Kuinka ohjata HTTP: tä HTTPS: ään WordPressissä

04.06.2020
MITEN 'Kuinka ohjata HTTP: tä HTTPS: ään WordPressissä
0 4 мин.

Edellisessä artikkelissamme olen keskustellut siitä, kuinka ilmainen SSL-varmenne asennetaan oikein WordPressiin. Kun olet asentanut SSL-sivustosi, sivustosi voidaan arvioida SSL / HTTPS: n kanssa. Sivustosi avautuu HTTPS: llä vain, kun käyttäjä avaa sivustosi HTTPS: llä. Useimmissa tapauksissa, jos kirjoitat vain sivustosi nimen (esimerkki.com), se ei avaudu HTTPS / SSL: llä ja osoittaa, että ”Yhteys ei ole turvallinen”. Joten, sinun on pakotettava HTTPS tai ohjattava HTTP HTTPS: ään, jotta kaikki vierailijat pääsevät suojatun HTTPS-yhteyden kautta.


Äskettäin olen asentanut SSL-varmenteen sivustooni. Sivusto avataan SSL / HTTPS: llä vain, kun kirjoitan täydellisen osoitteen eli.e: https://www.example.com. Se näyttää tältä:

SSL-sivusto on suojattu

Mutta kun kirjoitan vain sivuston nimen, ts. Esimerkki.com, se ei avaudu SSL- tai HTTPS-yhteydellä ja se osoittaa minulle, että ”Yhteys ei ole turvallinen”

SSL-sivusto ei ole suojattu

Joten olen lisännyt HTTPS-uudelleenohjauskoodin .htaccess-tiedostooni, niin sivustoon pääsee vain HTTPS-yhteydellä. Kun kirjoitan vain sivuston nimen, se avautuu automaattisesti suojatun HTTPS-yhteyden kautta. Joten tässä opetusohjelmassa esittelen sinulle kuinka pakottaa HTTPS tai ohjata HTTP HTTPS: ään WordPressissä helposti.

Kuinka ohjata HTTP: tä HTTPS: ään WordPressissä

On olemassa useita tapoja, joilla voit pakottaa HTTPS-sivustosi. Voit tehdä sen web-hosting cPanelista tai käyttämällä .htaccess -sovellusta. Tässä artikkelissa olen esittänyt bot-menetelmän.

1. Kuinka pakottaa HTTPS cPanelista?

Jotkin web-palveluntarjoajat sallivat sinun pakottaa HTTPS suoraan cPanelista. Joten tässä tapauksessa sinun ei tarvitse muokata mitään koodia manuaalisesti. Käytän SiteGround WordPress -majoitusta ja he tarjoavat ”pakottaa HTTPS” -vaihtoehdon cPanelissaan. 

Jos käytät SiteGround-palvelua, voit pakottaa HTTPS: n yhdellä napsautuksella. Kirjaudu sisään ensin sisään cPaneliin ja mene turvallisuus ja napsauta Let’s Encrypt.

SiteGround LE

Sieltä näet luettelon aktiivisista varmenteistasi. Mutta varmista, että olet asentanut SSL-varmenteen oikein, tai muuten se ei toimi.

Siellä näet kaksi vaihtoehtoa – HTTPS Enforce ja External Links Rewrite.

Kun “HTTPS Enforce” otetaan käyttöön, se pakottaa koko sivustosi avaamaan salatun HTTPS-yhteyden. Tällä tavalla verkkosivustosi avautuu aina HTTPS: n avulla. Mutta varmista, että et ole lisännyt uudelleenohjauskoodia .htaccess-tiedostoosi.

Toinen vaihtoehto on ”Ulkoisten linkkien kirjoittaminen”, joka avaa kaikki ulkoiset linkkisi HTTPS-yhteyden kautta. Mutta se on täysin valinnainen. Älä ota tätä vaihtoehtoa käyttöön, jos sivustossasi näkyy varoitus sekoitetusta sisällöstä tai niitä ei ladata HTTPS-yhteyden kautta.

Suosittelemme, että otat vain HTTPS Enforce -vaihtoehdon käyttöön.

SiteGround Force HTTPS

Kun HTTPS Enforce -vaihtoehto on otettu käyttöön, sivustosi avautuu aina SSL / HTTPS-yhteydellä.

2. Kuinka ohjata HTTP HTTPS: ään .htaccess-sovelluksen avulla

Jos verkkoisäntäsi ei tarjoa voimassa olevaa HTTPS-vaihtoehtoa, voit ohjata HTTP: n manuaalisesti HTTPS: ään .htaccess-tiedostosta. Se on myös helppo menetelmä ja vie muutaman minuutin. Mutta varmista, että et ole lisännyt yhtään uutta suuntauskoodia .htacces-tiedostoon.

Jos haluat pakottaa HTTPS: n .htaccess-sovelluksesta, kirjaudu ensin sisään cPaneliin. Siirry sitten sivustosi juurikansioon. Siellä voit nähdä tiedoston nimeltä “.htaccess”, napsauta nyt muokkausta ja kirjoita seuraava koodi.

a) Ohjaa kaikki vierailijat HTTPS / SSL: ään

RewriteEngine päällä
RewriteCond% {HTTPS} pois päältä
RewriteRule ^ (. *) $ Https: //% {HTTP_HOST}% {REQUEST_URI} [L, R = 301]

b) Jos haluat pakottaa HTTPS / SSL tiettyyn kansioon

RewriteEngine päällä
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
RewriteCond% {REQUEST_URI} kansiosi
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.verkkotunnus.com/hakemistosi/$1 [R, L]

* Muista vaihtaa www.yourdomain.com todellisella verkkotunnuksellasi.

c) Jos haluat ohjata yhden sivun HTTP: n HTTPS: ään

RewriteEngine päällä
RewriteCond% {HTTPS} pois päältä
RewriteRule ^ Secureform \ .html $ https://www.verkkotunnus.com/sample [L, R = 301]

* Muista vaihtaa www.yourdomain.com/samplepage todellisen sivun URL-osoitteella.

3. Kuinka ohjata HTTP HTTPS: ään Nginxissä

Jos verkkopalvelimesi käyttää Nginx-palvelua, voit ohjata kaiken HTTP-liikenteen helposti HTTPS: ään lisäämällä seuraava koodi Nginx-asetustiedostoosi. Siirry kohtaan /etc/nginx/nginx.conf ja lisää seuraava kohta:

palvelin {
kuuntele 80;
server_name domain.com www.domain.com;
palauta 301 https: //verkkotunnus.com$pyyntö_uri;
}

Napsauta Tallenna-painiketta ja olet valmis.

Toivon, että tämä opetusohjelma auttoi ohjaamaan HTTP: tä oikein HTTPS: ään. Jos saat virheen tai jumissa missä tahansa vaiheessa, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa. Olemme myös saatavana Facebook, Viserrys, Google+.

Aiheeseen liittyvät artikkelit,

 • Kuinka saada ilmainen SSL WordPress-sivustoosi
 • Kuinka perustaa CloudFlare CDN WordPress-blogiisi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector