Kuinka pienentää HTML-, CSS- ja JavaScriptiä käyttämällä automaattisen optimoinnin laajennusta

04.06.2020
MITEN 'Kuinka pienentää HTML-, CSS- ja JavaScriptiä käyttämällä automaattisen optimoinnin laajennusta
0 6 мин.

Google ja muut hakukoneet antavat arvoa verkkosivustollesi, jos se latautuu niin nopeasti. Koska yhdelläkään katsojista ei ole monia potilaita, jotka odottavat kauan katsoaksesi sisältöäsi, ja sinulla on vain 1,5 sekuntia kiinnittää heidän huomionsa. Jos sivustosi avaaminen kestää kauan, menetät yleensä katsojasi. Joten, tämä on välttämätöntä verkkosivustosi nopeuttamiseksi. Voit optimoida sivustosi useilla tavoilla. Mutta yksi tärkeimmistä osista on Pienennä HTML, CSS ja JavaScript.


Jos olet koskaan tehnyt nopeustesti Google PageSpeed tai GTmetrix, luultavasti näet tämän vaihtoehdon.

Jokainen verkkosivusto ladataan paljon tiedostoja sisältävät HTML, CSS ja JavaScript. Ja suurin osa tiedostoista sisältää paljon tilaa, kommentteja, Estä erottajat jne. Joten, merkittävästi vie ylimääräisiä aikoja ladata asianmukaisesti.

Tämä riippuu myös teeman laadusta. Esimerkiksi premium-teemalaatu on aina parempi kuin ilmainen teema. Premium-teemoja koodaavat hyvin ja ammattitaitoiset kehittäjät rakentavat ne. Mutta kaikki teemat eivät ole samoja ja niillä on erityyppiset toiminnot. Joten, mennessä Pienennetty kyseisiä HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostoja, voit strategisesti lisätä sivustosi nopeutta ja tehdä vierailijoitasi onnelliseksi.

Mikä on Minify ja miksi siitä on hyötyä?

kutistaminen on ohjelmointikieli, joka poistaa kaikki tarpeettomat merkit lähdekoodista muuttamatta sen toimintoja. Nämä tarpeettomat merkit sisältävät yleensä ”välilyönnin merkit, uudet rivimerkit, kommentit, ja estää rajaajat ”. 

Ennen minifiointia ja minifioinnin jälkeen

Niitä käytetään koodin luettavuuden lisäämiseen, mutta niitä ei vaadita sen suorittamiseen. Tällä tavoin se vähentää Webissä siirrettävän koodin määrää ja säästää kaistanleveyttä. Joten mennessä HTML-, CSS- ja JavaScriptin minimointi, voit helposti poistaa tarpeettomat merkit sivustostasi ja huomattavasti lisääntyä sivustosi nopeus. 

Kuinka minimoida HTML, CSS ja JavaScript

Voit pienentää HTML: ää, CSS: ää, kahdella tavalla & JavaScript. Voit joko muokata teemakoodiasi tai käyttää WordPress-laajennusta, nimeltään Autoptimize. Tässä artikkelissa esitetään molemmat prosessit Kuinka minimoida HTML, CSS ja JavaScript.

Jos haluat tietää tarkan HTML-, CSS- tai JavaScript-tiedoston, joka aiheuttaa ongelman, sinun on tarkistettava se missä tahansa sivuston nopeustestaustyökalussa, kuten Google PageSpeed ​​-työkalu tai GTmetrix. Koska kaikki tiedostosi eivät sisällä tällaisia ​​tarpeettomia merkkejä.

Kun olet tarkistanut sivustosi tuloksen, saat sen. Alla on kuva sivustoltasi, joka huomioi CSS: n vahvistaminen ja JavaScript.

Minimointi Css, JavaScript

Se heikentää teeman laatua. Joten ei ole mitään hätää, jos näet, että molemmat sanotaan Minifyksi, ja on parempi hankkia Premium-teema.

On joitain online-työkaluja, joilla voit pienentää HTML-, CSS- ja JavaScript-koodia. 

Ennen kuin teet muutoksia, ota varmuuskopio tiedostosta.

