Com afegir preguntes de seguretat a la pàgina d’inici de sessió de WordPress

04.06.2020
PARAULA 'Com afegir preguntes de seguretat a la pàgina d’inici de sessió de WordPress
0 5 мин.

Probablement heu notat que la majoria de les grans empreses, institucions educatives i organització financera us demanen que afegiu preguntes de seguretat al vostre compte durant el registre per verificar la vostra identitat. La pregunta i la resposta de seguretat proporcionen una capa addicional de seguretat per autenticar encara més la vostra identitat quan inicieu la sessió. Si feu servir WordPress, podeu afegir preguntes de seguretat fàcilment a la pàgina de registre i registre de WordPress..


En aquest tutorial, compartirem Com afegir preguntes de seguretat a la pàgina de registre i sessió de WordPress.

Per què heu d’afegir preguntes de seguretat a la pàgina d’inici de sessió i registre de WordPress?

Si afegiu preguntes de seguretat a la pàgina de registre de WordPress, els usuaris hauran de definir una pregunta de seguretat amb una resposta. Aleshores, l’usuari ha de respondre la pregunta de seguretat per iniciar l’inici de sessió tal com s’han establert durant el registre al lloc. Si l’usuari introdueix una resposta incorrecta, no podrà iniciar la sessió. 

De la mateixa manera, amb la contrasenya de WordPress, una pregunta de seguretat té un impacte enorme en la seguretat de WordPress. Si teniu un lloc amb diversos autors, probablement haureu d’afegir preguntes de seguretat a la pantalla d’inici de sessió de WordPress.

Per exemple, el nom d’usuari i la contrasenya normals de WordPress es poden piratejar fàcilment, però les preguntes i respostes de seguretat no es poden suposar. Així que no hi ha manera de trencar-lo. D’aquesta manera podeu protegir el vostre lloc contra pirates informàtics i spammers.

Com afegir preguntes de seguretat a la pàgina d’inici de sessió i registre de WordPress?

És molt fàcil afegir una pregunta de seguretat a la pàgina de registre i registre de WordPress. Primer, cal instal·lar i activar Pregunta sobre seguretat del WP del directori de plugins de WordPress. Plugin de seguretat WP activa l’opció de preguntes de seguretat a la pantalla de registre, sessió d’inici de sessió i contrasenya oblidada. 

Característiques:

 • Podeu afegir un nombre il·limitat de preguntes de seguretat.
 • Podeu mostrar / ocultar la pregunta de seguretat a la pàgina de registre, la pàgina d’inici de sessió i la pàgina de contrasenya oblidada.
 • Els usuaris poden configurar la resposta de seguretat a la seva pàgina de perfil.

Configuració de preguntes de seguretat WP

Anar a Configuració> Preguntes sobre seguretat del WP> Configuració com he mostrat en la imatge superior. Per defecte, aquest complement té moltes preguntes afegides. A partir d’aquí, podeu afegir o eliminar qualsevol pregunta de la llista.

Afegint preguntes de seguretat a la pantalla de sessió, registre i contrasenya oblidada de WordPress

Al final d’aquesta pàgina de configuració de “Preguntes de seguretat WP”, a continuació, veuràs algunes opcions com aquesta. Si l’habiliteu, afegirà preguntes de seguretat a la vostra sessió d’inici de sessió de WordPress, registre i contrasenya oblidada.

Opcions de pantalla d’accés WP

Ara feu clic al botó Desa per desar la configuració. A continuació, actualitzeu la pàgina d’inici de sessió per veure els canvis.

Pantalla d’inici de sessió: La pantalla d’inici de sessió serà així. A partir d’aquí, heu de proporcionar el vostre nom d’usuari, contrasenya i resposta de seguretat.Inici de sessió de seguretat de WP

Pantalla de registre: Si afegiu una pregunta de seguretat a la pàgina de registre de WordPress, la pantalla del registre serà així. Podeu triar qualsevol pregunta de seguretat al botó desplegable.

Registre de seguretat del WP

S’ha oblidat la pantalla de la contrasenya: La pantalla de contrasenya oblidada serà així. És una bona idea si activeu l’opció de preguntes de seguretat a la pàgina de contrasenya oblidada. Evitarà que els spammers sol·licitin “contrasenya oblidada” al vostre lloc web.

Contrasenya perduda de seguretat WP

Afegiu manualment la pregunta de seguretat als vostres usuaris

Mitjançant el complement de la pregunta de seguretat WP, podeu afegir preguntes de seguretat a la pàgina de registre de WordPress. De manera que només els usuaris nous poden configurar la seva pròpia pregunta i resposta.

Si voleu establir una pregunta de seguretat als antics usuaris del vostre lloc, heu d’afegir-la manualment. Per a això, els usuaris han d’anar a la secció de la pàgina de perfil i establir les seves pròpies preguntes i respostes de seguretat. En aquest cas, tant els usuaris com l’administrador del lloc poden definir una pregunta de seguretat.

Afegeix la pregunta d'usuari de WP

Conclusió

Hi ha moltes maneres diferents de protegir un lloc web de WordPress. Afegir una pregunta de seguretat a la pàgina de registre o registre de WordPress és una bona elecció i té un impacte enorme en la seguretat del vostre lloc. Proporciona una seguretat de capa addicional validant la identitat de l’usuari.

Més que això, afegint un camp de preguntes de seguretat al complement de “login” i “contrasenya oblidada” de WordPress també impedeix als spammers utilitzar les opcions de contrasenya i oblidat.

Heu afegit preguntes de seguretat a la pàgina d’inici de sessió de WordPress? Aquí hi ha més articles de seguretat de WordPress.

 • Com canviar l’URL d’inici de sessió d’administrador de WordPress
 • Com canviar les claus de seguretat i sal de WordPress
 • Com limitar els intents d’inici de sessió a WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector