Kuinka lisätä Google Analytics WordPressiin (Vaihe vaiheelta)

04.06.2020
MITEN 'Kuinka lisätä Google Analytics WordPressiin (Vaihe vaiheelta)
0 5 мин.

Jokaisen verkkosivuston omistajan unelma on tulla suosituksi, saada suurta liikennettä, saada lisää myyntiä jne. Eikö niin? Luultavasti ihmettelet kuinka saada nämä tavaraa. Tärkein avain on yleisön käyttäytymisen, heidän kiinnostuksenkohteiden, tavoitteiden ymmärtäminen jne. Esimerkiksi, sinulla on kahvila. Joten jos tiedät, millaista kahvia asiakkaat haluavat juoda, kun he yleensä tulevat juomaan, mitä asiakkaat haluavat syödä enemmän kuin kahvia jne., Voit parantaa työtäsi ja tuotteitasi yhdessä. Joten täältä tulee Google Analytics -työkalu. Tässä artikkelissa jaamme kuinka Lisää Google Analytics WordPress-sivustossasi.


Mikä on Google Analytics

Google Analytics on ilmainen verkkoanalyysipalvelu, joka tarjoaa tilastoja ja perustietoja analyyttisistä työkaluista hakukoneoptimointiin (SEO) ja markkinointitarkoituksiin. Se seuraa kaikkia tietoja siitä, miten sivustosi kävijät käyttävät sitä. 

 Se on ilmainen työkalu, mutta tarjoaa silti enemmän toimintoja verrattuna muihin maksutyökaluihin.

Miksi sinun pitäisi käyttää Google Analytics -työkalua heti

Google Analytics on maailman paras ja suosituin digitaalisen analyysin ohjelmisto. Jos sinulla on blogi, verkkokauppa, matka tai muu verkkosivusto, sinun tulee käyttää Google Analytics -työkalua, koska:-

 • Se on täysin ilmainen ja helppo käyttää: Joo, Google Analytics on täysin ilmainen. Google Analytics -hallintapaneeli on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo ymmärtää, joten älä huoli, jos olet aloittelija. Lisäksi voit käyttää tätä palvelua useille verkkosivustoillesi.
 • Kuka vierailee verkkosivustollasi: Google Analyticsin avulla voit nähdä käyttäjän maantieteellisen sijainnin. Tämän avulla voit myös nähdä, mitä selainta ja laitetta he käyttävät. 
 • Kuinka kävijät paikallistavat verkkosivustosi: Koska avainsanat ovat yksi SEO tärkeimmistä tosiasioista. Google Analytics tarjoaa sinulle täydelliset tiedot siitä, mitä avainsanoja kävijät kirjoittavat löytääksesi verkkosivustosi. Lisäksi se näyttää myös, mistä hakukoneesta vierailijasi tulee. Voit segmentoida analyyttisen tuloksen uusien / palaavien kävijöiden, maantieteellisten ja viittauslähteiden perusteella. Jos suurin osa lähetyslähteestäsi on Twitter, voit lisätä Twitteriin enemmän sisältöä, josta käyttäjät ovat kiinnostuneita.
 • Pystyy tunnistamaan katsotuimmat sivut, viestit: Analyyttisen raportin avulla voit nähdä katsotuimman sivun, viestin jne. Voit myös tarkistaa, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivustosi sisällön kanssa, kuinka monta kertaa käyttäjät pysyvät sivuilla ja tunnistaa, mitkä sivut ja linkit vierailijoillasi napsauttavat eniten.
 • Reaaliaikainen kävijäseuranta: Voit nähdä, kuka käy verkkosivustollasi reaaliajassa. Tällä tavoin voit tietää, kuinka monta aktiivista käyttäjää sivustollasi on tällä hetkellä.
 • ja paljon muuta…

Kuinka lisätä Google Analytics WordPress-verkkosivustoon

Vaihe 1 

Ensinnäkin tarvitset Google Analytics -tilin. Voit tehdä tämän käymällä Google Analytics.

Jos sinulla on jo Gmail-tili, voit kirjautua sisään Gmail-tililläsi. Tai jos sinulla ei ole Gmail-tiliä, voit luoda uuden tilin.

Google Analytics -sähköposti ilmoittautuminen

Step.2

Kun olet luonut Gmail-tilin, sinun on kirjauduttava sisään sisään jatkaaksesi prosessointia. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet Rekisteröidy-ruudun, kuten alla. Rekisteröidy vain täällä. Älä paniikoi, tämä työkalu on 100% ilmainen.

Google Analytics

vaihe 3

Nyt sinua pyydetään valitsemaan joko verkkosivustosi tai mobiilisovelluksesi. Mutta varmista, että olet valinnut ”verkkosivuston”, kuten aiot lisää Google Analytics WordPressissä. Kirjoita sitten myös tilisi nimi, verkkosivuston nimi ja URL. Alla on muutama vaihtoehto, jätä se oletukseksi. Kun olet täyttänyt kaikki tilitietosi, sinun täytyy napsauttaa Hanki seurantatunnus nappi.

Google Analytics -tili

Step.4

Nyt Google Analyticsin hallintapaneelista siirry kohtaan admin. Napsauta sitten siellä omaisuuden asetukset> seurantatiedot> seurantakoodi. Kopioi skripti oikealta puolelta. Komentosarja näyttää tältä.

Google Analytics -seurantakoodi

Voit lisätä tämän seurantakoodin verkkosivustollesi useilla tavoilla. Helpoin tapa on lisätä koodi footer.php-tiedostoosi ennen tunnistetta. Jos et tunne tätä, voit käyttää WordPress-laajennusta, nimeltään Ylä-ja alatunniste.

Kun olet asentanut tämän laajennuksen, siirry kohtaan asetukset> Insert Otsikot ja alatunnisteet. Täällä voit liittää seurantakoodin otsikko-osaan ja tallentaa sen. Nyt lisäsit Google Analyticsin onnistuneesti WordPress-sivustoosi.

johtopäätös

Tässä artikkelissa osoitimme, mikä on Google Analytics ja miten lisää Google Analytics WordPress-sivustossasi. Tämä työkalu on täysin ilmainen, ja jos sinulla on verkkosivustoa, sinun on käytettävä tätä työkalua. Se ei vain seuraa kävijöitä, vaan auttaa myös kasvattamaan online-yritystäsi, verkkokauppasivustoja, blogisivustoja jne.

Joten tärkeintä on, jos pystyt seuraamaan käyttäjiäsi, heidän toimintojaan ja muita asioita, voit parantaa tuotteiden laatua entistä paremmin. Ja siinä tapauksessa Google Analytics on etusijalla.

Toivon, että tämä opetusohjelma auttaa sinua lisäämään Google Analyticsin blogiisi. Jos sinulla on ongelmia tai ehdotuksia, jätä meille kommentti. Voit tavoittaa meidät myös Facebook, Viserrys, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector