5 millors serveis de passarel·la de pagament internacional per al comerç electrònic

Què és la passarel·la de pagament?

Payment Gateway és un sistema que permet al comerciant acceptar targeta de crèdit o dèbit i altres formes de pagament electrònic. El servei automatitza la transacció de pagament entre el comprador i el comerciant. Així, quan un comprador compra alguna cosa d’una botiga, el venedor no ha de compartir la informació bancària. Els compradors poden utilitzar la seva targeta de dèbit, targeta de crèdit o banca per Internet per realitzar el pagament. Per tant, és el procés més senzill per fer el pagament en línia i tota la informació entre comprador i venedor es manté en seguretat & segur. Però hi ha moltes empreses de passarel·les de pagament disponibles. Però si necessiteu una passarel·la de pagament internacional fiable, amb baixos càrrecs, fàcil de personalitzar i, per descomptat, és compatible amb tot el món. En aquest article us comparteixo els millors proveïdors de passarel·les de pagaments internacionals, aquests són realment bons i fiables.


[AdSense-B]

5 millors serveis de passarel·la de pagament internacional:

1. Autoritza.net

Porta d’entrada internacional

Autoritza.net és una passarel·la de pagament per internet que és adequada per a tot tipus de negocis, botigues en línia, comerç electrònic etc. Si trobeu informació sobre com recaptar diners de tot el món, autoritzar.net és la millor solució per a vosaltres. Va ser fundada el 1996 i compta amb més de 440.000 clients comerciants. Proporcionen aquestes bones característiques als seus clients. Accepten totes les targetes de crèdit principals: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Club de Diner, JCB, etc..

Així, obtindreu una passarel·la de pagament in situ d’alta qualitat, fins i tot us permet acceptar PayPal. També obté una suite avançada de detecció de fraus, seguretat de pagament, suport 24 × 7, etc. Amb el seu sistema de facturació recurrent, els clients rebran la factura sense emmagatzemar la informació de pagament localment. I també gestiona les subscripcions en línia.

Podeu acceptar transaccions internacionals de clients a tot el món. Però el vostre negoci s’ha de basar en Estats Units, Canadà, Regne Unit, Europa o Austràlia.

Característiques clau:

 • Accés al compte: Després d’iniciar la sessió al vostre compte de comerciant, tot us serà a la vostra mà. Des del tauler d’administració podeu gestionar i revisar les transaccions, configurar la configuració del compte, veure les declaracions del compte, descarregar els informes.
 • Prevenció del frau: Estan proporcionant serveis de prevenció de fraus. Per tant, la informació dels vostres clients roman en seguretat.
 • Seguretat de pagament: Amb Authorize.Net, els vostres clients poden estar segurs que les seves dades siguin segures.
 • Opcions de pagament: Totes les principals targetes de crèdit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, Targetes de dèbit de signatura.
 • Solucions de pagament digital: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

Tarifes:

 • 49 $ taxa de configuració, més 25 dòlars Càrrega mensual recurrent.
 • 2,9% + 0,30 dòlars despeses de transacció.

Recàrrega: el proveïdor de comptes del vostre comerciant facturarà una quota de 25 dòlars per obtenir les despeses de recàrrega.

2. Franja

Porta d’entrada internacional

Franja és una de les passarel·les de pagaments internacionals més utilitzades. Stripe és la millor manera d’acceptar pagaments en línia i en aplicacions mòbils, possiblement l’alternativa de PayPal més popular disponible. Gestionen milers de milions de dòlars cada any per empreses avançades de tot el món.

Us dóna la possibilitat de fer pagaments in situ sense la quota mensual. Tenen disponible el pla de pagament. Com l’estàndard PayPal, no inclou cap comissió de configuració. Però haurà de pagar una quota mensual de 30 dòlars, però, més les comissions de transacció.

Un cop configurada, les transferències arriben al vostre compte bancari periòdicament de dos dies. O podeu optar per rebre transferències setmanals o mensuals. Però malauradament, Stripe només està disponible per deu països: Austràlia, Canadà, Dinamarca, Finlàndia, França, Irlanda, Noruega, Suècia, Estats Units, Regne Unit.

Característiques clau:

 • Transferències ràpides i previsibles: Un cop configurada, les transferències arriben al vostre compte bancari periòdicament de dos dies.
 • Opcions de pagament: Totes les principals targetes de crèdit: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH i pagaments de Bitcoin, Apple Pay, Android Pay.
 • Fàcil d’integrar: Amb la seva eina d’integració, podeu configurar fàcilment el lloc web de comerç electrònic.
 • Moneda múltiple: La franja admet més de 100 divises.
 • Protecció contrastada contra el frau: Stripe treballa activament per protegir el vostre negoci contra càrrecs fraudulents i supervisa transaccions sospitoses.

Tarifes:

 • Sense quota de configuració
 • 2,9% + 0,30 $ per transacció o 5% + 0,05 $ per a microtransaccions.

Recàrrega: quota de 15 dòlars quan hi hagi una disputa sobre alguna de les vostres transaccions. Tanmateix, si la disputa es resol a favor seu, devolució de la taxa.

3. 2Control

Serveis de passarel·les internacionals de pagament

2Control és una plataforma líder en pagament global que permet a les empreses acceptar pagaments en línia i mòbils de compradors de tot el món. És una de les millors passarel·les de pagaments internacionals. Si teniu un lloc web de comerç electrònic de gran tipus, és la millor solució per a vosaltres.

Però, per què és la vostra millor solució? Com que el seu servei està disponible a sobre 211 països amb 15 idiomes diferents.

2Checkout no té despeses de configuració. Té càrrecs de processament de pagaments (varia segons els països), com ara: si la vostra empresa es troba al país dels Estats Units, els honoraris seran del 2,9% + 30 ¢ per operació amb èxit. I s’aplica una tarifa de l’1% als pagaments que accepteu clients de fora dels Estats Units. Després d’això, rebrà diners de 2Checkout via transferència bancària, transferència bancària internacional, o sobre un Payoneer MasterCard.

Característiques clau:

 • Sense despeses de configuració: No tenen cap quota mensual i no cal que pagueu per instal·lar-vos (sense despeses ocultes ni despeses addicionals).
 • Protecció avançada contra el frau: 2Checkout està certificat per nivell PCI 1: la certificació del màxim nivell possible.
 • Opcions de pagament: Accepteu mètodes de pagament principals incloses targetes de crèdit, targetes de dèbit i PayPal.
 • Conversa en moneda: La conversió a la moneda de casa incorre en una taxa mitjana del 2-5% per sobre del tipus de canvi bancari diari.
 • Integració flexible: Trieu entre tres opcions de comanda personalitzables i integreu-ho amb més de 100 carrets de compra.

Tarifes:

 • Sense quota de configuració
 • 2,9% + 30 ¢ per transacció correcta

Recarregament: Es carregarà un recàrrec de 20 dòlars.

4. QuickPay

pagament ràpid

QuickPay és una solució completa per rebre diners si teniu un lloc web de comerç electrònic. Tenen més de 20.000 clients i processen més de 2.000.000 de pagaments cada mes. Es pot integrar a qualsevol sistema, com alguns mòduls populars: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop i molts més.

QuickPay col·labora amb adquirents locals i internacionals i està disponible en més de 20 idiomes. Així, si la vostra empresa està fora del país dels Estats Units, no hi ha cap problema. Està disponible en molts països. I és compatible amb totes les principals targetes de crèdit, fins i tot podeu rebre pagaments enviant un correu electrònic amb un enllaç al vostre client. Així que si trobeu urgentment una passarel·la de pagament interès per a la vostra empresa, aleshores és una bona opció per a vosaltres..

Característiques clau:

 • Seguretat: QuickPay està certificat amb la versió més recent de PCI DSS Nivell 1 i, amb les seves eines, podeu identificar-vos i defensar-vos del frau..
 • Sistema de pagament: Accepteu mètodes de pagament principals incloses targetes de crèdit, targetes de dèbit, pagaments mòbils, Paypal.
 • Integració flexible: Podeu integrar QuickPay amb més de 51 sistemes populars.

Tarifes:

 • Gratuït només per nivell bàsic. Si voleu actualitzar el vostre compte, haureu de pagar. Consulteu el gràfic de preus a continuació:

taxes

Recàrrega: pràcticament NO hi ha càrrecs, però en alguns casos funciona.

5. WePay

paguem

WePay és una passarel·la de pagament internacional, similar a Stripe. WePay permet pràcticament qualsevol lloc web integrar un compte que li permeti cobrar pagaments dels usuaris participants mitjançant transferències bancàries ACH i targeta de crèdit. Després d’obtenir el vostre quadre de comandament WePay, teniu un control complet de l’experiència de pagaments mitjançant registres, cessions i comunicacions de correu electrònic totalment personalitzades.. 

El servei no té despeses d’instal·lació, ni despeses mensuals ni requisits de durada del servei. Cobra una taxa del 2,9% més 0,30 dòlars per als pagaments amb targeta de crèdit i 1% més 0,30 dòlars pels pagaments amb transferència bancària. 

Característiques clau:

 • Sistema de Gestió de Riscos: Totes les dades dels usuaris passen amb el seu sistema de gestió de riscos personalitzat (innovadora API de risc) i la fan servir per prendre millors decisions sobre riscos.
 • UX personalitzat: El sistema de pagament WePay es pot personalitzar per combinar amb la vostra experiència d’usuari desitjada. Podeu personalitzar formularis de compra i molt més.
 • Sistema de pagament: Accepteu totes les targetes de crèdit principals incloses Visa, Mastercard, American Express, pagaments ACH, pagaments recurrents, pagaments puntuals i pagaments multipartits.
 • Pagament per a mòbils: WePay us permet llançar el vostre propi programa de lector de targetes mòbils.

Tarifes:

 • Sense despeses de configuració.
 • 2,9%0,30 dòlars per als pagaments amb targeta de crèdit.
 • 1% + 0,30 $ per a pagaments amb transferència bancària.

Recàrrega: depèn del nombre de recàrrecs i del nombre de pagaments reeixits. Normalment, mantenen els seus comerciants per mantenir una taxa de recàrrega no superior a l’1%.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map