5 najboljših visoko plačanih YouTube Adsense alternative 2016

04.06.2020
NASLOV '5 najboljših visoko plačanih YouTube Adsense alternative 2016
0 6 мин.

Unovčevanje YouTube videoposnetkov z uporabo Adsense je vedno dober in enostaven postopek. Kot YouTube je Googlov izdelek, zato ga je enostavno vključiti v adsense. Tako lahko z YouTubom zaslužite dodaten denar. Toda nekateri uporabniki nepričakovano dobijo prepoved brez razloga ali so račun onemogočili. To je nekakšna nočna mora za uporabnike, ki so včasih zaslužili. Uporabniki so lahko krivi, kar pomeni, da nekateri uporabniki zlorabijo svoj račun ali pa nekateri ne. Vsi uporabniki ne počnejo enako, večina uporabnikov je zakonita, saj že berejo AdSense Politika zasebnosti, Pogoji Uporaba in drugi sporazumi. Če pa je vaš račun prepovedan ali onemogočen, lahko poskusite z drugo alternativo YouTube Adsense. 


MustCheck, 5 najboljših možnosti za Google Adsense za blogerje 2016

Kot veste, če je vaš račun prepovedan ali onemogočen,  ni možnosti odstranitve pritožbe iz AdSense. Torej, ne zapravljajte časa in si oglejte druge YouTube Adsense Alternative 2016.

[AdSense-B]

5 najboljših visoko plačanih YouTube Adsense alternative 2016

FilmSection

Alternativa Youtube Adsense

FilmSection je trenutno najhitreje rastoče omrežje na YouTubu in to z dobrim razlogom. Če ste ustvarjalec videoposnetkov, predani navdušenec ali samo nekdo, ki želi sodelovati, ima FilmSection prostor za vas. Tistim, ki želijo narediti dodatne korake, ponuja partnerstva YouTube kariera. Obstaja preprost postopek za ovrednotenje vašega videoposnetka s filmom FilmSection in v celoti prost. Zato se morate prijaviti, ti pa bodo povezali kanale s programom za monetizacijo YouTube samo z enim klikom, tako da bo lastnik kanala lahko takoj doživel vse prednosti statusa YouTube Premium Partner. Če se pridružite partnerskemu programu, lahko ustvarite prihodek s svojimi YouTube video posnetki, ki jih ustvarite.

Toda preden ga prijavite, potrebujete minimalne zahteve za partnerstvo: To so 1) 100+ dnevnih ogledov videoposnetkov, 2) Brez kanalskih stavk (“Pogoji uporabe” ali “Avtorske pravice”) enako je kot Adsense, 3) Ni avtorskih pravic. YouTube in FilmSection preverita, ali obstaja avtorsko gradivo. 

Zdaj pa o tem glavna stvar kar čakaš, da slišiš. Tako je denarja. Če sodelujete s FilmSectionom, boste zaslužili več denarja kot v glavnem samo z AdSense. Ker imajo svoj globalni oddelek za prodajo oglaševanja, ki povečuje vaš zaslužek. Kot veste, vam YouTube ponuja samo Adsense 55% prihodka, kar je za začetnike kar malo. Toda v Filmskem odseku boste dobili 80-odstotni prihodek, in to je res super. Njihova minimalna izplačilo je 1 USD gor in ne zadržijo plačila, kot to počnejo druga omrežja. Ko dosežete več kot 1 USD svojega plačila, boste znesek prejeli do konca PayPal,Žični prenos ali Western Union

AdRev

Alternativa Youtube Adsense

Adrev je skrbniška storitev, ki ji zaupajo najboljše svetovne glasbene knjižnice, založniki, produkcijska podjetja in skladatelji. Če iščete YouTube adsense alternativa, potem je tudi odlična izbira za vas. AdRev vam privzeto omogoča dostop do velike baze podatkov brezplačne glasbe za uporabo v ozadju vaših videoposnetkov. 

V omrežju je več kot 18 milijonov videov , 24+ milijard letne poglede in 6+ milijonov avtorske avtorske pravice. Ocenjujemo, da ima AdRev letni prihodek v 9,0 milijonov dolarjev in več kot 12 poslovnih strokovnjakov je glasovalo o prihodkih AdReva. Če torej razmišljate, da se pridružite njihovi mreži, potrebujete približno 300 dnevnih ogledov, da izpolnite pogoje, kar je trikrat več kot FilmSection. AdRev plača prek Paypala z minimalnim plačilom v višini 10 USD, ali s čekom z višjim minimalnim plačilom. Narediš 80% od YouTubovih prihodkov od oglasov in ohranili boste 100% lastnih video prihodkov.

Maker Studios

Alternativa Youtube Adsense

Maker Studios je eno večjih omrežij, ki je na voljo na YouTubu. Je edino omrežje, ki ga je ustanovil YouTube talent, z modelom, ki je zasnovan posebej za potrebe ustvarjalcev vsebine. S 60.000 neodvisnimi ustvarjalci partnerji iz več kot 100 držav, Maker Studios je dom najboljših digitalnih zvezd, kanalov in vsebin. Tu je vaša naloga ustvarjanje odličnih video posnetkov. The VMS(Video Management System) zagotavlja umetnikom eno mesto za nalaganje, načrtovanje in promocijo videoposnetkov na YouTubu in drugih video destinacijah. 

Kot takšno je omrežje nekaj najvišjega CPM oglasi v poslu. Zagotavljajo  60 odstotka prihodka, najbolj priljubljeni kanali pa so nadgrajeni na približno 90 odstotkov. Torej je odlična možnost za YouTube adsense alternativa.

BigFrame

Alternativa Youtube Adsense

Veliki okvir je edino tovrstno podjetje za upravljanje talentov in vplivno tržno podjetje. BigFrame se ne osredotoča na zagotavljanje platforme za monetizacijo s pasivno tehnologijo, temveč na ponudbo virov in možnosti mreženja, da bi kanali lahko rasli. Svetuje v vseh pogledih medijev in zabave, od izdaje licenc za vsebino, filma, televizije, gostovanja, izdajanja knjig in izdelkov široke porabe do potrditev in integracije vsebin z vizionarskimi blagovnimi znamkami, ki so partnerji z njimi.

Toda postati BigFrame partner ni enostavno. Potrebujete rastoči in višji končni kanal, kar je očitno. Tako ni nobene možnosti, da postanete partner, če kanal ne bo priljubljen. Druga zahteva je, da jih potrebujete vsaj 4.000 naročniki na vašem kanalu YouTube in mesečno 1.000 ogledov / video. Če imate v svoji zbirki skupno 50 videoposnetkov, potem potrebujete skupno 50 × 1000 = 50 000 ogledov na mesec.

Celozaslonski način

Alternativa Youtube Adsense

Celozaslonski način je še eno odlično omrežje za vrednotenje videoposnetkov na youtubeu z vrhunskimi oglasi, ponuja veliko orodij za prilagajanje in promocijo videov, skupaj z 3.5 primanjkuje brezplačne avdio knjižnice za uporabo v vaših videoposnetkih. Storitev, ki deluje kot del celozaslonskih medijev, vsebuje robustno programsko zbirko, ki vključuje skriptirane in nepisane izvirnike, pridobitve in ekskluzivne vsebine današnjih najboljših ustvarjalcev in družbenih vplivalcev.

Zaslužek na FullScreen je nekako drugačen, kar pomeni, brez oglasov. Ja, prav ste slišali. Zaslužite z oglaševanjem oglasov. Naj to razložim. Najprej to ni brezplačno omrežje, plačati morate 4,99 USD na mesec (prvi mesec brezplačno). In tisti video bo prikazan na »YouTube Red« ki je premium storitev, ki stane 2 USD na 1000 ogledov. YouTube bo delil YouTube Red dohodke z ustvarjalci, tako kot trenutno deli prihodek od AdSense. YouTube bo zbral ves prihodek, ki ga vidi od storitve YouTube Red, in ga razdelil med ustvarjalce na podlagi deleža vsakega ustvarjalca v skupnih minutah, ki jih gledajo uporabniki YouTube Red.

Toda pridobiti veliko ogledov ni vredno, v bistvu potrebujete čas za dober ogled. Če ste dosegli 50 USD praga, boste prejeli plačilo okoli 30. v naslednjem mesecu PayPal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector