Mikä on Akismet-laajennus ja kuinka Akismet asennetaan WordPressiin

04.06.2020
MITEN 'Mikä on Akismet-laajennus ja kuinka Akismet asennetaan WordPressiin
0 4 мин.

Mikä on Akismet?

Jos olet asentanut WordPressin, saatat huomata, että laajennusosassa on jo kaksi asennettua pluginia Akismet on yksi heistä. Aktivoinnin jälkeen tarvitset API avain asennus Akismet. Puhumattakaan Akismet on yksi aktiivisimmista asennetuista (yli miljoona aktiivista asennusta) & WordPress-laajennus.


Nimi Akismet tulee Automatticilta ja Kismetiltä. Auttomatic on Akismetin takana oleva yritys, ja sen perusti WordPress-perustaja Matt Mullenweg.

Akismet on kommenttien roskapostin suodatuslaajennus, joka tarkoittaa, että suodattaa verkkosivustosi kommentit ja ilmoittaa, mitkä kommentit on merkitty roskapostiksi. Akismet käyttää heidän erityistä algoritmiaan tarkistaakseen kaikki kommentit. Esimerkiksi, kun monet verkkosivustot alkavat ilmoittaa samankaltaisen näköisestä sisällöstä kuin roskapostista, Akismet oppii tunnistamaan tällaisen sisällön tulevaisuudessa roskapostiksi. 14. kesäkuuta 2013 alkaen Akismet on saanut yli 83 miljardia roskapostikommentit. 

Miksi sinun tulisi aloittaa Akismetin käyttö heti

Vihaamme kaikkia roskapostia. Se on ärsyttävää. Se vahingoittaa sivustosi uskottavuutta ja hakukoneoptimointia. Kun sivustosi alkaa saada liikennettä, on 100% todennäköisyys, että saat paljon roskapostikommentteja. Vain muutama kommentti on legit ja 85-90% kommentit ovat roskapostia. On todella kovaa ja aikaa vievää työtä erottaa mikä roskapostista tai mikä Legit. Akismetin avulla sinun ei tarvitse enää tehdä tätä, se hoitaa kaikki saapuvat kommentit. Tällä tavalla Akismet säästää aikaa, joten voit keskittyä työhösi. Tässä artikkelissa voin mielelläni kertoa teille Kuinka asentaa Akismet-laajennus askel askeleelta WordPress-sivustollesi.

Kuinka asentaa Akismet-laajennus WordPressiin

1. Ensimmäinen askel on aktivoida Akismet-laajennus WordPressin hallintapaneelista.AkismetKun olet aktivoinut tämän laajennuksen, napsauta Akismet-asetukset. Sitten sinua pyydetään antamaan Akismet API-avain. Jos sinulla on jo API-avain, käytä sitä vain. Jos sinulla ei ole API-avainta, napsauta sitten Hanki API-avaimesi

Hanki Akismet API-avain

hanki akismet api-avain

Akismetin asentamiseen tarvitaan API-avain. Klikkaa “Hanki Akismet-sovellusliittymä key” painiketta. Se vie sinut Rekisteröidy-sivulle. Jos sinulla on jo WordPress.com-tili, napsauta vain Minulla on jo WordPress.com-tili. Jos sinulla ei ole WordPress.com-tiliä, luo uusi tili. Se vie alle minuutin. Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi, haluamasi käyttäjänimi ja salasana. Rekisteröinnin jälkeen se ohjaa sinut hinnasivulle. Ennen kuin valitset suunnitelmia, katso Akismetin keskeiset piirteet.

Akismet-suunnitelmat

akismet hinnasuunnitelmat

Akismet on alan johtava roskapostin torjuntapalvelu WordPressille, joka suojaa tällä hetkellä yli 9 miljoonaa sivustoa. 

 • Basic: Tämä perussuunnitelma on ilmainen ja sopii henkilökohtaisiin sivustoihin ja blogeihin. Tämän suunnitelman avulla saat vain roskapostisuojauksen.
 • Plus: Tämän suunnitelman avulla saat täysin roskapostisuojauksen, edistyneet tilastotiedot, ensisijaisen tuen ja tuet kaupallisille sivustoille. Se maksaa 5 dollaria / kuukausi sivustoa kohti ja sopii ammattimaisille tai kaupallisille sivustoille ja blogeille.
 • Premium: Tämä on täydellinen tietoturvaratkaisu, joka suojaa sinua muilta kuin vain roskapostilta. Tämä suunnitelma sisältää kaikki suunnitelmat (perus + palkkio). Se sopii isoille verkkosivustoille ja se tarkistaa verkkosivustosi haittaohjelmista.

Jos sinulla on henkilökohtainen sivusto tai blogi, valitse sitten BASIC” Suunnittele ja jatka.

Sen jälkeen sinua pyydetään maksamaan tilauksesta. Älä hätää. Siellä on vetopalkki. Muuta summa vain $ 0. Tämän jälkeen näet vain kaksi vaihtoehtoa: Etunimi & Sukunimi.

Hanki Akismet API-avain

Tämä vaihe on yksi tärkeimmistä vaiheista, joten tee se huolellisesti. Tällä tilin yleiskatsaussivulla saat Akismet API-avaimen. Saat avaimen napsauttamalla Silmä -painiketta ja kopioi koodi.

akismet api-avain

Täällä voit lisätä verkkosivustosi URL-osoitteen tarkastellaksesi verkkosivustosi tilastoja milloin tahansa. Voit myös nähdä summeri, kuinka monta kommenttia merkittiin roskapostiksi kuukausina. Jos haluat lisää ominaisuuksia, voit aktivoida tilauksia.

Lisää akismet api-avain

Kun olet kopioinut koodin, siirry WordPress-hallintapaneeliin. Siellä siirryt Akismetin asetussivulle ja näet tällaisen vaihtoehdon Kirjoita API-avain manuaalisesti. Liitä koodi ja napsauta Käytä tätä koodia. Sovellusliittymä on erittäin salainen, joten älä jaa sitä kenellekään. Jos kadotit avaimesi, saat avaimen kirjautumalla sisään Akismetiin. Nyt olet valmis ja onnistunut asennus Akismet.

Ensisijaiset Akismet-asetukset

Akismet-ettings

Kun olet asennus Akismet käyttämällä API -näppäintä, sitten tulee asetussivu. Periaatteessa jotkut käyttäjät pitävät sen oletuksena. Mutta voit muokata joitain vaihtoehtoja. Täällä voit valita kommenttiruudun nähdäksesi hyväksyttyjen kommenttien lukumäärän jokaisen kommentin kirjoittajan vieressä. Siinä kaikki. Nyt verkkosivustosi on suojattu Akismet. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector