Com actualitzar manualment WordPress, complements i temes

04.06.2020
PARAULA 'Com actualitzar manualment WordPress, complements i temes
0 7 мин.

Les actualitzacions de WordPress són tan importants i sempre heu d’actualitzar la vostra versió, plugins i temes de WordPress. Amb cada actualització, WordPress afegeix algunes funcions, millora la seguretat, corregeix errors i molt més. El bo de WordPress allotjat per si mateix és que se us notificarà automàticament si hi ha una actualització disponible. És molt fàcil actualitzar la versió de WordPress i es pot fer des del vostre tauler de control d’administrador de WordPress. Però, en alguns casos, l’actualització d’un clic no funciona i els usuaris reben un error “Actualització fallada”. Si es produeix, cal actualitzar manualment la versió de WordPress.


En aquest article, us mostrarem com actualitzar manualment la vostra versió, temes i complements de WordPress.

Còpia de seguretat de la base de dades & Fitxers

Abans de començar a actualitzar el vostre lloc de WordPress, sempre heu de fer una còpia de seguretat completa del vostre lloc i de la vostra base de dades. En cas que hàgiu fet alguna cosa malament, sempre podeu tornar a la versió anterior. Si el proveïdor d’allotjament no proporciona una opció de còpia de seguretat diària, podeu fer una còpia de seguretat completa del vostre lloc mitjançant BackUpBuddy.

D’acord, hora de començar a actualitzar la versió de WordPress manualment.

1. Actualitza manualment WordPress

Primer, descarregueu una còpia nova del programari més recent de WordPress WordPress.org lloc web i extreu-lo al vostre escriptori. Després d’extreure’l, veureu una carpeta anomenada wordpress. Si no teniu programari FTP instal·lat, descarregueu-lo des de FileZilla i instal·leu-lo al vostre ordinador.

Si utilitzeu allotjament cPanel, podeu crear el vostre compte FTP fàcilment. Per crear un nou compte FTP, aneu al vostre cPanel de hosting i cerqueu l’opció Compte FTP i, a partir d’aquí, creeu un nou compte FTP. Si ja teniu un compte FTP, no cal que en creeu un de nou.

Ara necessiteu connectar el vostre lloc mitjançant el client FTP des del vostre ordinador. Un cop connectat, aneu a la carpeta arrel del vostre lloc web. Ara pengeu tots els fitxers dins del directori wordpress carpeta i còpia del vostre ordinador a la carpeta arrel del vostre lloc web.

Carrega fitxers FTP

Durant el temps de càrrega, us demanarà si voleu sobreescriure els fitxers antics. A continuació, seleccioneu l’opció Sobreescriure i feu clic a D’acord. Aquí teniu la captura de pantalla que podeu seguir. En fer-ho, tots els fitxers antics de WordPress se sobreescriuen amb fitxers nous. És el mètode més ràpid per actualitzar el vostre lloc de WordPress.

Sobreescrivint fitxers FTP

Un cop finalitzada la càrrega, ara cal actualitzar la base de dades de WordPress.

Actualitzar la base de dades de WordPress

Després d’actualitzar manualment el lloc de WordPress, heu d’actualitzar la base de dades de WordPress. 

Si no vau actualitzar la vostra versió de WordPress durant molt de temps, se us demanarà que actualitzeu la vostra base de dades de WordPress. No s’espanti si no veieu cap missatge d’actualització de bases de dades.

Per si estàs aconseguint Necessària actualització de base de dades notificació, inicieu la sessió al vostre tauler d’administració de WordPress i feu clic a Actualitza la base de dades WordPress.

Actualitzar la base de dades de WordPress

Aquest procés pot trigar uns minuts. Després d’això, podeu iniciar la sessió al vostre lloc de WordPress per assegurar-vos que tot va bé.

Això és. Heu actualitzat manualment el vostre WordPress a l’última versió manualment.

2. Actualitzar manualment els complements de WordPress mitjançant FTP

L’actualització manual de complements de WordPress és un procés molt fàcil i és el mateix que l’actualització de la versió de WordPress. Encara no ho heu de fer una còpia de seguretat completa del lloc i de la base de dades de WordPress.

Primer, descarregueu una nova còpia del complement que voleu actualitzar. Per exemple, estem prenent el complement SEO de Yoast. Després de la descàrrega, descomprimeix-lo al vostre equip i trobareu una carpeta dins del fitxer d’arxiu, anomenada wordpress-seo.

Ara connecteu el directori arrel del vostre lloc web amb l’ordinador mitjançant client FTP. Un cop us heu connectat al vostre lloc web mitjançant FTP, aneu a wp-content / plugins / plugin-name. Cal substituir els fitxers antics pels fitxers nous mitjançant el client FTP.

Actualització de SEO de WordPress

Des del wordpress-seo , selecciona tots els fitxers i fes clic a Carrega i començarà a penjar fitxers. Durant el temps de càrrega, us demanarà que sobreescriviu aquests fitxers i, a continuació, feu clic a sobreescriure i D’acord.

Ara, inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress i aneu a panell> Connectors> Plugins instal·lats per verificar que el complement s’ha actualitzat a la versió més recent. Això és. Heu actualitzat el vostre complement de WordPress manualment.

3. Actualitzar manualment la versió del tema de WordPress

Si voleu actualitzar la vostra versió de tema de WordPress, us recomanem que feu una còpia de seguretat completa del vostre lloc i de la vostra base de dades.

Si actualitzeu directament la vostra versió del tema, perdreu totes les personalitzacions que hàgiu fet al tema de la versió antiga. Us recomanem que deseu les personalitzacions o codis en un fitxer de bloc de notes del vostre ordinador, de manera que després d’actualitzar la vostra versió del tema, podreu aplicar-lo fàcilment al nou tema.

Primer, descarregueu el fitxer zip del tema que voleu actualitzar i descomprimiu el fitxer al vostre ordinador. A continuació, només cal que connecteu l’ordinador al lloc web mitjançant el client FTP. Un cop connectat, aneu a wp-contingut / temes / nom del tema i substituïu el tema antic pel nou carregant els fitxers de temes descomprimits. És el mateix procés que l’anterior.

Ara, inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress i aneu a Aparència> Temes i comproveu que el tema s’ha actualitzat.

Conclusió

L’actualització de la versió, el tema i els complements de WordPress són fonamentals. WordPress ha facilitat aquest procés d’actualització. Només cal que inicieu la sessió al vostre tauler de WordPress i feu clic a Actualitza.

Però moltes vegades, el procés d’actualització d’un clic ha fallat i el lloc mostra un pàgina de manteniment. És per això que els usuaris amb prou feines actualitzen el seu lloc de WordPress al programari de la versió nova. Si la funció d’actualització automàtica no funciona, podeu actualitzar la vostra versió, temes i complements de WordPress de forma manual. En aquest article, us hem mostrat un procés pas a pas com podeu actualitzar manualment el vostre lloc de WordPress. 

Si aquest tutorial us ha ajudat a actualitzar manualment la vostra versió WordPress, plugins i temes, compartiu-la amb els vostres amics. Si teniu cap problema sobre aquest tutorial, deixeu un comentari a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector