Com bloquejar totalment els comentaris de correu brossa i els robots de registre a WordPress

04.06.2020
PARAULA 'Com bloquejar totalment els comentaris de correu brossa i els robots de registre a WordPress
0 7 мин.

Esteu cansats de rebre molts comentaris i registres de correu brossa al vostre blog de WordPress? Bé, no esteu sols, tothom s’enfronta més o menys al mateix tema. Els comentaris de correu brossa són generats per robots de correu brossa que omplen la secció de comentaris amb enllaços de correu brossa. Aquest tipus d’enllaços no només broten la vostra zona de comentaris, sinó també perjudiquen el vostre SEO. Per sort, hi ha complements antispam disponibles per a WordPress que poden bloquejar comentaris, registres i evitar que els robots accedeixin al vostre lloc web..


Tot i això, la majoria dels complements antispam només poden fer una tasca determinada, per exemple, bloquejar comentaris de correu brossa o aturar registres de correu brossa, etc. Si voleu bloquejar els robots de correu brossa en diferents àrees com ara comentaris, pàgina de registre, formulari de contacte, formulari de subscripció, etc. cal instal·lar diversos complements per a cada problema, la qual cosa és un gran mal de cap i, sobretot, pot alentir el vostre lloc web.

Així que aquí arriba CleanTalk, el connector antispam all-in-one per a WordPress.

En aquest tutorial, compartiré com bloquejar els comentaris de correu brossa i els robots de registre a WordPress mitjançant el complement CleanTalk.

Per què fer servir CleanTalk?

CleanTalk és un dels millors complements de protecció contra el correu brossa de WordPress que bloqueja tots els comentaris, registres, subscripcions i subscripcions de correu brossa, i impedeix que els robots spam no participin al vostre lloc.. 

A diferència d’altres complements anti-spam de WordPress, CleanTalk no requereix cap configuració. Funciona fora de la caixa, però podeu personalitzar la configuració.

Una de les millors funcions d’aquest complement és que no requereix que els usuaris completin Captcha, preguntes, preguntes matemàtiques o coincidències d’imatges per deixar un comentari o registrar-se al vostre lloc..

CleanTalk és invisible. Un cop activat, CleanTalk comença el seu treball. CleanTalk pot:

 • Atureu els comentaris de correu brossa
 • Atureu les registres de correu brossa
 • Atureu les subscripcions de correu brossa
 • Atureu els correus electrònics de contacte de correu brossa
 • Atureu la reserva de correu brossa, enquesta, enquestes
 • Atureu el correu brossa a WooCommerce
 • Comproveu els comentaris existents per correu brossa
 • Protegiu les pàgines de destinació de WordPress

CleanTalk funciona molt bé amb els populars plugins de memòria cau de WordPress com W3 Total Cache, WP Fastest Cache, WP Super Cache, WP-Rocket, etc..

També podeu bloquejar comentaris que continguin “paraules d’aturada” per augmentar la protecció i els missatges contra el correu brossa.

Aquest complement té diverses capes de filtració de correu brossa i només bloqueja els robots de correu brossa.

CleanTalk afirma que proporcionen el millor servei de protecció contra correu brossa als llocs web i el seu procés de filtració de correu brossa és molt positiu (99,9% resultats positius).

Com bloquejar els comentaris i els registres de correu brossa mitjançant CleanTalk

Primer, instal·leu i activeu el complement CleanTalk de la galeria de complements de WordPress.

Instal·lació del complement de Cleantalk WordPress

Després d’activar el connector, aneu a Configuració> Anti-Spam de CleanTalk. Us demanarà que entreu a la secció clau d’accés. La clau d’accés és el codi d’activació de CleanTalk.

El complement costa 8 dòlars a l’any, però podeu obtenir una prova durant 7 dies.

Clau d'accés de CleanTalk

Feu clic a Obteniu la clau d’accés automàticament botó. En fer-ho, el complement crearà automàticament un compte i generarà una clau d’accés per activar aquest complement. També rebrà un correu electrònic amb el vostre nom d’usuari, contrasenya i clau d’accés CleanTalk.

