-maksut

Tyylikkäät teemat …

Elegantti-teemat-affiliate-maksut

Freelancer.com (viittaa ihmisiin kehittäjäni, joka tekee verkkosivustojen nopeusprojekteja)…

Freelancer-yhteistyökumppanin-Tulos

Minulla on muutama tytäryhtiö, mutta nämä ovat tärkeimmät.

Lopullinen ajatus: Se on pitkäaikainen sijoitus

Rehellisesti, kestävän, passiivisen tulon luominen vie todennäköisesti pari vuotta, josta voit itse elää. Mutta se on täysin sen arvoista. Työskentelen milloin haluan, minne haluan, ja minulla on aikaa tehdä mitä haluan. Vapaus on todellinen, ja kannustan teitä hyppäämään.

My-MercedesSe ei ole lambo, mutta ostin kuitenkin c300-mercedeksen tytäryhtiöituloillaniMe-And-The-KissatMinä ja kissat (Valencio vasemmalla, Sonic oikealla)Ratsastus-ElephantAffiliate-markkinointi antaa minulle aikaa / rahaa matkustaa maailmaan

Jos sinulla on kysyttävää, nautin tosissani ihmisten auttamisesta. Jätä vain kommentti tai käytä yhteyslomaketta. En ole täällä myymässä sinulle mitään, vain näyttää sinulle, mikä toimi minulle ja yrittää saada enemmän ihmisiä tytäryhtiömarkkinointiin, koska se muutti elämääni.

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X1f4b0; Kuinka tein 12 000 dollaria / kk tytäryhtiömarkkinoinnissa?

Blogin verkkosivujen nopeuden optimoinnista ja suosittelen isännöintia prosessissa. Lukijani saavat verkkosivun latautumaan nopeammin, ja minä ansaitsen rahaa myynnistä. Se on voittoisa.

&# X1f4b0; Kuinka menestyneimmät tytäryhtiöt ansaitsevat rahaa?

Useimmat tytäryhtiöt ansaitsevat rahaa isännöinnin ja Amazonin tytäryhtiöohjelman kautta. Amazon kuitenkin vähensi palkkioitaan ja näillä ihmisillä on nyt vaikea aika.

&# X1f4b0; Onko Amazonin tytäryhtiöohjelma mitään hyvää?

En suosittelisi sitä. Amazonilla on pitkät muutokset palkkioiden määrässä ja sisällön kirjoittamisessa, joka kilpailee omien tytäryhtiöidensä kanssa (usein ulkoistaa heidät). He ovat jo valtava yritys, ja suosittelen edistämään yrityksiä, joilla on enemmän kasvupotentiaalia.

&# X1f4b0; Mitkä kumppaniohjelmat ovat parhaita?

SiteGround, Cloudways ja SEMrush ovat joitain suosituimmista ja eniten maksavista tytäryhtiöohjelmista. Myös Bluehost on suosittu, mutta en usko, että he ovat hyvä isäntä.

&# X1f4b0; Mikä on tytäryhtiömarkkinoinnin vaikein osa?

SEO-liikenteen saaminen on vaikein osa. Tytäryhtiölinkkien lisääminen blogiisi on helppoa; liikenne ei ole! Sinun on tultava avainsanatutkimuksen ja sivusivun SEO päälliköksi. Oppiminen valita oikeat avainsanat ja luoda mahtavaa sisältöä on perusta lisää liikennettä.

Onnea 🙂
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector