Kuinka saada ilmainen SSL-varmenne WordPress-sivustoosi

Kuulitko, että Google on ilmoittanut: “HTTPS aseman merkiksi”. Tämä tarkoittaa, että ne sivustot, joissa SSL on käytössä, saa sijoitusta Googlelle. Siitä lähtien sadat tuhannet sivustot ovat siirtymässä HTTP: stä HTTPS: ään. Joten jos haluat siirtää sivustosi HTTPS: ään tai haluat asentaa SSL-varmenteen WordPress-sivustoosi, tämä artikkeli on sinulle. Jos käytät blogisivustoa kuten minä, voit saada ilmaisen SSL-sertifikaatin Let’s Encrypt -sovelluksesta helposti.


Tässä opetusohjelmassa jaan Mikä on SSL-varmenne, mitä hyötyä on SSL: stä ja Kuinka asentaa ilmainen SSL-varmenne WordPress-sivustoosi.

Hanki ilmainen SSL-sertifikaatti

Mikä on SSL-varmenne?

SSL tarkoittaa ”Secure socket layer”, joka on Internet-turvallisuuden selkäranka. Tämä mekanismi luo salatun linkin selaimen ja palvelimen välille. Joten kaikki arkaluontoiset tiedot eli salasanat, luottokorttitiedot jne. Kulkevat salatun linkin läpi ja suojaavat tietoja hakkereilta.

Yleensä arkaluontoiset tiedot, kuten salasanat, luottokorttitiedot jne., Toimitetaan käyttäjän tekstinä palvelimelle ja se on täysin ymmärrettävää. Esimerkiksi sivusto ei käytä SSL: ää ja kerää arkaluontoisia tietoja, kuten salasanaa, luottokorttitietoja tuotteiden myyntiin. Jos hakkerit sieppaavat tietoja, he voivat käyttää ja nähdä tietoja, jotka siirretään käyttäjältä palvelimelle.

Toisaalta SSL-yhteensopivien verkkosivustojen tiedot kulkevat erittäin salatun linkin kautta, jota ei voi lukea tai edes salata. Joten kaikki tiedot ovat turvallisia käyttäjän ja palvelimen välillä.

Miksi sinun pitäisi käyttää SSL: tä heti?

Jos et ole vielä lisännyt SSL-sivustoosi, sinun on käytettävä sitä heti. SSL: n lisäämisestä on monia etuja.

Google rakastaa HTTPS: ää

Google ilmoitti 6. elokuuta 2014 virallisesti, että he asettavat nyt etusijalle HTTPS / SSL-yhteensopivia sivustoja. He myös sanoivat, että HTTPS-sivustot saavat myös sijoitusta parantavan. Kuka ei halua sijoittua korkeammalle Googlelle? Kun lisäät SSL-sivustosi, sivustosi saa hieman parempaa sijoitusta. Vaikka se ei olisi valtava lisäys, mutta pieni lisäys on hieno.

Jos ylläpidät blogia, voit saada ilmaisen SSL-varmenteen sivustollesi.

Tietosi ovat turvassa

SSL-varmenne suojaa kaikkia arkaluontoisia tietoja, kuten salasanoja, luottokorttitietoja, tilitietoja, jotka kulkevat käyttäjältä palvelimelle. Koska verkkokauppasivustot keräävät kaikki arkaluontoiset tiedot, SSL on pakollinen verkkokaupoille.

Asiakkaasi luottaa sivustoosi

SSL on toinen tehokas tapa luoda asiakkaidesi luottamusta. SSL-sivustosi omistaa heidät varmistamaan, että verkkosivustosi on suojattu ja turvallinen tietojen toimittamisessa, tapahtuman suorittamisessa jne. Näin voit rakentaa asiakkaiden luottamuksen ja lisätä myyntiä.

Nyt Google kehottaa myös verkkovastaavia ottamaan käyttöön HTTPS HTTP: n kautta verkkosivuillaan. Tämä varmistaa, että kaikki tiedot ovat turvallisia. 

Kuinka saada ilmainen SSL-sertifikaatti sivustoosi?

Jos ylläpidät blogisivustoa kuten minä, sinun ei tarvitse ostaa kalliita SSL-palveluita. Voit saada ilmainen SSL-varmenne Let’s Encrypt -sovelluksesta helposti ja näytän sinulle prosessit.

Saat kaikki edut käyttämällä Let’s Encrypt SSL -sovellusta, ja sivustosi URL-osoite avautuu vihreällä riippulukolla, mikä tarkoittaa, että sivustosi käyttää SSL: ää ja voidaan avata HTTPS-muodossa. On 3 tapaa saada ilmainen SSL-varmenne ja asentaa se. Suurimman osan ajasta ilmainen SSL voidaan asentaa suoraan cPanelin isännöimästä tai voit asentaa sen manuaalisesti.

Tapa 1, Asenna ilmainen SSL-varmenne hosting cPanelista

Suurin osa kaikista web-palveluntarjoajista tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin. SiteGround on loistava isännöinti, joka tarjoaa ilmaisen SSL-varmenteen, päivittäisen varmuuskopion ja yhden napsautuksen WordPress-asennuksen.

Katso SiteGround-hosting (nyt 60% alennus)

Asentaaksesi ilmaisen SSL-varmenteen, sinun on ensin kirjauduttava sisään hosting-cPaneliin. Siirry sitten SSL / TLS Manager -sovellukseen.

SG SSL

Napsauta sitten asenna SSL-varmenne. Valitse sieltä verkkotunnus, jonka haluat asentaa SSL, ja napsauta sitten ”Automaattinen täyttö verkkotunnuksen mukaan”. Täällä ei tarvitse kirjoittaa mitään, kaikki kentät täytetään automaattisesti. Napsauta nyt asennusvarmennetta.

Sivustojen maa-asennus SSL-varmenne

Asennettuaan SSL-varmenteen sinun on muokattava sivustosi URL-osoitetta. Joten mene WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan ja asetukset>Yleiset asetukset, siellä näet sivustosi URL-osoitteen. Vaihda nyt osoite HTTP: ksi HTTPS: ksi ja napsauta Tallenna muutokset. Turvallisuussyistä saatat olla kirjautunut ulos.

WP HTTPS

Nyt voit nähdä, että sivustosi avautuu HTTPS: n avulla, mikä tarkoittaa, että SSL on asennettu sivustoosi.

Tapa 2: Käytä ”SSL ilmaiseksi” saadaksesi ilmaisen SSL-varmenteen (vaihtoehtoinen menetelmä)

Jos verkkoisäntäsi ei tarjoa ilmaista SSL-palvelua tai veloittaa siitä ylimääräistä penniä, voit asentaa SSL-varmenteen manuaalisesti cPaneliin. 

Asentaaksesi kolmannen osapuolen SSL: n cPaneliin, mene ensin SSL ilmaiseksi. SSL for Free tarjoaa 100% ilmaisen SSL-varmenteen ikuisesti, mutta sinun on uusittava varmenne 90 päivän välein jatkaaksesi palvelun käyttöä. 

Hanki ilmainen SSL

Kirjoita verkkotunnuksesi ja napsauta ”Luo ​​ilmainen SSL-varmenne”. Sen jälkeen sinun on vahvistettava verkkotunnuksesi. Verkkotunnuksesi vahvistamiseen on muutamia tapoja, mutta näytän sinulle, kuinka vahvistaa manuaalisesti.

SSL ilmaiseksi manuaaliseksi vahvistukseksi

Kun olet napsauttanut manuaalista vahvistusta, näet tämän. Täältä löydät ohjeet tiedostojen tarkistamiseen.

Lataa ensin kaksi tiedostoa # 1 ja # 2. Siirry cPaneliin, etsi verkkotunnuskansiosi ja luo uusi kansio ”Acme-haaste” alla ”.Well tunnettu” ilman ”” merkki. Lataa sitten kaksi tiedostoa (# 1 & # 2) ”acme-challenge” -kansioon. Kun olet ladannut tiedoston, sinun on vahvistettava kaksi tiedostoa napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Jos tiedostoissa on satunnaisia ​​aakkosnumeerisia merkkejä, tiedostot on varmennettu.

Manuaalinen SSL-asennus

Nyt sinun on ladattava SSL-varmennetiedostosi. Se on zip-tiedosto, joka sisältää yhteensä 3 tiedostoa – yksityinen avain, varmenne ja ca-kimppu. Pidä se turvassa, tarvitsemme sitä SSL-varmenteen asentamiseen cPanelista. (Älä jaa SSL-avaimiasi kenellekään)

Siirry tässä vaiheessa cPaneliin ja sitten SSL / TLS-hallintaan. Siellä sinun on annettava avaimet. Kun olet lisännyt avaimet, napsauta asennusvarmennetta ja olet valmis. Nyt olet asentanut Let’s Encrypt SSL -sovelluksen onnistuneesti sivustoosi.

SiteGround SSL ManagerKun olet asentanut SSL-varmenteen cPanelista, sinun on kirjauduttava sisään WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja vaihdettava sivuston osoite HTTPS: ksi..

Tapa 3, saat ilmaisen SSL-sertifikaatin CloudFlare-palvelusta

Vaikka Let’s Encrypt on suosituin ilmaisen SSL-varmenteen tarjoaja, on olemassa vaihtoehtoinen tapa saada ilmainen SSL-varmenne sivustollesi.

Jos käytät CloudFlare-sovellusta, voit lisätä SSL-sivustosi helposti yhdellä napsautuksella. Kirjaudu CloudFlare-tiliisi ja siirry sivulle ”Crypto” ja sieltä voit lisätä ilmaisen SSL-varmenteen sivustoosi.

Lisää CloudFlare SSL

johtopäätös

Käytätpä blogia tai verkkokauppaa, SSL on nykyään välttämätön. Kuten Google ilmoitti jo, että SSL / HTTPS-yhteensopivat sivustot parantavat sijoitusta. Lisäksi SSL osoittaa myös, että sivustosi on turvallinen ja turvallinen tarjoamaan arkaluontoisia tietoja.

Jos käytät tällä hetkellä blogia, et tarvitse maksettua tai premium-SSL-sivustoasi sivustollesi. Voit helposti saada ilmaisen SSL-varmenteen WordPress-blogiisi.

Toivon, että tämä opetusohjelma auttoi sinua asentamaan SSL-varmenteen sivustoosi. Jos sinulla on ongelmia tai sinulla on ehdotusta, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa. Haluaisin kuulla sinusta. Jos haluat, voit myös ottaa meihin yhteyttä Facebook, Viserrys, Google+.

Olen valinnut joitain muita kiinnostavia artikkeleita,

 • Kuinka ohjata HTTP: tä HTTPS: ään WordPressissä
 • Kuinka perustaa CloudFlare CDN WordPress-blogiisi
 • Kuinka löytää ja korjata rikkoutuneita linkkejä WordPress-sivustolta
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map