# 1 Pienennä koodia:

Pienennä koodityökalua

Pienennä koodia on All in One Minifying -työkalu. Se voi pienentää JavaScript-, CSS- ja HTML-koodeja. Kaikki mitä tarvitset kopioida HTML- tai CSS- tai JavaScript-koodi ja liittää se tähän. Napsauta sitten Pienennä Vaihtoehto. Tämä työkalu pienennä koodi automaattisesti. Kopioi sen jälkeen tiedosto pienennettyyn tiedostoon.

Voit myös pienentää CSS- ja JavaScript-koodiasi, kuten HTML-koodia, tällä työkalulla.

# 2 Willpeavy:

Willpeavy

Willpeavy on toinen hieno työkalu Pienennä HTML koodeja. Tämä työkalu toimii samalla tavalla kuin pienennä koodi. Se minimoi HTML: n ja kaikki merkinnöissäsi olevat CSS: t tai JS: t. Tämän työkalun käyttäminen edellyttää, että kopioit koodisi tähän ja napsauta Minify.

Pienennä käyttämällä automaattista optimointia

Autoptimize

Jos et tunne tällaista koodausta, on parempi käyttää laajennusta, jota suositellaan aloittelijoille. Joten täältä tulee Autoptimoi laajennus varten WordPress käyttäjät.

Automaattisesti optimoi yhdistelmäohjelmat ja tyylikoodit ja tekee niistä pienempiä, jotka latautuvat niin nopeasti. Se minimoi kaikki HTML, CSS & Javascript-koodi itse ja tekee sivustasi todella kevyen. Pienentämisen avulla tämä laajennus lisää vanhentuvat otsikot ja siirtää tyylit sivun yläosaan ja voi siirtää komentosarjat alatunnisteeseen.

Optimoi suositusasetukset

Voit tehdä kaikki asiat helposti plugin-asetuksista. Kun olet aktivoinut tämän laajennuksen, siirry kohtaan asetukset> Autoptimize.  Napsauta “Näytä lisäasetukset” -painiketta.

vuonna HTML -osiossa tarkista “Optimoi HTML-koodi” ja “Pidä HTML-kommentit” nopeamman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Optimoi HTML-asetukset

vuonna JavaScript -osiossa, ota käyttöön ”Optimoi JavaScript-koodi”. Voit myös ottaa käyttöön ”Pakota JavaScript sisään” ladataksesi JS: n aikaisin ja vähentää JS-virheiden mahdollisuutta. Jos JS katkaisee komentosarjat, voit ottaa käyttöön ”Lisää yrittämisen saaliin kääre”.
Automaattisesti optimoi JavaScript-asetukset

Sisään CSS -osiossa, ota käyttöön ”Optimoi CSS-koodi”, “Yhdistä myös sisäinen CSS”. Voit ottaa käyttöön myös ”Inline and Defer CSS”, jos olet minimoinut CSS: n. Kokeile tätä työkalua pienentääksesi CSS: ää ja liitä se laatikkoon.

Automaattinen CSS-asetusten optimointi

Syötä sinun CDN CDN-perus-URL-kentässä oleva URL-osoite. Esimerkiksi //cdn.esimerkki.fi/.

Ja viimeiseksi, ota käyttöön “Tallenna koottu skripti / css staattisena tiedostona”. Mutta varmista, että verkkopalvelimesi pystyy käsittelemään pakkausta ja vanhenemista oikein.

Optimoi CDN-asetukset automaattisesti

Kun olet minimoinut koodisi, älä unohda tarkistaa sivustosi nopeutta uudelleen. Vertaa sitä sitten aiempiin tuloksiin. Jos sivustosi saa ongelmia tai ei näy oikein, voit yrittää poistaa ongelman Kätkö

johtopäätös

Minimoi HTML, CSS ja JS on hyödyllinen sivustollesi. Se poistaa koodisi tarpeettomat merkit ja tekee niistä pienempiä, jotka ovat selainystävällisiä. Tällä tavoin voit parantaa sivustosi latausnopeutta.

Jos tämä opas auttaa minimoimaan HTML-, CSS- ja JavaScriptin, jaa tämä artikkeli Facebook, Viserrys, Google+.

Aiheeseen liittyvät artikkelit,

 • Kuinka hyödyntää selaimen välimuistia WordPressissä
 • Kuinka optimoida WordPress-tietokanta WP-pyyhkäisyn avulla
 • 7 parasta kuvanoptimointityökalua WordPress 2017: lle
 • Kuinka helposti ottaa Gzip-pakkaus käyttöön WordPressissä nopeampaa lataamista varten
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector