Kako v enem dnevu pridobiti odobritev Media.net, Delovni triki 2016

V tej vadnici vam bom pokazal, kaj je Media.net in kako v roku 1 dneva pridobite odobritev Media.net. Najprej vam povem, kaj je Media.net. 


Media.net je vodilno svetovno podjetje za oglaševalsko tehnologijo, ki razvija inovativne izdelke tako za založnike kot oglaševalce. Velikemu obsegu ponuja celoten spekter rešitev za oglaševanje in monetizacijo prometa ter ima enega najbolj obsežnih portfeljev oglaševalskih tehnologij v industriji..

Oglejmo si malo o tej družbi:

Media.net je zdaj eno izmed največjih 5 največjih oglaševalskih podjetij na svetu. Po vsem svetu ima več kot 800+ zaposlenih. V oddelku o prihodkih, Media.net ali je 2 največji kontekstni oglaševalski posel na svetu.

[AdSense-B]

Zakaj bi torej izbral Media.net:

Kot sem vam povedal, je drugi največji oglasni strežnik na svetu. Če imate kakršne koli težave z odobritvijo adsense ali je vaš račun prepovedan. Potem je najboljša rešitev. Če še niste videli naše prejšnje objave, potem mora preveriti  Najboljših 5 visoko plačljivih možnosti Google Adsense 2016.

V Googlu adsense dobite 67-odstotni delež prihodka, media.net pa vam daje več 90% prihodka deliti. Največ oglasov prihaja iz Binga & Yahoo, svoj dohodek pa lahko povečate na enostaven način.

Kako pridobiti odobritev media.net:

Preden začnete pridobiti odobritev Media.net, morate najprej vedeti o njihovih TOS(Pogoji storitve), Pravila, ki je a skrivni ključ da dobijo odobritev brez problema. Odlično sledite tem pogojem, ki jih boste dobili en korak naprej kot drugi, ki resnično ne berejo svojih pravilnikov in še vedno ne morejo dobiti odobritve media.net. Zato si oglejte te pogoje in smernice.

 • Dovolj prometa: Prva stvar, ki jo morate prejeti z večino prometa iz ZDA / Velike Britanije / Kanade. V glavnem ponujajo oglase s sedežem v Združenem kraljestvu in Veliki Britaniji, zato je odlično, če vaše spletno mesto dobi promet iz omenjenih držav. In poskrbite, da obiskovalci uporabljajo vaše spletno mesto.
 • Vsebina spletnega mesta: Ne smete vključevati v „torrentz, pokanje, kramp, freaking, sovraštvo, nasilje, rasno nestrpnost, tobak, alkohol, strelivo, nevarne snovi, nezakonite droge, gore, nasilje, igre na srečo, druge nezakonite prenose.

Pridobite odobritev media.net

Če vas najdejo, da delite katerega od teh člankov, vam morajo prepovedati račun. Drugače pa vas spletnega mesta ne morete uporabljati kot forume, spletne platforme za klepete.

 • Vaše spletno mesto ne sme vsebovati programov, ki oglašujejo neveljavne klike s plačevanjem uporabnikov, da kliknejo oglase, brskajo po spletnih mestih in berejo e-pošto.
 • Obnašanje uporabnika: Ko je vašo prošnjo odobril Media.net, ste v celoti odgovorni za svoje oglase. Založniki ne smejo ponuditi nobene odškodnine ali na kakršen koli način spodbuditi osebo za ogled / klikanje oglasov. Ko na svoje spletno mesto postavite kakršne koli oglase, ne uporabljajte nobenega alternativnega besedila ali besedne zveze, ki uporabnike spodbuja, da kliknejo predvsem to “Kliknite tukaj / to”.
 • Uporabnik lahko ne kliknite Oglasi ali uporabljajo katero koli sredstvo za umetno povečevanje prikazov in / ali klikov, vključno z ročnimi metodami. Kliki na oglase morajo biti trajno prepovedani.
 • Na spletnem mestu vam ni dovoljeno voziti prometa s spodbudnimi programi klikov, trženjem neželene e-pošte, plačljivo brskanje, samodejno brskanje, programi izmenjave klikov, neželeni oglasi na spletnih mestih drugih proizvajalcev.

Top 5 trika za pridobitev odobritve media.net:

Promet: Najprej preverijo promet na vašem spletnem mestu in tudi vir. Če dobite promet od ZDA, UK in Kanada, potem bo lažje. Toda pridobivanje organskega prometa ni enostavno. Veliko je odvisno od prometa. Za to potrebujete dobro temo WordPress, optimizirano za SEO. Če ne najdete nobene primerne teme, preverite našo 20 Ročno izbrana tema spletnega dnevnika ali Najboljših 20 tem za WordPress portfelj 2016. Te teme so na novo posodobljen in v celoti SEO optimiziran.

Vsebina objave: Vaše spletno mesto mora vsebovati vsaj 30-40 post, vsako objavo zgoraj 1000 besed in vsak dan posodabljajte svojo objavo. Torej morate razmišljati, kako šteti skupne besede in splošni napredek? Torej morate uporabiti naš predlagani Najboljši 4 SEO vtičnik za WordPress. SEO Plugin vam pomaga pisati boljšo vsebino in povečati uvrstitev vašega spletnega mesta v iskalnikih.

Pomembne strani: Ustvariti morate strani, kot so O nas, Politika zasebnosti in Kontaktiraj nas. O nas je enostavno izdelati in Pišite nam lahko s pomočjo vtičnikov. Tako lahko uporabite kateri koli od vtičnikov tega obrazca za stik, ki smo jih predlagali 7 najboljših vtičnikov za obrazec za WordPress 2016. Toda pisanje pravilnika o zasebnosti je težko, ker je predolgo, in novost ste napisali. Brez skrbi, to orodje bo ustvarilo Brezplačna politika zasebnosti za vaše spletno mesto.

Odstrani druge oglase v omrežju: Vaše spletno mesto ne sme vsebovati nobenega oglasa ali oglaševalskih oglaševalskih oglasov. Če uporabljate druge Googlove alternative adsense, odstranite vse oglase s svojega spletnega mesta in se prijavite na Media.net. 

Oddaj svoje spletno mesto na iskalnikih: S prijavo imena vašega spletnega mesta v iskalnike, kot so Google, Bing, Yahoo, lahko ljudje brez težav odkrijejo vaše spletno mesto. Rezultat je več prometa na vašem spletnem mestu.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map