Si voleu obtenir la clau d’accés manualment, feu clic a la tecla Obtenir accés manualment i us portarà a la pàgina d’inscripció de CleanTalk..

Després d’obtenir la tecla d’accés, feu clic a Guardar canvis per emmagatzemar la configuració.

A partir d’ara, els vostres formularis d’inscripció, formularis de comentaris, formularis de contacte, formularis de contacte personalitzats estan protegits per Cleantalk.

FireWall de correu brossa: CleanTalk també proporciona un tallafoc del lloc web que ajuda a filtrar els robots de correu brossa abans d’accedir al vostre lloc web. També redueix l’ús de la CPU d’allotjament i millora el temps de càrrega de pàgines.

Configuració avançada de CleanTalk: De manera predeterminada, CleanTalk utilitza un paràmetre que funciona bé. Si voleu modificar la configuració, feu clic a Configuració avançada.

A continuació, us detallem la configuració del complement que estic fent servir.

1. Formes de protecció:

Formes de protecció CleanTalk

2. Comentaris i missatges

Comentaris i missatges de CleanTalk

3. Processament de dades

Processament de dades CleanTalk

4. Barra d’administració

Barra d’administració CleanTalk

Quan hàgiu acabat de modificar la configuració del complement, feu clic a Guardar canvis per emmagatzemar els nous canvis.

Això és. La configuració es realitza.

Comprovació dels registres de correu brossa al quadre de comandament CleanTalk

Podeu veure les estadístiques del registre de correu brossa des del tauler d’administració de WordPress. Per obtenir més registres de correu brossa detallats, inicieu la sessió al vostre Compte CleanTalk.

Des del tauler, podeu veure quantes sol·licituds es marquen com a correu brossa o aprovades.

Estadístiques de registres de correu brossa de CleanTalk

Per obtenir informació detallada, feu clic a Registre.

Lloc web de CleanTalk

Des del registre, podeu comprovar si es tracta d’un correu brossa o no. També podeu marcar-los com no spam i afegir-los a les llistes en blanc i negre personals.

Registres de correu brossa de CleanTalk

Llistes personals de CleanTalk

Aquí és on podreu gestionar el vostre personal negre & llistes blanques, paraules restringides, prohibir un país, llista negra un idioma i molts altres.

Primer, feu clic a Llistes personals des del tauler d’administració CleanTalk. A continuació, feu clic a Afegeix un filtre nou i seleccioneu el filtre de l’opció desplegable que voleu activar.

Filtre de llistes personals de CleanTalk

Ara feu clic a la secció Llista negra botó per desar la nova configuració.

Això és. A partir d’ara, el complement bloquejarà tots els comentaris, registres, subscripcions i correu brossa, etc., i podreu veure millores en el vostre SEO.

Preu: El complement costa 8 dòlars/ curs.

Visiteu el complement de CleanTalk

Pensaments finals

A ningú li agrada el correu brossa.

Hi ha diferents maneres en què els spammers poden arruïnar el vostre lloc web mitjançant el comentari, registre, formularis de contacte i fer-vos més ocupats amb treballs poc productius..

Si esteu rebent molts comentaris de correu brossa, registres al vostre bloc de WordPress, és molt difícil combatre els spams i comprendre quin és real i quin és el correu brossa..

És per això que heu d’utilitzar un complement anti-spam per al vostre lloc de WordPress.

Un complement antispam bloqueja automàticament els comentaris, les registres i els missatges de correu brossa. D’aquesta manera estalvieu el temps i us podeu concentrar en el vostre treball.

En aquest article, vaig compartir com podeu bloquejar els comentaris de correu brossa i els robots de registre a WordPress mitjançant el complement antispam de CleanTalk. També vaig mostrar com configurar correctament el connector.

Si trobeu útil aquest tutorial, compartiu-lo amb els vostres amics. Si teniu alguna pregunta en ment, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris.

[easy-tweet tweet = “Estava rebent molts comentaris #spam cada dia al meu lloc #WordPress. Finalment, he solucionat el problema mitjançant aquesta guia ”]

Articles relacionats amb WordPress,

 • Guia per a principiants sobre els rols i capacitats d’usuari de WordPress
 • 5 millors complements per supervisar l’activitat de l’usuari a WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector